15 Φεβρουαρίου 2014

Νέες τιμές στα διόδια 2/2014

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νομίζω έχουμε ξεφύγει για τα καλά σε τούτη εδώ την χώρα.

Δεν ξέρω ποιος λεβέντης την έχει κάνει αυτή την σύμβαση – παραχώρηση για τους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους γιατί θέλει πολύ ξύλο.

Μεσούσης της κρίσης (και δεν βλέπω και φως στο τούνελ) τραβήξανε μια αύξηση στα διόδια Αθήνα – Καμένα Βούρλα (αυτά με ενδιαφέρουν εμένα) που αγγίζει ψλά χαμπλά το 60/%.

Δεν μου λέτε ωρέ λεβέντες και λεβέντησες το σκεφτήκατε καλά ?? Θα φάτε μαύρο στις εκλογές που θα είναι όλο δικό σας και δεν θα το πιστεύετε. Θα ήθελα να σας δω όταν θα αναλύετε τα αποτελέσματα και θα γουρλώνετε τα μάτια, τίποτα άλλο δεν σας λέω.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αλλαγές.
Μέχρι πρόσφατα Αθήνα Καμένα Βούρλα θέλαμε διόδια 7,1 euro και τώρα θέλουμε 11,2 euro.

Αφίδνες 3,35 ευρώ από 2,1 ευρώ
Θήβα 3,95 ευρώ από 2,55 ευρώ
Τραγάνα 3,9 ευρώ από 2,45 ευρώ

Τι να πω … και μη χειρότερα …


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αισχος! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! Εχουν βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη μας, χαράτσια παντού, δεν παν στο δ....... λεω γω!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σας κυριε Σαμαρα ντροπη!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα στις 6μμ στο ΓΑΛΗΝΗ θα μιλήσουν οι βουλευτές της

Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος,Κασιδιάρης, Μίχος,όλοι οι

αγανακτησμένοι για τα διόδια ας πάνε εκεί με πρώτον τον

BLOCER του δημοκρατικού τόξου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάποιοι εδώ μέσα που έχουν μπερδέψει την γραβάτα με το σώβρακο που λένε και στο χωριό μου για να μην πω ότι έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την π..τσα.
Βρε παλιοχαραμοφάη άλλο τα διόδια άλλο οι φασίστες άλλο οι αγανακτισμένοι και άλλο οι χαζοβιόληδες σαν και σένα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου κύριε ευχαριστώ για την ετικέτα του χαραμοφάη,όμως θα μου επιτρέψεις
να έχω άλλη γνώμη της έννοιας Φασίστας.
Στην Αστική Δημοκρατία υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής στα πλαίσια του Νόμου,
οποίος λέει ότι η ελευθερία του καθενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία
του άλλου.

Ανώνυμος είπε...

Σαν σήμερα 16 Φεβρουαρίου του 1942 ιδρύεται ο ΕΛΑΣ Στις 16 του Φλεβάρη 1942, κυκλοφόρησε πλατιά η Ιδρυτική Προκήρυξη του ΕΛΑΣ.
Σ’ αυτή διατυπώνονταν οι σκοποί του λαϊκού στρατού, που ήταν: 1) Αγώνας για την...
απελευθέρωση της χώρας από τους ξένους κατακτητές, 2) περιφρούρηση των κατακτήσεων του λαού και των ελευθεριών του εναντίον κάθε επιβουλής και 3) εξασφάλιση της τάξης μέχρι τη διεξαγωγή εκλογών, ώστε ο λαός να μπορεί να εκφράσει πραγματικά ελεύθερα τη θέλησή του.

Ο ΕΛΑΣ ήταν ένα γνήσιο τέκνο του λαού, ο Λαϊκός Στρατός του, που οι άντρες του αγωνίστηκαν και πολέμησαν με ένα και μοναδικό συμφέρον – την ελευθερία και τη δικαιοσύνη. Κανείς, ποτέ, δεν κατάφερε, παρά τη λασπολογία του μετεμφυλιακού αστικού κράτους, να ξεριζώσει απ’ το λαό τα οράματα της ΕΑΜικής εποποιίας, ούτε ν’ αμαυρώσει το στρατό του λαού, τον ΕΛΑΣ.

Η δημιουργία και η ανάπτυξη του ΕΛΑΣ απέδειξε, άλλωστε, περίτρανα πως ο λαός μπορεί να έχει το δικό του στρατό. Οι μάχες που έδωσε κατά του ξένου κατακτητή και των ντόπιων συνεργατών του, οι διαρκείς επιτυχίες του, η άριστη οργάνωσή του θα ήταν αδύνατο να επιτευχθούν, αν δεν είχε τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ.ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΑΜ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟς ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΒΝ ΤΗς ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΡΙΜΠΕΤΡΟΠ -ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕς ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕς.ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ.Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ.