05 Φεβρουαρίου 2014

Ψηφιακή δημοκρατία στις υπηρεσίες του Καλλικράτειου Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου μέσω έξυπνων μηχανισμών επικοινωνίας με τους πολίτες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Εφημερίδα Ημέρα

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τετριμιδα τι τη θες την ηλεκτρονική πλατφόρμα??? Να πληκτρολογουμε δηλαδη w w w . m w l o s . g r μπας και ανέβει σε επισκεψιμότητα το κωλοχώρι σου???? θα σε πάρουμε με τις πέτρες παλιοκαραγκιόζη!!!

Καμενα Βούρλα Blog ρε μαλάκες!!! Τουλάχιστον πληκτρολογώ το όνομα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ!!!!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΚΙ ΕΜΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ. Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΧΩΡΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Άναρχε άχρονε Τριάς, Αποστόλων σου αγίων εντεύξεσι, Πατριαρχών, Προφητών, Μαρτύρων, Όσιων, Ιεραρχών, Δικαίων, Ομολογητών και πάντων Αγίων σου, πρεσβείαις ρύσαι ημάς, και δαιμόνων και άτοπων ανθρώπων βουλής.

Δέσποτα Κύριε Θεέ, ο Πατήρ και ο Υιός και το Άγιον Πνεύμα δεήσεσιν, Αγγέλων πάντων και Αρχαγγέλων σου, Άρχων τε και Εξουσιών, Θρόνων και Δυνάμεων, Κυριοτήτων σεπτών, Χερουβείμ και Σεραφείμ σκέπε σώζε με.

Ιδε μου, Σώτερ αγαθέ και φιλάνθρωπε Θεέ μου και Κύριε, την θλίψιν πάσαν μου και την κατήφειαν, Τριάς άμειψε, αμαρτιών μου την πληθύν, εξάλειψον Κύριε, ως ελεήμων γαρ και ευδιάλλακτος, Τριάς μεγαλύνω σε.

Ανώνυμος είπε...

βοήθειά μας! με το όνομα του δήμου ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ θα άλλάξει επιτέλους? πολύ υπομονή δεν έχουμε κάνει???

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΒΔΕΛΑΤΟΣ............ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΥ???????????

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΩΝ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΜΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ:ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΠΡΙΤΕΟΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ.(ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ)---Υ.Γ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Διαχρονικότητα της προσήκουσας δημοτικής εκλογής,προσθέτει στην εύπεπτη αλλα

δυσνόητη πολιτική πρόταση Παπαναγιώτου την χροιά του δυνητικού βαλτώματος σε ένα

Προτσές παραδοξότητος σε σχέση με την παραβίαση απο τον ίδιο της απολυτότητας του

εγχειρήματος των λυμάτων.

Η διελκυνστίδα του ορθολογισμού επι της ονομασιας του Δήμου,προσδίδει μία ακόμη

νότα μυστηρίου,αφαιρετικής προσέγγισης που ευκόλως καταλογίζεται στα πυρηνικά του

όπλα.

Οπερ, με την συνάφεια των ανωτέρω, θέσουμε την ανίκητη πολιτιστική πρόταση των

Χριστουγέννων που προσδίδει διαφορετική διάσταση στην μακρόχρονη και μονότονη ξέρα,

στον πολιτισμό της λουτρόπολης.

Συνελόντι ειπείν, είναι αντιληπτός από τα αισθητήρια όργανα,μη νοητός όμως,λόγω

μη επάρκειας των πολλών για αστρικές ταχύτητες.

Ανώνυμος είπε...

έχω μια περιέργεια... μια ερώτηση που θέλω να εκφράσω στο φωστήρα μας τον Καρπουζοκέφαλο τον τετριμίδα και το συνάφι του...

Το domain name www.mwlos.gr (αντι του ορθού www.molos.gr) πως άραγε να το διαβάζουν οι ξένοι???

Απ' αυτό και μόνο φαίνεται η σοβαρότητα σας!!! Απ' αυτό και μόνο φαίνεται η αντίληψη που έχετε στο γεγονός οτι δεν έχετε καταλάβει οτι είστε εκπρόσωποι όλόκληρου ΔΗΜΟΥ και όχι μια φθηνής φυλλάδας της πιάτσας...
Μπράβο ξουράφια μου εσεις!!! Μπράβο!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

re magkes apo kamena vourla poii nomizete oti iste an den itan ta koloxoria opos les na erxontai sta magaziasas tha pethenate ....kaloxoria kai koloxoria ...malakes

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκα είσαι απο κωλοχωρι γιατι στο περβόλι σου δε φυτρώνει ούτε γαϊδουράγκαθο!!!

Άντε κάνε μας τωρα τη χάρη ρε λακαμα...

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει...Εσύ πάτησε www.molos.gr να χορέψεις στους ρυθμούς του Αντώνη Κανάκη στο molos beach bar στη Χαλκιδική. Μπορείς επίσης να γράψεις και τα κωλοχώρια μας "www.kolohoria.gr". Πάντα το ίδιο αρχοντικά θα παραμένουν και το ίδιο άξια οι πλειοψηφία των κατοίκων τους (συμπεριλαμβανομένων και των Καμένων Βούρλων),γιατί ευτυχώς δεν είναι μόνο τόπος ΣΟΥ αλλά τόπος ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ετσι σκοτωθειτε.καντε τον σταυρο σας ολοι μην ερθει κανενας μεγαλος σεισμος και τοτε να δω αν θα εχει μεινει τιποτα για να μαλωνετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΙΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΡEΓΚΙΝΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΡΟΣ ,Π.Χ. ΣΤΗΝ ΣΚΑΡΦΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΓΝΑΝΤΗΣ[ΥΨΩΜΑΤΑ].
ΤΟ ΡΕΓΚΙΝΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ [ΤΥΠΟΥ ΝΤΙΣΝΕΛΑΝΤ],ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ,ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.
ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΝΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΡΟΤΣΟΥΛΗΘΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε τους σεισμούς που γίνονται στην Κεφαλλονιά. Φέτος τον Αύγουστο που ήμουν στα Καμένα Βούρλα είχε γίνει ένας σεισμός : 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ... Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε τους σεισμούς που γίνονται στην Κεφαλλονιά. Φέτος τον Αύγουστο που ήμουν στα Καμένα Βούρλα είχε γίνει ένας σεισμός : 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ... Τι είναι αυτό το πράγμα φέτος..Στον κλάδο μου έχουμε πιάσει και ασχολούμαστε και με τους σεισμούς , ενώ αυτό δεν θα έπρεπε καν να το κάναμε γιατί δεν είμαστε ούτε γεωφυσικοί, ούτε σεισμολόγοι. Είμαι περιβαλλοντολόγος γι αυτό το λέω..

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΦΙΞΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

τι θες ρε γυφτο 5:15??? αμα θες κανα βαζάκι γράψε διεύθυνση να σ στείλω!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!