03 Ιουλίου 2013

Άνοιξε η κατασκήνωση της Μητρόπολης (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εφημερίδα Ημέρα

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και video από το site της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΔΕΛΛΑ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε τωρα καταλαβαινεις τι γινεται;; ο βδελατος δεν κολαει μονος του , ο ενας ειναι απαραιτητος στον αλλο ! Προεδρος ΔΣ, βΔΕΛΑΤΟς, Μπαρχαβας ετοιμαζουν τον συνδυασμο του στρατηγου, οι συγκεντρωσεις και τα τσιμπουσια δινουν και παιρνουν. Κουνια που τους κουναγε... Ας ειρωνευονται τους... Δημητρακηδες που προς το παρον ειναι τρεις αλλα τελικα θα γινουν ...ενας. Και θα τους εξαφανισουν ολους τους βδελατους..

Ανώνυμος είπε...

Ατέλειωτη μιζέρια και κακία, από ανθρώπους που τους έζησα στα πέντε χρόνια που έτυχε να δουλεύω στην περιοχή.
Βάλτε έναν καθρέφτη μπροστά σας, να δείτε τις φάτσες σας.....

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Η ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ. ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ(ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ Η ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ).

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣ ΑΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΟΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΔΕΛΑΤΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Άν σας λέει κάτι το όνομα Παντράς, τότε συνταχθείτε μαζί του, για να δει φως αυτός ο τόπος. Όπως και οι άλλοι δυσαρεστημένοι του Τετριμίδα, έτσι κι αυτός, που τον έζησε και τον ξελάσπωνε επί 6 συνεχόμενα έτη, έχει τη δύναμη, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, να τακτοποιήσει τα κακώς κείμενα. Ανοίξτε τα μάτια σας.