28 Ιουνίου 2012

Σαββατοκύριακο έρχεται … μπανάκι στα Καμένα Βούρλα !!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζω μπάνιο στα Καμένα Βούρλα αλλά μπροστά στην εκκλησία που πηγαίνω είναι απογοητευτική η κατάσταση! Τα τσιμεντένια παγκάκια θέλουν εδώ και τώρα βάψιμο,τα παρτέρια θέλουν και λουλούδια και βάψιμο, η παραλία κόψιμο καλά τα ξερόχορτα και σκούπισμα. Πόσο στοιχίζουν αυτά? Εδω ένα σπίτι έχουμε και προσπαθούμε να το έχουμε νοικοκοιρεμένο, ποσο μάλλον η 'βιτρινα' σ'ένα τουριστικό μέρος που περιμένει εμένα που έρχομαι απ' τη Λαμία και πληρώνω και διόδια να με ελκύει να συνεχίσω να έρχομαι. Να ξέρω ότι θα βρώ καθαρή θάλασσα και προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον. Επίσης, οι κούνιες δίπλα στην εκκλησία θέλουν επισκευή , συντήρηση και καλό καθάρισμα απο σκουριές άν όχι αντικατάσταση. Τα σκουπίδια γενικά στην παραλιακή και τα άθλια κουβαδάκια είναι άλλο μεγάλο θέμα. Ειναι κρίμα γιατί με λίγη φροντίδα θα αλλάξει η όψη της πόλης προς το καλύτερο. Μακάρι κάποιος απ΄ το δήμο να τα λάβει υπόψιν αυτά και να κάνει κάτι. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον παραπάνω και ρωτώ, εκείνο το συντριβάνι? απέναντι απ την εκκλησία θα το φτιάξουν κάποτε να δουλέψει ή έτσι θα πιάνει τόσο χώρο και θα πετάνε μέσα σκουπίδια. Ντροπή τέτοια κατάντια. Ο Μώλος είναι πολύ πιο φροντισμένος σε παρτέρια και λουλούδια, εμείς εδώ γιατί που έχουμε και τουρισμό?

Ανώνυμος είπε...

Και στον Ποσειδωνα καλή η θάλασσα αλλά με τις Βάρκες τι θα γίνει. περιμένουμε να σφάξουν πρώτα κανέναν και μετά να τις απομακρύνουν; Το λιμεναρχείο τι κάνει; Κι ύστερα λένε γιατί πάνε στο Ασπρονέρι!

Ανώνυμος είπε...

πολυβολεια κατασκευασαν απεναντι απο την εκκλησια....
ποια παρτερια λετε ρε παιδια ετσι ειναι τα παρτερια μην τρελαθουμε !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε bloger.
Έχω εξοχικό στα Καμένα Βούρλα και παρακολουθώ το blog σας για ενημέρωση. Πριν απο αρκετό καιρό διάβασα μια ανάρτηση που έλεγε "Ντουμπάι το Ασπρονέρι" (ή κάπως έτσι). Είδα και τις φωτογραφίες που ανεβάσατε με τους φοίνικες και την άσφαλτο και χάρηκα που κάτι θα άλλαζε σ΄αυτή την ωραία παραλία που προτιμώ να κάνω το μπανάκι μου. Δυστυχώς επρόκειτο για εικονική πραγματικότητα. Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Άσφαλτος δεν υπάρχει (δεν ξέρω τι υλικό είχαν χρησιμοποιήσει), ενώ υπάρχει το ίδιο χάλι με τη σκόνη και την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δυο πλευρές και αν διασταυρωθείς με κάποιο άλλο αυτοκίνητο θα είσαι τυχερός αν βρεις κάπου να χωθείς προσωρινά. Θα μπορούσε ίσως να έχει γίνει κάποια κυκλοφοριακή ρύθμιση, π.χ. μονοδρόμηση. Είσοδος απο Καραγκούνη και έξοδος στο ρεύμα προς Καμένα Βούρλα ή και το αντίστροφο. Τόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη; Λίγη άσφαλτος γιατί τα αυτοκίνητα μετά απο κάθε επίσκεψη στο Ασπρονέρι θέλουν πλύσιμο, είναι δύσκολο; Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που το βλέπει!!! Ας κάνει κάτι ο Δήμος. Τώρα πλέον δεν έχει "Καμένα - Άγιος" σε ποιόν ανήκει! Ένας Δήμος είμαστε. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και αναμένω.... Να δω κάτι να αλλάζει. Γιατί αν ο κόσμος ταλαιπωρείται, θα φύγει, να το ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟς.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

θα ερχόμασταν Καμενα ευχαρίστως , δεν ήξερα ότι έχετε blog , αλλά δεν υπάρχει χ΄ρημα φέτος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΣ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ--ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ---5-10 ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ...Κ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ C

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας απο αυτους που εβαλα στις πολιτικές αναλύσεις για τα "κοινα" του τόπου πάντα τον ορθολογισμό.Μετά απο εναμισυ έτος της διοίκησης Τετρι διαπίστωσα τα λάθη μου και οφείλω να ανακαλέσω.Πρώτον στην αρχική Καλλικρατική φάση ομογενοποίησης,ο καταλληλότερος ειναι σαφές πλέον,ότι είναι ο σημερινός λόγω διοικητικών ικανοτήτων,και στιβαρότητος του ελέγχου.Δεύτερον οι ανυπαρξία γνώσης των εμπλεκομένων αιρέτων "συνεργατών" με την δομική αδυναμία να σκεφθούν μη τοπικιστικά,οδηγεί στο συμπέρασμα ητς αναγκαιότητος των ικανοτήτων Τέτρι.Η ιδιοτοπία,και η ιδιοτροπία της λουτρόπολης,με την λειψανδρία ικανων που τη "μαστίζει" δικαιώνει την τελευταία εκλογή ως επιλογή μη αρεστή αλλά αναγκαία.Τρίτον η "σύνδεση"Δήμου και περιφερείας εφερε τους αναμενόμενους "καρπούς" μέσω προγραμμάτων [βλέπε ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ-ΧΑΔΑ-ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.] Η όποιες ενστασεις για τα επιμέρους,και στα πλαίσια προσπάθειας δήλωσης οτι υπάρχει [η ανύπαρκτη και κατακερματισμένη Αντιπολίτευση]δεν αλλάζει το κεντρικό γεγονός οτι οι σημερινή Διοίκηση "πορεύεται" με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα.Για δε την επομενη θητεία το "παιχνίδι" θα το ορίζει σε μεγάλο ποσοστό εφ'όσον το θέλει ο σημερινός Δήμαρχος.[Λαικος Παρατηρητης].

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος 8:11, που ξύπνησε πρωΐ-πρωΐ για να ειρωνευτεί με το "υπόγειο πάρκινγκ" μάλλον τεμπέλης υπάλληλος του Δήμου θα είναι. Γι αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Ευχαριστώ ο 1:53.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 9:05 το να ρίξεις άσφαλτο στο ασπρονέρι απαιτεί συγκατάθεση από 50 υπηρεσίες!! ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό! για αυτό ας περπατήσουμε και 100 μέτρα (δε βλάπτει) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣ ΜΗ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ) ΤΑ ΘΗΡΙΩΔΗ ΤΖΙΠ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ!!!! ξέρουμε ότι έχουν λεφτά ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ!!! άσε που η άσφαλτος θα εγείρει περαιτέρω απαιτήσεις ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ????????????

Ανώνυμος είπε...

η μονοδρόμηση στο ασπρονέρι είναι απαραίτητη και πανεύκολη, δύο σήματα της τροχαίασ χρειάζονται.

Ανώνυμος είπε...

εσύ που χαμήλωσες το αμάξι να μπεις από το πρατήριο και να περπατήσεις!!! η πολλή αεροδυναμική ΒΛΑΠΤΕΙ!! η μονοδρόμηση είναι πολύ απλή ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!! σε περίπτωση όμως τρακαρίσματος τα σήματα της μονοδρόμησης ως αυθαίρετα τοποθετημένα δε θα έχουν καμιά ισχύ ούτε για ασφαλιστική εταιρεία, πόσο μάλλον για τη τροχαία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

γελάσαμε πολύ με το αστείο...

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλαρα εσυ που το κανεσ χαμπλο
δε πασ απαν κατ οταν γκιζιρασ μεσ τα καμενα?οχι στην αττκη,απαν,στο λεου αυτου και με το συμπαθιου δηλαδησ γιατι το θκομ κρουταλαει.
πουλη λακουβα ρε πιδιμ.
αι για.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡ ΚΡΟΥΤΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΚΟΣ? ΤΟ ΧΕΙΣ ΧΑΜΠΛΩΣ ΠΟΥΛΥ ΣΗΚΩΣΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΑΣΙ. ΤΙ ΕΧΣ ΦΤΙΑΞ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΜΠΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΣΕΣ ΘΑ Σ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΤΣΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΗΣ ΚΑΝΑ ΠΕΡΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΜΠΑΘΙΟ........

Ανώνυμος είπε...

το δκομ ινι χαμπλο απτην μανατ.
το μονο που τοθ κανα ινι
α)νικελ πεταλα
β)αιροτουμη
γ)δερματινου σαμαρ
και του εντισατα πεταλα με πιρελια
για να μη σκουζνε οταν μπενω καμενα
αι για

Ανώνυμος είπε...

εκανς καλη δλεια βλεπω βαλ και καμια δαντελα στα παραθυργια μη σ παιρνει ο θρασας απο το παρνασσου και σναχωθεις. βαλτ και λιγο κατουσταρα βετζινη να πετας φλογιδια και να κοφτεις το τοπο μες στο χωριου σλεω. μιλαμ το ργαλειο το χεισ στ τσιτα βαλ και ραδιο αυτο π βαραν τα τεντζερια και φευγνε τα κναβια απ τα σπαρτα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΚΥΝΙΚΟΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ,ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΕΞΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ Η ΠΕΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

φλαρικι με κατουσταρα του παου το αργαλιο.τπηρα κινουργιο σεμεδακι κουφτο.κι για τον καθρεφτ ματοχαντρο απλεει κι μπαμπα μιν τρεχσ.οσο για μουσικι ακουω μονο κλασικι.
αι για