26 Ιουλίου 2013

Φεστιβάλ 'Νύχτες Φθιώτιδος' (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Εισιτήρια για ανέργουςΜε πρωτοβουλία του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου αποφασίστηκε στο ΤΑΜΕΙΟ (την ημέρα της συναυλίας) δύο άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι άνεργος, να πληρώσουν μόνο ένα εισιτήριο, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας!

Αυτό ισχύει για τα εισιτήρια Ταμείου την κάθε ημέρα του φεστιβάλ και δίνει τη δυνατότητα σε δύο άτομα να μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία ΜΟΝΟ με 15 ευρώ.

Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουλίου....

Τρεις μαγικές νύχτες με αγαπημένους καλλιτέχνες δίπλα στη θάλασσα !!!

Οι πιο αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους και μας καλούν στο σημείο που μέλλει να γίνει ο τόπος για τα καλοκαιρινά μας όνειρα, χάρη στο Φεστιβάλ Νύχτες Φθιώτιδος, που θα διεξαχθεί στην Παραλία Μώλου, στις 27-29 Ιουλίου 2013.

Στον τόπο που σηματοδοτεί το πέρασμα από τη Νότια στη Βόρεια Ελλάδα και αντίστροφα, φέτος το καλοκαίρι το συναίσθημα πολλαπλασιάζεται, ο αέρας κατεβαίνει από το βουνό για να συναντήσει την αλμύρα της θάλασσας, η ενέργεια της γης με τους Αρχαίους Μύθους μας συγκλονίζει και η μουσική μας ενώνει, σε ένα τριήμερο festival, για τρεις μαγικές νύχτες...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Ελένη Βιτάλη
Maraveyas Ilegal
Ματούλα Ζαμάνη
Απόστολος Βαλαρούτσος
Belleville

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013
Σωκράτης Μάλαμας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Καρράς
Αντίπερα Όχθη
Μουσικές Στιχογριφίες

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Γιάννης Χαρούλης
Παύλος Παυλίδης
Απόστολος Ρίζος
Θεολόγος Κάππος

Οι καλλιτέχνες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Ελένη Βιτάλη

Από τις σημαντικότερες[.....]

γυναικείες φωνές της τελευταίας 20ετίας, κρίκος στην αλυσίδα της μουσικής οικογένειας των Λαβιδαίων, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε ταξιδεύοντας από παιδί, σε όλη την επικράτεια... Φωνή με μεγάλη έκταση, με μια ιδιόμορφη συνύφανση «βελούδου και μεταξιού την ώρα που σκίζεται» στη χροιά της, «παίζει» με το λαϊκό και το έντεχνο ανατρεπτικά, δείχνοντας σε κάθε νότα της πω η ανθρώπινη «φωνή» είναι διγενής από τη φύση της: αγρίμι και κατοικίδιο. Λύκος και πρόβατο.


Maraveyas Ilegal

Ο Κωστής Μαραβέγιας παρότι ξεκίνησε την καριέρα του από την ελληνική και ιταλική εναλλακτική μουσική σκηνή, παίζοντας σε μικρούς χώρους, σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα και ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο ύφος, που τον κατατάσσει σε έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Ματούλα Ζαμάνη

Μια χαρισματική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που περηφανεύεται για την βλάχικη καταγωγή της, πιστεύει σε διαχρονικές αξίες, στην οικογένεια, στη φιλία, στην αγάπη, πιστεύει στο πεπρωμένο, λατρεύει τις άσκοπες βόλτες στο δάσος και τη θάλασσα και...την πρασοτυρόπιττα της μαμάς της!

Απόστολος Βαλαρούτσος

Ο Απόστολος είναι ιδρυτικό μέλος της βολιώτικης ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» και στις "Νύχτες Φθιώτιδας" θα μας διηγηθεί τις μουσικές του ιστορίες για τον όμορφο κόσμο που ονειρεύεται, ένα κόσμο γεμάτο εικόνες, ήχους, αισθήσεις, ιδέες, συναισθήματα, μορφές...



Belleville

H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό τους ταξίδι. Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο, προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο.



Σάββατο 27 Ιουλίου 2013


Σωκράτης Μάλαμας

Κάθε τραγούδι του είναι μία ιστορία και ο Σωκράτης Μάλαμας θα διηγηθεί τις δικές του, παλιές και καινούργιες. Για τις "Νύχτες Φθιώτιδας" ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης και ανακατεύει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία με αγαπημένες του συνθέσεις άλλων τραγουδοποιών, από παλιά λαϊκά μέχρι ρόκ. Ο Σωκράτης Μάλαμας φωτίζει το ιδανικό σκηνικό για να στηθούν γλέντια "όπως παλιά" και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του. Μαζί του στο τραγούδι θα είναι οι: Μαρίνα Δακανάλη & Λαμπρινή Καρακώστα.



Λεωνίδας Μπαλάφας

Τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, λέει ανέκδοτα και «τα σπάει» στα live του. Για αυτό και οι πιτσιρικάδες τραγουδούν με λύσσα τα τραγούδια του στις συναυλίες , γράφουν κάθε μέρα για αυτόν στο facebook, πηγαίνουν ξανά και ξανά στο κλαμπ που τραγουδά και τον περιμένουν να τελειώσει για να πιουν μαζί του τεκίλες σαν να είναι κολλητός τους. Κι η αλήθεια είναι πως μαζί του νιώθεις από την πρώτη στιγμή την οικειότητα που νιώθεις με τον κολλητό σου.

Δημήτρης Καρράς

Ο Δημήτρης μετρά πολύχρονη μουσική διαδρομή - πρώην μέλος των συγκροτημάτων Πάζλ και Βωξ- με τραγούδια όπως το «Τροχόσπιτο», το «Λυπάμαι» και το «Έτσι οι μέρες περνούν", δύο προσωπικούς δίσκους "Ντέμο" και "Αστιβή", περηφανεύεται και για τις δισκογραφικές συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου και με πολλούς άλλους.



Αντίπερα Όχθη

Μια δεμένη ροκ μπάντα έρχεται να μας ξεσηκώσει και να μας παρασύρει μαζί της στην "Αντίπερα Όχθη", εκεί όπου ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράσει τους προβληματισμούς, τα όνειρα, τους φόβους και τις επιθυμίες του...



Κυριακή 28 Ιουλίου 2013


Γιάννης Χαρούλης

Φέτος το καλοκαίρι τα τραγούδια γίνονται «Μαγγανείες» του καλού, γιατρικό και μαγικά φίλτρα. Ο Γιάννης Χαρούλης φτιάχνει για μια ακόμα χρονιά ένα πρόγραμμα με τα βασικά υλικά. Με τραγούδια που είναι ριζωμένα στο κέντρο του συναισθήματος και της συλλογικής μνήμης. Τραγούδια που έρχονται από παντού. Τραγούδια που σε πάνε παντού. Από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο. Πολλές ιστορίες μαζί που αφηγούνται μία καινούρια ιστορία. Τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους και την συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλα που διάλεξε ειδικά για το φετινό πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Χαρούλης μας προσκαλεί να ακούσουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Παύλος Παυλίδης

Ο Παύλος Παυλίδης κουβαλά στις "Νύχτες Φθιώτιδας" τον αέρα της «Ξεσσαλονίκης» και τη «Φωτιά στο Λιμάνι» από τα Ξύλινα Σπαθιά, κουβαλά και το «Λιωμένο Παγωτό» και έρχεται μαζί με το συγκρότημά του, τους B – Movies, να μας διηγηθεί «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί».

Θεολόγος Κάππος

Ο Θεολόγος Κάππος, νέος Ικαριώτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός, «βαδίζει στον αέρα» για «τα μάτια σου μόνο» και καταφέρνει να συνδυάζει τους ευαίσθητους στίχους που γράφει με τον ηλεκτρισμό της κιθάρας του.

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.HELLO FROM MOLOS CITY-KARYA JUNGLE AND SENT KOSTAS--------ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΤΣΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΟΒΑΛ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ...ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΡΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ;ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ;ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ; ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ;;;ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΩΣ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ...ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΑΛΙ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΚΤΟΞΕΥΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΠΩΣ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ,Ο ΤΣΙΤΙΝΗΣ.Ο ΚΕΦΑΛΑΣ...
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ.ΔΩΡΟ Η ΦΛΟΓΕΡΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ(Ο ΔΗΜΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΚΙΤΣΑΙΟΣ Δ.{ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ},ΜΠΕΛΟΣ Τ. {ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΕΝΤΡΟ},
ΦΑΦΟΥΤΗΣ Δ.{ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ}ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΗΣ \ΙΟΥΝΗΣ 2014 ΕΩΣ ΜΑΗΣ \ΙΟΥΝΗΣ 2019[ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ].
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ,ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ
ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ,ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ[ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ]
ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ[Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ],ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ
ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΑ
ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ.
ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΗΤΣΟ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΜΑΛΛΟΝ
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9,19 ΒΡΕ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ -ΑΓ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΣ Η ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΝΟ 2. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 1,40 Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ας ευχηθούμε η πενταετία 2014 - 2015 να απομακρύνει οριστικά αυτή τη λέλαπα που μας έφτασε ως εδώ. Όσο μας διαίρεσαν σε τρία στρατόπεδα, όσο μας έβαζαν να βριζόμαστε μεταξύ μας, ως εδώ και μη παρέκει! Ας δώσουμε στον τόπο μας το αύριο που μας αξίζει. Πέρα από τοπικισμούς, ρεβανσισμούς, εγωϊσμούς και τραμπουκισμούς, δώστε τη δύναμη σε σωστούς ανθρώπους να προσφέρουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ (ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΑΓΝΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

AGAPHTE 7.23....ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΣΑ ........ ΣΕ Τ Ι Π Ο Τ Α!
Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΚΟΥΤΟΥΛΙΣΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12.44 δεν υπαρχουν τρια στρατοπαιδα...υπαρχουν ορισμενοι γραφικοι πολιτες οι οποιοι τολμουν και ονομαζονται και ενεργοι...που οπως εχω ξαναπει οι μυξοπαρθενες γκρινιαζουν γιατι....κατι τουσ λειπει ετσι και αυτοι περιμεναν να συνδιοικουν τα καμενα βουρλα...

ευκολη η καραμελα των λυματων και υπαρχει και το ονομα...("εξαφανιστηκαμε απ το χαρτη!!!!!!!!"

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12.44 δεν υπαρχουν τρια στρατοπεδα...υπαρχουν ορισμενοι γραφικοι πολιτες οι οποιοι τολμουν και ονομαζονται και ενεργοι...που οπως εχω ξαναπει οι μυξοπαρθενες γκρινιαζουν γιατι....κατι τουσ λειπει ετσι και αυτοι περιμεναν να συνδιοικουν τα καμενα βουρλα...

ευκολη η καραμελα των λυματων και υπαρχει και το ονομα...("εξαφανιστηκαμε απ το χαρτη!!!!!!!!"

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε και θαυμαστε.Μου ειπαν οι οργανωτες οτι τα λιγότερα εισητηρια αγορασαν οι μολιώτες.Τοσο υποστηριζουν τον τοπο τους αν ηταν κανενα ζωοπαζαρο οπως γινονταν παλια στην Λαμια θα πηγαινε συσωμο το χωριό.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.54 ΓΝΩΡΙΧΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ;;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ;; ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 7.23 ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ο ΑΡΚΙΤΣΑΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Ο ΜΠΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΝ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΡΗΞΗ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ - ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ- ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, Ο ΜΕΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, Ο ΔΕ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ
ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΤΑΤΑΡΙΔΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ. Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ. ΣΦΗΝΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΠΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥ ΤΟΠΟΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ. Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ "Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!
Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ ,ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ

1ον.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ!!!!(ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΩς ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ...)
2ον ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ...

ΘΥΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ
1ον.τη βοηθεια του πιο δυνατου βουλευτη τησ περιοχης Σταικουρα...
2ον.Την "σημαια" του ανεξαρτητου(γελαμε) απο κομματα και ειδικα απ το πασοκ που την περιοδο των εκλογων ειχε ηδη κοψει στο μισο τους μισθους...

ΕΝΩ ΕΙΧΕ,ΞΑΝΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΟΥ......ΒΓΗΚΕ ΤΡΙΤΟς!!

ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ..ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ....Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Α Ν!!!

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟΣ(παλι η...χωρις το "παλι",θα δειξει!)
ΚΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΟΝΤΡΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ..............

Ανώνυμος είπε...

TSIRAKI DEN KOIMASAI?

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ,ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΤΕ.....ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ!


Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΗΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΙΑ............

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται στα καφενεία ότι χθες κλίθηκε ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας από τον Εισαγγελέα Λαμίας ( μετά από μήνυση που έχει υποβληθεί από δημότη Καμένων Βούρλων κατά παντός υπευθύνου )

και κατέθεσε για την παράνομη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ παρακαλώ, για την κατασκευή του Βιολογικού του Αγίου στα Καμένα Βούρλα και το θέμα της μεταφοράς των λημμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου στα Καμένα Βούρλα.

Θα ακολουθήσουν οι κλήσεις προφανώς των πρώην Αντιδημάρχων κ. Μακρυνίτσα και κ. Τρίγκα που με επιστολή τους στο Δήμο και τα ΜΜΕ ισχυρίζονται δημόσια ότι ο Δήμαρχος τους εξαπάτησε.

Ακολουθούν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραμαζιώτης , ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιτίνης, η υπάλληλος του Δήμου που υπέγραψε πλαστά πρακτικά (εδώ έχουμε παράβαση καθήκοντος )

και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά.

Ας ετοιμάζονται ένας - ένας για τη στενή ,

παρακαλώ μην σπρώχνεστε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΘΟΙ.......
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ...
Η ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!
Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α!~

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με οσα ειπωθηκαν χθες απο αγανακτισμενους πολιτες στη λουτροπολη,ο εισαγγελεας του αρειου παγου εχει δωσει εντολη να συλληφθει ο τετριμιδας ως ταμιας(!!!!!) του ακη!!!!!!!!!!

γουτς!

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΛΙΩΤΕΣ,Η ΜΑΛΙΩΤΕΣ----ΚΑΡΑΒΛΑΧΙΑ Κ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ---ΚΑΗΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΚΑΡΥΩΤΕΣ 3 ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ-------ΑΓΙΟΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ----ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΟΡΙΟ ΒΛΑΚΙΑΣ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ)Κ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙΑΙ ΚΙΟΥ(ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,Κ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣ)ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ................ΑΡΓΑ ΤΑ ΖΑ ΖΩΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΥΑ ,ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ "ΜΕΓΚΙΣΤΟΥ ΧΑΙΛΕ ΜΥΡΙΑΜ",
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

παρτε το χαμπαρι οτι ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

παρτε το χαμπαρι οτι ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

O ΦΑΚΙΡΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ.ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΩΛΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΙ ? ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ). Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΟ2 ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ Κ...Ο ΤΟΥΣ Ο ΤΕΤΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ,ΝΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ??

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΣΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...............

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΑΝΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΟ ΤΟ WALKER ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΚΙΤΣΑΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΑΡΚΙΤΣΕΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

παιδια ο αρκιτσαιος ειναι ο επομενος δημαρχος,το εχετε παρει χαμπαρι?

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa------------ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ....................

Ανώνυμος είπε...

70% ΣΤΟ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΡΦΕΙΑ! ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!
ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΑΛΛΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΕ ΦΑΚΙΡΗΔΕΣ, ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΑΔΕΣ!
ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!
ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΙΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΟΛΟΜΩΛΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

AN EXEI TO MAΚΡΥΝΙΤΣΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!



Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΩΡΑ,ΜΕΤΑ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ,ΜΕΤΑ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ...ΑΑΑΑ,ΟΛΑ Κ ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΚΙΤΣΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ??????ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ......ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..............

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ:ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...............ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!:ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΛΗΡΟΤΙΔΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!ΣΩΘΗΚΑΜΕ.......ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΑΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ......ΚΑΙ................ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ.....