10 Ιουλίου 2013

Καταγγελία για την ανακύκλωση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Τελικά στο Δήμο Καμμένων Βούρλων ή όπως αλλοιώς λέγεται γίνεται ανακύκλωση;

Είδα απορρριμματοφορο του δήμου να αδειάζει πράσινους και μπλε κάους μαζί, απέναντι από ο κατάστημα του αντιδημάρχου καθαριότηας, Παπαναγιώτου (καλά λέω το όνομα του;).

Πήγα στο δήμο να ρωτήσω. Δεν γνώριζε κανένας υπάλληλος τίποτα. Πήγα στο γραφείο του δημάρχου και ρρώτησσα τη γραμματέα του. Ούτε αυτή ήξερε.

Με παρέπεμπαν όλοι στον αντιδήμαρχο καθαριότητας που απουσίαζε.
Μια ένοχη σιωπή γύρω από το θέμα. Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μας ενημερώσει;

Χαντζοπλάκης Γιώργος - φανατικος της ανακύκλωσης.
chantzos@sch.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ...ΝΑ ΜΑΘΩ...Κ ΑΠΑΙΤΩ,ΜΠΛΕ ΚΑΔΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ-----

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΩΛΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΠΑΝΑΓΙΟΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ. ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΟΜΟ Ο ΣΠΑΘΑΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤ\ΡΧΟ! ΤΟΣΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ!!!ΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΡΗΘΜΗΣΩ; ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ;ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ!!!ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ Κ.Λ.Π.ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑ!ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΚΑΛΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΟΛΚΗΣ-ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΒ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΘΑ ΣΑΠΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
Κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΦΟΥΤΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΡΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΑΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ,ΦΙΛΕ ΤΩΝ 12.47'!ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ 'ΚΑΝΕΣ"ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ!!!ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΚΛΑΔΆΚΙ,Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΜΕ 12.000 ΕΥΡΩ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΗΜΟΥ).
ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ, ΟΙ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ),ΤΣΙΤΙΝΗΣ, ΠΑΤΑΡΙΑΣ, Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,(ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ;;;;;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά όπως πληροφορηθηκα ολες οι παραπανω αναρτησεις ειναι ******* .Αρα απο το ίδιο πρόσωπο.
Αλλά ας αφήσουμε τις μικρότητες και ας αντιληφθουμε ποσο σοβαρά είναι τα πράγματα.
Η κινηση στα Καμενα και τον Αγιο ειναι 40% λιγότερη απο περισυ.
Δεν νομίζω να επιχαίρει κανείς είτε Μολιώτης είτε Καμενοβουρλιώτης.
Φετος απο επαγγελματιες έμαθα οτι εργάζονται 200 λιγότεροι ανθρωποι στα τουριστικα και επισιτιστικα των δυο τουριστικων χωριών.
Αυτο κοστίζει συνολικα σε όλο τον Δήμο,συμφωνοι εως εδώ;
Τα καμενα ετσι και αλλιώς ειναι η προμετωπιδα του τουρισμου,συμφωνοι και σε αυτό;
Λοιπον οσο κακοπροαιρετος και αν ειναι ο σχολιαστης αυτής της αναρτησης επισημαινει κατι πολύ σοβαρό ,οτι αυτή την τουριστικη βιτρινα ο κ.τετριμίδας και οι συνεργάτες του την έχουν εγκαταλείψει.
Τωρα οι προσωπικες βολες κατα Παπαναγιώτου ή εγω να κανω για τον Φλωράκη ή τον Γιαννακόπουλο ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κόσμο.Τι βγαίνει όμως;
Γαιτ δεν γινεται αποκομιδη σκουπιδιων απ οτα καμενα;
Γιατι ο Τετριμιδας ,ολετηρας συστυχώς, δεν φροντισε να αναθέσει σε εργολαβο την καθαριοτητα.
Γιατι για παραδειγμα η παιδικη χαρά εχει δυο μετρα χορτα , πυριτιδαποθήκη για καμια πυρκαγια η φιδοφωλιά για τα παιδακια.
Γιατι δεν φέρνει τα μηχανήματα στα Καμενα ο Δήμαρχος; Τον πιέζει ο Γιαννακόπουλος ,γιατι τι συμφέρον έχει;
Αν είναι απλά πεισματα ή φοβάται μηπως παρει ποντους ο Παπαναγιώτου, ειναι βλακώδες.
Ο τοπος μας πρώτα από ολα ,ο Δημος μας συνολικά.
Λοιπον κυριε Τετριμίδα άσε την στρατιωτική αρτηριοσκληρυνση, τελειωνεις έτσι και αλλιώς την θητεία σου .Ασε ρε αδερφέ και μια παρακαταθήκη για την υστεροφημία σου. Στείλε αυριο ,μεθαυριο να καθαριστει η παραλία, η παιδικη χαρά και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι. Κανε εδω και τώρα εκτακτο συμβούλιο να αναθέσεις σε εργολάβο την καθαριότητα ,σε ολα τα δημοτικα διαμερίσματα και φυσικα εκει που εχει τουρισμο Καμενα και Αγιο και να εισαι βεβαιος ,κερδισμενος θα είσαι πρωτα εσύ και μετά οι συνεργάτες σου.
Κοντζάμ στρατηγος είσαι μωρέ, ξεπερασε μικροτητες. Δειξε μεγαλοθυμία και αγάπη για τους δημότες σου ,ειτε Μολιώτες ειτε Καμενοβουρλιώτες ειτε Αγιοκωνσταντινιώτες.
Και κατι εδω για τους συχωριανους καμενοβουρλιώτες.
Γιατι ειστε μοιρολάτρες;
Εγω σας καλώ όλοι μαζι αυριο το πρωι ,οχι δυο -τρεις .Πενήντα να παμε στον Δήμαρχο και να του πούμε εδώ και τώρα συντροφε σε μια ώρα εδω να αρχίσει η καθαριότητα των λουτρών,δεν θα μας καταστρεψεις εσυ με τις δογματικες σου αγκυλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ" Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΟΛΟ
ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ.
ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΤΟΥ[ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ] ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,
ΤΟΤΕΝΕΣ ΦΥΛΑΞ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΥΓΟΥΡΙΑ.
ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΜΗΝ ΙΔΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΙΒΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1.34 ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΑΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒ. ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

File 8.56 να εισαι σιγουρος οτι το χαψαμε...
Καρταρχην,υπαρχει αρμοδιος αντιδημαρχος καθαριοτητας για τα καμενα βουρλα...
Καμια λαμπα μηπως να παει να αλλαξει ο Δημαρχος εχεις??
Εγκαταλειψη των καμενων βουρλων απ την δημοτικη αρχη???Ο αμιαντος φευγει...ολοι σχεδον οι δρομοι-κεντρικοι και μη-στρωμενοι με ασφαλτο...ολα αυτα ειναι εγκαταλειψη...???????
Εσυ φιλε,10.06,γνωριζεις οτι ο καραγκιοζης ειναι ο μεγαλυτερος ισως λαικος ηρωας???/
τελοσπαντων,ξερεις ποιοι ειναι οι μεγαλυτεροι θαυμαστες του τετριμιδα?????
εσυ ο ιδιος και οι ομοιδεατες σου...εσεις τον θαυμαζετε περισσοτερο ,γι αυτο και σκυλιαζετε μεσα σε αυτο εδω το μπλογκ!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 12.19....
Λαγος τη φτερη κουναγε κακο του κεφαλιου του...

Ανώνυμος είπε...

exei dikio o filos oti enas dyo grafoyn edo mesa.Symfono me ton i tin 8,56.
As afisoume tin plaka kai ton xavale na milisoume ligaki sovara.Ta kamena Bourla to exasan to paixnidi tou efetinou kalokairiou,an o tetrimidas eixe koko filotimou tha ofeile na ypovalei tin paraitisi tou.Den tha to kanei xero ,protimaei na kremasei ton topo kai na kratisei tin sapia karekla tou.O antidimarxos ekane se elaxisto xrono pente pragmata pou alloi den ekanan tria oloklira xronia.Alla barate ton,den tha xanabreite allo koroido.Aporo ekeinos o Tsaras me poious einai me tous moliotes i me tous xorianous edo sta Kamena;
To edose kanenas moliotis douleia;

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ. ΣΥΜΦΟΡΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ . ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΥΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ΄΄ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΙΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ΄΄ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑ Η ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΟΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΒΑΛΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΑΞΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΡΕΓΓΙΝΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΡΥΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε σεις,είστε τοσο άδικοι. Την αδικία ουτε ο διάβολος δεν τη θέλει. Μιλατε για Ρεγγινι και μαλακίες ,στο ρεγγινι ειναι ο Γιαννακοπουλος και για ποια μηχαν,ηματα λετε ,αυτα που εχει στον ορψο στο Μωλο ο Γιαννακόπουλος.Κριμα ρε θα σας κάψει ο Θεός που λεει ο λόγος. Κνάντε κριτικη και σκληρή και ψήστε ζωντανο τον αντισήμαρχο αλλα δίκαια . Οχι με ψευτιές και σενάρια του αρρωστημενου μυαλού σας.
Ελεος,υπαρχουν διαφωνίες ,υπαρχει φθόνος υπάρχει μικρότητα αλλά όχι γαμώτο κακότητα.Δεν θα βγαλει εναν αντρα σωστο αυτός ο τόπος,κοτουλες που κρύβεστε απο την ανωνυμία και τσαλακώνεται όποιον έχει την καλη πρόθεση να προσφέρει; Μια ηθική μας έμεινε μην την πετατε στη θαλασσα.Να γιατι επικρατουν μακηδες, τετριμίδες, παταριάδες,κεφάλες, τέτοιους θελετε.Στο επιπεδο σας,πω πω υπάνθρωποι,ποταποί και χυδαίοι,τι παραδινετε στα παιδια σας; Πέτρα πανω στη πέτρα δεν αφήνετε ωρέ.
Αν πιστεύετε ο θεός να σας συγχωρέσει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8 00 ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΠΟΛΝΤΟΖΑ ΑΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΓΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 8.00 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΝΙΞΟΥ ......

Ανώνυμος είπε...

Ωραιους αντιδημαρχους εχει ο Τετριμιδας το αγλαϊσμα της επιστημης και της διανοησης. Απο μανάβηδες και πάνω.
Ποιοι μας κυβερνάνε ρε;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΡΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-----ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...ΓΝΩΣΤΑ!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ(ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ)ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΙ ΜΑΣ(Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)---ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:(ΑΦΗΝΩ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ),Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ,ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ!!ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ...ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΧΩΡΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΥΧΩΔΙΟΚΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;;ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ.Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ!!ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΙΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ:Ο ΟΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ,ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΞΑΝΑ Π Ρ Ω Τ Ο Π Ο Ρ Ο Ι ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ!!!C

Ανώνυμος είπε...

Διπλανέ και καλέ άνθρωπε[οχι ηλίθιε],που φιλοσοφείς γία το μέλλον του ενός ενωμένου χωριού
μέσα από μία αυτόματη και αναγκαία συνύπαρξη που ο νομοθέτης επέβαλε για μας χωρίς εμάς.
Μήπως γνωρίζεις ότι νομοθέτησε και Δημοτικές Ενότητες με Δ.Σ.που απαραίτητα γνωμοδοτούν γία
την περιοχή τους,πριν την τελική ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου;
Μήπως γνωρίζεις τι σημαίνει Αντικειμενικότητα στη πολιτική,και ανάπτυξη με πυξίδα αυτήν;
Μήπως γνωρίζεις τι σημαίνει Εσοδα Δήμου,και ανταπόδοση;
Μήπως είσαι Ανανεωτικός και υποστηρικτής τής τρίτης ηλικίας;
Τέλος ξέρεις να ξεχωρίζεις τό γόνιμο από τό στέρφο,γιατί αν ξέρεις [και λόγω περιοχής]θα
ξέρεις και τήν συνέχεια;
Συνεπώς το πρόβλημα για την περιοχή μας είναι βαθύτατο πολιτικό,και όχι συναισθηματικό,και
οι λύσεις πρέπει να δίδονται βάσει οικονομικών δεδομένων[εκτός από την καθημερινότητα].
Σήμερα εφαρμόζονται τα ανωτέρω,που να ικανοποιούν τουλάχιστον την περιοχή την ονομασία
της οποίας εχει το blog που φιλοξενεί την αφαιρετική όσο ευκρινή άποψη σου του ενός χωριού ;
Δέν περιμένω απάντηση από θαυμαστή της σημερινής ονομασίας του Δήμου,όπως έχω και πλήρη
γνώση της ποιότητας των Αιρετών τής Λουτρόπολης[έντιμοι αλλά ανέτοιμοι].

ΚΡΊΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ ΕΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...(ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕΜΝΟΙ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΚΙΟΛΑΣ-ΤΙ ΛΕΣ;---------ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ(?)ΞΕΡΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.Υ.Γ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΛΗΣ;ΦΙΛΙΚΑ,ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ.............C--------