16 Ιουλίου 2017

Κλείνει Πεζόδρομος μετά από 22 χρόνια λειτουργίας του εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη


Έλεος   κύριοι , φτάνει πια , δεν θέλουμε άλλο τέτοια  ανάπτυξη ….

Έκλεισε  το 2017, Πεζόδρομος εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων,  που προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994.

Μπορεί να μας πει κάποιος  υπεύθυνος  κύριος από τον Δήμο Μώλου-Άγίου Κωνσταντίνου.

 1. Πότε πάρθηκε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο κλεισίματος του Πεζόδρομου δίπλα στο Λιμάνι;
2. Πότε έγινε τροποποίηση του Σχεδίου του 1994 και καταργήθηκε ο Πεζόδρομος δίπλα στο Λιμάνι ;
3.Έχει γίνει ανάκληση του Σχεδίου του 1994 στο συγκεκριμένο οικοδομικό  τετράγωνο  και αν ναι  πότε  και από ποιόν ; Και ποιος ήτανε ο υπεύθυνος Μηχανικός  που έκανε την ανάκληση του Σχεδίου και την εισήγηση για την  μετατροπή  του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ δίπλα στο Λιμάνι.

Κύριοι της  Δημοτικής ,  επί 3 χρόνια  δεν διανοίξατε κανένα  δρόμο εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων,  τουλάχιστον μην κλείνεται και τους  είδη υπάρχοντες  που λειτουργούν εδώ και 22 χρόνια.

Άκουσα δε  ότι έγινε συνάντηση  μεταξύ του Δημάρχου κ.Συκιώτη,  του Αντιδημάρχου  Καμένων Βούρλων κ. Καραμανώλη, και του υποτιθέμενου επενδυτή για το Λιμάνι κ. Παπαβασιλείου με την ιδιοκτήτρια του  Κοινόχρηστου  Χώρου δίπλα στο Λιμάνι  κ. Δημητρολοπούλου . Από τον υποτιθέμενο επενδυτή έγινε πρόταση στη κ. Δημητρολοπούλου για την αγορά του κοινόχρηστου χώρου  δίπλα στο Λιμάνι με το ποσό των 200.000 ευρώ περίπου. Με απορία η ιδιοκτήτρια ερώτησε  τι  θα το κάνετε  εσείς  , που δεν μπορώ  να το κάνω εγώ, και  θέλετε να το αγοράσετε αφού είναι  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ. Η απάντηση ήτανε εσένα τι σε νοιάζει τι θα το κάνουμε εμείς…. Εμείς είμαστε  ικανοί να το μετατρέψουμε σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΓΩΝΟ. Είναι απορίας άξιον ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος σαν τι μετείχανε στη συνάντηση  σαν Κτηματομεσίτες ή σαν  μέλλοντες  συνιδιοκτήτες ;

 Αν η πολιτική σας κύριοι  είναι αυτή που εφαρμόζετε έπρεπε να μας το είχατε πει πριν κάνουμε το λάθος  και σας ψηφίσουμε , τώρα βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να σας υποστούμε  ακόμη μέχρι  τις επόμενες  εκλογές, αλλά μην προκαλείται το κοινό αίσθημα με τις ανορθόδοξες  ενέργειες  σας ,  κάντε λίγο  κράτη, μην κάνετε τόσα έργα και πάθετε τίποτα.  Έλεος κύριοι, φτάνει πια, δεν θέλουμε άλλο  τέτοια ανάπτυξη …. Φτάνει πια  η  Ρεμούλα και η Μαρμίτα….. 

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος κύριε, με την επιστολή , φτάνει πια , δεν θέλουμε άλλη τέτοια..........ενημέρωση από.......... εσένα.

Είσαι οφσάιντ ,για μην πω....... και εκτός γηπέδου ή (στα σίγουρα) στον βαθύ σου ύπνο.

Πας να γράψεις;;;;;; πρώτα ρώτα, μάθε, διασταύρωσε, όχι ότι σου κατέβει, τα σερβίρεις ως........... ειδήμων.

Έλεος πια !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ηλιου φαεινοτερη ποιος εχει στειλει την επιστολη.. σα να βγαζει σελφι ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Αοριστολογίες... Αφού λοιπόν εσύ τα έχεις διασταυρώσει και είσαι γνώστης της κατάστασης γιατι δεν γράφεις, να μάθουμε και εμείς, πώς εχουν τα πράγματα;
Γιατί δεν κάνεις αντίλογο παρά ένα σχόλιο άνευ ουσίας;

Ανώνυμος είπε...

Ας γραψει αυτος που άκουσε για τιμη αγορας του αγροτοκαπαχη, 170 χιλ ευρω.. ωπα λαθος 200 λεει εδω... αυριο θα ναι 300..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ Η ΜΑΣΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ίδιος ο Μηχανικός που είναι και δημοτικός σύμβουλος, με έναν άλλο Μηχανικό ελεύθερο επαγγελματία, έχουν κάνει την ανάκληση του Σχεδίου και σε άλλο χαρακτηρισμένο ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ του Δήμου που προβλέπεται για (Διοικητικό Μέγαρο) να μετατραπεί σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, το οποίο Κ.Χ εντελώς τυχαία ανήκει στον John Pallas, τα συμπεράσματα δικά σας (για αυτό σκίζει τα ιμάτια του για το Λιμάνι ) !!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας μιστερ 4:39 δυο προσωπα δε μπορουν_αρκουν να κανουν ανακληση σχεδιου πολης.. σχετικα με χρηση διοικητικου μεγαρου που λες, αποσαφηνισε σε ποιο ακίνητο αναφερεσαι.. αφου το ξερεις το σχεδιο πολης και με ιδιοκτητες κιολας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 'ΑΚΑΡΠΗΣ' ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ Κ.Χ.ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΛΠ ΜΕ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ[ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ].ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΩΣ Ο.Τ.ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Χ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 4,39 ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ακυρη φωτοβολιδα του 4:39 εσβησε αμεσως...

Ανώνυμος είπε...

Blogger με το συμπαθειο, τη διαβασες την επιστολη πριν την ανεβασεις? Ρωτησες κανεναν για την ευσταθεια των γραφομενων?

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ μου αναγνώστη 6:46 εδώ υπάρχει ελεύθερο βήμα ιδεών και απόψεων. Και όλοι έχουν δικαίωμα να καταθέσουν την άποψη τους. Καλή, κακή, στραβή, λάθος .. δεν έχει σημασία. Αυτή είναι η άποψη του και την καταθέτει. Εσένα τι σε χαλάει? Για τα επίσημα ΦΕΚ πρέπει να μπεις σε άλλο σιτε…

Ανώνυμος είπε...

με χαλάει να γράφεται για μαρμίτα και ρεμούλα, χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο. επιπλέον ένα γενικό σχόλιο: επειδή σε 4-5 ανθρώπους στα καμένα βούρλα, και 200 φορές να σε ρωτήσουν, και εσύ να τους μεταδώσεις γνώση, αυτοί θα την ΄΄μεταλλάξουν΄΄ στο μυαλό τους, καλύτερα είναι να μη τους λες τίποτα απολύτως!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι Κουμάσια είναι αυτοί , που τους βρήκαμε, ο κόσμος τους ψήφισε για να βάλουν κάποια τάξη στο Δήμο, και αυτοί εν` ονόματι δήθεν των ιδιωτικοποιήσεων (βλέπε Λιμάνι) κλείνουν το ένα DIL μετά το άλλο για ίδιον όφελος και εις βάρος του Δήμου και των Δημοτών.

Ανώνυμος είπε...

Εδω αρχηγειο τζουρασικ ,εδω αρχηγειο Τζουρασικ με λαμβανεις συντροφε....οκ, αποστειλατε φιλια τμηματα αναχαιτησης νεοφιλελευθερων εχθρικών δυναμεων στην περιοχη λιμενα κ. βουρλα στοπ ,Απαραιτητη επαφη στο Δημαρχειο με πεμπτη φαλαγγα συντροφων στοπ,Απαγωγη δημαρχου απο ΛΟΚ καρυας αρνητικό, στοπ,Εκρηκτικα σε ετοιμοτητα στοπ.Συνθημα επιθεσης βΑΡΚΑ ,Υποχωρησης ΤΡΕΗΛΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Δημότες ρωτούν και έχουν απορία, στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει θα συζητηθούν και τα 2 Deal που έκανε ο Δήμαρχος !!!

Γιατί αγωνιούν να μάθουν οι Δημότες σε ποιο από τα 2 Deal που έκανε ο Δήμαρχος έβγαλε τα περισσότερα μπικικίνια ; (από το Λιμάνι ή από το κλείσιμο του δρόμου και την αγορά του Κοινόχρηστου Χώρου).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ...... ΑΛΛΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Τα προβλήματα που προκύπτουν και ζητούν απάντηση από εσάς είναι τα εξής:
1.Με ποιου οργάνου απόφαση έχει τοποθετηθεί ο εισπράκτορας στην λιμενική ζώνη του Λιβαδιού
2.Ποιός από την διοίκηση του Δήμου έχει την ευθύνη έλεγχου και εποπτείας του εισπράκτορα στην άσκηση των καθηκόντων του
3.Από που προμηθεύεται τα παραστατικά …αποδείξεις -τιμολόγια …με τα οποία πραγματοποιεί τις εισπράξεις ποιος τα αριθμεί ποιος τα εκδίδει ή τα θεωρεί
4.Γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι αποδείξεις και τα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών που έχει αποστείλει στο Δήμο από τον Δεκέμβριο του 2014 το Λιμενικό Ταμείο Σύρου μαζί με οδηγίες είσπραξης
5.Κάθε πότε αποδίδονται και τι είδους και τι ύψους εισπράξεις στο ταμείο του Δήμου από την Λιμενική ζώνη
6.Πως αμείβεται ο εισπράκτορας – Ποιος από την διοίκηση του Δήμου κάνει την εκκαθάριση – Εισπράττεται Φ.Π.Α αποδίδεται Φ.Π.Α
7.Ποιός εντεταλμένος από την διοίκηση του Δήμου ελέγχει αν η ποσότητα του νερού σε Μ3 που παραδίδεται στα σκάφη συμβαδίζει με τις εισπράξεις που πραγματοποιούνται
8.Οι λιγοστές εισπράξεις από την Λιμενική ζώνη Λιβαδιού αποδίδονται στο Λιμενικό Ταμείο Σύρου όπως προβλέπει η προγραμματική σύμβαση και αν όχι με ποιου εντολή
9.Γιατί ο Δήμος Σερίφου δεν μπορεί να απορροφήσει τα ποσά που προβλέπονται από την προγραμματική σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο Σύρου με αποτέλεσμα να υπάρχει κάθε χρόνο απώλεια εσόδων 28.000 Ευρώ για τον Δήμο
10.Γιατί δεν υλοποιούνται οι αποφάσεις σχετικές με την τοποθέτηση νέου εισπράκτορα στην Λιμενική ζώνη Λιβαδιού παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει 2 σχετικές μελέτες από την τεχνική υπηρεσία της περιφερειακής ενότητας Μήλου με χρηματοδότηση από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα μετατρεψεις Και σε τοπικό επιπεδο θα βοηθησεις...εδω δεν υπαρχει λιμενικό ταμειο...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 10.16
Η αναρτηση αυτη, θελει να δειξει, οτι και εκει που υπαρχει Λιμενικο Ταμειο και συνδιαχειρηση με τον Δημο, υπαρχουν προβληματα διοίκησης που αφορουν τους δημους.
Δυσκολο πραγμα, ετσι οπως λειτουργουν οι δημοι, ιδιαιτερα στα οικονομικα.
Στον δημο Σεριφου, ειχαν προβλημα με τον εισπράκτορα , γιαυτο και η ερωτηση της εκει Λαικης Συσπειρωσης.
Ας σκεφθουμε την δικη μας ΔΕΠΑΚΑΒ Καμ. βουρλων , ποσα χρεη ακομα πρεπει να πληρωσει το Ταμειο του Δημου, απο την κακοδιαχείρηση της, σε 2 δημοτικες Καποδιστριακες περιοδους .
Φιλε δες και το site : sifnaiko-fos.gr