25 Μαρτίου 2014

Καμένα Βούρλα 25η Μαρτίου 2014

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πάνω από 150 χορευτές του Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων, μετά τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, κατέκλυσαν με τους χορούς τους, το πάθος και τον ενθουσιασμό τους σήμερα το προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα γεμίζοντάς μας με περηφάνια!

Μπράβο στα παιδιά και στους συντελεστές!

Και του χρόνου!

φωτό από Όμιλος Παράδοσης-Λαογραφίας Καμένων Βούρλων

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΕΚΑΒΑΛΑ ΩΣ ΥΨΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΚΙΡΗ -ΦΛΩΡΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ- ΑΓ ΚΩΝ\ΝΟΥ

Ο Αριστερός μόνιμος Δημόσιος υπάλληλος του Δήμου κ. Πετρόπουλος απο ότι δηλώνει θα τεθεί
επικεφαλής ψηφοδελτίου του συριζα,με σκοπό να διεκδικήσει την Δημαρχία και σύμφωνα με τον
Νόμο θα παραιτηθεί για λόγους ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ με την ιδιότητα του Δημ. υπαλλήλου.

Αν λοιπόν προκύψει επιτυχές αποτέλεσμα γιά αυτόν θα συνεχίσει βιοποριζόμενος από τα
έξοδα παράστασης του Δημάρχου.

Αν όμως δεν εκλεγεί λόγω προφανούς οικονομικής αδυναμίας θα επανέλθει στο πόστο του ως υπάλληλος με τον μισθό του.

Εδώ η ανάλυση δυσκολεύει,διότι έχουμε προθέσεις για προσφορά στα κοινά μόνο προς μία
κατεύθυνση, δηλ,ή Δήμαρχος ή ΓΕΙΆ ΣΑΣ.

Και θα ερωτήσει ένας συριζαίος,στην απευκταία περίπτωση ήττας,ποιός θα εκπρωσωπήσει την
κομματική βάση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου;

Καί αν η απάντηση είναι ότι ειναι τίμιος αλλά πρέπει να ζήσει ο άνθρωπος,πόσο ΗΘΙΚΟ είναι
αυτό ,δηλ η εγκατάληψη της πενταετίας,με πρακτικές τύπου Ψαθά στην περιφέρεια;

Αν πάλι η αριστερή βάση της περιοχής μας δεν ενοχλείται τότε στούς άλλους δεν "πέφτει λόγος".

Ετσι και αλλιώς εφ΄΄οσον ηθική δεν υπάρχει ούτε σταλιά διότι έχουν μαζευτεί όλοι
οι απατεώνες ως υποψήφιοι με κύριο στόχο το "εργολαβικό μέλι"γιατί να ανησυχούμε για
τέτοιας υφής ηθικά διλλήματα που είναι και δικαιολογήσιμα.


Ανώνυμος είπε...

Ο τσομος χορηγος στα καζαντζιδεια..........και ο νοο νοειτο συντροφε πετροπουλε .........

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα φιλε δεν ειναι αν θα παραιτηθει απο υπαλληλος αλλα το τι θα κανει με την κοτσιδα του αν εκλεγει. Θα την κοψει αραγε? Ιδου το ερωτημα......βρε δεν μας χ............ε λεω γω! Ο κοσμος σας γυρνα την πλατη ολους γιαυτο δεν μπορει κανενας υποψηφιος μολις δυο μηνς πριν τις εκλογες μα φτιαξει συνδυασμο!

Ανώνυμος είπε...

Λαμογια ενωμενα ποτε νικημενα!! Γιατι ολους εσας ενωνει ο παρας!

Ανώνυμος είπε...

όχι δε του σφάζου του ζουντανό,θα τ'πάρω μιά χλιδάτ'λαμπάδα απ'τ'Παπαναιώτ'

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΡΟΓΙΑΣΜΕΝΑ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Χωριανοί βάζουμε τα χέρια μας και βγαζουμε τα μάτια μας. Εδω στο Δημο μας ,τον πολυπαθο Δημο με τοσους και τόσους αλεξιπτωτιστές βρεθηκε ενας ανθρωπος με παθος για τον τοπο μας ο Δημήτρης Παπαναγιώτου και το εχει αποδείξει οτι ως αντιδήμαρχος είναι ασταματητος,εχει μεσα σε ενα χρονο να αλλάξει τα Καμένα ,χριστουγεννα,αποκριες,καλοκαιρι,εκδηλωσεις τοσα και τοσα να νομιζετε οτι μας χρειαζονται γραββατάκηδες και τσνατάκηδες μην τον προτιμαται αν ομως εχετε συναισθηση τι χρειαζεται ο δημος μας τότε δεν υπαρχει καλυτερη πρόταση αυτοδιοικητική.Ειναι εδω μαζι μας ουτς στη Λαμια εργάζεται ουτε απατεωνας υπηρξε. Ενας αυτοδιμιουτγητος επιχειρηματιες που αξιζει να τον στηρίξουμε γιατι ειναι ένας απο εμας. Τι να γράψω,ξερω θα πεσετε επανω μου και θα κατασπαραξετε τον Παπαναγιώτου,αλλα αν ειναι για το καλο του δημου μας καντε το,την αποψη μου εγραψα, ακουσον μεν παταξον δε.
Πάνος Τσακίρης

Ανώνυμος είπε...

10.26 εχεις μεγααλο δικιο !αλλα βλεπεις ο κοσμος ζηταει γιατρο !!! δεν πειραζει ... βγαλτε γιατρο να γελαμε ολοι μαζι ! θυμηθηκε να γινει δημαρχος ο συκιωτης ! καλα παμε !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ....ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 160,000 ΕΥΡΩ !!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΝΗΜΙΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΛΟΓΙΑ....ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ....ΝΑ ΨΗΝΕΙ ......ΝΑ ΤΡΩΕΙ ....ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ.......ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ....ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ(ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ,ΞΕΡΟΥΝ,ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)--Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΝΕΙ,ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ.ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ...ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση ο συλλογος βουνου Αγ.Κων/νου ποιος ειναι?και απο που πηρε τα λεφτα?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ.
ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΠΑ;
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΑΧΝΕΙ "ΣΑΝΙΔΑ" ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΕΗ...
ΟΜΩΣ, Η ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΒΕΤΑΙ. Ο ΑΝΤΥΠΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ "ΠΝΙΞΕΙ" ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ.
ΚΙ ΟΣΟ Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ "ΛΑΓΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΙΩΤΗ.
ΑΝ Ο ΤΣΟΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΑΡΓΙΑ.
ΑΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΡΕΑΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 5 ΕΤΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΕΥΝΟΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ζητω ο τετρι και ο βδελατος λοιπον...ζητω οι σωτηρες του τοπου!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΠΑΤΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ..ΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λαγός κ κούνελι τι βλακείες είναι αυτές ..... Έχετε κάποιον ποιο αξιόλογο υποψήφιο για το δήμο μέχρι σήμερα; ο γιατρός ότι αναλαμβάνει το φέρνει είς πέρας το έχει αποδίξει Κ εκτός πολιτικής....

Ανώνυμος είπε...

Τι πίσω κ μπροστα όπου κ να τον έχεις καλό είναι.....

Ανώνυμος είπε...

Ολοι για την τσεπη τους πανε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μονο ο γιατρος αξιζει!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ... ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. ΩΞΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ 2-3 ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΥΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιες μίζες μιλάτε; μπορεί ένας δήμαρχος να κάνει αρπαχτές; ας ρωτήσουμε τους εν ενέργεια να μας πούνε ; εμένα πάντως δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου ούτε για τον τετρι ούτε για του φακιρη.....άρα γιατί να κατηγορούμε κ τον γιατρό κ την παραλία του για αρπαχτές.....μπορείτε να μου το εξηγήσετε;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα σας ειπώ αλήθειες και μόνο.
Ο Παπαναγιώτου δεν ξέρω πως και από που βοηθήθηκε ,ξέρω στα Καμένα ,στον Άγιο και τον Μώλο καμιά πενηνταριά χαραμοφάηδες. Βρήκαν από πατεράδες και πεθερούς και τους ξεκοκάλισαν ως το μεδούλι. Μια ζωή τρώνε από τα έτοιμα, παρασιτικά.
Εγώ λέω ποιός έκανε προκοπή, αξιοποίησε ότι βρήκε και μεγαλούργησε στον χώρο του. Εγώ δεν απαξιώνω τον γιατρό απλώς εκτιμώ ότι από την ώρα που τον πατρονάρουν Σταϊκουραίοι και Τσαμαδαίοι τον έκαναν αχυράνθρωπο, προσωπικό τους κομματάρχη. Κρίμα γιατί ως γιατρός έδειξε καλά στοιχεία και τα ακυρώνει από την ώρα που μπλέχτηκε με αυτά τα υποκείμενα.
Γιατρέ είσαι νέος,αν θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά κάνε ένα δικό σου πλάνο, απαλλάξου από αυτά τα κυκλώματα και στις επόμενες εκλογές αφού θα έχεις εδραιωθεί καλά και επαγγελματικά, ξαναδοκίμασε. Αλλά στηρίξου στα δικά σου πόδια κι όχι στα δεκανίκια του κάθε Σταϊκούρα, δεν σου αξίζει τέτοια κατάντια φίλε. Επειδή γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια σου θυμίζω ότι τότε στο αμφιθέατρο αρνιόμασταν με πάθος αυτά τα φαινόμενα της χειραγώγησης σε κάθε επίπεδο. Πώς τώρα αδερφέ μου δέχεσαι να γίνεις υποκείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης;
Θυμάσαι που λέγαμε ότι δεν αρνιόμαστε μόνο τους τυράννους, αρνιόμαστε την τυραννία, το θυμάσαι;
Τώρα γιατρέ μου αλλάζουμε θέση;
Δεν το πιστεύω να σε έχουν αλλαξοπιστήσει τόσο πολύ, εκμεταλλεύονται την θεμιτή φιλοδοξία σου και σου φοράνε γυάλινα πόδια για να σε έχουν του χεριού τους φιλαράκο.
Προσωπικά θα σου τα ειπώ και από κοντά κάποια στιγμή, αλλά το λέω και δημόσια γιατί γίνεται πολύ σπέκουλα γύρω από σένα και καλό είναι να βάλεις μια τελεία σε όλα αυτά.
Θέλεις μια πρόταση από τον παλιό συμφοιτητή σου;
Από τώρα ξεκίνα μια προσπάθεια, μόνος σου, κάνε μια υποδομή, βρες πέντε-δέκα καλούς και έντιμους συνδημότες και σταδιακά δούλεψε με κοινωνικές και επιστημονικές σου παρεμβάσεις,διαμόρφωσε το προσωπικό σου προφίλ και μετά από πέντε χρόνια κατέβασε το δικό σου αυτοδιοικητικό μανιφέστο και θα δεις τι αποδοχή θα έχεις…
Ωστόσο αν θέλεις και τώρα να δοκιμάσεις ,ο θεός μαζί σου αλλά σκέψου,αν αποτύχεις θα ακυρώσεις οτιδήποτε αποτολμήσεις στο μέλλον.
Πολιτικός Μηχανικός

Ανώνυμος είπε...

Από οτί ακούω ο γιατρός ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιο του, παρόλο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα Καμμένα ( για την επιμονή που δείχνει στον Φον- και δεν πηγαίνουν άλλοι μαζί του), ο Παπαναγιώτου δεν βρίσκει ούτε έναν στο Μώλο - δεν μιλάμε για τα καμποχώρια,ή για κάποια μπλοκαρίσματα - άκυρα που εισέπραξε στον Αγιο, άρα θα την ΄ψαξει διαφορετικά. Ο Παταργίας έχει σοβαρά θέματα στον Άγιο - ( οι πράσινοι σύντροφοι, είναι με τον Γιατρό)η απογοήτευση του είναι τόσο μεγάλη που ξέπεσε στον παλίο αποτυχημένο ελαιοτρίβη και τρις αποτυχημένο με τον Αντωνίου και τα προβληματάκια που έχει στα Καμμένα... Το κομματικό ψηφοδέλτιο δεν έχει πρόβλημα στον Άγιο και στα Καμμένα, μπορεί να έχει μια δυσκολία στον Μώλο. Το πρόβλημα θα είναι στα χωριουδάκια ( που να βρείς κομματικό στην Κόμνινα, που στην Άγναντη; Για αυτό θα το βαφτήσουν από Δευτέρα ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ κτλ.... αλλίώς θα βρούν τα δικά τους. Όσο αφορά τον συμπαθή Τριαντάφυλλο, η δήλωση απομένει οτι είναι εκτός. Α έχουμε και τον Αντωνίου, αυτός λέει οτι θα κατέβει από συνήθεια, έτσι έμαθε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΖΗΤΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

EIN' AKOM' TOY ZOYNTANO AΣΦΑΚΤΟΥ,ΘΑ Τ' ΒΑΛΩ ΣΤΡΟΥΣΙΔΙΑ ΜΕΝΤΙΑ ΣΤΡΩΜ??????

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ;

Ναί έφθασαν μέχρι εκεί,ανερμάτιστοι απο την αρχή μέχρι το τέλος,έφθασαν να
κριτικάρουν και να λοιδωρήσουν οι ημιπαράνομοι βυτιοφορείς τούς γηγενείς που
έστησαν την Λουτρόπολη.

Μήπως νομίζουν ότι μετοίκησαν στήν έρημο της Νεβάδα και την μετέτρεψαν σε
Λας Βέγκας απο την αρχή οι ανόητοι τυχάρπαστοι.

Καί αν οι άμετρες φιλοδοξίες τους,έχουν υπόβαθρο τις κερκόπορτες της αρπαχτής
του κάθε φτωχοδιάβολου,δεν σημαίνει ότι όλοι θα δεχθούν το ανοσιούργημα της
ασύμμετρης απειλής .

Ναί έτσι που μεθοδεύτηκε και στρώθηκε ή διαπλοκή στο χαλκουργείο[βλέπε Μύθος]
η τελευταία επιλογή αναγκαστικά θα είναι ο Γιατρός,άλλωστε τον δρόμο τον
έδειξαν οι ιδιοι με την περίπτωση Τετριμίδα.

Υπάρχει μία παροιμία του Λαού που θα έπρεπε να λειτουργούσει υπέρ της λογικής στο σκεπτικό αυτών που υβρίζουν τους γηγενείς στα Καμένα Βούρλα,και θέλουν κάπως αργά την ενωτική συσπείρωση:
-Όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρεί στο αλάτι.

Γιά δε τούς Αυτόκλητους αποτρεπτικούς συμβουλάτορες του Συκιώτη μάλλον το
αντίθετο επιτυγχάνουν,διότι το κουτόχορτο σερβίρεται ακόμη μόνο στον
Σύλλογο των Απανταχού Αγνανταίων.

Όσο γιά τον Φον Δημητράκη,είναι τουλάχιστον σταθερός και όχι κωλοτούμπας,και
ο Καρδιολόγος θα βασίσει την πενταετή του θητεία σε συνεργάτες με ηθική και
όχι σε αρριβίστες χωρίς αρχή και τέλος[βλέπε Δημ, Συμβούλια].

Η δε ουσιαστική συνένωση των δύο κοινωνιών Καμ.Βούρλων και Αγίου Κων\νου στο πρόσωπο του Ιατρού Συκιώτη ως Δημάρχου αλλά και επιστήμονος θα είναι ευεργετική
μετά το χάσμα που προκάλεσε ο Μακιαβέλι από τον Μώλο.

Γηγενείς επικνημίδιοι





Ανώνυμος είπε...

ΕΦΟΣΟΝ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΛΟΓΩ ...ΚΟΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΔΕΝ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ( ΠΑΤΑΡΓΙΑ ) ...ΜΠΡΟΣΤΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 4 ΜΑΡΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ Η ΕΛΙΑ ΤΩΝ 58 ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΓΙΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ.
ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ....ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΑΛΛΟΝ(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ) ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.. ΑΛΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ; ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ;
ΕΣΕΙΣ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΜΕΙΣ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικα και περα απο καθε πολιτικη και γεωγραφικη σκοπιμοτητα 2 ηταν οι πιο αξιεσ επιλογες ΜΠΕΛΛΟΣ & ΦΑΦΟΥΤΗΣ. Ακομα και ως αντιπαλοι θα εδιναν ενα αλλο πολιτισμενο αγωνα για καλλιτερς μερες του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ??ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτες ενωτικός κρίκος γι αυτή την σύνδεση από έγκυρη πηγή είναι ο τσομος αλλιώς πως να χαρακτηριστεί η συνάντηση εκτός ατζέντας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΩΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΛΑΠΑΣΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Ο ΘΕΙΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΣΕ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

εχω την απορια δεν μπορει να κατεβει ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε αυτο τον τοπο χωρις την βοηθεια καποιου βουλευτη-βολευτη!!!???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΤΡΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Α, ΝΑΙ. Ο ΤΕΤΡΙ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΤΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ... ΚΑΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε φίλε που θα μας πεις ότι ο τετρι δεν είχε την στήριξη των βουλευτών της περιοχής μην σου πω ότι μέχρι κ ο τσομος ήταν μαζί του μπας κ έχετε χχτύπησει το κεφάλι σας στον τοίχο κ δεν θυμάστε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ...Ε ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ! Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ... ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ... ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Για να μην λέτε βλακείες και ανακρίβειες,χτες το βράδυ ο Πετρόπουλος ήταν στον Αγιο και ειχε συναντήσεις με πολλούς συριζαίους και πρώην πασόκους. Ο Πετρό κατεβαίνει και αλλάζει το σκηνικό, μαζι του πάει ο Φαφούτης,ο Φλωράκης και ο Φακίρης.Δεν γουστάρει πιά ο κόσμος φερέφωνα του Σταικούρα.Νικη οποιουδπηοτε άλλου εκτος Συκιώτη είναι αντιμνημονιακή ψήφος και απάντηση στην αθλια κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ!!! Είναι αντιμνημονιακό να ψηφίσεις το λύκο που φοράει προβιά!!!! Ευγε!!!

Είναι αντιμνημονιακό να ψηφίσει Συριζαίο(υς) - πρωην πασόκο(υς)...!!!

Άντε πνιγείται βρε γελάδια!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια ο στρατηγος κανει στον πετροπουλο μαθηματα πως να γινει ηθικος και τιμιος δημαρχος.χαχαχααχ

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ...ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. Α ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ είπε...

Θέλω, εάν και δεν αξίζει τον κόπο, να πω ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Αγνανταίων (Θεόδωρος Καλτσάς, Πρόεδρος),στο φίλο πού αναφέρει ότι μας σερβίρεται κουτόχορτο και εμείς το μασάμε, τα παρακάτω:
1. Ο Σύλλογός μας κάνει τη δουλειά του χωρίς να προσβάλει και να ενοχλήσει κανέναν.
2. Δεν μας απασχολεί για το ποιος θα είναι ο αυριανός Δήμαρχος, παρά μόνο , να είναι ηθικό στοιχείο και να εκπροσωπεί επάξια και δίκαια όλους τους Δημότες του.
3. Όσο για σένα που κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και λες μπούρδες, συνέχισε να τρως το εξυπνόχορτό σου εν αφθονία και να το αναμασάς, ικανοποιώντας ίσως απωθημένα. Ψήφισε όποιον θέλεις, αλλά εμείς δεν σου φταίμε και
4. Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου με όνομα και όχι το θράσος ανώνυμα.
Να είσαι καλά φίλε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο μάγκες ανώνυμους άλλο τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΣΑΝ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΝΣΤΑΝΤΙΝΟ;
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΤΣΙΚΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΕΗ). ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΤΣΙΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ! ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΙ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΕΙΣΑΙ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ! ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΕΙΣΑΙ ΜΟΤΕΡ ΔΥΝΑΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

E ME KATI ΧΑΡΤΟΜΟΥΤΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΚΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΣΕ ΡΕ ΜΥΤΟΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ MΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΚΑ ΑΝΤΙΔΗMΑΡΧΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣMΟΣ.ΦΑΝΤΑΖΟMΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ MΕ MΕΓΑΛΗ MΥΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

μονο ο κομης του ανεμορεματος μπορει να αναδειξει τα καμενα βουρλα,αχαριστοι καρυωτες δεν αφησατε να αποτελειωσει το εργο του.θα σας ειχε πουλησει ολους για σκλαβους στην αραπια,θα ειχατε γνωρισει κι αλλα μερη.αντε μακη καλη επιτυχια και βαλε και την κομισσα με την ****** ***** ***** να σου προλογιζει τις ομιλιες για να ειναι εξασφαλισμενη η επιτυχια!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κακη η λεξη ευγλωτια????????