16 Μαρτίου 2014

Γιατρέ μου και Υπουργέ μου ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Είμαι δημότης του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, και γίνομαι και εγώ αποδέκτης όλων αυτών των κατά τα άλλα νομίμων πλην απαράδεκτων διεργασιών προετοιμασίας ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με σκοπό να επιλεχθεί ο νέος δήμαρχος με το νέο επιτελείο του.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω αν το νόμιμο είναι και ηθικό, άλλωστε ο καθένας μας μπορεί να διακρίνει το τι ακριβώς γίνεται, αλλά θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω και να απομυθοποιήσω λίγο τα πράγματα.

Το απαράδεκτο που γράφω παραπάνω (κατ εμέ), έγκειται καταρχήν στο γεγονός αυτής καθ εαυτής  της παρέμβασης της κεντρικής εξουσίας (έτσι όπως μαθαίνουμε) εκπροσωπούμενης από  τους βουλευτές τε και υπουργούς προερχόμενους από τη περιοχή μας, στην διαδικασία της εκλογής νέου δημάρχου, αλλά επίσης έγκειται και στην ιδιοσυγκρασία και τα πιστεύω των υποψηφίων  και των εν δυνάμει υποψηφίων.

Για να το φτάσω κάπου το πράγμα και να μην μακρηγορώ, με βρίσκει αντίθετο (ως προσωπική άποψη), κάθε παρέμβαση  στην εκλογή δημάρχου από οιονδήποτε ξένο παράγοντα ακόμα και από υπουργούς γιατί όχι.
Κοινώς…, και στην απλή καθομιλουμένη …, αγαπητέ κύριε Σταικούρα, συμμάζεψε λίγο το υπουργείο σου και βρες έσοδα, και άσε μας εμάς να αυτορυθμιστούμε. Μην παρεμβαίνεις. Οι τοπικές κοινωνίες, έχουν και αντανακλαστικά και μνήμη και την ωριμότητα να εκλέξουν αυτό που επιθυμούν και αυτό που τους χρειάζεται.

Επίσης, γιατρέ μου, κύριε Συκιώτη, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορώ να εμπιστευτώ  έναν λαμπρό (κατά πως ακούω) επιστήμονα και γιατρό που δραστηριοποιείται εκτός δήμου, ότι θα αφήσει την ιατρική (γιατί περί αυτού πρόκειται) και αντί πινακίου φακής θα ασχοληθεί με τα κοινά?
Από όσα γνωρίζω ο μισθός του δημάρχου είναι μικρός και του αντιδημάρχου ακόμα μικρότερος.
Μήπως πας, γιατρέ μου, να πάρεις λάθος αποφάσεις και κάνει τελικά δυο κακά?
Και να αφήσεις την εργασία σου, τον όρκο που έδωσες στον Ιπποκράτη κλπ κλπ, αλλά και να κάνεις τελικά κάτι που δεν σου αρέσει?

Θέλω να πω, γιατρέ μου κύριε Σικιώτη, (λέγοντας ‘κάτι που δεν σου αρέσει’) ότι,  αν κοιτάξω το παρουσιολόγιο των δημοτικών συμβουλίων τα προηγούμενα χρόνια (δημοτικός σύμβουλος δεν είσαι? Κάνω λάθος?) δεν θα δω το όνομα σου και πολύ συχνά.
Τι έγινε τώρα ξαφνικά? Ανακάλυψες ότι θες να εργαστείς για το κοινό καλό του τόπου?
Δεν ξέρω γιατρέ μου αν το ξέρεις, αλλά νομίζω ότι ο δήμαρχος είναι μια πλήρους απασχόλησης εργασία (αν μπορώ να το πω έτσι), για να μην πω ότι είναι σε εικοσιτετραώρου βάση εργασία, αλλά συνάμα και πολύ απαιτητική.

Πως σκέπτεσαι να ανταποκριθείς ? μπορείς να μου πεις για να με καθησυχάσεις?
Θα αφήσεις το ιατρείο και θα αφιερωθείς τα 5 επόμενα χρόνια στον δήμο?? Εεεε??
Θεωρώ (και θέλω να πιστεύω) ότι εφόσον θες να αναλάβεις μια τόσο μεγάλη ευθύνη, ναι θα πρέπει να παραιτηθείς από την ιατρική ως επάγγελμα.

Θέλω να πω ότι δεν έχεις ένα απλό μαγαζί που πουλάει kolino να βάλεις άλλον στο πόδι σου. Αν δεν είσαι εσύ στο ιατρείο, απλά το ιατρείο σου δεν λειτουργεί. (έτσι δεν είναι?)
Αναρωτιέμαι αν έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις, αν σε ένα υποθετικό σενάριο, το καλοκαίρι έχει σπάσει ο κεντρικός αγωγός νερών ή λυμάτων (δεν έχει σημασία), τότε που στον δήμος μας επικρατεί το ‘τώρα τρέχουμε όλοι’, και εσένα σε καλεί ταυτόχρονα και το ιατρικό σου καθήκον (ένεκα και ο όρκος του Ιπποκράτη) προς τα πού θα κάνεις?
Να σου πω την αλήθεια εγώ σαν δημότης θέλω (ο δήμαρχος) να κάνει κατά τον αγωγό να δούμε τι θα γίνει και να μην έχει άλλες υποχρεώσεις.

1)Μήπως να το ξανασκεφτείς γιατρέ μου ?
2)Μήπως κύριε υπουργέ να άφηνες τον δήμο στην ησυχία του, και να μην παρέμβαινες στην εκλογή δημάρχου?

Με τιμή, ο Blogger

81 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απάντα ρε γιατρέ

Ανώνυμος είπε...

απάντα κύριε σικιώτη, απάντα και γιατί δεν ψήφησες το νέο όνομα να είναι καμένα βούρλα στον δήμο. όποιος νομίζει ότι να είσαι δήμαρχος είναι χόμπι κάνει έγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε blogger,είμαι από τους φανατικούς αναγνώστες σου ( υπόθέτω το βλέπεις,παρεπιμπτώντος ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ). Είμαι και ένας από τους δημότες που κινούνται με το ποταμάκι .. δηλαδή με το Γιάννη Συκιώτη. Αφού είσαι απο την περιοχή δεν ξέρεις οτι ο καθένας έχει 40 μπαρμπάδες και 200 ξαδέρφια ή δεν είναι έτσι;
έψαξα και έμαθα και σας το παραθέτω: η μάνα του Γιατρού είναι ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ( ΤΣΑΜΑΔΙΑ) με την μάνα του υπουργού ( ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ), δηλαδή ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ με τον ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, ΤΡΙΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!
Στο χωριό μου ( τυγχαινει να είναι το ίδιο με το δικό σας - συνδημότες) λέμε τρίτα ξαδέρφια - πάρτα και πέτα τα !!!
Εκτός τώρα, αν έχεις να πείς κάτι συγκεκριμένο... ξέρεις προσωπική παρέμβαση του ΣΤΑΙΚ, υπέρ του γιατρού; Αν έχεις, δεν μας ενημερώνεις και εμάς τους απλούς ψηφοφόρους;

Ανώνυμος είπε...

fakiri stamata palepse me tis dinameis sou kai oxi prospa8ontas na meiwseis ton ka8e sinipopsifio....

Ανώνυμος είπε...

den to exeis anagi .... mono esi mporeis....

Ανώνυμος είπε...

na gineis dimarxos......

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είμαστε αυτό μας ταιριάζει. Δήμαρχος δια αλληλογραφίας και δια τηλεφώνου. Μην κοροιδευόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ζητών Ερμήν γλύψαι, Κέκροπα έγλυψα.

Αίσωπος, 620-560 π.Χ., Αρχαίος μυθοποιός, δούλος εκ Φρυγίας

απόδοση: ήθελα να κάνω άγαλμα του Ερμή και μου βγήκε Κέκρωψ (τέρας)

Ανώνυμος είπε...

gia pes mas re pipila ti skopo exeis? apanta na se doume re! ti ua kaneis me to onoma tou dhmou?

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτεινω Ντουβρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Blogger πρώτον, άλλαξε στην 5η παράγραφο "το όρκο που έδωσες στον υποκράτη κλπ κλπ,"... μας έβγαλες τα μάτια...

Δεύτερον, καθείς έχει το αναφαίρετο δικαίωμα του εκλέγειν και φυσικά εκλέγεσθαι!!! Κριτική μπορείς να κάνεις όση θες στον κ. Συκιώτη και να θέτεις τους προβληματισμούς σου για το πως θα ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα αν ο λαος τον εκλέξει! Ο λαός (θα αποφύγω να τον χαρακτηρίσω σοφό γιατί απέχει πολύ) θα πρέπει με τη σειρά του να θέσει κάποιους προβληματισμους... Τόσο για τον υποψήφιο δήμαρκο κ. Συκιώτη όσο και για κάθε υποψήφιο δήμαρχο!

Δυστυχώς φίλοι μου είμαστε εγκλωβισμένοι (όχι μονο εμείς αλλά και πολλες περιοχές στην Ελλάδα)... Είμαστε εγκλωβισμένοι στην κομματοκυριαρχία στις τοπικές εκλογες, είμαστε εγκλωβισμένοι στα σόγια είμαστε εγκλωβισμένοι στο γεγονός οτι η νεολαία του διευρυμένου Δήμου κατ όπως φαίνεται (και μακάρι να διαψευστώ) θα απέχει από τη διαδικασία της συμμετοχής και της ενασχόλησης με τα κοινά!!!

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει πρέφα αλλά οι νέοι μας/σας/τους μουτζωνουν και αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να ασχοληθουν με το κοινο καλό του τόπου τους γιατί φρόντισαν κάποιοι να φτιάξουν τις κλίκες τους και να πετάξουν απ' έξω το σύνολο της νεολαίας, χρησιμοποιώντας ίσως μόνο μερικους στο βωμό του εμπαιγμού του εκλογικού κοινού και με πρόσχημα το άφθαρτο τους θα μαζέψουν κάποιους ψήφους...

Το μόνο σίγουρο είναι οτι και σε αυτές οι εκλογές όποιος και να βγει είτε Φακίρης, είτε Συκιώτης, είτε Μπέλλος, είτε Παπαναγιώτους είτε... είτε... είτε... τα βήματα που θα κάνουμε θα είναι μικρα...

Εδώ χρειαζόμαστε άλματα! Άλματα που θα μας πάνε χιλιόμετρα μπροστά γιατί είμαστε χιλιόμετρα πίσω!!! Και οι μόνοι που μπορούν να δώσουν λύση είναι τα νέα σε ηλικία άτομα! Αυτά τα άτομα που έχουν ιδέες και δεν τις ακούτε! Αυτά τα άτομα που έχουν ιδέες και τις αποκρύπτετε... Αυτά τα άτομα που έχουν ιδέες και τις χλευάζεται!!!

Ας το πάρουμε απόφαση οτι μια ακόμα 5ετία θα πάει χαμένη για τον τόπο και για την υπόλοιπη Ελλάδα γενικότερα και ας καθίσουμε να φάμε τη ξαναζεσταμένη σούπα μας σε διαφορετικό πιάτο!!!

Καλή όρεξη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας λες ότι ο συκιωτης δεν είναι νέος.....; τότε ποιο θεωρείς εσυ νέο;

Ανώνυμος είπε...

Που παπας ρε πιπιλα να μπλεξεις

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΘΕ ΑΔΙΚΑ. Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΡΚΕΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1.11 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ - ΣΠΑΝΙΩΣ ΜΕΝ - ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΛΟΣ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΑΝΤΡΑΣ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΤΣΟΜΟΣ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

μπα τι λες ρε φίλε 10.58? αν ψηφίσουμε συκιώτη θα θέλουμε τον συκιώτη να είναι στον δήμο. αν ήταν αλλιώς θα κάναμε τον ποδηλατάκια δήμαρχο. πως θα το κάνουμε δηλδή? δήμαρχος με αντιπρόσωπο? πάτε καλά ρε?

Ανώνυμος είπε...

Ο αυριανός δήμαρχος θα κληθεί να διαχειριστεί φλέγοντα και ουσιαστικά ζητήματα, πιθανότατα χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα μέσα, λόγω της σημερινής κατάστασης.
Αναμφίβολα λοιπόν πρέπει να διαθέτει ηγετικές ικανότητες, όπως επίσης και τις αναγκαίες δεξιότητες, ούτως ώστε να ασχοληθεί με τους δημότες και τον τόπο,ίσως,σε ορισμένες περιπτώσεις,υπό αντίξοες συνθήκες.
Συμπέρασμα...
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο κ. ΣΥΚΙΩΤΗΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

τα τελευταια νεα λενε πως ο τετρι αλλαζει αποφαση και ειναι παλι υποψηφιος..με παντρα και παταργια μαζι!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ , ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?????????

Ανώνυμος είπε...

Ευθυμήσαμε πάλι…

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ο ΦΟΝ ΜΗΤΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΗΤΣΟ ωραια η αναπλαση και οι αλλες εργασιες που θελεις να κανεις στην εισοδο της πολης(διπλα στα μαγαζια σου) αλλα πιο ωραια ειναι τα προβατα του Τρ.Τσιαρα που βοσκουν αναμεσα στους φοινικες.Το δε μαντρι στην παραλια απαιχτο.Την επομενη φορα θα εμφανισω και φωτο να χρησιμοποιησεις στον προεκλογικο σου αγωνα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΕΔΩ....

Ανώνυμος είπε...

3:10 ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΗΤΣΟ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ? ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΟΣ

Παρακολουθώ μία προσπάθεια απομείωσης της υποψηφιότητος Συκιώτη,με διάφορα επιχειρήματα
κατ'εμέ τελείως υποθετικά σε τόνους μάλιστα αγωνίας γιά το μέλλον του τόπου,κλπ.

α] Είναι λοιπόν οι κρίνοντες πεπεισμένοι γιά την μη απόδοση του γιατρού,λόγου ακριβώς
της ιδιότητος του και την έλλειψη χρόνου?

β] Παράλληλα υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι ποιό ετοιμοπόλεμοι με γνώσεις τέτοιες που δεν
αφήνουν καμμία αμφιβολία περί της βεβαίας επιτυχίας στο έργο τους?

γ] Η στελέχωση του ομάδος Συκιώτη είναι για τα μπάζα ενω των άλλων ειναι με απόσταση
οι καλύτεροι?

δ] Η παρθενογένεση είναι δικαίωμα που μόνο ο Γιατρός δεν την έχει,[μωραι παρθένες]και
άραγε είναι ο φθαρμένος των 45 ετών.

ε] Το χαμηλό προφίλ,είναι στα μεπτά,ενώ οι ακατάσχετες τοποθετήσεις κάποιων είναι
είναι το ζητούμενο?

ζ] Οι τεχνικές διοίκησης είναι το ατού της κριτικής κατά του πρόσωπου του Συκίωτη,και
όχι οι εμπειρική και οδυνηρή μαζί γνώση από τίς πράξεις υποψηφίων που στο παρελθόν
εδωσαν τα δείγματα τους και οι οποίοι "το θέλουν πάλι"?

Η] Η κριτικάροντες έχουν και πρόταση αντί του γιατρού,δηλ.σκιαγραφούν προσόντα όπως
της πιάτσας,της μικροπολιτικής , του αχταρμά, με θεωρητικά εργαλεία τήν νόηση,
σε μία κατευθύνση "Ποταμού".

Φυσικά ο στόχος είναι και φόβος,διότι είναι όντως η διαφορά ο Γιατρός,και αν τώρα δεν πολεμηθεί φεύγει η πενταετία, μαζί με το ταμείο.
Από όλους τους υποψηφίους άραγε ποιός αφήνει συγκεκριμένη αξιόλογη εργασία,δηλ. ποιός
χάνει για να πάρει εστω "τα άλλα",οι κριτικάροντες,οι χρεωμένοι,οι συνταξιούχοι ποιοί;

Ενα τελευταίο γία τους αντ'αυτού σε περίπτωση έλλειψη χρόνου,θα έλεγα ότι δεν είναι
ατομική μόνο ευθύνη η τοπική αυτοδιοίκηση,ούτε μόνο της συμπολίτευσης,υπάρχουν πολλοί
τρόποι και όχι κατ' ανάγκη κόποι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 /3 ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ : 1. καθοδος με αρχηγο ή ΤΕΡΙΜΙΔΑ ή το πιο πιθανό με τον ΠΑΤΑΡΓΙΑ. Στο βωμο της σκοπιμοτητας ο ΤΕΤΡΙ θα ξεχασει τους αφορισμους για το λαμογιο του ΜΩΛΟΥ. Εχουν οι καιροι γυρισματα.

Ανώνυμος είπε...

απορια ! για τα λυματα του Αγ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ συμπιπτουν οι αποψεις ΣΥΚΙΩΤΗ & ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ;;;;;Στην κρισιμη συνεδριαση θα παρευρεθει αραγε ο Συκιωτης ή θα εχει ιατρειο;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΡΙΖΕ Η κα. ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η κα. ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δηλαδή ρε φίλε λες ότι ο πιπίλας που δεν πάταγε στα δημοτικά συμβούλια θα βγει δήμαρχος με την αξία του. Είπαμε ρε παιδιά να μην κοροιδευόμαστε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΟΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ : ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟ . ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί στα γόνατα να προκαλέσουμε τον βαγγέλη τον τετριμιδα να αναλάβει και πάλι το τιμόνι του δήμου μήπως κ δούμε άσπρες μέρες μην ξεχάσει ΌΜΩΣ να στείλει ανοιχτή πρόσκληση στον φακιρη ο οποίος δεν μπορεί να βρει ομάδα να ηγηθεί ....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο αναπληρωτής δήμαρχου φακιρης μπορεί τελεία και παύλα οι υπόλοιποι είναι υποκατάστατα. Ταξιάρχη γερά γάμα τα μ......νια.

Ανώνυμος είπε...

Παντρα κ παταργια τραβάτε μακρυα. Γιατρέ εσυ τραβά στη βουλή και ασε το μαντρί για τον φακιρη που με ήθος κ προσωπικό κόστος το υπηρετεί τόσο καιρό τετρι είσαι τυχερός στον αναπληρωτή δήμαρχο τα οφείλεις όλα

Ανώνυμος είπε...

Βγες κ δήλωσε το η κατέβα μαζί του υποψήφιος

Ανώνυμος είπε...

ΕΕ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΕΤΡΙ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ. ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ( ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΡΜΙ ΚΤΛ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑΜΙ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΥΚΑ... ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΡΑΣ, ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΓΙΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Αυριο εχει δημ. συμβουλιο με τελευταιο θεμα < ενημέρωση και συζήτηση επι των εναλλακτικων προτασεων κατασκευης του εργου αποχέτευση ακαθαρτων Αγ.Κων/νου και επέκταση ΕΕΛ Κ.βούρλων και εγκριση και παραλαβή των μελετων>
Δηλαδή, για να καταλαβουμε ολοι μας πως λειτουργεί ο Δήμος.
ΠΡΩΤΑ αναθετουμε μελέτες και ζητείται η εγκριση και παραλαβή, άρα και πληρωμή ΚΑΙ μετα γίνεται η ενημέρωση και η συζήτηση επί των εναλλάκτικών προτάσεων.
ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο εχει δημ. συμβουλιο με τελευταιο θεμα < ενημέρωση και συζήτηση επι των εναλλακτικων προτασεων κατασκευης του εργου αποχέτευση ακαθαρτων Αγ.Κων/νου και επέκταση ΕΕΛ Κ.βούρλων και εγκριση και παραλαβή των μελετων>
Δηλαδή, για να καταλαβουμε ολοι μας πως λειτουργεί ο Δήμος.
ΠΡΩΤΑ αναθετουμε μελέτες και ζητείται η εγκριση και παραλαβή, άρα και πληρωμή ΚΑΙ μετα γίνεται η ενημέρωση και η συζήτηση επί των εναλλάκτικών προτάσεων.
ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΛΑ

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ:
Είναι εκτός τροχιάς,λόγω προτέρου"εντίμου" βίου ειδικά στην περιοχή του Κέντρου και μόνο
από αυτό δεν τολμάει στην ηλικία του να υποστεί ήττα,[ειναι γέρων παμπόνηρος]όσο και αν
τα ορφανά "συστρέφονται" μη αποδεχόμενα ότι τέτοιο σχήμα δεν θα ξανά υπάρξει.

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:
Έχει ποσοτικά αρκετό έμψυχο υλικό στα Καμένα,δεν φθάνει όμως να καλύψει τις απώλειες "εκτός",ειδικά τώρα που στον Αγιο "κλαδεύεται" από την εντοπιότητα Συκιώτη,παράλληλα ο
συναγωνιστής Αντωνίου κάνει αγώνα διατήρησης και "τεμαχισμού" της Λουτρόπολης,και
δυτικά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο.

ΣΥΚΙΩΤΗΣ:Πουλέν κυριολεκτικά,"σπάειταμεία" με έως 70% στον Αγιο,και βλέπουμε και δυτικά
τι πουλιά θα πιάσει,ακούγονται πολλά σενάρια με την πρώτη Κυριακή έως περιφέρεια,
λογικά είναι ο σημαντικότερος υποψήφιος.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ; ουδέν σχόλιο, αμετάφραστο κείμενο?

ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ;ουδέν σχόλιο,πλήρες μεταφρασμένο κείμενο?

ΜΠΕΛΛΟΣ:Ήταν η δύναμη στην αρχή,μετακύλησε σε αουτσάιντερ,κατέληξε σε πτωματοφάγο, θα
πάνε μέχρι το τέλος [πρωτοδικείο] όλοι και τελευταία στιγμή θα γίνουν "μάχες"στις συμφωνίες γία να καταθέσουν βιώσιμα ψηφοδέλτια.

ΤΣΩΜΟΣ: Ο κοντός εργολάβος πήρε τις ρούγες με την "μερτσέντα" του υπέρ του γιατρού,
Α ρε έρμε παταργιά τι όνειρο να έβλεπες;

4 ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΟΥ ΡΙΟ ΒΟΑΓΡΙΟΥ:Το προσπαθούν και δεν τους βγαίνει,και το χειρότερο είναι
ότι τους θέλουν όλοι, όχι όμως σαν ομάδα,διότι η φράξια αυτή θα κάνει ότι θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ προχώρα είμαστε μαζί σου...είσαι η μόνη αξία υποψηφιότητα μαζί με το επιτελείο σου θεωρώ από αυτα σου ακούγονται πολύ σωστές τις επιλογές σου ελπίζοντας ότι θα είναι κ οι τελικές......καλό κουράγιο στο αγώνα σου .....
Υ.Γ. είναι πολύ καλό σου δεν είσαι μόνος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ... ΜΗΔΕΝ Ο ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ, ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ... ΑΛΛΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΩΜΟΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΖΕ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως παρόλα τα μηδενικά που βάζετε σε όλον το συνδιασμό συκιωτη ομολογείτε ότι θα παραχθεί έργο και αυτό είναι το σημαντικό. Για το ποιος θα τα πάρει εφ όσον υπάρχουν νομότυπες διαδικασίες είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα μετράει. Δηλαδη θεωρείτε ότι ο φακιρης λόγω του επαγγέλματος του εργολάβος καθώς και αναπληρωτής δήμαρχος έπεσε στο μεζέ και μασαγε τα παντα αυτό και αν είναι η κορύφωση της γελοιότητας φιλέ 11.27 ο αυτοσαρκασμός σε όλο του το μεγαλείο . Ισα ισα μακάρι να δούλευαν τοπικές επιχειρήσεις γιατί δημιουργούν θέσεις εργασίας για τους ντόπιους. Σταματήστε κύριοι να αλληλοκατηγορστε , αφήστε τα μικροσυμφέροντα στην άκρη , δώστε τα χέρια και προχώρηστε μαζί για το καλό όλων των δημοτών και του τόπου ο γιατρός μπορεί να το καταφέρει.. στήριξτε τον

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσύ φίλε, σέβομαι την άποψη σου για τον γιατρό στο αν μπορεί να τα καταφέρει, αλλά πες μου τι σε κάνει να το πιστεύεις. Τα τελευταία χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος κυριολεκτικά δεν πάταγε στα δημοτικά συμβούλια. τον δήμο θα κοιτάξει ή τους αρρώστους του;

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πια με τους διθυραμβους υπερ των "αμεμπτων-αψεγαδιαστων" και τις λασπολογιες εναντια στο Συκιωτη.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στο μεγαλειο της.Ευτυχως που οι δημοτες αυτη τη φορα θα ψηφισουν συνετα και καποιοι θα μεινουν με τα πικροχολα σχολια τους..

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΣΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ...ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΑΓΝΑΝΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΓΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε μην φοβασαι τιποτα..ολη η περιοχη ειναι μαζι σου,σε φοβουνται πολυ και αυτο αποδεικνυεται με το γεγονος οτι ολα τα γεροντια και ολοι οι καρεκλοκενταυροι της παρελθοντικης και τωρινης διοικησης της περιοχης ενωνουν τις δυναμεις τους εναντιων σου.Βαστα γερα γιατρε ολοι θα σε ψηφισουμε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΗΔΗ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΣΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ "ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΩΣ ΠΡΟΤΙΝΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΓΙΑΤΡΕ, ΠΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΣ" ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Στήνονται δημοπρασίες εν έτη 2014 ; βδελατε δύο πράγματα συμβαίνουν η είσαι πολύ πίσω ακόμα και θέλεις φροντιστήριο η είσαι ανεπίδεκτς μάθησης .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΤΣΑΚΟ,ΣΚΥΨΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΩΜΟ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ
ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΓΙΑ,ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ
ΤΡΙΤΟ ΑΠΑΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ???????????

Ανώνυμος είπε...

Ντανο πες αλεύρι ο τσομος σε γυρεύει άτιμούλικο......... Τι του έταξες κ σου άφησε το έργο σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΤΕ??

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ.

ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ?

ΑΛΛΑ ΤΟ "ΚΛΟΥ" ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΧΑΜΕΝΟΙ,ΝΕΥΡΙΚΟΙ,
ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.

ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΩΝ" ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΜΕ ΗΞΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΩΣ ΜΗ ΕΦΙΚΤΩΝ, ΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΟΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΤΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 12 KM,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ NA XAΘOYN ΤΑ ΕΣΠΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ "ΚΑΤΣΕΙ" ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΥΤΟΣ?

Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΕΩΝΑ ΑΣΑΦΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ,[ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ].

Ο ΑΝΤΥΠΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ-ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΕΣ ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΜΙΑ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΛ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ"ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΥΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΕΡΕΤΑΣ "Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ Η ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ".

ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ\ΝΟ.-ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ
ΧΩΡΙΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ[ΝΟΥΤΡΙΑ]ΓΙΑΤΙ
ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ;ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ;ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ "ΑΒΑΤΑΡ".

Ανώνυμος είπε...

Φερετε δεν φερετε τα λυματα στα ιαματικα ......εδω θα ερχεστε να πινετε τπν καφε σας και να καμαρωνετε την μουρη σας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος τα έλεγε όλα αυτά επί Κεφάλα ακόμη;Ποιος ήταν ΚΑΤΑ της μεταφοράς δίπλα στου Κονιαβίτη και το φώναζε, προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις για μελέτη; Ο Μπέλλος. Αλλά άλλοι μάλλον ή δεν ήξεραν(μα δε ρώταγαν;) ή κοιτούσαν τα συμφέροντα. Φάτε τα τώρα και ΚΑΛΗ ΧΏΝΕΨΗ..

Ανώνυμος είπε...

kai o fakiris......trava mprosta vdelate....

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ....----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ:1)ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ,2)ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΜΩΛΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,3)ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!ΑΠΛΑ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ,ΠΑΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ.C

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΜΕ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ .

ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΘΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΙΟ
ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΌΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΛΕΩ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ
ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ "ΕΚΤΟΣ".

Ο ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΝ
ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ,ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ.

Ο ΔΕ ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ,ΠΡΟΣΔΟΚΑ
ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΙΜΙΔΙΚΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
"ΠΑΙΖΟΝΤΕΣ" ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΡΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΙΩΤΗ.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ Ο "ΠΟΛΟΣ" ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ
ΚΑΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ.


Ανώνυμος είπε...

thimithite to ubreologio metaxi tetrimida kai pataria. tora filia kai agkalies. dimarxos 2.5 xronia patargias kai 2,5 fakiris. o theos na Ballei to xeri toy.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν οι εποχές που η δημόσια ευθύνη,κυρίως στην αυτοδιοίκηση, ήταν εύκολη δουλειά.
Πάνε ανεπιστρεπτί οι καιροί που οι δήμοι εισέπρατταν και ξόδευαν ανεξέλεγκτα.
Η ημιμάθεια,η έλλειψη εμπειρίας,και οι υπέρμετρες φιλοδοξίες δεν χωρούν στην προσωπικότητα του επόμενου δημάρχου.
Ο αυριανός δήμαρχος,πρέπει να λειτουργήσει το δήμο κάνοντας άνοιγμα προς τον ιδιωτικό τομέα. Πρέπει να προωθήσει τα πλεονεκτήματα της περιοχής, να προσελκύσει τουρισμό και κυρίως να φέρει επενδύσεις.
Εγώ στηρίζω την υποψηφιότητα Μπέλλου μην έχοντας κανένα προσωπικό συμφέρον και κοιτώντας ξεκάθαρα το καλό της ευρύτερης περιοχής. Θα τον στηρίξω γιατί ξέρω πως είναι καλύτερος γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και πιο ικανός να προτείνει λύσεις που να εξασφαλίζουν το συμφέρον του δήμου λόγω εμπειρίας και γνωριμιών. Όχι πως οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν είναι ικανοί, φυσικά και είναι όλοι τους, απλά κατά τη γνώμη μου όχι σε αυτό το βαθμό.. Δεν μπορώ λοιπόν να συγκρίνω..
Μιλώ ξέροντας πως η άποψή μου δεν είναι η άποψη όλων και έτσι πρέπει. Αλίμονο αν όλοι συμφωνούσαμε με όλους.Δεν προσπαθώ να επηρεάσω κανέναν, όπως και δεν επηρεάζομαι από κανέναν. Ο καθένας είναι υποχρεωμένος να κάνει τις επιλογές του,σκεπτόμενος πάντα μέσα στα πλαίσια του εφικτού και σεβόμενος τη σοβαρότητά του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ;
ΠΙΠΙΛΑ (ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΕ), ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ Ο ΤΣΟΜΟΣ; ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΤΙΣ "ΧΑΝΕΙ" ΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ;
ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΟΨΕΙΣ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ... ΔΩΡΟ), ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΕΒΑΡΥΜΕΝΟ... ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΔΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τι κοινό έχουν τσομος φακιρης παταργιας κοτρωνιας και ξανθης;

Ανώνυμος είπε...

Κριτσοβας αντωνιου φαφουτησ και καραμανωλης

Ανώνυμος είπε...

Ρηττας μειντανης μπεζαντης;

Ανώνυμος είπε...

Λιαπατορεμα, ανεμορεμα, καρακολιθος βουβαλι

Ανώνυμος είπε...

PELE MARANTONA KROIF

Ανώνυμος είπε...

Γιατροί και εργολάβοι μια ελπίδα τους ενώνει
Τούτο το Δημο να αλώσουν
και δουλειές να καπακώσουν.
Ψηφίστε ωρε χωριανοί
έσφιξαν τυα πράγματα για τους εργολάβους και και μυρίριζει πείνα η ανάσα τους. θα τους αφήσουμε έτσι, οχι βεβαια ψηφίζουμε γιατρό , βγαζουμε εργολάβους και τους σώνουμε τους φουκαράδες,εκει κατά το Μώλο πολλοί εργολαβαίοι πεινάνε του έφαγε το μεϊντάνι.
Κάτι αναθέσεις επι καΜη εχουν τη δική τους ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μια από τα ίδια μόνο που αντί για γιατρό έχουμε στρατιωτικό και εργολάβο......αυτό λέτε...; πεινάει ο βδελατος μας λετε; πεινάει ποιος ο τσομος; πειναει ό παταργιας; πεναει ο μειντανης; ο αναπληρωτής δήμαρχος μας λέτε ότι έφαγε ..... Πιπέρι κέραταδες......

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΚΙΡΗ ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ........

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΚΙΡΗ, ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ( ΧΕΙΜΑΡΑΣ), ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Φακιρη κανε συνδυασμο μόνο εσυ μπορείς να τους κερδίσεις.......προχώρα μπροστά.......

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,η νεα υποψηφιότητα!!!!

Ανώνυμος είπε...

μεγαλο χαστουκι για το γιατρο και τον μπαρμπα Κωστα. Νομιζαν οτι ολη η κοινωνια ειναι ο Τσωμος και ο Βουλγαρης !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πέτροπουλε προχωρα το ΚκΕ ειναι μαζί σου όλα κρατικοποίησε τα........ Κανε προσλήψεις στο δήμο......και δώσε σε όλους τους δημότες εργασία ....... ΤΟ νου σου στον ακροδεξιό ντουβρα

Ανώνυμος είπε...

11.35 εάν κατέβει ο πετρόπουλος είναι ο πόλος που δημιουργεί ο τσομος με τον τετρι για να μην πάνε οι ψήφοι προς το κκε κ να τους πάρουν την 2 κυριακή . Στην εκδήλωση στα καζαντζίδια 'πετροπουλος' έγινε με χορηγία τσομου....πληροφοριες λένε ότι ο ντουβρας προσπαθεί να αναχαιτίσει την στήριξη του πρώτου προς τον δεύτερο........

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΡΩΤα ΤΩΝ ΤσΙΠΡΑ Τι ΗΤΑΝ Ο ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΕΛΛΟ, ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΟΣΥΡΡΕΤΑΙ?Α ΡΕ ΑΓΝΑΝΤΑΙΕ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΜΠΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑ" ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΣΤ ΠΑΠ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΠΗΓΑΙΟΣ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ,ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ?????????????????????
ΖΗΤΩ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΑΓΝΑΝΤΗ ΤΟ ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ?????????????

Ανώνυμος είπε...

Από πότε τα δεκανίκια της δεξιάς - ΠΑΣΟΚοι γίναν αριστεροί και πέρνουν και στήριξη απο το ΚΚΕ! Κε Πετρόπουλε υποστηρίζεστε απο το ΚΚΕ τώρα???!!! Δεν νομίζω! Μην τρελαθούμε τώρα!!!Ή μήπως δεν ξέρουμε από πού στηρίζεστε??? εργοστασιάρχες, ξυλουργούς, ........!!!!!!!!