13 Ιουνίου 2012

Σε ιδιώτες η καθαριότητα στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συνεδρίασε χτες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου όπου κυριάρχησαν τρέχοντα θέματα όπως οι λαϊκές αγορές κατά τους θερινούς μήνες , η καθαριότητα των ακτών και η αποκομιδή των σκουπιδιών το Σαββατοκύριακο και η μείωση τελών για τους επαγγελματίες κυρίως της λεωφόρου Βασιλειάδη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμμίδας τόνισε ότι παρότι τα οικονομικά του Δήμου που έτσι και αλλιώς ήταν άσχημα ,τώρα με την κύρτωση της ΣΑΤΑ οι Δήμοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνέχισης της λειτουργίας τους.

"Παρόλα αυτά προσπαθούμε κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ,γιαυτό καλούμε τους συμπολίτες μας επαγγελματίες μετά την μείωση από 27 ευρώ το τ.μ.σε 16 ευρώ οφείλουν οι επαγγελματίες μας να πληρώσουν τα τέλη τους για να μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε πέντε πράγματα που αυτούς κυρίως θα βοηθήσουν».

Παράλληλα ο κ. Τετριμμίδας κάλεσε τους επαγγελματίες να μειώσουν και εκείνοι τις τιμές τους γιατί εξ αιτίας ορισμένων ,ελάχιστων δίνεται λανθασμένα η εντύπωση ότι τα Καμένα Βούρλα είναι ακριβά.

Όσον αφορά στις λεκές αγορές δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα ,παραμένουν οι 4 λεκές αγορές την εβδομάδα.
Στην περιοχή του υδροθεραπευτηρίου , στο νεκροταφείο και στην οδό δίπλα από την ΔΕΗ.

Τέλος ο κ. Τετριμμίδας ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες ,ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας αρχίζει ιδιωτική εταιρία τον καθαρισμό των ακτών και από το επόμενο Σαββατοκύριακο η αποκομιδή και Σάββατο και Κυριακή πρωί των σκουπιδιών στην λουτρόπολη.


lamiafm1.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χμμμμ... ποίος είχε λυσάξει όταν ο Μάκης είχε αναθέσει την αποκομιδή των απορριμάτων σε ιδιώτη????????????????

κερνάω ένα καφάσι μπύρες σε όποιον το βρει!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΝΑ Τ.Μ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ. ΕΝΩ ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

πόσους εποχικούς είχε ο Μάκης για την καθαριότητα τότε… και πόσους έχει ο Τετριμίδας τώρα??? εεεε??? αν το βρεις κερνάω 2 καφάσια μπύρες…

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ.Ετσι θα μπορουσε να φωναξει ενας νηφαλιος Καρυωτης που εν μεσω αποφασεων των πλειοψηφούντων στο Δημοτικό Συμβούλιο βλέπει τον τόπο του να καταρέει,και ελέω των "διαφορετικών"απόψεων.Εξηγώ.Χωρίς ώριμο σχεδιασμό,χρηματοδοτικά εργαλεία,συνενετικές προτάσεις,και πολιτική εφαρμογής αυτών, δεν προχωρούμε.Ο Δήμαρχος έχει πλέον κουρασθεί,φαίνεται δε αυτό και από την γενική φυσιολογία του συνεπεία και της καθιζησης της παράταξης του που υπηρέτησε επί 30 χρόνια πιστά.Τον αναπληρώνει βέβαια πολυποίκιλα ο συνεργάτης του απο το χωριό Καινούργιο ο οποίος θα διεκπεραιώσει αρκούντως πιστεύω τα όποια καλλικρατικά σχέδια.Συνολικά και εν μέσω κρίσης τα Καμενα βούρλα ειναι σήμερα σε κατάσταση χειρότερη απο τα πρίν,και ως εισόδημα που προέρχεται απο τον τουρισμό αλλά και ως συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν την ταυτότητα της περιοχής,αλλά και την τοπογεωγραφία.Μερικοί Καρυώτες κατηγορούν τους συνδημότες των ένθεν και ένθεν γιά πολλα και δυσάρεστα.Η πραγματική όμως αιτία της κατάστασης ειναι οι ίδιοι οι οποίοι δέν εστειλαν τοπικούς αιρετούς που να μπορούν να πείσουν,να μπορούν να διεκδικήσουν και εν ανάγκη να βάλουν "κόκκινες γραμμές".Τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ δεν είναι μία απλή "συνιστώσα" αλλά η ίδια η περιοχή,που πτώση η ανοδος της επηρεάζει και τους άλλους.ΕΡΜΟΚΡΑΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ΕΡΜΟΚΡΑΤΗ τα ΚΑΜΕΝΑ ειναι σημερα χειροτερα γιατι εσεις οι Καριωτες τα καταντησατε ετσι ο Δημαρχος εκανε την κινηση και κατεβασε την τιμη ας κανουν και τα μαγαζια ενα κατεβασμα στις τιμες τους. Και επισης ας κανουν και αυτο που ειπε και ο κ. Γιαννακοπουλος να καλωπισουν την παραλια. Και οσο για τους δικους σας εκπροσωπους ποιος ειναι αξιος ου Μητσους η ο Παπαπαρουλας ααααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 4.54.........
O ΤΕΤΡΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙς ΕΠΟΧΙΚΩΝ...

Ο ΜΑΚΑΡΟΣ(ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ???), ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΑ,ΑΣΤΟΧΗ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ...

Ανώνυμος είπε...

ενα ακομη κακο ειναι το εξης....
που δεν θελουν επιτελουσ να κατεβασουν τα ενοικια οι ιδιοκτητες και ζητανε τα δανεια της αγγλιας
ελεοςςςςςςςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! c

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥς ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ...
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΙΤΟΥΝ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ,ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ....
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΕΡΜΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΑ...Δ Ε Ν Θ Α Κ Α Ν Ε Τ Ε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΟΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

κουρασμένος και μπουχτισμένος ο τέτρι έχει εκχωρήσει πολλές αρμοδιότητες στον μίστερ..ιδρωμένο φουλάρι!! αναστρέφει τη καλή γνώμη παλαιών υποστηρικτών του μπροστά στη πράσινη λαίλαπα που πηγάζει από τι;;; από το 13,2% που τώρα θα γίνει μονοψήφιο!! δεν ήξερες τέτρι, δε ρώταγες;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΕς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΠ...
Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...ΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ!!!!!!


ΤΣΙΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος φίλε αν κουράσθηκε όπως ισχυρίζεσαι κουράσθηκε προσπαθόντας να δώσει λύσεις στις οικονομικές και λοιπές εκκρεμότητες που άφησε ο Αντωνίου,[που εξαφανίσθηκε] καθώς επίσης να διαβάζει τα αποθυμένα μερικών προβληματικών εγκεφαλικά σαν εσένα που μάλλον είσαι και τυφλός και δεν βλέπεις η δεν θέλεις να δεις και να αναγνωρίσεις μιά προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
Δεν γνωρίζω τον Δήμαρχο ούτε και προσπαθώ να τον υπερασπίσω.Απλά βλέπω μιά καλή προσπάθεια την οποία πρέπει να την αναγνωρίσουμε και αν μπορούμε να βοηθήσουμε.