25 Ιουλίου 2017

Δημοτικό συμβούλιο της 24/7/2017 στα Καμένα Βούρλα για το λιμάνι

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά από αίτηση της μειοψηφίας, συζητήθηκε και ξαναψηφίστηκε η παραχώρηση του λιμανιού σε ιδιώτη. Το θέμα ‘πέρασε’ με 13-9. Το λιμάνι οριστικά και αμετάκλητα ανήκει σε ιδιώτη.

Ακούστε το σύνολο του συμβουλίου εδώ. Το θέμα για το λιμάνι είναι το τελευταίο, ωστόσο συζητήσεις, σπόντες και μπηχτές υπάρχουν σε όλη την διάρκεια … καλή υπομονή μιας και είναι 5,30 ώρες …

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το 3:09 ξεκινάει το 28 θέμα για το λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...


ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ

Παρακολουθωντας την συνεδριαση του Δ.Σ. και φυσικα το 28 θεμα, εβγαλα ορισμενα συμπερασματα τα οποια θα τα μοιρασθώ μαζι σας.

Κατ' αρχην το θεμα αυτο ειχε τελειωσει με την υπογραφη της συμβασης , αλλα ηλθε ως αντιστήριξη απο την αντιπολιτευση,με μια προσχηματική λογική περι γενικού ωφέλους , μεσω μιας πανσπερμίας ιδεοληπτικών ανεφικτων και παρελκυστικών προτασεων.

Η Στάση που τηρησε ο εκπροσωπος της Λαικής συσπειρωσης [ΚΚΕ] ηταν συνεπής με το ιδεολογικό φορτίο που 'κουβαλούσε' και αν εξαιρέσεις της υβριστικές κορώνες κατα του Αστικού Κρατους, θα ελεγα οτι επετυχε αυτο που ηθελε ,δηλ, να μας ενημερώσει [δις]οτι ο τριτογενής τομεας[Τουρισμός],ειναι καταστροφικός,ενω ο πρωτογενής της αλιείας θα ταισει ψαρια ολους τους φτωχούς της πόλης και για αυτο ο λιμενας θα πρεπει να επανελθει σε καθεστώς Αλιευτικου καταφυγιου?

Η μειζων και ελλασων αντιπολιτευση μαζι με τους δύο κυρίους της ομαδος Συκιώτη και απο τούδε ξένο 'σώμα'πλέον, ειχαν τοποθετήσει το θέμα σε τεχνοκρατική βαση ,επι της οποίας θεωρούσαν ως δεδόμενο την ζημία για τον Δήμο και παραλληλα την μεγιστοποίηση εξ αυτού των κερδών του αναδόχου ιδιώτη.

Ο Συλλογος Αλιέων στην τοποθετηση που εκανε ο προεδρος τους, τηρησε μια αξιοπρεπή σταση [ήπια,χωρίς ακοσμες εκφράσεις],συμφωνα με τον σχεδιασμό "Κοπτοραπτικής"[εδω το χαρακτηρισμό τον δανειζομαι απο τον κ. Δημόπουλο]που οι ιδιοι ειχαν θέσει ως τελευταια γραμμή αμυνας[περι απατης ,παρανομίας,παρατυπίας κλπ],η οποια ομως ειχε ανατραπή πριν απο λιγες ημέρες απο τον Λιμενάρχη Στυλιδας.

Απεναντι σε ολα αυτά ποιοι εμειναν,προφανώς η ομάδα της συμπολίτευσης, συντεταγμένη δίπλα στον Δήμαρχο της πόλης,αποκρούοντας [λεκτικά] την επίθεση του λαικισμού ,στο μετρο που τους επετρεπε ο Αστικός πολιτισμός τους.

Επειδή η παρθενογενεση ειναι κατασταση μεταφυσική για το ανθρώπινο ειδος ,που σημαινει οτι δεν υπάρχει και αρα απο καπου ξεκινάει καποιος μια πολιτική διαδρομή και καποια πορεία χαραζει ως δημοτικός συμβουλος,οι εχοντες λοιπόν μνήμη γνωρίζουμε επακριβώς τι στοχαζεται ο"επικός ποιητής"δημ. συμβουλος, οταν ομιλει στο Δ.Σ.περι γενικού οφελους ή οχι .

Η αναντιρρητη κινητικοτητα που αντικαθιστά την βεβαιωμενη στατικότητα στο περι ου ο λογος θεμα αυτο απο μονο του, δημιουργεί προοπτική.


ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

και να φαντασθειτε, οτι ο Δημοπουλος, παρουσίασε τους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ αλιεις ως πρωτογενη τομεα
της οικονομιας, και θα πέρναγε στο ντούκο , εαν η Κουκουλη, δεν το σχολίαζε αρνητικα.
Ως προς τον Δημοπουλο, οταν παει να ψηφησει τροποποιηση-αναμορφωση του προυπολογισμου,( την μηνιαια κοπτοραπτικη του Πετροπουλου) ψηφιζει ΜΟΝΟ........ ΤΑ ΕΣΟΔΑ (γιαυτο ειναι.... ευτραφης;;)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αντι να διαγραψεις το σχολιο του 9:11 μπλογκερ, διαγραφεις το επομενο.. υπαρχει ηδη printscreen του αρχικου σχολιου...

Ανώνυμος είπε...

κρίμα που παραιτήθηκε ο Κρίτων και δεν είχαμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε στο youtube να κάνει αυτές τις αναλύσεις στο δημοτικό συμβούλιο ως σύμβουλος.
Ηθελε να είναι μονο Κρίτων και όχι Κρινώμενος

Ανώνυμος είπε...

Σε αναμονή της απόφασης στο διαύγεια , με γραμμένα όσα ειπώθηκαν, για να διαβάσουμε το ....."σφυροκόπημα του Μακρυνιτσα".
Αλλα να διαβάσουμε και ένα διάλογο όταν είχαν το θέμα των πεπραγμένων της ποιότητας ζωής,
θα δείτε το μεγαλείο του, για όλα φταίνε οι άλλοι, αλλά αυτός, εκεί στην καρέκλα του

Ανώνυμος είπε...

είναι προφανές ποιος δημιουργεί τα ακραία σχόλια... όλα θα μαθευτούν στην ώρα τους...

Ανώνυμος είπε...

Πέρυσι τέτοια εποχή ,καλοκαίρι, η επικαιρότητα, με πλήθος αναρτήσεων κλπ ήταν οι καταγγελίες του Αυγεροπουλου για αγωγό λυμάτων ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ (πολιτών) ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ της ......DIXAN.

Φέτος είχαμε την ... φουρτούνα με τον λιμάνι.
Αναζήτησα για να ...απολαύσω την ανάρτηση του ενεργών .κο........ν. , και είδα στην σελιδα του παρακάτω φράση :
{{ Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει}}.

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ο .......Κυριος αυτος {{ Λυπατε γιατι η σελίδα του δεν υπάρχει }}
ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΣΩΣΤΟΣ.......... ΕΝΕΡΓΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΕΛΙΔΑ,,,, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ;;; ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ , ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ .

ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ;;;;; ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ;;;; ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ;;;;ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΔΕΝ μπορει κάποιος θιγόμενος θα σου την φόρεσε, εσύ είσαι καλός ενεργός
στην δημοσιογραφια !!!!!!!!
Ε ρε γλεντια και εαν εισαι απο την γνωστη- αγνωστη παρεα, τοτε θαχουμε...... μεχρι ....... δημοτικες {αυτοκτονίες}.


ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ;;;; ΛΕΩ......... ΜΗΠΩΣ.
ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΓΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ............... ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΠΟΠΟΤΑΣ (ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚΟΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΔΗΛ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΠΑΛΑΒΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ,ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΧΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΙΜΑΝΙΣΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΑΜΙΝΟ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και το λιμανι αδειασε και οι ενεργοι γυρισαν στη φωλια τους...