05 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση του Δήμου μας για την πεζοδρόμηση της Γερασίμου Βασιλειάδη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger







Καμένα Βούρλα 05/07/2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η                       

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από ώρα 9:00μ.μ μέχρι 01:00π.μ. θα πεζοδρομείται η οδός Γερασίμου Βασιλειάδη από Πέτρινο μέχρι την οδό Μεταμορφώσεως στα Καμένα Βούρλα, στα πλαίσια υλοποίησης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το μέτρο θα αρχίζει να εφαρμόζεται από την Παρασκευή 6 Ιουλίου και για όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να διευκολύνουν την ομαλή εφαρμογή του μέτρου και να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στο συγκεκριμένο χώρο τις ανωτέρω ώρες.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΤΟΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ,ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

λαθος μετρο αυτό, ειδικά για φέτος που είναι δύσκολα τα πραγματα. Μήπως να το μη γίνει?

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι λάθος μέτρο? Έχεις ξεφύγει? Έχεις πάει σε άλλους σοβαρούς τουριστικούς προορισμούς, νησιά κλπ? Παντού πεζοδρόμηση γίνετε. Βγάλτε τις παρωπίδες. Ο δικός σας τρόπος σκέψεις τόσα χρόνια έκαναν τόσο χάλια τα καμένα βούρλα. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ............ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ..........ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???????????

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ?
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΔΙΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ...ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΛΑΚΑ,ΓΕΛΟΙΕ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΨΥΧΗ!ΟΥΣΤ ΖΩΑ...ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ "ΜΑΛΑΚΟΥΛΙ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ......ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ????

Ανώνυμος είπε...

το θεμα φιλε 2.52 ειναι οτι το αν ειναι καλη η πεζοδρομηση δεν εξαρταται απο το αν καποιος μπει μεσα στον πεζοδρομο και αγνοωντας το πολυ χαμηλο οριο ταχυτητας,τρεξει σαν τρελος...αυτο απτεται στη συνειδηση του καθενος..
μετα απ ολα αυτα σε θεωρω τελειως ακυρο...και ακομα πιο τραγικο ειναι που λες κοπριτες αυτους που ειχαν τα "φρυδια" να εφαρμοσουν μια μελετη που υπηρχε απ τη προηγουμενη δημοτικη αρχη..η οποια επασχε απο τους συγκεκριμενους αδενες και πολλα πολλα αλλα φυσικα...
γι αυτο τραβα κανε μπανιο αργα το απογευμα γιατι ο ηλιος σε κανει ηλιθιο..

Ανώνυμος είπε...

Κάθε Ιούλιο η ίδια ανούσια κριτική γιά τον περιστασιακό πεζόδρομο,με απλοικούς διαξιφισμούς περί υποθετικών ατυχημάτων.Η διαφορά μεταξύ μιάς εμπεριστατωμένης συζήτησης για τα πλεονεκτήματα ή μη,δεν έγινε ούτε θα γίνει ποτέ,διότι οι εμπλεκόμενοι,από τη μία ο Δήμος και από την άλλη οι "παραλιακοί"είναι δύο διαφορετικές οντότητες.Ο μεν Δήμος ως Θεσμός και μάλιστα Καλλικρατικός που πρωτίστως ενδιαφέρεται για μεγιστοποίηση του όποιου έργου έστω και "φύρδην-μίγδην" και με τελικό μετρήσιμο στόχο το πολιτικό όφελος και αν προκύπτει και οικονομικό έχει καλώς.Η δε άλλη πλευρά τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από την ημερήσια "αρπαχτή" εις βάρος εν ανάγκη ολόκληρης της λουτρόπολης,και των υπολοίπων επαγγέλματων.Καί τα δύο αυτά μέρη είναι ανίκανα να σκεφθούν πολιτικές "μακράς αναπτυξιακής πνοής".Βέβαια "τζέρτζελο"γίνεται και πολεμικές κραυγές εκατέρωθεν ακούγονται,αλλά μηδέν εις το πηλίκον.Δυστυχώς οι "καιροί ου μενετοί"γιά την Λουτρόπολη,άνθρωποι δέν υπάρχουν να αγαπούν το συλλογικό,ο δε ατομισμός οδηγεί μαθηματικά σε υποανάπτυξη.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Διοικήτης Αστυνομίας Τουρισμού,ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ Παπαράτσι λάιφ στάιλ νυκτερινης διασκέδασης και Κονφερασίε,ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ μαίτρ ντ'ότελ Γαλήνης γνώστης οκτώ γλωσσών και πολλοί άλλοι σήμερα λείπουν απελπιστικά.Μόνο με αναδρομικές φωτογραφικές ημερίδες δέν προσεγγίζεις τα προβλήματα και μάλιστα σε ένα γιγαντωμένο παραβατικό περιβάλον.[ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ]

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΙΑΝΤΑ ΛΟΚΡΟ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΩΣ ΝΤΑΛΑΞ Ο ΛΟΚΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ......ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.........