25 Ιουλίου 2012

Δεν απαντά η πολεμική αεροπορία για τις περίεργες χαμηλές πτήσεις χωρίς φώτα που γίνονται στην περιοχή μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά από το καθημερινό φαινόμενο των χαμηλών και χωρίς φώτα πτήσεων στην περιοχή μας(κυριολεκτικά πάνω από τις στέγες των σπιτιών), και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων, και εφόσον ο κόσμος είχε ενοχληθεί και έβαζε με το μυαλό του τα απίστευτα και η παραφιλολογία έδινε και έπαιρνε, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε (με email) με τους αρμόδιους ... που δεν έκαναν τον κόπο να απαντήσουν, και προφανώς θα έχουν τους λόγους τους που εμείς τους σεβόμαστε.

Απλά παραθέτουμε το γεγονός της μη απάντησης…., από την Υπηρεσία Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης και την Υπηρεσία Κέντρου Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ).
Επίσης είχαμε κοινοποιήσει στο email και τον υπαρχηγό (μην ‘παραπέσει’ το email) αλλά ούτε αυτό απέδωσε..

Αυτό είναι το email που είχαμε αποστείλει

Από: Kamena Voyrla News
Ημερομηνία: 19 Ιουλίου 2012 7:06 μ.μ.
Θέμα: Ερώτηση
Προς: cmdr.day@haf.gr, fsd.hafgs@haf.gr
Κοιν: ygea.hafgs@haf.gr


Γεια σας

Είμαι ο διαχειριστής του Blog http://kamena-voyrla-news.blogspot.gr/ που ασχολείται με τοπικής φύσης θέματα του νομού Φθιώτιδος, και η αφορμή που σας γράφω είναι η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής, μετά από τις καθημερινές πολύ χαμηλές, νυχτερινές πτήσεις (εδώ και 5 ημέρες) στην περιοχή μας περί τις 22:00 με 23:00 , χωρίς φώτα.

Συγκεκριμένα μετά από αναφορές κατοίκων αλλά και προσωπική εμπειρία, γράφτηκε το άρθρο http://kamena-voyrla-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_17.html.

Παρακαλώ, αν είναι δυνατόν, όπως με ενημερώσετε σχετικά, για το τι αφορούν οι πτήσεις και γατί γίνονται χωρίς φώτα.

Θα αναρτήσω την απάντηση σας (ή την μη απάντηση σας) αυτούσια στο blog.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: