07 Φεβρουαρίου 2014

Εκτενές ρεπορτάζ για τις υποψηφιότητες στον Δήμο μας στις προσεχείς εκλογές, διαβάστε όλες τις πληροφορίες για τα ονόματα που παίζουν...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πληθώρα υποψηφίων στον Δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου περιμένουν τον στρατηγό.

Πληθαίνουν τα σενάρια με τις εκλογικές διαδικασίες στον Δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου καθώς η πληθώρα των υποψηφίων μαζί με την πολυδιάσπαση και την ανα σφάλεια έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα που κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα προκύψει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Το σκηνικό στην περιοχή μοιάζει με κινούμενη άμμο χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν δεδομένα.
Ο μέχρι τώρα δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας έχει δεσμευτεί ότι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα καλέσει τους συμβούλους της πλειοψηφίας για να τους απαντήσει ποιες θα είναι τελικά οι επιλογές.
Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι τελικά θα επιλέξει ο στρατηγός, αν δηλαδή θα επιλέξει την τιμητική αποστρατεία ή αν θα επιλέξει τη συνέχεια ή ακόμη - ακόμη και
την πιθανή μετακίνηση.

Έγκυρες πηγές τονίζουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει συναντήσεις με ορισμένους ανθρώπους της περιοχής, που θεωρεί την άποψή τους βαρύνουσας αξίας και οι
γνώμες που θα εισπράξει θα είναι καθοριστικές για τις τελικές του αποφάσεις. Αν βεβαίως κάποιοι εξ αυτών αρνηθούν να μετέχουν στο εγχείρημα τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα προχωρήσει.

Εκείνο όμως που ξεκαθαρίζει στους ανθρώπους που συζητά μαζί τους είναι ότι δεν πρόκειται να δώσει το δαχτυλίδι σε κανέναν από τους επίδοξους, ούτε στον[.....]

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στην Εφημερίδα Ημέρα

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λίγες μέρες υπομονή να πει ο τετρι τι σκοπό έχει και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΙΑ, Η ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
ΟΜΩΣ, ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Που τα βρήκε αυτά μωρέ,όλα εκτός πραγματικότητας ,μια ζωή διαπλοκή έλεος πια.

Ανώνυμος είπε...

ο τετριμιδας ανακοινωσε οτι δεν θα ειναι υποψηφιος και ευχαριστησε τον κοσμο που τον τιμησε ο δε παπαναγιωτου ειπε οτι ειναι υποψηφιος δημαρχος και αρχιζει τον αγωνα. ας αρχισει ο χορος να δουμε ονοματα και προσοντα

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωτου για δημαρχος? χαχαχαχα το αλλο με τον τοτο το ξερετε? μετα λεμε γιατι αυτος ο τοπος δεν πηγε ποτε μπροστα........

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον ρε κακοπροαίρετε 8:08 ο Παπαναγιώτου ουτε Δημόσιος Υπάλληλος είναι, ούτε συνταξιούχος, ούτε τάχαμ δήθεν τα λαμόγια που μας εξουσιάζουν στη Βουλη (γιατροί και δικηγόροι)!

Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος! Αυτοδημιούργητος.... Ούτε λωβητούρες έκανε όπως πολλοί άλλοι για να επιβιώσει...

Και στην τελική... μας απέδειξε το ποιόν του τους τελευταίους μήνες απο τη θέση του Αντιδημάρχου... εν αντιθέσει με τον πολλά υποσχόμενο και τίποτα πραχθέντα κύριο Μακρυνίτσα... ο οποίος μια φούσκα ήταν και πέρασε! Με τις υγείες του!!!

Ας μπούνε λοιπόν στο τραπέζι ονόματα σαν του Παπαναγιώτου, με ανοιχτά μυαλά και όχι συνηθισμένα στις τρεις και εξήντα του δημοσίου και ας κυνηγήσουν το καλύτερο για τον τόπο μας!!!

Χορτάσαμε απο τους μορφωμένους που μας εξουσιάζαν τόσα χρόνια σε τοπικό και πανελλάδικό επίπεδο!!!
Χορτάσαμε απο γιατρους, δικηγόρους, πολιτικους μηχανικους, απόστρατους αξιωματικους, δασκάλους κλπ κλπ... Νισάφι πιά με αυτή την κοροιδία!!!

Ο ελεύθερος επαγγελματίας στροφάρει το μυαλό του 1.000 στροφές το δευτερόλεπτο για να βρεί τη λύση που θα επιβιώσει η επιχείρηση του και δεν περιμένει κάθε 30 του μήνα να πιστωθεί στο λογαριασμό του το χιλιάρικο που "και καλά" έχει ιδρώσει για να το πάρει...

Στηρίζουμε Επιχειρηματίες για τη θέση του Δημάρχου και μελών του Δ.Σ.!!! ΈΞΩ οι βολεμένοι!!! ΈΞΩ οι τεμπελχανάδες καρεκλοκένταυροι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι παπαναγιωτου για να γινουν τα ρουσφετια πραγματικοτητα αρκει αυτα να αφορουν μονο καμενα βουρλα και οχι ρεγγινι και καινουριο

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ 10.57 ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ (ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ) ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΩΣ ΟΜΩΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε χωριανοί δεν καταλάβατε καλά εμείς εδώ δεν θέλουμε κανέναν νοικοκύρη ,θέλουμε λαμόγια γιατί τέτοιοι είμαστε ,δεν πληρώνουμε δημοτικά τέλη ,δεν κόβουμε αποδείξεις ,είμαστε πανάκριβοι, δεν ασφαλίζουμε τους εργαζομένους μας,είμαστε παράνομοι πολεοδομικά και γενικά μας αρέσει η λαμογιά. Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ΠΗΡΕ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 4ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ) ΜΟΝΟ 162 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΩΛΟ (ΤΟΥΣ 100 ΑΠΟ ΠΑΝΤΡΑΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΪ ΓΑΡ). ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ, ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.

Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΟΪΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ, Κ.Λ.Π.), ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ, ΠΗΡΕ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΛΑΜΙ.

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. ΚΑΙ ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ, ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΑΓΡΙΟ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ "ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ... ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΣΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ.

ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΩΝΟΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ).

ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΚΙΩΤΗ;

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΓΚΑ, Η ΤΟΝ ΑΝΤΥΠΑ;

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΤΣΟΒΑ;

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΤΙΚΟΙ (ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ) ΟΙ ΚΛΑΠΑΣΤΗΣ, ΓΚΑΝΑΣΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟ, Η ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ;

ΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, Η ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

ΚΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΝΕΟ ΑΙΜΑ" ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΟΙ ΕΚΤΙΘΕΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΩΣΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;

ΑΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ Ο ΠΑΤΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΜΗ Η ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ (ΣΑΝ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΑΡΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ) Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΣΟΒΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΩΤΕΡΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΜΑΖΙ. ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ