10 Ιουλίου 2012

Κάνει ζέστη? Μπάνιο στα Καμένα Βούρλα …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιλέξτε μια από τις παραλίες και επιδοθείτε σε ένα διαρκές παιχνίδι δροσιάς …

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι χάλι είναι αυτό στην είσοδο της λουτρόπολης απ' την Αθήνα? τα ξερόχορτα εκατέρωθεν του δρόμου δεν μπορούν να τα κόψουν? κανονικά θα έπρεπε να είναι καθαρή και περιποιημένη η είσοδος με λουλούδια και ένα καλώς ήλθατε για τον επισκέπτη,αλλά αυτά φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για τον δήμαρχο,που στην είσοδο του Μώλου τα έχει κόψει τα ξερόχορτα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ζωον βλακα,προφανως η δημοτικη ενοτητα μωλου εχει αντιδημαρχο που ενδιαφερθηκε να τα κοψει...τα συμπερασματα δικα σου βλακα!~

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΕ 11:13 ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ: ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ: ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΑ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ Blog ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ,ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΕΝΤΟΡΑ" ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΜ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΛΥΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ'ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ"ΣΤΟΥΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΕΙΩΣΕΙΣ" ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ Τ.Α.Π.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ"ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ "ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ"ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ "ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΟΣ" ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ "ΕΥΦΗΜΩΝ ΜΝΕΙΑ"ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ [BLOGER] ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΡΙΑΙΕΣ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

@6:42 για τη παρέμβαση της κυρά κατερίνας επί της έδρας 2 βράδια πριν την οριστικοποίηση αυτής θα μας πεις τίποτα;;; μήπως θέλεις έναν οικονομολόγο ανά κάτοικο για να ικανοποιήσει την αριθμολαγνεία σας; και εφόσον γίνει αυτό γιατί δε θέλεις κατανομή των πόρων και για τις 3 ενότητες ΑΦΟΥ ξεχρεώσουν πλήρως;;; ένας μη βουκολικός. Υ.Γ. για το ότι ο bicycle- μητσάρας έχει εξαντλήσει την αερολογία έχεις να πεις τίποτα;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΒΟΥΚΟΛΙΚΕ ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΝΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΖΗΛΩΤΗΣ".

Ανώνυμος είπε...

τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις;;;; μη μου πεις ότι δε ξέρεις τη κυρά κατερίνα... ή ότι έχουν όλοι φέσια....

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΚΑΙ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ "ΝΑ ΨΟΦΗΣΗ Η ΓΙΔΑ".ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΜΙΛΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΧΡΟΝΟ.ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ,ΠΟΥ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΕΝΙΚΑ "ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΠΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ;ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ;ΜΕ ΤΗΝ "ΕΤΙΚΕΤΑ"ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ;ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ "ΕΤΙΚΕΤΑ"ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΟΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΝΟΣ ΟΧΙ "ΚΡΕΤΙΝΟΥ" ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ 9.41 ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΦΩΝΕΣ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν ο πραγματιστής ΔΕΝ ΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ σε ακίνητη περιουσία και νομίζει ότι θα ζεί εσαεί από αυτή. (σου θυμίζει κάτι αυτό στη λουτρόπολη νομίζω). ας αποφασίσεις τι ανάπτυξη θέλεις (και κυρίως ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) και πήγαινε στο συμβούλιο να την αναπτύξεις! ότι είναι συνονθύλευμα δε νομίζω ότι θα βρείς κάποιον να διαφωνεί!! γιατί δεν μιλάς όμως για τα φέσια;;;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ!! μπαίνοντας στο γαμομνημόνιο ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΡΓΑ που ξέραν ότι θα αποπληρωθούν το...2016;;; δε πρέπει να ξεχρεώσεις για να συνεχίσεις;;; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι μου προξενεί εντύπωση οτι οι απαντήσεις που δίδονται στα ερωτήματα που προσδιορίζουν τα μείζοντα,ειναι προσχηματικές.Δηλαδή η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ειναι παρωχημένης αντίληψης ως μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή μας,ενώ αλλού εξακολουθεί να είναι εντάσεως κεφαλαίου!Ετσι η μονάδα της ΓΑΛΗΝΗΣ ως επιχ\ση δεν ειναι στρατηγική επένδυση,αλλά μικρομάγαζο!Ο θρησκευτικός τουρισμός με τους Γάμους και τα βαφτίσια στην κυκλαδιτικης αρχιτεκτονικής εκκλησία μας δεν ειναι αποδεκτός γιατί ενώ φέρνει κόσμο,εκτός από τα πυροτεχνήματα δεν δίδει μεγάλα οικονομικά αποτελέσματα.Τα πάσης φύσεως επαγγέλματα στην πόλη δέν ειναι πλέον βιώσιμα συντελούντος της κρίσης,και ας αλλάξουν κατεύθυνση,όπως Π.Χ. ας περάσουν στην πρωτογενή παραγωγή όπως τα αγροτικά χωριά.Το μεγάλο έτερο θέμα των ΧΡΕΩΝ θα πρέπει οχι μόνο να αναφερεται μόνο κατά περίσταση,αλλά και να αναλύεται επαρκώς με στοιχεία που να αφορούν,το ΠΟΣΟΝ,και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ της περιοχής.Αλλως η "καραμέλα"αποπροσανατολισμού καλά κρατεί.Τέλος άλλη μία ασάφεια περί ακίνητης περιουσίας που ειναι συνταγματικά κατοχυρωμένη για όλους και ο τρόπος που ο κάθε ιδιοκτήτης σκέφτεται για την αξιοποίηση της ειναι καθαρά υποκειμενικός δεν είναι πολιτικά αναλύσιμος.Συμπερασματικά όλος αυτός ο ηλεκτονικός διάλογος ειναι απόψεις που αν θέλει κάποιος,δυναται να τις αναπτύξει και στο Δ.Σ.του Δήμου,εφ' όσον ο πρόεδρος δεν τον "βγάλει" εκτός θέματος.Βέβαια σε "κουφούς όσο θέλεις βρόντα"ΕΡΜΟΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 6.42...δν σε ξαναλεω ζωον και βλακα..αλλα αντικειμενικα εισαι!!!...και εκτος αυτων εισαι ψευτης,λασπολογος,εμπαθης,ακραιος τοπικιστης,γραφικος και οχι και τοσο εξυπνος!!!
δες τις,υποτιθεται για σενα,κατηγοριες προς τον τετριμιδα και θα καταλαβεις γιατι εισαι ολα οσα ανεφερα!!
...αααα,και αργοσχολος βεβαιως βεβαιως...αυτο ειναι ο πρωτος χαρακτηρισμος που σου αποδιδουν ολοι οι καμενοβουρλιωτες!!!

Ανώνυμος είπε...

οι αντιπαραθεσεις σας ειναι περα απο τα συνορα της φαντασιας ....

Ανώνυμος είπε...

@11:18 επειδή προκαλείς ασύλληπτα Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ δεν είναι πλέον προτεραιότητας για τη χώρα!!!! και μάθε για τα φέσια προς το δήμο της επιχείρησης στην οποία αναφέρεσαι... δε θα συσχετίσω με τα προαναφερθέντα περί κατερίνας... τα περί φοροδοτικής ικανότητας αντιστοιχούν με το ότι η αμερική είναι η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη και έχει χρέος 15 τρις!!! θεωρείς τα καμένα βούρλα Η.Π.Α.; εγώ πάντως όχι!!!

Ανώνυμος είπε...

βρε παιδιά τα χορτάρια στις εισόδους της πόλης ποιός θα τα κόψει? ο αντιδήμαρχος του Μώλου άν κατάλαβα καλά?

Ανώνυμος είπε...

ζωον βλακα, σε ξαναλεω ζωον και βλακα, ψευτης,λασπολογος,εμπαθης,ακραιος τοπικιστης,γραφικος και οχι και τοσο εξυπνος!!!, αααα,και αργοσχολος βεβαιως βεβαιως..

ΧΑΧΑΧΑΧ πολύ γέλιο , ήρεμα θα εξαντλήσεις και το λεξικό σε λίγο....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΟΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ,ΕΛΑΒΟΜΕΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΝ,ΕΥΡΟΜΕΝ ΠΙΣΤΗΝ ΑΛΗΘΗ,ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΝ ΤΡΙΑΔΑ[πλατινενιος-βδελατος-ψαθατος]ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΕΣ..........

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ........................

Ανώνυμος είπε...

αφου είναι τοσο αξιος αντιδημαρχος τον διοριζουμε ολου του δημου να καθαρισει ολα τα χορτα παντου! αλλωστε μια οικογενεια ειμαστε!