01 Ιουλίου 2013

1η Ιουλίου 2013, Καλό Μήνα !

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΑΑΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙΣ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΑΑΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙΣ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΑΑΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙΣ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΑΑΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙΣ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΑΑΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΙΣ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΨΕΚΑΣΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ??????????????ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ-ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ-ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΣΗΜΕΡΑ 30-6-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 6 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΜΙΑ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΚΑΝΙΣ ΜΑΛΤΕΖ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΦΟΛΕΣ Η ΤΑΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΜΟΙΒΗ 100 EΥΡΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΜΟΙΒΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΤΗΛ.6988212167

Ανώνυμος είπε...

.........ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι μην ουρλιαζετε δειχνετε πολυ χαμηλο επιπεδο.Δεν ειναι τραγικη η κατάσταση με τα κουνούπια,είναι ελεγχομενη,πειτε μου μια περιοχή που δεν εχει κουνουπια;
Τελος παντων ας μιλησουμε σοβαρα , υπευθυνα και χωρις κραυγες και αναρθρες οιμωγές.
Λοιπον ο Δημος Μώλου-Αγίου κωνταντίνου ειναι ο μοναφικος Δημοςστην Ελλαδα που δεν διαθετει εναν υπευθυνο τύπου. Σε σχετικη ερωτηση μου προς τον κ.Δημαρχος ελαβα την απαντηση οτι εδώ εχουμε αλλες ελλειψεις το γραφειο τυπου μας μαρανε;
Κι ομως εμαθα οτι ενω στα Καμενα που ειναι η εδρα του Δημου ψάχνεις με το φανάρι να βρεις δημοτικο υπαλληλο, στον Μωλο κααααθονται πεντε εξη υπαλληλοι .Δεν εχουν κανενα αντικείμενο ενω οφειλει ο κ.υριος Τετριμιδας να τους μετακινησει στην εδρα του Δημου και ενας εξ αυτων ασχετα να κατεχει το αντικειμενο να αναλαβει την στοιχειωδη στελεχωση ενος γραφειου Τυπου να αποστελονται απο εκει διαφορες ανακοινώσεις κλπ που θα συντασσουν οι αντιδήμαρχοι και ο δημαρχος και αλλοι.
Γιατι οχι εχει δικαιωμα ο κ.Δημαρχος να προσλαβει εναν ειδικο συνεργάτη ας προσλαβει εναν δασκαλο, εναν φιλολογο να συντασσει τα δελτια τυπου. Μετα περιμενετε τουρισμο .εγω βλεπω 50% κάτω απ ο περισυ ,θα κλεισουμε επιχειρησεις και μαγαζια.Ξυπνατε ολοι μαζι γιατι αν σβησουν τακαμενα θα κλεισουν πολλα σπιτια, πολυς κοσμος τρωει ψωμι στα Καμενα Βουρλα ας το δουμε ψυχραιμα και σοβαρά και ας αφησουμε τοπισμους και χωριατισμους.
Αλλά προπαντων ξυπνηστε,δειτε απεναντι στις Ραχες ,χαμος τα μαγαζια εκει δεν εχουν τραπεζια να εξυπηρετησουν τον κοσμο ενω εμεις περιμενουμε κανενα σαββατο και οχι ολοι μλιγοι δουλευουν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΡΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν αναθετει στον Κουτσουμπα καθηκοντα εκπροσωπου τυπου ;;;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τετριμίδα, στρατηγέ σε είχα ταγματάρχη στο στρατό,πείστηκα και σε ψήφισα, ειμαι καμενοβουρλιώτης, αλλα δεν περιμενα ενω σε ήξερα για νοικοκύρη στο στρατό εδω να τα κανεις ρημαδυό.
Κια κυρίως στρατηγέ να μισείς τα καμένα Βούρλα, να κρατάς πεντε-εξη υπαλληλους στο Μώλο έτσι για να βαρανε μύγες και εδώ ο κόσμος να μην μπορει να εξυπηρετηθεί να πηγαινει στο Δημαρχείο και να βλεπει ξυνισμενες φάτσες να σου λενε "τι να κανω κύριε, ολα εγώ δεν μπορω, ας φερει τους τ... δες απο τον Μώλο και τον Αγιο να στελεχωσει τις δημοτικες υπηρεσιες, εγω τοσο μπορώ" Εχουν δίκαιο κύριε Δήμαρχε, μου είναι ακατανόητη αυτή η εμμονή σου με τον Μώλο ,η μαννα μου ειναι μωλιώτισσα και τα ξαδερφια μου εκει μένουν αρα δεν εχω καμμια εμπαθεια η τοπικιστικη σκληρυνση με τα Καμενα αλλά εδώ είναι η εδρα του Δημου ,εδω το Δημαρχείο φερε κόσμο ,γιατι εχεις υπαλληλους να εξυπηρετειτε ο κόσμος στρατηγέ. Πιστεύω οτι καποιοι κολακες οπως τοτε στο στρατο σε επηρρεάζουν και σε παραπλανούν, αγονησε τους εσυ ισότιμα αντιμετώπισε ολους τους δημοτες Μωλιώτες , καμενοβουρλιωτες, αγιώτες. Φερε μηχανηματα στα Καμενα στρατηγε βρψμαει η πόλη ,εγω βλεπω φετος μειωση τουλάχιστον 40% κάτω ,μηπως φταιει και αυτό; Θα κλεισουν μαγαζιά , θα χαθουν θέσεις εργασίας. Κανε κάτι στρατηγέ μην καταδικάζεις κανενα διαμερισμα και ειδικά τα Καμενα τωρα που ειναι τουριστικη περίοδος.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8,55 ειμαι υπαλλυλοσ του δημου τα παντα ολα εχω ερθει με τον καλλικρατη και εχω δουλεψει παμπολεσ φορεσ στα καμμενα βουρλα ειμαι απο αυτουσ που βαρανε μυγεσ στον μωλο ενω απο τουσ δουλευταραδεσ που ειναι στα καμμενα βουρλα δεν εχει ερθει κανενασ να δουλεψει στον μωλο η στον αγιο γι αυτο μην μου μηλασ για τοπικισμο"""""""""""""" ο υπαλληλοσ τα παντα ολα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!! Ο ΜΩΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ 9 ΧΩΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΙ ΟΧΙ 2,5. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ Η ΟΧΙ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι θρτικο που αυτοπροσδιοριζεστε ως τεμπεληδες.Τι αναγκη εχουμε πια για αλλους χαρακτηρισμούς;
Που ακριβώς εξπυηρετειτε τοσα χωρια που λετε;
Τους κανετε αερα;
Σοβαρευτειτε. Η εδρα του Δημου ειμαι τα Καμενα Βούρλα, στο Μωλο τι κανουν; Μηπως ο στρατηγός ξέσααε τον μισό Δημο στο Μώλο. Εμαθα οτι εχει γινει αναφορα στο ελεγκτή δημόσιας Διοικησης και συντομα θα εχετε την απαντηση του.Σταματήστε ομως να να προκαλείτε και να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Βεβαια απο την αλλη καλά κανετε,όπως σας βολεύει αλλά εδώ σοτ δημαρχειο καποιοι υποφερουν, σκεφτείτε τους.
Μπορειτε να ρωτησετε πόσοι επισκέπτονται το Δημαρχειο στα Καμενα και πόσοι το πρωην δημαρχειο Μώλου; Ξανασκεφτείτε λοιπον τους συναδελφους σας ,ισως αυριο χρειαστειτε και εσεις την βοήθεια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΦΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΠΕΙ: ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ? ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακες καρυωτες μιλατε για δημαρχειο μαθετε τουτο η αδεια του κτιριου που στεγαζεται το δημαρχειο ειναι αδεια ξενοδοχειου αυτο δειχνει τι υπνοι ειστε αδεια δημαρχειου εχει μονο ο μωλος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ.ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5-6 ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΕΡΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΣΤΟΝ ΜΩΛΟ (ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠ'ΟΛΑ (ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ).ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΨΩ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΣ! ΕΛΕΟΣ! ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ???

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ (Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ) Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 3Δ. ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ...ΚΑΘΑΡΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.....ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ

Ανώνυμος είπε...

8,46 σιγά μην σκίσετε κανα καλσόν

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΡΕ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ. ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΥΛΙΓΙΣΤΟΣ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΚΩΜΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ. ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΝΑΜΕ,ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΉΛΩΣΗ. ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ; ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ;ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΛΟ,ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΩΛΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
Ε ΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ
ΤΟΥ ΜΩΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ,
ΣΑΝ ΤΕΚΝΑ ΟΡΦΑΝΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ
ΠΑΡΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ.
ΠΑΙΑΝΕΣ ΑΣ ΥΜΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ
ΧΩΡΙΣ ΜΩΛΙΩΤΗ ΜΠΟΧΑ,ΟΣΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΑ!
ΕΛΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣ.
ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ
ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΜΟΡΦΗ.
ΛΥΣΑΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΤΟΥΣ ΠΛΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;
ΜΟΙΡΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑ ΦΘΟΝΕΡΗ
ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕΝΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.
ΠΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΗΚΩΤΟ ΚΑΚΟ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΝΑΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΕΔΩ
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΕΥΤΟΚΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πως τα έχει καταφέρει ο Τετριμίδας να διαιρεί στα 3 τους Δημότες; Κόψτε το επιτέλους να αλληλοβρίζεστε. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, πρέπει να νοιαστούμε όλοι για όλους και να συνεργαστούμε για το κοινό αύριο. Το "διαίρεε και βασίλευε" του τυχάρπαστου δημάρχου, να μην περάσει.

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΛΗ ΘΕΕ, ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΚΑΦΕ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΟΨΗ ΣΟΥ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΜΩΛΟΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ; ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΜΙ ΝΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΟΚΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΝΑΣ ΜΑΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ. Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....................

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε την δευτέρα το πρωί ,πριν καθίσεις στην καρέκλα κοιταξε την με τα βαρια πρεσβυωπικα σου γυαλια. Εχω την εντυπωση οτι θα σου εχουν βάλει καρφίτσες οπως τοτε στο λυκειο,θυμάσαι;