11 Φεβρουαρίου 2014

Αποχαιρετισμός από έναν έντιμο στρατηγό!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με πολύ συγκίνηση και στο τέλος δάκρυα στα μάτια ο Βαγγέλης Τετριμίδας έντιμος αξιωματικός του στρατού,στρατηγός ε.α. και στη συνέχεια συνετός αυτοδιοικητικός, ανακοίνωσε σήμερα στους συνεργάτες του ότι εδώ κλείνει το αυτοδιοικητικό του ταξίδι και δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές του προσεχούς Μαϊου.

Πολλοί συνεργάτες άσχετα αν συμφωνούσαν ή διαφωνούσαν μαζί του στη διάρκεια αυτών των χρόνων της Διοίκησης του Καλλικρατικού Δήμου, δεν έκρυψαν και την δική τους συγκίνηση και τον αποχαιρέτησαν με μια θερμή χειραψία και έναν αυθόρμητο και ανυπόκριτο εναγκαλισμό.

Ο κ. Τετριμίδας δήλωσε ότι κάθε συνεργάτης του είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, να κατέλθει υποψήφιος με όποιον συνδυασμό επιθυμεί.

Η καθαρή στάση του κ. Τετριμίδα ότι δεν παρεμβαίνει στις προσωπικές τους επιλογές χωρίς παράλληλα να θέσει ζήτημα συνέχισης του δικού του συνδυασμού ήταν καταλυτική.
Αυτό έδωσε το ερέθισμα αλλά και την ελευθερία στον σημερινό αντιδήμαρχο Δημήτρη Παπαναγιώτου που ευχαρίστησε τον κ. Τετριμίδα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του, να δηλώσει ότι καταθέτει δική του αυτοδιοικητική πρόταση και θα ηγηθεί δικού του συνδυασμού.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εκτός από τον κ. Παπαναγιώτου που πρώτος έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει επαφές σύνθεσης συνδυασμού, σύντομα θα αναγγείλει παρόμοια πρωτοβουλία ο πρώην Νομάρχης Τριαντάφυλλος Μπέλλος ,πιθανό να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Επίσης ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του κ. Τετριμίδα Δημήτρης Φαφούτης κινείται ανάλογα καθως και ο δημοτικός σύμβουλος ο κ. Παντράς.
Στον Άγιο Κωνσταντίνο επίσης γίνονται συζητήσεις για αυτοδιοικητική κίνηση στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και ασφαλώς θα υπάρχει παρουσία του ΚΚΕ με δικό του συνδυασμό και υποψήφιο δήμαρχο.

lamiafm1.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που πας βρε Μπέλλε? Για που το βαλες???? Δεν χόρτασες τόσα χρόνια την κουτάλα????

Έλεος βρε καρεκλοκένταυρε!!!! Κάτσε στα αυγά σου ρεγγινιώτικη μαϊμού που θες να γινς και δήμαρχος τρομάρα σου!!!!!

Τι προσέφερες στον τόπο βρε μουμια τόσα χρόνια που ήσουν εκλεγμενος??? ΤΙ????

Αντε να ουμ ο κάθε πικραμένος εδω μέσα!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και προσφέρει πλεονέκτημα στον αντίπαλο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΛΟΣ. ΑΣΧΕΤΕ.... ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οοοοοοοοοοοχι!!!! Ο Μπέλλος να φάει??? Η Οσία Παρθένα των αυτοδιοικητικών?????

Αι χεσε μας καημένε!!!!

Ακόμα και συ ο ίδιος αν σου έφερναν μπροστά σου το καζάνι με το μέλι θα βουτούσες το χέρι να φας!!!!! Πόσο μάλλον την εποχή που ήταν νομάρχης ο Μπέλλος που όλοι γνωρίζουμε και αποδείχτηκε το πόσο σαθρό ηταν το αυτοδιοικητικό σύστημα και πόσα καζάνια με μέλι περιτριγύριζαν δήμαρχους και νομάρχες!!!

Το άνδρο της μίζας ήταν δήμοι και νομαρχίες!!!

Οπότε... ΞΥΠΝΑ ΖΩΟΝ!!!

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ -ΒΑΖΕΛΙΝΗ- ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ.ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΣΟ ΠΙΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

10:14 driftάρω με 4η!!! σου κάνει???

τώρα τι γνώσεις έχω γω... άσε να γνωρίζω καλύτερα τα πράγματα εκ των έσω (σαν πρώην αυτοδιοικητικός)!!!! και όχι να λέω αερολογίες σαν και σένα που προφανώς υποστηρίζεις Μπέλλο γιατι πιθανόν (κρίνω απ τον τρόπο που απαντας)να είσαι υποψήφιος μαζί του στις εκλογές... και καλά θα κάνεις δικαίωμα σου!!!

Αλλά ρε αδερφάκι... μην παραμυθιάζεσαι!!! Τάχαμ δήθεν δεν έκλεψε δεν έφαγε κλπ κλπ...

ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ λεμέεε...

ΒΑΖΕΛΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! Μην κρίνεις, μην αξιολογείς βάσει των δεδομένων σου τους άλλους! Αυτή η λαική ρήση εννοεί ότι ενίοτε, η υποκειμενική κρίση του καθενός αδικεί την κρίση και τις πράξεις του ετέρου. Και αν πιστεύει κάποιος πως βρίζοντας, συκοφαντώντας και γενικώς παπαρολογώντας, επηρεάζεται και διαμορφώνεται η γνώμη του κόσμου τότε... ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραάσχετοι δεν ρωτάτε κανενα παλιοτερο νομαρχιακο συμβουλο να σας πει τι εγινε με τους καθηγητάδες στο Πανεπιστημιο θεσσαλιας εποχής Μπελλου. Ας εχει Αγιο τον Χειμαρα ο Τριανταφυλλος αλλιως θα ηταν ακομα μέσα.Δεν ρωτάτε για τα εκατομμυρια για εργα εργολαβαραίων της Λαμίας με εργα στο Σπερχειο;

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα ότι στη συναντηση της πλειοψηφιας, ο Υποψήφιος Παπαναγιώτου είπε ότι είχε φθορά από την παράταξη Τετριμίδα...Ε, τότε γιατί καθότανε στη θεση του αντιδημαρχου΄;;;

Ανώνυμος είπε...

Προφανως, θα είναι και η τελυταια θεση που θα δει, οποτε ηθελε να την χαρει οσο περισσοτερο μπορουσε

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ 9.29 ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΙ ΚΙΟΥ ΡΑΝΤΙΚΙΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ (ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕ. ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΜΩΝΕΣ. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

10.54..Η προπαγανδα που κανετε ειναι στα ορια της καθυστερησης,της ηλιθιοτητας..Υπαρχει δομικο θεμα με τον εγκεφαλο σας!Απολαμβανω..

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.Ε1ΣΤΡΩΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ 7ΩΡΕς ΟΜΙΛΙΕς ΤΟΥ ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ."ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ".ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΑΘΛΙΕ ΤΕΤΡΙ!ΑΑΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ? ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ,ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ(ΑΛΛΑ ΓΥΦΤΕ),ΤΟ ΔΕ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ Η ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ....Α ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΦΟΥΤΗ....ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΑΤΑΤΕΣ......... ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.