18 Ιουνίου 2012

Σύλληψη στελέχους ΝΔ για νοθεία!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αμαυρώνει την νίκη της Ν.Δ. μια επιπολαιότητα εκλογικής αντιπροσώπου του κόμματος στο εκλογικό τμήμα της πρώην Παιδαγωγικής Ακαδημίας η οποία επιχείρησε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα .

Ειδικότερα όπως κατήγγειλε στον FM-1 ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Μιχελής το απόγευμα την ώρα καταμέτρησης των ψηφοδελτίων η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε αντικατάσταση ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με ψηφοδέλτια του κόμματος της.

Αμέσως η δικαστική αντιπρόσωπος έδωσε εντολή να διακοπεί η καταμέτρηση και παράλληλα κλήθηκε η Αστυνομία.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδος και με εντολή του εισαγγελέα διατάχθηκε η κράτηση της προκειμένου αύριο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Ανεξήγητη κίνηση χαρακτήρισαν την συγκεκριμένη ενέργεια ακόμη και στελέχη της ΝΔ «Αφού ήταν φανερό ότι η ΝΔ θα ήταν πρώτο κόμμα έστω και οριακά, θα άλλαζε η εικόνα με την προσθήκη μερικών ψηφοδελτίων στη Λαμία;».

Πάντως με αφορμή το περιστατικό αυτό ο κ. Μιχελής ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει βάσιμες υποψίες ότι μπορεί παρόμοιες λαθροχειρίες να έγιναν και σε άλλα εκλογικά τμήματα όπου δεν υπήρχαν μέλη εφορευτικών επιτροπών.


lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γνωστη για τις λαμογιες της η βασω η παπαναγνου τωρα θα την μαθουμε?