08 Ιουνίου 2012

Το σόου ξέφυγε…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γιατί άραγε χαμογελούμε όλοι με ηδονή, όταν παρακολουθούμε και ξαναπαρακολουθούμε τον προπηλακισμό της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη, ένα περιστατικό που κανονικά θα έπρεπε να μας προκαλεί απέραντη θλίψη;

Διότι το περιστατικό αυτό αποτελεί μια πολλαπλή ακτινογραφία του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το χρεωκοπημένο μας πολιτικό σύστημα και χαιρόμαστε που επιτέλους γελοιοποιήθηκαν ορισμένοι συντελεστές του.

Πολλοί χάρηκαν που είδαν τον Κασιδιάρη να χαστουκίζει την Κανέλλη, επειδή επιτέλους αποκαλύφθηκε ποιος είναι πραγματικά αυτός ο κύριος!

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής περιδιάβαινε τις τηλεοράσεις τις τελευταίες ημέρες κι έδειχνε πολιτισμένος σαν τους συνομιλητές του. Επιτέλους αποκαλύφθηκε ότι είναι ένας αμετανόητος φασίστας που δεν διστάζει να τσακίσει όποιον διαφωνεί μαζί του.

Αρκετοί ακόμη χάρηκαν που το χαστούκι το έφαγε η Κανέλλη. Η πιο λαμπερή εκπρόσωπος της σχολής « εγώ επιτρέπετε να σε διακόψω, αλλά εσύ δεν επιτρέπεται να με διακόψεις. «Κι όσο δεν μ αφήνεις να μιλήσω, τόσο εγώ θα[.....]

φωνάζω, ή θα κουβαλάω φρατζόλες στο Βήμα της Βουλής!

Και αρκετοί ακόμη χάρηκαν που το περιστατικό συνέβη στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, σε μια από τις εκπομπές δηλαδή που τα τηλεοπτικά πάνελς στήνονται με βασικό γνώμονα «ποιος μπορεί να τσακωθεί με ποιον» για να ανέβουν τα νούμερα της ακροαματικότητας.

Ας πάψουν λοιπόν όλοι αυτοί να παριστάνουν τους έκπληκτους με τα όσα συνέβησαν στο πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ. Κάποια στιγμή θα συνέβαιναν κι αυτά, αφού υπάρχουν ψηφοφόροι που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στην Βουλή κι αφού υπάρχουν εκπομπές που ενθαρρύνουν τους τηλεοπτικούς καυγάδες κι έχουν σε πρώτη ζήτηση τηλεπολιτικούς όπως η Κανέλλη, κι ο Ψωμιάδης, που δεν τολμά κανείς να τους αντιμιλήσει.

Όταν μια ολόκληρη κοινωνία έχει μάθει να λειτουργεί επιβραβεύοντας πολιτικά και τηλεοπτικά σόου, θα έλθει κάποια στιγμή που το σόου θα ξεφύγει…

Αυτή τη φορά το σόου ξέφυγε και οι συνήθεις πρωταγωνιστές, έγιναν τα θύματά του…

tovima.gr

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ =(ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ... )?ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο!!!Ιδίως την Κανελλη έπρεπε κάποιος να τη μαζέψει καθώς η ίδια χτυπούσε χρόνια ολόκληρα λεκτικά τους συνομιλητές της, τους γελοιοποιούσε, όταν φυσικά τους επέτρεπε να μιλήσουν.Αξιος ο Κασιδιάρης!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.....

Ανώνυμος είπε...

οταν σπερνεις ανεμους .....
θεριζεις θυελλες.....
και δεν ενωω θυελα τα χαστουκια στην κανελλη
εχουν να δουνε πολλα ακομη τα ματακια μας με τα φασιστομουτρα τυπου κασσιδιαρη
αν περασει ο νομος (στους ανθρωπους)
ο ποιο δυνατος επιβειωνει (οπως στα ζωα)
ανοιξτε σπηλιες σκαψτε λαγουμια και βγαλτε κραυγες οπως μερικες χιλιαδες χρονια πισω
και να πω και κατι για να προλαβω αρλουμπες που θα γραψουν μερικοι εξυπνοι....
δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα (αν και δεν συμφωνω)με τους χρυσαυγητες που πιστευουν σε μια ιδεολογια που εχουν αφιερωθει σε αυτο που κανουν και το κανουν συνηδειτα εδω και δεκαετιες ...
εχω προβλημα με τους γιαλαντζι χρυσαυγητες που αν τους ρωτησεις που ειναι τα γραφεια της χρυσης αυγης δεν ξερουν να σου απαντησουν
και απο αντιδραση και μονο στο πολιτικο κατεστημενο και χωρις κανενα αλλο κρητιριο δυλωνουν χρυσαυγητες

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΝΟΣ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε πολλοί!!!Και 17 Ιούνη θα είμαστε ακόμα περισσότεροι.

Ανώνυμος είπε...

χαλάρωσε θα δουμε στις 17 ποσοι ειστε. θα πάθεις κατάθλιψη. αλλη μια φορά να βγείτε στα κανάλια και μπαι μπαι βουλή

Ανώνυμος είπε...

Η κατάθλιψη που κολλάει αλήθεια???Ό,τι θες λες άσχετε!Ο κόσμος δε μασάει πια.Τέρμα τα ψέμματα

Ανώνυμος είπε...

Η αισχρη ..α-γυναικη,
οπως λεμε αν-ανδρη, επιθεση της προκλητικης ¨κ.κανελλη" εναντιον του εκπροσωπου της Χρυσης Αυγης κ.Κασιδιαρη ,πρεπει να τιμωρηθει αυστηρα..

Αυτη η προκλητικη σκυλα που βριζει τους παντες και τα παντα ,που τσαμπουκαλευεται εκ του ασφαλους,στα μπουρδελοκαναλα ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να εχει συλληφθει και να οδηγηθει στο αυτοφωρο...

Μαλλον θυμηθηκε το σκατοψυχο γιαννοπουλο με τον οποιον ανταλλασαν καθε τρεις και λιγο "ευγενειες" στη γλωσσα του λιμανιου και θελησε να κανει το ιδιο..

Λοιπον ο κ.Κασιδιαρης βρισκομενος σε αμυνα επρεπε να την πατησει κατω και μετα να φωναξει την αστυνομια και να την συλλαβει..

Ετσι εγω καταλαβα την φαση.

Και ενω πριν ελεγα να ψηφισω Χρυση Αυγη με το ενα χερι,ΤΩΡΑ θα ην ψηφισω και με τα δυο μου χερια..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..Κ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ! c

Ανώνυμος είπε...

8:40 μέχρι τώρα σας μούντζωνα με το ένα χέρι τώρα θα σας μουντζώνω και με τα δύο. δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει χρυσή αυγή και έχεις ενθουσιαστεί με το μιλιτερ και μπρατσομένο λοοκ. μάθε τι είναι όλοι τους ένας προς ένας, μάθε αυτούς θαυμάζουν και αυτούς που έχουν ως πρότυπα, κατάλαβε την φιλοσοφία αυτής της ναζιστικής ομάδας και μετά πάνε και ψήφισε. διάβασε και λίγο ιστορία δίστομο ας πούμε. για να καταλάβεις εσύ και οι όμοιοι σου, το αρσενικό σαν δηλητήριο που είναι, σκοτώνει όλα τα μικρόβια που έχεις στο κορμί σου αλλά σε σκοτώνει και εσένα εντελώς.

Γιάννης Φραγκούλης είπε...

Το δικαίωμα στη βλακεία είναι ανφαίρετο δικαίωμα του καθένα. Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως παρακράτος δίπλα στους μηχανισμούς καταστολής. Το έθρεψαν αυτοί που θέλουν να κινείται στο σκοτάδι και να λειτουργεί ως 5η φάλαγγα για τη στήριξη του συστήματος. Άλλωστε η αλλαγή της θέσης της για παραμονή στην ΕΕ είναι ξεκάθαρη. Είναι ποιλύ ανησυχητικό ότι σε εκλογικά τμήματα ένστολων παίρνει περισσότερο από 50%.
Γιάννης Φραγκούλης

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή δείραν τους μετανάστες, μετά τους κομμουνιστές, μετά τους σοσιαλιστές, μετά τους διαφωνούντες με αυτούς, μετά τους γέρους τις γυναίκες τα παιδιά που δεν ανήκουν στην άρια φυλή, μετά μας πήρε και μας σήκωσε.HAIL.

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή δείραν τους μετανάστες, μετά τους κομμουνιστές, μετά τους σοσιαλιστές, μετά τους διαφωνούντες με αυτούς, μετά τους γέρους τις γυναίκες τα παιδιά που δεν ανήκουν στην άρια φυλή, μετά μας πήρε και μας σήκωσε.HAIL.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά Φραγκούλη , σια και λοιποί εδώ μέσα???Θα βγάλετε άχρηστους μισό εκατομύριο κόσμο που τους ψήφισε??Τι μας λέτε??Μουντζώστε τον εαυτό σας καλύτερα που χρόνια ολόκληρα ψηφίζετε τα 2 μεγάλα κόμματα που ληστέψανε τη χώρα μας. Το ότι παίρνει σε σώματα ασφαλείας τέτοια ποσοστά, και όχι μόνο, και το ότι σκίζει η ΧΑ ακόμα και μετά το χαστούκι του Κασιδιάρη, παρόλο που κάποιοι περίμεναν το αντίθετο, δε σας κινεί το ενδιαφέρον?Τόσο ανίδεος είναι όλος αυτός ο κόσμος ή τόσο ψυχωτικός με το ξύλο???

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε όλοι εδώ μέσα!!!!Για κοιτάξτε λίγο τι ετοιμάζουν οι δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ που με θέρμη υπερασπίζεστε:
-Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 Ευρώ καθαρά!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας άδειας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας, κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις σε…βάθος τριετίας
- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στον δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε από απόλυση είτε από σύνταξη
- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου, όπως για τόκους στεγαστικών δανείων 1ης κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά / τσιγάρα
- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας
- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο – Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης – Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών
- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε έναν φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλοι οι φόροι του κράτους.
- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ένα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!
- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές (α) Φόρος εισοδήματος, β) Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε) Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010, ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες
Και κατά τα άλλα ασχολείστε με τη ΧΑ ρε ζώα????Θα τα καταφέρετε να τα πληρώσετε όλα αυτά αλήθεια???

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!!ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ, ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΔΕ ΝΟΟΥΝΤΑΙ!ΟΡΘΩς ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΝΝΕΛΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΔΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΙΣ ΕΡΙΞΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!!Η ΧΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ???ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ -ΝΔ!!!ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΣΑΝΕ ΣΤΗ ΓΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Άνθρωπος έπεσε από τον 4ο στα Σεπόλια,άλλος ένας αυτοκτόνησε στην Κηφισιά!Τι άλλο περιμένετε?Τελειώστε με ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ!!!Ούτε στην κατοχή δεν υπήρχε τόση δυστυχία.