03 Μαρτίου 2014

Ποιος βγάζει δήμαρχο σε αυτόν τον τόπο?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πως και ποιος βγάζει δήμαρχο σε αυτό τον τόπο???
Μην είν’ οι κάμποι, Μην είναι τ’ άπαρτα ψηλά βουνά;… Έλα μου ντε…

Βασικό το ερώτημα, και λέω να το αναλύσω (όσο μπορώ), για να προβληματιστούμε όλοι μας, έτσι ώστε να μην μπορεί να πει κανένας ‘μετά’ … αααα εγώ δεν ήξερα …

Για να καταλάβουμε το πώς παίζεται το παιχνίδι με τις εκλογές για δήμαρχο στο χωριό μας, πρέπει να ανατρέξουμε στις τελευταίες 3-5 εκλογές, και να τις αναλύσουμε τρόπο τινά, για να ξεκινήσουμε να συζητάμε. (άλλωστε ένας λαός χωρίς μνήμη = λαός χωρίς μέλλον)

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα τολμήσω να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 3-5 τελευταίων δημάρχων στα Καμένα Βούρλα ήταν ‘συγκυριακοί δήμαρχοι’(κατά την προσωπική μου άποψη), άλλωστε και για αυτό αλλάζουν συχνά …

Θέλω να πω, ότι τις περισσότερες φορές, οι συνθήκες και οι συγκυρίες ήταν που έβγαζαν δήμαρχο και όχι ο εκάστοτε αυτός καθ εαυτός υποψήφιος δήμαρχος με τις δυνατότητες του, τους συνεργάτες του και την ιδεολογία του.

Ας πάρουμε παράδειγμα την εκλογή του Μάκη ως δημάρχου, η οποία προέκυψε σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της (πάλι κατά την προσωπική μου άποψη) από ‘αντιΚεφαλική’ ψήφο (δεν ήθελε ο κόσμος να ψηφίσει Κεφάλα, δεν είχε και ποιον να ψηφίσει, και μας προέκυψε ο Μάκης Δήμαρχος).

Ακόμα και ο Τετριμίδας δηλαδή, εισέπραξε αρκετούς ψήφους ως αντιΜακική ψήφο (δεν ξέρω αν ήταν πολλοί ή λίγοι ψήφοι πάντως σίγουρα υπήρξαν αρκετοί τέτοιοι ψήφοι)

Ωραία λοιπόν, αφού το εμπεδώσαμε ως προς το συγκυριακό του θέματος αναφορικά με το ποιος και πως βγαίνει δήμαρχος στο χωριό μας, καθώς και κάτω από ποιες συνθήκες, πάμε παρακάτω….

Στην παρούσα φάση (σήμερα δηλαδή … για αύριο βλέπουμε), οι υπολογίσιμες δυνάμεις – ομάδες, είναι του[.....] Φακίρη Ταξιάρχη και του Μπέλλου Τριαντάφυλλου (αν τελικά καταφέρει και κάνει συνδυασμό).
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι μνηστήρες της καρέκλας με τις ομάδες τους, όπως Παπαναγιώτου κλπ κλπ (θα φτάσουμε και εκεί, σιγά σιγά), αλλά οι ‘δημοσκοπήσεις’ μας λένε για επικρατέστερους διεκδικητές (σήμερα που μιλάμε)τους Φακίρη και Μπέλλο.

Μέχρι εδώ καλά, δεν βλέπω να καραδοκούν συγκυρίες και όλα βαίνουν κανονικά, αλλά ας πάρουμε ένα Χ σενάριο για να δούμε το πώς μπορούν να λειτουργήσουν οι συγκυρίες (όπως ανέφερα παραπάνω) την δεδομένη στιγμή και πως μπορεί να γίνει κάποιος δήμαρχος που κανονικά δεν θα γινόταν υπό ΚΣ (κανονικές συνθήκες)
(πάντα κατά την προσωπική μου άποψη εεε … μην παρεξηγηθώ)

Έστω ότι ο Ταξιάρχης Φακίρης, δεν κατέβαινε ως υποψήφιος … (ελπίζω αυτό να παραμείνει φανταστικό σενάριο)
Ένα πιθανό σενάριο λοιπόν , είναι ότι την πρώτη Κυριακή θα είναι ο Μπέλλος με το μεγαλύτερο ποσοστό αλλά όχι ικανό να τον κάνει δήμαρχο, με δεύτερο τον Παπαναγιώτου.
Ενώ τη δεύτερη Κυριακή λοιπόν θα υπάρξει συσπείρωση στον ντόπιο (Καμενοβουρλώτη) Παπαναγιώτου και θα ξεπεράσει τον Μπέλλο οριακά και θα γίνει δήμαρχος ο Παπαναγιώτου.

Θα είναι μεν Δήμαρχος ο Παπαναγιώτου, συγκυριακά δε, με ότι και αν σημαίνει αυτό για τα επόμενα 5 χρόνια διοίκησης του Δήμου μας.

Είναι ένα πιθανό σενάριο και αυτό (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, κουράστηκα να το λέω αυτό μπας και γλυτώσω λίγο στόλισμα στα σχόλια…).

Γιατί τώρα το ανέφερα το παραπάνω παράδειγμα και τι θέλω να πω στο τέλος … ακούστε λοιπόν.

Με πλησίασε φίλος καλός (ονόματα δεν λέμε) που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και μου ζήτησε να τον βοηθήσω να επιλέξει σχήμα – ομάδα για την κάθοδο του στην τοπική αυτοδιοίκηση, μιας και έχει προτάσεις από δυο πιθανούς υποψηφίους, τον Α και τον Β.
Στην ουσία μου ζήτησε να τεκμηριώσω κιόλας (βοηθώντας τον) γιατί να επιλέξει τον Α υποψήφιο στο να ενταχθεί στην ομάδα του και να μην επιλέξει τον Β.

Απάντησα λοιπόν ότι δεν είναι απλό το θέμα, και το κριτήριο επιλογής δεν σταματά απλά σε μια φράση ‘πχ μου αρέσει αυτός και δεν μου αρέσει ο άλλος’ …. Ή πάω σε αυτόν το υποψήφιο που νομίζω θα εκλεγώ …αλλά το θέμα είναι το τι θα γίνει αυτός ο ρημαδοτόπος τα επόμενα 5 χρόνια και πόσο τελικά μερίδιο ευθύνης θα έχει ο φίλος μου σε αυτή του την επιλογή (του Α ή του Β), που αν είναι κακή (η επιλογή) θα συμβάλει και αυτός με τον τρόπο του στο ‘πίσω ολοταχώς’ τα 5 επόμενα ούτως ή άλλως δύσκολα χρόνια.

Αγαπητέ φίλε υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε, η μπάλα σε εσένα … ‘σκέψ και λογάριασε’.
Απλά μην μου έρθεις και μου κλαίγεσαι μετά ότι δεν έκανες την σωστή επιλογή και μου ζητάς να ‘τα γράφω’ στο blog για να τα μαθαίνει ο κόσμος…. (ξέρεις εσύ τι εννοώ).
Αναφέρομαι στα πράγματα που ‘κακώς θα κάνει’ ο νέος δήμαρχος και σε άλλα τόσα που πάλι ‘κακώς δεν θα κάνει’, γιατί στο τέλος της γραφής η δικιά σου επιλογή θα είναι σωτήρια ή καταστροφική.

Και για να μην το πηγαίνουμε γύρω - γύρω το πράγμα, και αφήνουμε ασάφειες, κατά την προσωπική μου άποψη, αυτός που κάνει για δήμαρχος θα πρέπει να είναι πέρα ως πέρα τεχνοκράτης, και αποδεδειγμένα μάλιστα .
Ούτε πολιτικός, ούτε βρικόλακας του παρελθόντος, ούτε απλά κάποιος που έχει φιλοδοξίες.

Με τιμή … ο Blogger …

ΥΓ1 μεγάλο μου βγήκε το άρθρο αλλά αφού το έγραψα το ανεβάζω …
ΥΓ2 τις επόμενες βδομάδες το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει και θα επιστρέψω …

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑ 1 ΟΤΙ Ο Blogger ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ FΑN CLUB ΤΟΥ Κ. ΦΑΚΙΡΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ 2 ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΛΛΟΣ ,Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ,Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΑΡΙΔΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΦΑΚΙΡΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΙ ΣΕ ΓΚΑΖΟΝ ΣΕ ΤΑΠΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΟΣΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΘΑ ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμένα Βούρλα χρειάζονται τον Φακίρη για Δήμαρχο γιατί είναι φίλος του μπλογκερ, είναι η άποψη του μπλόγκερ και φυσικά αυτόν κρίνει ως άξιο ο μπλόγκερ...

ΠΑΣ ΜΗ ΦΑΚΙΡΗΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!

ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕ...

Φιλαράκο αυτος που υποτιμάς αυτός θα σηκωθεί και θα σου πετάξει την πέτρα στο ματι... Κύκλωπα, ε κύκλωπα!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

o tataridas???? xaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Σας το ειπα: αλλη μια χαμενη τριετια ειναι προ των πυλων!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και λιγα γραφεις βλοκερ. αστους να λενε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.
ΟΜΩΣ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ, ΤΟ ΜΏΛΟ Η, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 2% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.
ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΤΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΡΑ, ΞΕΧΝΑ ΤΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΩΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΣΟΥ, 5-6 ΚΟΒΟΥΝ ΠΕΡΑ.
ΖΥΓΙΣΕ ΤΥΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελειπέστατη ανάλυση περί των εκλογικών ,διανθισμένη με ονοματολολογία κατάλληλα επιλεγμένη
με σκοπό την ανάδειξη του μονόφθαλμου αντί του τυφλού?

Απλοικό σαν εγχείρημα,αν και προιόν "τεχνοκράτη",δίδει μάλλον αντίθετα αποτελέσματα του
επιδιωκομένου.

Επί της ουσίας το παιχνίδι είναι καθαρό,ως προς την φιλοσοφία που διέπει τους εμπλεκομένους
και δεν είναι άλλη από την αγωνία τους να οδηγήσουν τον Δήμο σε άλματα αναπτυξιακά.

Φυσικά αυτό θα επιτευχθεί με συνεργάτες επιπέδου του κλασικού τύπου ,ικανών
στην σκέψη αλλά και στην ουζοκατάνυξη.

Αν λοιπόν με την λογική BLOGER προχωρήσουν τα πράγματα,τότε ειδικά η Λουτρόπολη θα είναι
η μεγάλη κερδισμένη,λόγω εντοπιότητος αλλά και ποιότητος.

Ας κάνω όμως και τον συνήγορο του διαβόλου, δηλ,αν πρέπει να διαλέξω απο αυτό το "Ταγάρι",
δεν πρέπει να ξέρω τι έπραξε ο καθένας από αυτούς μεχρι εδώ,και πόσο έβλαψε ή οφέλησε.

Επίσης πόσο αυτοκριτική έκανε,σε τυχόν λάθη που θα αποδείκνυε μεταμέλεια δική του,αλλά
και εμπιστοσύνη των πολλών προς αυτόν.

Ναί συγκυρίες πολλές πάντοτε θα υπάρχουν,όχι ομως έλλειψη μνήμης διότι όλα μπορεί να τα
έχουν οι δημότες ,αλτσχάιμερ ομαδικό δεν νομίζω όμως.

Ειδικά τα Καμένα Βούρλα μέσω του Συλλόγου αντιστάθηκαν μέχρι εσχάτων σε όλα τα "φόρα"
Περιφέρεια ,Συνήγορο του Πολίτη,Εισαγγελεία Λαμίας,Δημοτικά Συμβούλια,ενάντια στίς
πολιτικές Φακίρη ,Παπαναγιώτου γία την μεταφορά των Λυμάτων του Αγίου Κων\νου στην
Λουτρόπολη,και για την ονομασία του Δήμου.

Τουλάχιστον στα μπαλκόνια της λουτρόπολης θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.





Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΞΑΓΩΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΡΙΓΚΑ ΘΑΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ............ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην κουραζεστε....χωρις λογο!!!Ξερω καλα οτι ο Ταξιαρχης εχει πολλους λογους να μην ειναι υποψηφιος στις δημοτικες εκλογες τουλαχιστον....!!!Παραθετω καποιους....Επαγγελματικοι,οικογενειακοι ως συνηθως αλλα κυριως τον ενοχλει το υπαρχον συστημα διενεργειας των δημοτικων εκλογων.Οσοι τον γνωριζουν το λεει παντου και σε ολους ....!!!!!Ξερει πλεον και απο μεσα τι επερχεται.....!Ο ταξιαρχης ειναι σοβαρος και τα λεει τσουβαλατα.Τον ξερω οχι καλα πολυ καλα,θα τα μετρησει ολα,και απο οτι ξερω δεν θα ξαναασχοληθει.....!ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ......ΑΜΙΑΝΤΟΣ Κ.Β=ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΤΟΛΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ=ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.ΝΕΡΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΑ=ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ.ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ.......!ΑΑΑΑΑΑΑ.......ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ............Π.Χ ΠΑΝΤΡΑΣ,ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ,ΦΑΦΟΥΤΗΣ....!ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ....'ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ???'

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΤΕ ....ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑ;
ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΑΝΤΑΙΟ;
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ.... ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ?
ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ .....ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΩΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός πρέπει να αγαπάει τους χαζούς ανθρώπους, δημιούργησε τόσους πολλούς.
Αν βγει αληθινό το σενάριο του bloger θα είμαστε όλοι για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαγλαμάδες τι σας ενόχλησε με αυτά που γράφει στο άρθρο του ο άνθρωπος? Έχει άποψη και την γράφει. Εσείς τι άποψη έχετε? Είστε πολύ στενόμυαλοι και καλά κάνει και σας κάνει έτσι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΝΗΝΑ : ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ

ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ : ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ : ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ : Ε.Σ.Π.Α.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΔΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ.Λ.Π.), ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ... ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δερβεναγας....???Καλα εσυ εισαι τελειως βλ***ς...Τι εξουσια εχει ενα προεδρος τοπικης κοινοτητας βρε παπαρα που μπορει να χρεωθει ενα εργο??

Σταικουρας...Ηλιθιε ανθρωπε...Ολα τα εργα των δημων...επιχορηγουνται με τον εναν η με τον αλλον τροπο απο την κεντρικη διοικηση...Βλακα..

ΕΣΠΑ...Δηλαδη για να καταλαβω,ηρθε ο κυριος ΕΣΠΑΣ και ειπε να δωρισει μηχανηματα στο δημο μωλου αγιου κωνσταντινου????Μπετοβλακα...

Αμιαντο...Το εργο αντικαταστασης αμιαντου απο την "λουτροπολη" ηλοθιε σκατοβλαχε..ειναι απο την αρχη μεχρο το τελος εργο της τωρινης αρχης...
η μελετη-παρωδια που ειχε κανει ο μακαρος ειναι ακομα στα συρταρια και αυτο γιατι δεν θα μπορουσε ΠΟΤΕ να χρηματοδοτηθει!Η τωρινη αρχη την εστειλε και απερριφθει ως μη υλοποιησιμη_τεραστιο κοστος και ανεπαρκης στο τεχνικο κομματι..)

Τοσο σε τσουζουν ολα αυτα που λες αυτες τις μπουρδες?Γι αυτο λεγεσαι ενεργο πολιτης??Για τις μπουρδες??

Ανώνυμος είπε...

Εχει σκυλιασει ο ...μπαμπακας να προωθισει τον Φακιρη και να συντριψει ολους τους Καμενοβουρλιωτες που αντισταθηκαν στις ανομιες. Αυτο ειναι το ποιον του ανθρωπου , δοξαστε τον !!!

Ανώνυμος είπε...

φιλτατε 12.05 Μπορεις να μας εξηγησεις γιατι ήταν τοσο ...πιστος στον Τετριμιδα;; οι αλλοι σε τι τον προδωσαν;;και η σπεκουλα εχει τα ορια της.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΦΡΕ. ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΤΕΤΡΙ-ΒΔΕΛΑΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ. ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ. ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΣΟΥ, ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΩΒΗΤΟΥΡΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΑΚΙΡΗΣ, ΠΟΙΟΣ ....ΠΟΙΟΣ....ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Ο ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΥΜΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΑΚΡΥΒΕΧΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ (ΑΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ).

Ανώνυμος είπε...

Εγω σας το ειπα:Αλλη μια χαμενη τετραετια ειναι προ των πυλων......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ!

Ανώνυμος είπε...

ας μας πει λοιπον αυτος που υμνει τον δερβεναγα,με ποια λογικη το εργο νερο στην κομνηνα ειναι εργο δερβεναγα?ποιες διαδικασιες ακολουθησε...ποια μελετη ανεθεσε...πως βρηκε τα χρηματα....τι?τι?πως ?
πως?
περιμενω

Ανώνυμος είπε...

Προς 11.21 03/03/2014 Όταν λες ¨εξαγωμενο προιον¨ τι εννοεις???