17 Φεβρουαρίου 2014

Η κίνηση των τεσσάρων ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

… ποιος θα βγει δήμαρχος …?

Όπου και αν σταθώ και όπου και αν βρεθώ ρε παιδιά, βρίσκομαι σε συζητήσεις τύπου ‘ποιός θα κατέβει’ , ‘ποιός θα είναι δήμαρχος’, ‘ποιός έχει μεγάλα σόια ’ κλπ κλπ.

Σε ατέρμονες συζητήσεις παρευρίσκομαι λοιπόν, καθημερινά ως ακροατής και καμιά φορά συμμετάσχω κιόλας, για τα δημαρχιακά, αλλά το εν κατακλείδι θέμα, και αυτό που βάζω ως τροφή για σκέψη … είναι το «ποιός κάνει για δήμαρχος» τελικά και ποιός πραγματικά θα κάνει καλό στον τόπο. (βλέπετε από υποσχέσεις και ψέματα χορτάσαμε).

Διαβάζουμε όλοι μας στα δελτία τύπου των εφημερίδων της περιοχής, μας αλλά και στο ιντερνέτ, ‘Μπέλος’, ‘Αντωνίου’, ‘Παπαναγιώτου’, ‘Φαφούτης’, και λοιποί φιλόδοξοι διεκδικητές της καρέκλας του Δημάρχου…, αλλά βαθιά μέσα μας ρε παιδιά, σαν να τρέμει το φυλλοκάρδι μας .. ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι που θυμόμαστε (καλά) κιόλας τα 10-20 τελευταία χρόνια … μάλλον απογοήτευση μας πιάνει … με αυτά τα ονόματα.

Άλλος πέρασε και δεν ακούμπησε, και άλλος κατά την άποψη μας, (αν του κάτσει) θα περάσει και θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. (προς το χειρότερο το βλέπω το θέμα).

Έπεσε κάτι στην αντίληψη μου σήμερα λοιπόν, και λέω να το μοιραστώ μαζί σας…(για να σταματήσω και την γκρίνια).

Το καλύτερο νέο που άκουσα σήμερα, είναι η ‘κίνηση των 4’.
Οι αντιδήμαρχοι Φακίρης, Γιαννακόπουλος και Φλωράκης καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αναστασίου, μαζευτήκανε λέει, σε κεντρικό μαγαζί των Καμένων Βούρλων, (έμαθα από εμπιστευτικές πηγές), δώσανε τα χέρια και προχωράνε μπροστά αναζητώντας και άλλα άξια στελέχη που έχουν όρεξη για δουλειά, να πάνε μπροστά τούτον εδώ τον ταλαίπωρο τόπο.

Τι να πω… δεν ακούγεται και άσχημο … καλή επιτυχία παιδιά...

75 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τονε τον φίλτατο μου bloger,καιρό είχες να μας τους θυμίσεις,τους εχθρικούς
αυτόχθονες του Περιβοάγριου αλλά και του Περιλογγανίτικου τοπίου.

Είναι άλλωστε ο σκληρός πυρήνας της εξοδούχου τετριμιδικής παράταξης,που έσπασαν ρεκόρ
μνησικακίας με τήν πρόθεση μεταφορά των περιτωμμάτων του Αγίου Κων\νου,
και την στάση τους στην ονομασία του Δήμου.

Αναζητούν λοιπόν όχι μόνο άλλα άξια στελέχη με συνάφεια προς την ιδιοτυπία τους,
διότι πρόκειται γιά ομάδα "ειδικών προδιαγραφών",αλλά κύρια αρχηγό.

Φυσικά το μεγάλο τους εμπόδιο είναι η Λουτρόπολη,άλλωστε και ο Τέτρι το κατάλαβε και γιά αυτό
δεν συνεχίζει και όχι ότι δήθεν κουράστηκε?

Τώρα γιατί δεν εντάσσονται σε κάποιον από τους ήδη εκδηλωθέντας εν δυνάμει αρχηγούς,
προφανώς λειτουργούν με την αμυντική τακτική της "κοπαδιαστής σαρδέλλας" ή όλοι μαζί ή κανένας
μόνος του.

Αυτοί ως "Περσόνες νον γκράτα" κανονικά θα έπρεπε να είχαν λάβει απο καιρό το μήνυμα της
πόλης σου κύριε bloger,αλλα τι λέω μήπως εσύ το κατάλαβες.

Οσον αφορά στό "βαθύ" υπαρξιακό ερώτημα σου... ποιός κάνει γιά δήμαρχος;θα απαντήσω
με ανάλογο ερώτημα...ποιός απο αυτούς έχει ηθική,γιά να κάνει γιά Δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

για πες μας ποιος ειναι ο καταλληλος για σενα?? (καλοπροαιρετα φιλε) Αθηναιος ψηφοφορος ειμαι!

Ανώνυμος είπε...

Λογικό ρε μπλόγκερ να σου κάνει κλικ αυτή η τετράδα... αφού σε ταϊζει ο Φακίρης, λογικό!!!

Όταν σε "ταϊζει" καλά κάποιος ποιον θα στηρίξεις? Και φυσικά με τον τρόπο σου και τον λόγο σου θα φροντίσεις να μηδενίσεις τους υπόλοιπους!!!

Πες μας μόνο τι έκανε 3 χρόνια ο κολλητός σου????

Να σου πω εγω... εξαφανισμένος απο προσώπου γης!!! Πήρε τις εργολαβίες του, τα κονομησε και φυσικά όταν καλομαθαίνει η γρια στα συκα οπως λέει κ ο σοφος λαός, θέλει και τα συκόφυλλα!!!!!!!!!!!!

Αντε κάνε μας τη χάρη ρε εγκάθετη μαϊμου!!!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Αθηναίο ψηφοφόρο
Ερώτησε ο κύκλωπας Πολύφημος τον Οδυσσέα πώς τον λένε.
Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΝΑΣ

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί σχολιαστές – αναγνώστες.

Αν και δεν το συνηθίζω, θα απαντήσω σε σχολιασμό, μιας και κάποιο από τα σχόλια, δεν είναι απλά υβριστικό αλλά είναι και ποινικά κολάσιμο.

Πάντως βλέπω ότι μερικοί (ευτυχώς λίγοι) 2-3 δηλαδή αρχίζουν και χάνουν την ψυχραιμία τους, και δεν αποδέχονται σε καμία των περιπτώσεων διαφορετική άποψη ή διαφορετική τοποθέτηση από την δικιά τους.
Που το βλέπετε το κακό ρε παιδιά? γιατί τόση χολή? Φοβάστε τίποτα?
Μαζευτήκανε 4 νοματαίοι και πάνε να διεκδικήσουν το δήμο, ποιο είναι το πρόβλημα?

Τι να πώ…

Φίλοι μου, εσείς οι 2-3 δηλαδή, χαλαρώστε να το απολαύσετε αυτό που θα γίνει με τις εκλογές, γιατί βλέπω επηρεάζει δραματικά τον ψυχισμό σας, και δεν έχουμε διαθέσιμο ψυχολόγο στην περιοχή, και σας βλέπω να τρέχετε στις λαμίες και δεν είστε για έξοδα αυτές τις εποχές.

Για να το σοβαρέψουμε τώρα το θέμα, και να πάμε στα επί της ουσίας,

1)όποιος έχει στοιχεία – ενδείξεις – πληροφορίες κλπ ότι κάποιος (ακόμα και ο blogger) τα παίρνει (ταΐζεται που γράφεις φίλε μου) από τον δήμο, παρακαλώ κατευθείαν στον εισαγγελέα ή στον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης ή καλύτερα στον Άρειο Πάγο, διαφορετικά μπορεί ο δήμος (ή και ο blogger) να κινηθεί νομικά εναντίον σου, ανώνυμε (αλλά γνωστέ) σχολιαστή.

2)για το ποιος έχει κάνει τι, και αν έχουν γίνει έργα (ή δεν έχουν γίνει έργα) τα τελευταία 3 χρόνια, υπομονή, θα τα γράψουμε όλα προσεχώς και θα σε ενημερώσουμε αγαπητέ αναγνώστη, και εσένα και όλον τον κόσμο.

3)Αγαπητέ 11:10, το βασικό ερώτημα είναι, ποιος κάνει για δήμαρχος και δεν βλέπω να γράφεις την άποψη σου για να βοηθήσεις και όλους εμάς τους υπολοίπους. Σκέτη γκρίνια διαβάζω από σένα. Βλέπεις σε εμάς τους τεχνοκράτες δεν είναι αποδεκτή η σκέτη γκρίνια, πρότεινε και κάτι ντε. Πες μας λοιπόν δεν μου αρέσει ο Α και θεωρώ ότι ο Β κάνει για δήμαρχος. έστω πες μας ότι δεν σου αρέσει κανένας και θεωρείς μόνο τον εαυτό σου ικανό για δήμαρχο. Πες μας κάτι όμως, μην μας αφήνεις με την απορία.

Αυτά … προς το παρόν…

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς την απάντηση την έδωσε αλληγορικά ο Οδυσσέας με την απάντηση ΚΑΝΕΝΑΣ.

Επιμένεις όμως να μιλάς για συναισθήματα,τα οποία ως τεχνοκράτης που είσαι ξέρεις οτι
στην αξιολόγηση που προσπαθείς να κάνεις,είναι ήσσονος σημασίας.

Το εχεις ξανα κάνει ,σε άλλη απόπειρα σου προσχηματικής στήριξης τής ομάδος που σήμερα
διοικεί τον Δήμο.

Το να σου προτείνω εγώ κάτι είναι άτοπο,διότι το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά των
πολλών που δυστυχώς δεν έχουν νοητικές δυνάμεις [και λόγω οικονομικής κατάστασης],αλλα
κυρίως λόγω νοοτροπίας, να αξιολογήσουν συνετά.

Ο Μικροαστισμός της Λουτρόπολης,και ο άκρατος Χωριατισμός των άλλων ,δημιουργεί πολιτικό
περιβάλλον τέτοιο αντάξιο των ονομάτων αυτών.

Αν υπήρχε ή υπάρχει και κάτι καλύτερο να είσαι σίγουρος.BLOGER μου ,ότι δεν θα λάβει
μέρος στην γιορτή της Δημοκρατίας,γιά λόγους αξιοπρέπειας.

Βεβαια θα διοικηθεί ο Δήμος απο κάποιον από αυτούς,μακάρι να είναι λίγο έξυπνος,να
χρησιμοποιήσει προτάσεις και ιδέες αυτών που δεν θα λάβουν μέρος στίς εκλογές.

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ ΡΕ BLOGER ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 4 ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΑΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 58. Η ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ.ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ? ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ.....(ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΗ). Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ? ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Ο ΜΙΜΗΣ? ΑΣ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα ευθημήσαμε. σας τσούζει ο ταξιάρχης. ρε παρτε το χαμπάρ. ο ταξιαρχης θα βγει δημαρχος βρεξ χιονίσ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπλόγκερ το να τρομοκρατείς τον κόσμο με δήθεν εισαγγελεις και με δήθεν νομικες κινήσεις κλπ κλπ από το ένα αυτί μπαίνουν και απο το άλλο βγαίνουν γιατί ουδέποτε αναφέρθηκε οτι τα παίρνεις από το δήμο.... διάβασε καλά τι λεω! Απ' τη στιγμη που είσαι ανώνυμος και δεν θίγω το ονομά σου γιατί "ίσως" δεν ξέρω ποιος είσαι, δεν με αγγίζεις.... απλά! Ότι και να λες!!! Αλλά για να σε διεγείρει τόσο αυτό που σου είπα... μέσα έπεσα!!
Όταν λέω οτι "ταϊζεσαι" (όχι απο τον δήμο ξαναλέω) ξέρεις πολυ καλά τι εννοώ!!! Στην τελική καλά κάνεις γιατι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!! Αλλά δεν δέχομαι τον μηδενισμό των άλλων υποψηφίων γιατί δείχνεις ασέβεια στο πρόσωπο τους που στην τελική ίσως δεν τους φτάνεις και στο μικρό τους δαχτυλάκι!!! Υποστήριξε όποιον θες... Μη μας κάνεις όμως σούπα και προ πάντων μη βάζεις στο ίδιο σακί τα υπόλοιπα ονόματα!! Ο καθένας είναι αυτό που είναι και ο λαός θα ψηφίσει αυτόν που νομίζει καλύτερο.

Τώρα όσων αφορά για το πάρτυ που γίνεται στο δήμο και γινόταν τις τελευταίες διοικήσεις, δυστυχως δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το καταγγείλει... Ίσως λέω, ίσως έχει τα κότσια ο επόμενος να το κάνει γιατί και συ και γω γνωρίζουμε καλά πως οι δήμοι ήταν και συνεχίζουν να είναι το άνδρο της μίζας!
Αν κάπου είμαι λάθος με διορθώνεις!
Εγώ έτσι τα βλέπω και έτσι είναι τα πραγματα στην τελική!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΦΑΦΟΥΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ; ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ...ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ; 3 ΦΟΡΕΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ; ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΩΛΙΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ...ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ακόμα και εγώ μπερδεύτηκα. τα παίρνει ο μπλοκερ από τον δήμο ή δεν τα παίρνει; αν τα παίρνει από τον ταξιάρχη ο ταξιάρχης δεν είναι ο δήμος; ως τι και με τι τον ταίζει ο ταξιάρχης τον μπλοκερ? του δίνει λεφτά ή λιπάσματα δωρεάν; πες μας ρε φίλε μας μπέρδεψες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ...ΠΑΤΕΡΑ. Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ BLOGER ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΨΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπλοκερ καλα ο Μπελος και ο Μάκης δεν τους πας και δοκιμαστηκαν. Οι άλλοι 2 ο Παπαναγιωτου και ο Φαφούτης πότε δοκιμάστηκαν και κατα την αλαθητη κριση σου είναι μια απο τα ιδια ;Είσαι παπαγαλάκι σε κλουβί και φοβαμε οτι εκει θα παραμείνεις

Ανώνυμος είπε...

ε καλά ούτε και εγώ δοκιμάστηκα καντε με δήμαρχο ρε

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 11.10 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ...
1ον. ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 10-15 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
2ον.ΠΟΙΑ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ??
ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ????
ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΣΤΡΩΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ???
ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ????
Η ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ??

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΝΩ...ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.....

Ανώνυμος είπε...

φιλε 9.33 και ο φαφουτης και ο παπαναγιωτου δοκιμαστηκαν ο μεν παπαναγιωτου ως αντιδημαρχος (και ρωτηστε καινουριο και ρεγγινι αν τους προσφερε κατι) και ο φαφουτης ως συμβουλος που παραιτηθηκε. ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινετε λεει ο θυμοσοφος λαος και αυτος εφυγε. λοιπον ο λαος ας επιλεξει τον σωστο και δικαιο αν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω Ντιμπέιτ στην τηλεόραση στη Λαμία,με τον τίτλο

ΜΩΛΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ SCHOOL OF POLITICS "LA MOYA"

Ανώνυμος είπε...

Δε θα είμαστε καλά. Ποια κίνηση των τεσσάρων; όλοι που συμμετέχουν στην κίνηση αυτή είναι δοκιμασμένοι και ακατάλληλοι. Φτάνει πια ! Άλλος για το Καινούργιο, άλλος για τον Άγιο Κων/νο , άλλος για το Ρεγγίνι , για εκεί ενδιαφέρονται όλοι αυτοί. Τους είδαμε τόσα χρόνια, φτάνει πια! Αυτός ο τόπος που λέγεται Καμένα Βούρλα στέρεψε; Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι; Ντροπή.Κανένας γνήσιος Καμενοβουρλιώτης πια δεν υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

10:32 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑ...ΑΣ.|
1ον) Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
2ον) ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ,ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.
3ον) ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΦΑΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ)ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΗ.
4ον) ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΩΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

3,13 είσαι πολύ ονειροπόλος
1)ο αντωνίου δεν είχε μαντήλι να κλάψει σιγά μου σου άλλαζε τον αμίαντο
2)οι δρόμοι πως θα γινόντουσαν μόνοι τους? θέλει δουλειά δεν είναι παίξε – γέλασε
3)έχετε γαμηθεί με αυτό το πάρκο λες και θα σας δώσει ψωμί να φάτε
4)το χρέος το είχε φτάσει ο κεφάλας και ο αντωνίου στο θεό

Ανώνυμος είπε...

ποιΟς ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ ΒΡΕ ΓΕΛΑΔΙ ΟΡΘΙΟ????
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ......!!!!

ΤΟ ΠΑΡΚΟ...Ε ΒΕΒΑΙΑ...ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ...ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ...


ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙς??"ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ..."ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΣΚΙΣΕΣ....

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ Μ Ο Ν Ο ΔΑΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΗΤΑΝ 1,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ....ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΦΤΑΝΕ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΔΑΡΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΧΑΝΤΖΑΡΑ????

Είναι θεός ........καί αφού το δηλώνει κιόλας, ως θρήσκος Δημότης πείθομαι.

Τού έπεσε το φλουρί,πήρε και τον χρησμό από τον ΛΑΜΙΑ F1 στα αριστερά.

Ο Ρασπούτιν του Μοναστηριού του είπε ΝΑΙ,[άλλωστε δεν πρόκειται για απλό Νούμερο].

Εδειξε με το πιλοτικό πρόγραμμα[φοίνικες μπροστά στο μαγαζί του]πώς θα κινηθεί.

Πρότεινε για την υπόγεια διάβαση στην Γαλήνη,ταχύ σκάψιμο με Μετροπόντικα.

Θα υλοποιήσει σε συνεργασία με τον Κοτρωνιά την ονομασία θερμοπύλες για το Δήμο.

Η αδελφοποίηση με το Μαιάμι είναι στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης.

Η Έδρα του Δήμου θα πάει στην Άγναντη γιά λόγους υγείας[δεν υπάρχει υγρασία].

Η Ενοποίηση των Λυμάτων στην Αγία Τριάδα, είναι προγραμματική κόκκινη γραμμή.

Αρα με αυτά και μόνο γιατί να μην ψηφίσω τον κύριο της επικεφαλίδας;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ.
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ), ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΦΑΝ ΓΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ (ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ, ΚΛΠ.) ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΩΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ (ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ).
ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.


Ανώνυμος είπε...


ΠΡΟΣ ΤΟΝ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ,
5.44 /19-2-2014
ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΔΑ: 45ΨΩΩΚ1-ΜΔΑ
Απόφαση Δ.Σ : 24/420/2011 θεμα 11
ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2Jy6XTKivuY

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 5:44.ΣΚΕΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 3:56 ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΕΙΣ,ΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια κατι ασχετο : με την υπογεια διαβαση τι γινετε ? ξερει κανενας αν θα γινει?

Θεόδωρος Αθ. Καλτσάς είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι, δέν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας. Εμείς με τη ψήφο μας έχουμε τούτη την ώρα το πάνω χέρι. Όλοι οι υποψήφιοι ακόμα και να μην μας έχουν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους, μας γνωρίζουν, μας χαιρετούν και μας χτυπάνε στην πλάτη. Όλοι τώρα ξέρουν τα προβλήματα του τόπου και είναι κατάλληλοι για να τα λύσουν. Μερικοί από εμάς μασάνε. Αυτό πού θέλω να επισημάνω είναι ότι στην κάλπη ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα και αυτή τη φορά ας ξεχάσουμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Γράφω με ονοματεπώνυμο και δεν έχω πρόβλημα κανένα. Στη Νέα Άγναντη υπάρχουν Δημοτικοί χώροι για αρκετές υπηρεσίες. Γιατί δεν τους αξιοποιούν? Μήπως δεν υπάρχουν Ευρώ? Όπου θέλουν πώς τα βρίσκουν? Καλά τα έργα στο κέντρο, αλλά τα χωριά είναι οι τροφοδότες πάσης φύσης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει άδικο κύριε Καλτσά ως προς το ότι τα χωριά είναι τροφοδότης.
Αλλά φαντάσου να μην πάει κανένας στα Καμένα, που θα βρεις να τροφοδοτήσεις τα προϊόντα σου και το εργατικό σου δυναμικό?

Ανώνυμος είπε...

ΦΗΜΕΣ ή ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΗΣ ΜΕ ΜΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ....ΚΑΛΟ !!!!

Ανώνυμος είπε...

με την καμία, σε δουλεύουν

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ........ΜΗΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ?????

Ανώνυμος είπε...

Γραφονται,μαλακιες που εξυπηρετουν καποιο η καποιους και τουλαχιστο αποπροσανατολιζουν.Ισως τους βολευουν καποια σεναρια.ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΑΡΕ.......

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ.. ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.. ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. Α.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΚΟ ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤ'ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ; ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΩΛΟ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ; ΑΣ ΗΤΑΝΕ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ), ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ; ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΛΟ. ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΦΡΟ; ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε φιλε? εχεις να προτεινεις καναν καλυτερο?

Ανώνυμος είπε...

ναι τον παπαναγιωτου,τη βδομαδα που μας περασε ειχε την μπολντοζα στον βιολογικο το ντζι σι πι στην γερασιμου βασιλειαδη με το φορτηγο το καλαθοφορο να αλλαζει λαμπες στην παραλληλο της βασιλειαδη και το γκρειντερ πισω απο τον μητση .τι αλλο να κανει ο ανθρωπος.δεν του εδωσε αλλα μηχανηματα ο γιαννακοπουλος να παει στο ρεγγινι και στο καινουριο που ειναι και αυτα στην αρμοδιοτητα του

Ανώνυμος είπε...

Για μισό λεπτό ρε φίλε γιατί θα μας τρελάνεις με αυτά που γράφεις. Ο Παπαναγιώτου είναι αρμόδιος για τα σκουπίδια και την καθαριότητα ο άνθρωπος Τι μεγάλα έργα μας τσαμπουνάς; Άλλος θα είναι αρμόδιος για τα έργα και να βρούμε ποιος είναι να του πούμε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικαιο ο δημητρακης ειναι υπευθθνος μονο για την παραλιακη για ολα τα αλλα υπευθυνος ειναι ο φλωρακης φιλακια ανεγκεφαλε 5 00

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσύ φίλε τι παρεξηγιέσαι; Εγώ δεν είπα τίποτα για τον φλωράκη ούτε και για κανέναν άλλο. Αλλά ο Παπαναγιώτου είναι για τα σκουπίδια υπεύθυνος. Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

empros na kanoume ton skoupidiarh dhmarxo xaxaxa ere gelia pou ua kanoume

Ανώνυμος είπε...

Τελικα η υπογεια μπροστα στο Γαληνη θα γινει?

Ανώνυμος είπε...

PREPI NA ISE MEGOLO SKUPIDI GIA NA EXIS TOSO POLI KOMPLEX ME TA SKUPIDHIA

Ανώνυμος είπε...

O 9 .49 ....PIGENE STO KATHREFTI NA KITAXTIS POSO KARAGIOZIS ISE ....O PANTRAS DHEN SE ONDOS KTIMATA EXI ALA ESENA SE PULAI KE SE AGORAZI OTI ORATHELIS KAKOMIRI E KAKOMIRI

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 8.39 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΒΓΙΣΜΑ... ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ; ΝΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΜΟΥΛΙΚΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

thelo na sou po oti ton pantra ton gnorizo prosopika ke prepi na kitaktis sto kathrefti na dhis poso blakas ise....rota prota jia ton pantra mathe ke min krinis tous anthropuos apo tin enfanisi kompleksike pou dhen exis xrimata oute na pinis kafe sto mytho kompleksike karioti kamenovourlioti

Ανώνυμος είπε...

exei dikio file moy oi pantras einai anthropos pou polemaei kai vrizei tous anthropous pou ton anedeiksan.gia tetoia ithiki milame.

Ανώνυμος είπε...

exei dikio file moy oi pantras einai anthropos pou polemaei kai vrizei tous anthropous pou ton anedeiksan.gia tetoia ithiki milame.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΑΝ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το αρχιλαμογιο του δημου εχει αναλαβει εργολαβικα ( αυτο γνωριζει αριστα) τη λασπη κατα του Χ.ΠΑΝΤΡΑ. Η αξιοπρεπεια η εργατικοτητα και η εντιμοτητα του Χρήστου είναι γνωστή. Η εντιμοτητα του αρχιερεα της λαμογιας ποια ειναι;;;Τωρα ετοιμαζει κολλιγια και με τον αλλο πασιγνωστο απο το Μωλο. Οομοιος στον ομοιο βρίσκει αποκουμπι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ + ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ. Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ...ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

MAKRIA APO ANTWNIOU...DEN KANEI TO ATOMO GIA T I P O T A

Ανώνυμος είπε...

bre παπαρα...μιλα με ονοματα

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΑΚΙΡΗ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΩΛΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΒΡΗΚΕ ΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΙΝΟΝΗΤΟ ΠΑΝΤΡΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΚΙ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΙ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ.
ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΛΛΟ ΒΟΥΡΤΣΑ (ΣΑΝ ΤΗ ΧΑΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΑ), ΚΙ ΑΛΛΟ ...ΚΟΥΡΣΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ολοι σας εδω μεσα για κλαματα.Εδω χανεται η ιδια η Ελλαδα κατω απο το βαρος της προδοσιας του μνημονιου και εσεις ασχοληστε με τον Παπαναγιωτου και τον Αντωνιου. Δεν εχετε καταλαβει ακομα οτι ολοι αυτοι κατεβαινουν μονο και μονο για την τσεπη τους? Δηλαδη τι θα κανουν καλυτερο απο αυτο που ηδη εχουν κανει μεχρι τωρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

fakiris=pasok e an kerdisi tha ine i moni dimarxia pu tha kerdisi o venizelos psifiste lae

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, αλλά σύμπραξη Βενιζέςλου-Πολιτικής Άνοιξης. Άρα ποιός Φακίρης και κουραφέξαλα; Ένας Μπέλλος, που μπορεί να τον δεχτεί (χωρίς ο Ταξιάρχης να θέτει όρους), ίσως του δώσει μια αφορμή για συνέχεια. Αλλά πρώτα να δείξει τη δύναμή του και μετά να έχει απαιτήσεις. Είδωμεν.............

Ανώνυμος είπε...

τι σχέση έχουν τα κόμματα με τις δημοτικές εκλογές ρε? είστε λαμόγια μιας άλλης εποχής εσείς που τα γράφετε αυτά

Ανώνυμος είπε...

Αν ειμασταν λαμογια φιλε θα ειμασταν και εμεις υποψηφιοι.......

Ανώνυμος είπε...

belos????????oute ton psifo tis ginekas tou dhen tha dhi o apotiximenos sindaksioukos

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ...ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ.ΤΟΣΟΣ ΣΕΒΝΤΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς 10.50..Εσύ έχεις αποτύχει να διαβάσεις και να γράψεις στα απλά ελληνικά...ε βέβαια...χρόνων αγώνας(Ά Δημοτικού)
Μιλάς λοιπόν για τις αποτυχίες των άλλων,γιατί αυτές θες να δεις και αυτές μπορείς να δεις.Κάτι θυμήθηκα διαβάζοντας την αξιόλογη παρέμβασή σου.
"Πω πω,σκόνη που σήκωσα!"είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος.

Ανώνυμος είπε...

pros 9.18se pirazi to pos grafo i ti leo???afto me ti miga kaloooo,ala sou apantao oti i miges san esena aresoun ta sk....a.kalimera

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8.02 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΑΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή είδηση, που αφορά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές:
Η Κίνηση των Προέδρων, Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, αρχίζει να "δένει" την ισχυρότερη ομάδα υποψηφίων, με μέγιστη επιρροή στις τοπικές κοινωνίες, άρα και συνολικά στο Δήμο μας. Μόνο δύο μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το εγχείρημά τους και να γίνει το ψηφοδέλτιο νίκης, διαλύοντας όποιες φρούδες ελπίδες διατηρούν ως σήμερα κάποιοι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου.
Υπομονή και θα ανακοινωθεί σύντομα και επισήμως στα τοπικά μέσα επικοινωνίας με τον επικεφαλή να είναι η μεγαλύτερη έκπληξη.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΧΑΓΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ
ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΚΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ?
ΕΡΜΕ... ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΧΑΓΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ
ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΚΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ?
ΕΡΜΕ... ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Π ολυσυλλεκτικό
Ο λοκληρωμένο
Υ περκομματικό
Τ όξο
Σ ύγχρονων
Α υτοδιοικητικών

Ετοιμαστείτε για την έκπληξη των Προέδρων.