06 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη Ταξιάρχη Φακίρη στον LamiaFM1

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM1 96,2  της Πέμπτης 6 Μαρτίου 2014

77 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΨΟΥΡΑ, ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ !

Ανώνυμος είπε...

ο αναπληρωτής δήμαρχος ταξιάρχης φακίρης είναι ότι ποιο σοβαρό έχει η περιοχή

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λέει και άσχημα ο Ταξιάρχης.Είναι προσγειωμένος και τα βλέπει σφαιρικά.Έχει και πολλές γνώσεις και εμπειρία στις χρηματοδοτήσεις από την δουλειά του και είναι προσόν αυτό σήμερα.Ενώ αυτός είναι ο αρχηγός της κίνησης και θα είναι υποψήφιος δήμαρχος δεν βγαίνει να το κοκορευτεί.

Ανώνυμος είπε...

Υποτιμάς πολύ την περιοχή, φίλτατε 6.49 και δε σε τιμά καθόλου κάτι τέτοιο. Εκτός αν συγκρίνεις τον Ταξιάρχη, μόνο με κάποιους Παντράδες, Παταργιάδες, Χοντρομάκηδες, κ.λ.π., ενώ ξεχνάς (εσκεμένα) άξιους μαχητές, εντός κι εκτός δημοτικού συμβουλίου, επειδή δεν ήταν στην ομάδα του αποχωρώντος Δημάρχου. Δεν κρίνουμε έτσι. Έχουμε κι εμείς άποψη και είμαστε πάρα πολλοί που σκεφτόμαστε διαφορετικά από σένα.

Ανώνυμος είπε...

για πες μας μερικα ονοματα...δεν αμφιβαλλω οτ ι υπαρχουν καποιοι,απλα πες μας τη γνωμη σου!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΜΗ.ΑΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑ.------------------------ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΨΥΧΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Gia to portofoli tou kalos einai...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΩ...Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ~!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΦΑΚΙΡΗ.

Προιόν ο ίδιος του κόμματος,της αλήστου μνήμης Πασοκοκρατίας
ιδίου φυράματος με τον Τέτρι.

Ως εργολάβος Δημ.Εργων [μικρού εργολαβικού πτυχίου]έπαιρνε υπεργολαβίες κάποιου μεγαλύτερου γία κηποτεχνίες,πρανή αναδασώσεις κλπ.πάντοτε πληρώνοντας την εύνοια[μίζα].

Ποιός δεν θυμάται το Κέτεριγκ στο Κάμπιγκ του ΕΟΤ που
έγινε με την βοήθεια της Τόνιας της Μουστακάτης στο
Παγκόσμιο συνέδριο των Σοσιαληστικών Νεολαιών.

Στό σήμερα τώρα, γενικός επι των οικονομικών του σημερινού Δημάρχου[προφανώς απόφοιτος του LONDON SCHOOL OF ECONOMICS],
ωρίμασε χρηματοδοτήσεις πάντοτε επ' αμοιβαία ωφέλεια, με την
βοήθεια της νομενκλατούρας της περιφέρειας[ιδίου φυράματος].

Ως πολιτική υπόσταση,είναι ο άνθρωπος της διαπλοκής,κάνοντας
την "βρώμικη" δουλειά και για λογαρισμό άλλων.

Η εκφορά λόγου είναι έντονα αγοραία,της πιάτσας,διανθισμένη
με φραστικά "μαργαριτάρια.

Αυτός λοιπόν είναι παρόν μαζί με όλη την αποφορά ενός Παρακμιάκου- Λαμογιάρικου συστήματος,που το λογαριασμό τον στέλνει πάντοτε στους πολλούς. ΑΡΚΕΤΑ


Ανώνυμος είπε...

χΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ,ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ??

ΦΙΛΑΡΑΚΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΕΠΙ ΤΕΤΡΙΣ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΕΟΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ...ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ...ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗς ΕΔΩ ΗΤΑΝ Ο "ΤΣΑΡΟΣ" ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.... ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ "ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ" ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ, ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ, ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ! ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ, ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ! ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ, Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ο θείος Σταϊκούρας επιμένει να κατεβάσει το Συκιώτη το Γιάννη για Δήμαρχο...............

Ανώνυμος είπε...

εκθεση ιδεων....μαλλον εκθεση γεματη εμπαθεια..ανθρωπινο ενστικτο και κατωτερο μαλιστα.δεν κατηγορω..
ειστε ολοι κατακαθια...ανθρωποι με απωθημενα...σας λυπαμαι

Ανώνυμος είπε...

ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΡΕΙΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ....

Ανώνυμος είπε...

o fakiris pethane mazi me to pasok,i mipos tha ton sozi i tonia me tin baxheli....ha ha ha

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μια απογοήτευση και μια κατήφεια στο στρατόπεδο των καμενοβουρλίστας γιατί δεν έχουν να προτείνουν κάτι βιώσιμο και αξιόλογο. Την σκυτάλη έχουν αναλάβει προ πολλού οι γειτονικές περιοχές με επικρατέστερο τον Φακίρη που πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι δούλεψε για τον δήμο πολύ περισσότερο από τους άλλους.

Αν ο Τετριμίδας τελευταία στιγμή δεν κάνει μπρός κατά παράβαση των πρόσφατων δηλώσεων του τότε ο Φακίρης θα είναι ο επόμενος ισόβιος δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΕΛΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΚΙΡΗ Η ΦΛΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω και ακουω κάθε μερα (όπως και στις προηγούμενες εκλογες)σχολια και ΓΚΡΙΝΙΑ (πολύ γκρινια για την ακριβεια)για τον τοπο καταγωγης του κάθε υποψηφιου δημαρχου και αναρωτιέμαι εάν εχει σημασια!??Δεν ξερω εάν το εχετε καταλαβει αλλα ειμαστε ενας ενιαιος δημος και οποιοσδηποτε μπορει να είναι υποψήφιος.Για σκεφτειται ποιος από τους προηγουμενους δημαρχους και στους τρεις δημους εκανε σωστα την δουλεια του?Ολοι εσεις δεν ειχατε παραπονα από το εκάστοτε δημαρχο και ας ηταν από το χωριο σας??Το σημαντικο είναι να εκλεγει ενας αξιόλογος και ικανος ανθρωπος ο οποιος θα εχει γνωσεις και ορεξη για δουλεια.Η περιοδος που διανυουμε είναι δυσκολη και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να επιθυμούμε το καλυτερο για τον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Οι Σαντινίστας των Καμένων θα έχουν τον Κομαντάτε ΤΣΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ,
επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Η γιάφκα ορίζεται επίσημα το καφενείο "ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ *****".

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΙΠΩ...ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΕΣΤΩ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ...,," ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ?

ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΛΙΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ[ΒΛΕΠΕ ΚΑΘΟΔΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ],
ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΤΗΡΗΞΕΙΣ[ΒΛΕΠΕ ΚΑΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΥ].

ΕΤΣΙ ΜΑΚΗΣ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΝΑΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ
ΠΑΤΑΡΓΙΑ,ΦΛΩΡΑΚΗ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ, Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ "ΠΡΙΑΜΟ"
ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΤΥ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ
ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΝ ΔΕΚΑΠΑΒ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ.ΑΚΟΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ(ΑΠΟ 1 ΕΚ ΣΤΑ 3.5 ΕΚ) ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΝ΄΄ ΤΙΜΙΟ΄΄

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ...ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...ΜΟΝΟ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι...... Καμιά γυναίκα δεν υπάρχει μήπως βάλει κάποια τάξη στον ταλαίπωρο αυτό Δήμο. Από άνδρες ανίκανους και εαυτούληδες έχουμε χορτάσει και ενωμένοι και χώρια.....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ... ΧΑΡΑΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ειπα και το ξαναλεω!"!!! Ντουβρας και παλι Ντουβρας!!!!!Η μονη λυση......

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό.... Ίσως είναι κάτι που γνωρίζουν μερικοί... Έχει εκφράσει επιθυμία να κατέβει για Δήμαρχος????

Ανώνυμος είπε...

Μπορουμε να τον παροτρυνουμε εμεις φιλε μου......!!!! Εχει τα τυπικα προσοντα και το σημαντικοτερο ειναι οτι τυγχανει αναγνωρισιμοτητας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντουβρας ολε!!!!!!!! Η μονη αξιοπιστη λυση!

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτης στηριζομενος απο Σταικουρα! Επισημα!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!! ΠΑΛΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ;
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ (ΑΣΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ;
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ιΗ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ), ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΠΑΣΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε επιτέλους την τοπική κοινωνία να εκφρασθεί μόνη της και αβίαστα. Δεν θέλουμε ούτε Φακίρηδες, ούτε Συκιώτηδες για να πάμε μπροστά. Θέλουμε ανθρώπους να δουλέψουν για τον τόπο, κι όχι για πάρτη τπους. Δεν μπορεί να είναι μόνο τέτοιοι οι νέοι που ασχολούνται, η διαθέτει ο τόπος. Για να αλλάξουμε σελίδα, ας τους επιλέξουμε με καθαρό βλέμμα και το χέρι στην καρδιά.

ΑΣ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.20 φοβαμε οτι μια χαμενη τετραετια ειναι προ των πυλων!!! Ξαναζεσταμενο φαγητο και τιποτα αλλο!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου 12.36,ποιά τετραετία χαρακτηρίζεις χαμένη??

Ανώνυμος είπε...

Αυτη που ερχετε....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ,
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΑΣ.

Η ΠΙΘΑΝΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΕΊΝΑΙ
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ?

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΑΛΗΛΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ [ΑΙΤΙΑ],ΚΑΙ Η ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΦΑΝΣΗ,
ΑΡΑ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ,ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ Η
ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ,ΜΙΑΣ ΙΣΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ?

ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΛΙΤΗ ΣΚΕΨΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΗΣΙΜΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΗ ή ΜΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ
ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦ' ΟΣΟΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ
ΔΙΑΚΡΙΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕ ΑΥΤΟ
Π.Χ.ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΘΤΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΠΩΣ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ
ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ Η ΝΗΦΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.




Ανώνυμος είπε...

Breaking News!!!!

Μακρυνίτσας πάει με Συκιώτη...
Φαφούτης δεν μπορεί να μαζέψει άτομα και παζαρεύεται γερά με τον Μάκη, ο οποίος Μάκης δεν βρίσκει άτομα στα Καμένα.
Παπαναγιώτου και Παντράς πάνε χέρι χέρι με τον Παντρά αντιδήμαρχο Μώλου.
Μπέλλος μετά την υποψηφιότητα Συκιώτη που υποστηρίζεται απο Σταϊκουγα τα έκανε πουτ***να πάνω στη ΝΟΔΕ.
Φακίρης σε συζητήσεις με Συκιώτη. Φλωράκης για αντιδήμαρχος Αγ. Κων/νου με Συκιώτη και Γιαννακόπουλος με Μάκη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΦΙΛΕ...ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ [ΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Φαφούτης και ο κ. Αντωνίου φαίνεται πως όντως δεν τα καταφέρνουν.
Ο κ. Παπαναγιώτου μάλλον μια από τα ίδια.
Ο κ. Μπέλλος ξεκάθαρα ψύχραιμος και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ανθρώπων που είναι μαζί του, κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια.
Οι 3 αντιδήμαρχοι το σκέφτονται ακόμη, αλλά καθώς φαίνεται θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπέλλου.
Όσο για τον κ. Συκιώτη νάτος πάλι στο προσκήνιο.Θα είναι υποψήφιος, δεν θα είναι, θα είναι, δεν θα είναι..... Η υπερεκτίμηση δυνάμεων και ο λανθασμένος υπολογισμός όλων των παραμέτρων είναι κακός οδηγός. Το μυστικό,φανερό, μυστικό, φανερό σχέδιο θα ναυαγήσει περίτρανα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχετε όλοι για τόσο μ****α τον Συκιώτη που λέτε ότι θα κατέβει για δήμαρχος...Παιδιά,είναι καρδιολόγος ,δέν είναι υπάλληλος του ΟΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΚΑΛΑΜΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΘΕΙΟ ΤΟ ΜΠΑΡΠΜΑ-ΚΩΣΤΑ.
ΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ "ΖΥΓΙΣΕΙ", ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΨΗΘΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ, ΚΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ".
ΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ "ΜΕΤΡΗΣΕΙ" ΣΩΣΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ, ΤΟΣΟ ΣΑ ΓΙΑΤΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ. ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ", ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ. ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΜΑ@@@ΚΑ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ!ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΟΥ....Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ COME BACK ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΧΟΝΤΡΗ ΗΤΤΑ!
ΥΓ. ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΧΗΜΑ ΟΕΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,Ο ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ
Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΜΠΕΛΛΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ !!!!Οεεο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ... ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ. ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΧΑΖΜΟΥΡΙΟΤΑΝ; ΓΝΩΜΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ., Η ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΩΣΤΗΝ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Φροντιστήριο,συναινετική,χασμουριοταν,μαριονετα...είναι η σωστή ορθογραφία 7.11.καποιος άλλος ήταν κοπανατζης στο φροντιστήριο....

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δει συνταγή από τον καρδιολόγο;
Δες και έλε να μου πεις. Καλη η Ρουμανία και η αντίστοιχη ορθογραφία...

Ανώνυμος είπε...

Ρε δημοτη αγιου σεραφειμ .α....ε μην ξεφτιλιζεσε αλλο

Ανώνυμος είπε...

Μην μιλατε ετσι για τον δημοτη ...........τωωρα βγαζει φρονημιτη

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΙ ΔΕΝ ΧΥΝΟΥΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΥΓΛΩΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΡΗΤΟΡΑ ... ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ...ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ! ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ..Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που παρατηρειτε τις τελευταιες μερες ειναι αηδιαστικο και αποτροπαιο. Της νυχτας οι αμαρτωλοι και της αυγης οι κλεφτες που μας εμαθαν στο σχολειο. Υποψηφιοι που καθε μερα αλλαζουν στρατοπεδο και κανουν αλλες συμμαχιες. Οι ιδιοι και οι ιδιοι ανακυκλωσιμοι των τελευταιων χρονων. Και ο ταλαιπωριμενος Δημος περιμενει να λυθουν απο ολουσ αυτουσ τα μεγαλα του προβληματα!!! ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ποια προβληματα και γιατι δεν τα ελυσαν οι προηγουμενοι που ειναι και οι
εν δυναμει επομενοι,δηλ Καινουργιωτικο γαιτανακι

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 1) ΜΠΕΛΟΣ( ΜΕ ΦΑΚΙΡΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΦΛΩΡΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ) ΚΑΙ 2)ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΕΙΚΟ ΚΑΙ (ΠΑΝΤΡΑΣ , ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ) ΑΠΟΝΤΕΣ ( ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ, ΦΑΦΟΥΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΨΑΘΑΣ, ΝΤΑΝΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ )

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΑΤΑΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; Ο ΤΡΙΓΚΑΣ; Ο ΑΝΤΥΠΑΣ; Ο ΚΡΙΤΖΟΒΑΣ; Ο ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ; Ο ΜΠΑΖΑΤΗΣ; Ο ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ; Ο ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΙΣΜΟ;

Ανώνυμος είπε...

Κατάρχην να συστηθώ,είμαι ένας απο τους εμπλεκόμενους και έχω την εξης άποψη:

Παρατηρώντας διαχρονικά τις Δημ.Συνεδριάσεις,εχεις μία αίσθηση οτι κάνουν ολοι εκεί μέσα το καθήκον τους,και το αποτέλεσμα είναι προς την θετική κατεύθυνση.

Ποιό προσεκτικά ανιχνεύεις αποφάσεις αρνητικές,οι οποίες σκάνε βέβαια αρκετά χρόνια
αργότερα π.χ.έλλειψη υπόγειας διάβασης εθνικής οδού όπισθεν Ασκληπιού που να συνδέει την
Λουτρόπολη με τις ιαματικές πηγές και την Παλιόβρυση[παλαιά μονοπάτι έρωτος].

Μετά αναλύεις τι δεν πήγε καλά,και καταλήγεις ότι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων
ούτε οι δημ.σύμβουλοι,που να έλεγαν κάτι για το θέμα αυτό.

Δηλαδή αν δεν υπάρχει ποιοτική ισσοροπία {φόβου} μέσα στην αίθουσα που να την σκέφτεται
ο δήμαρχος και οι ηγετική ομάδα [π.χ Τέτρι -Φακίρης]δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει
κάτι χωρίς μεγάλα λάθη.

Το να έρχεται μία αλλη ομάδα εξουσίας χωρίς να έχει ελεύθερα [ηθικώς]άτομα,που να μήν
βάζουν παραταξιακές δικαιολογίες,και να ελπίζουμε ότι θα αποδώσει είναι ουτοπία.

Αν πιστεύει κανείς ότι τα ονόματα που ακούγονται θα κάνουν την διαφορά,εφ΄΄οσον εχουν
δοκιμασθεί και εχουν αποτύχει[το υποδηλώνει η ανησυχία] πλανάται πλάνην οικτράν,διότι
ναί μεν διαχειριστικά θα είναι παρόντες, αναπτυξιακά όμως όχι.

Τούς Δίδυμους Γυάλινους Ουρανοξύστες στην θέση του ερειπιώνα του ξενοδοχείου ΘΡΟΝΊΟ
με υψος το ήμισυ της Κνημίδος και με σύνδεση με ελικόπτερο με το Καζίνο
"ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ" στην θέση "Γιαννάκη" ποιό Δημοτικό Συμβούλιο θα το προτείνει.

Φίλτατοι αφήστε το οπαδηλίκι,και κοιτάξτε νηφάλια τι συμφέρει τους πολλούς,αλλιώς
θα κοιτάμε τα "αρπακτικά" στην παραλία να ξεσκίζονται μεταξύ τους ποιός θα προλάβει να αρπάξει το μοναδικό πούλμαν της Κυριακής,που και αυτό έχασε το δρόμο του,αλλιώς θα
είχε πάει στην Αγόριανη.


Γεράσιμος Βασιλειάδης

Ανώνυμος είπε...

Γεράσιμε Βασιλειάδη δε μας παρατας και συ???

Αθανάσιος Διάκος

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε Γάκο, έχεις καταφέρει να υποβαθμίζεται ο θεσμός της συμμετοχής στα κοινά με τη διαχείριση του Blog που κάνεις...
Υπάρχουν 5-10 ψυχάκηδες και συμφεροντολόγοι που ξεφτιλίζουν τον οποιονδήποτε ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά.
Εναλλακτικά θα μπορούσες να εμφανίζεις μόνο όσες απόψεις κρίνεις ότι έχουν θέσεις ή καλόπιστη κριτική (έστω και υποκειμενικά, γιατί όχι).
Αντ' αυτού ρημάζονται τα πάντα και οι πάντες. Λυπάμαι, και λυπάμαι που εσύ δεν λυπάσαι...Κι αυτό γιατί σε έχω γνωρίσει από κοντά και πίστευα ότι έχεις ήθος...
Μπαίνω κάθε 1-2 μήνες περίπου για να "καμαρώσω" τον ηθικό αυτό ξεπεσμό.
ΛΥΠΑΜΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Δημοτη αγιου........μ ...μην ξερογληφεσε στο καλικρατικο δημο αφου πεζεις μπαλα αλλου....βλεπε α μπλοκ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΝ ΓΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΕΝΑ
ΜΕΣΟΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ BLOG.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΙΑΝΤΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ-ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΒΡΕΩΝ-ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΗ
ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ.

ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΩΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.




Ανώνυμος είπε...

Ενας είναι ο Θεός και σε αυτόν εγω πιστεύω και για χαρη του τη μάννα μου πουλαω. Μετανιωμένος γύρισα κοντά στο στρατηγο μας κι οτι μου πει το κάνω εγώ για μια αντιδημαρχούλα.
Τσα τσα.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά? αρχίσαμε και εκφράζουμε και απόψεις περί δημοκρατίας?

Αγνίζουμε έννοιες περί ελευθερίας λόγου και ελεύθερης διακίνησης ιδεών?

Τι πάει να πει, ότι κάποιοι εδώ μέσα γράφουν τις απόψεις τους για κάποιους άλλους , και κάποιο τρίτοι τις εκλαμβάνουμε ως αισχρές? (εφόσον δεν βρίζουν, ή δεν προσβάλουν με την νομική έννοια του όρου).

Κύριοι, εδώ γράφεται ότι ακριβώς λέγεται στις παρέες στα σπίτια μας , στα καφενεία και στις ταβέρνες μεταξύ των ανθρώπων του τόπου, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Αμφιβάλει κάποιος ότι αυτό το (ηλεκτρονικό έστω) βήμα κατάθεσης απόψεων είναι γιορτή της δημοκρατίας? Μήπως έχετε την άποψη ότι πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή της λογοκρισίας? Μήπως να πιέσουμε τον βλοκερ (με τον όποιο τρόπο) να αναλάβει να λογοκρίνει?

Μήπως πρέπει να διαγράφονται τα σχόλια που είναι αντίθετα στην προσωπική άποψη ή στην ιδεολογική κατεύθυνση κάποιου?

Αν τα παραπάνω φιλοσοφικά ερωτήματα δεν σας κάνουν να εναντιώνεστε σε αυτό που έγραψε ο 10.11, τότε πρέπει να επανεξετάσετε την πολιτική σας κατεύθυνση (καταρχήν) αλλά και την ιδεολογική σας ταυτότητα , μη σας πω να αρχίσετε να σκέπτεστε και ένα ταξιδάκι στην βόρια Κορέα.

Είμαι υπέρμαχος του «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες». Βολταίρος

Και επίσης δεν έχω κανέναν ενδοιασμό εγώ προσωπικά να δηλώσω ότι κατ εμέ, αν αποκτήσω πρόβλημα με την καρδιά μου ευχαρίστως θα πάω στον γιατρό Συκιώτη , αλλά για δήμαρχος δεν κάνει. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Θεωρώ ότι σαν δήμαρχος θα είναι φελλός και θα πάει άλλα πέντε χρόνια πίσω ο τόπος.

Κάποιος που έχει άποψη και την γράφει και την λέει με την κάθε ευκαιρία

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας νεος ανθρωπος (27 ετων) και ενας από τους λόγους που δεν ασχολούμαι με τα κοινα είναι ότι φοβάμαι πως θα γίνω βορά στα θηρία του διαδικτύου με οποιοδήποτε στραβοπάτημα μου ή ακόμα και επειδή κάποιου δε του αρέσει η φάτσα μου..
Οι χαρακτηρισμοι "Ββελατος, Σκάρλας, Φελλος, λαμόγιο" και πολλοί άλλοι, σε αυτά τα μπλογκ, είναι καθημερινοι, χωρίς φυσικά καμία αποδειξη, ούτε με κάποια γενναιότητα της ονομαστικής, επώνυμης κατηγορίας-καταγγελίας.
γιαυτό συμφωνω με κάποιον προηγουμένως, ότι δημιουργείται πρόβλημα απαξίωσης του θεσμου...
Ενας νεος άνθρωπος που δεν τολμάει να χαρακτηρισει λαμογιο, κλπ κλπ κανέναν δημόσια (καφενεία ιντερνετ κλπ.)

Ανώνυμος είπε...

Αποψε στις 19.00 ο Συκιωτης ανακοινωνει στο Αγιο την υποψηφιοτητα του. Διπλα του θα ειναι ο φον-ποδηλατακιας . Λεπτομερειες για το τι του εχει ταξει- αν χρειαστει- σε νεωτερη ανακοινωση. λΕΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 27χρονε αν σε νοιάζει τι λέει κάθε κομπλεξάρα εδώ μέσα είσαι και πολύ βλάκας!!!! Αν έχεις όρεξη να προσφέρεις στον τόπο σου τους γράφεις όλους στα αρχ*δια σου και κάνεις αυτό που λέει η καρδία σου και όχι ο κάθε μαλ*κας 30ρης ως και 70ρης που είναι υπεύθυνος για την κατάσταση των Καμένων Βούρλων σήμερα!!! Ή σηκώνεις κεφάλι και κόβεις τα κεφάλια της λερναίας υδρας των χωριατών και προσφέρεις στον τόπο σου αυτό που έχεις να δώσεις ή κάθεσαι και σε πνίγει το άδικο και φυσικά η δική σου μαλ*κια που ανέχεσαι αυτή την κατάσταση!!!

Φιλικά,
Αθανάσιος Διάκος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΜΩΣ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ (ΧΑΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ). ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΡΑΣ, Η ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΩ" ΤΟΥΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ; ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΡΙΟ; ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΜΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΑΔΩΡΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ; ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕ Η ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΖΩΩΝ) ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

βρε ατιμο 5.14 δεν μας λες ποιοι ειναι οι σεμνοι΄?

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΗΣΤΟΥ ΝΙΣΑΦΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΧΗΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κανένας δεν λέει την αλήθεια?
Ότι δηλαδή είναι οι της Κεντρικής σκηνής που θέλουν να έχουν υποχείριο τις Τοπικές Κοινωνίες και γι αυτό δεν αλλάζουν τον Εκλογικό Νόμο με τον οποίο κατευθύνουν όπου θέλουν αυτοί την εκλογή? Ασ αλλάξει ο Νόμος ώστε η Τοπική μας κοινωνία να επιλέξει τους Άριστους. Τότε θα βλέπαμε αξιόλογους ανθρώπους να δηλώνουν Υποψήφιοι και για Δήμαρχοι και για Δημοτικοί Σύμβουλοι. Δεν θα υπήρχε ανάγκη ούτε για χρίσματα ούτε για παρακάλια ούτε για παρέες λαμόγιων. Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να είναι σωστός για να περάσει αποφάσεις από ένα πραγματικά ανεξάρτητο Δημοτικό Συμβούλιο.
Γι αυτό πρέπει να αγωνιστεί η Τοπική Κοινωνία και να μαυρίσει όλους αυτούς που μηχανεύονται εκλογικά τερτίπια. Για μένα όσοι μέχρι τώρα άσκησαν εξουσία στον Καλικκρατικό Δήμο ή στους προϋπάρχοντες Καποδιστριακούς ΠΡΕΠΕΙ να ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ. Νέο προσωπικό και στην ηλικία αλλά πρωτίστως στις ΙΔΕΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την Υπομονή σας

Ανώνυμος είπε...

Αστεγε δημοτη αγ..........μ ντροπη σταματα να ξερογλιφεις

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ...ΑΖΗΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ Η ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕΤΟ.