19 Ιουνίου 2012

Αλαζονικό το να λες ‘δεν παραλαμβάνω την εντολή’…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν ξέρω τι άποψη έχετε εσείς, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας μας, αλλά δεν μου άρεσε η δήλωση του Τσίπρα που απαξιώνει τους ψηφοφόρους του αλλά και την Ελλάδα και δεν μπαίνει καν στην διαδικασία των διερευνητικών εντολών (αν προκύψει) για σχηματισμό κυβέρνησης.

Για κάτσε ρε Αλέξη, ο κόσμος σε ψήφισε γιατί θέλει να υλοποιήσεις αυτά που εξήγγειλες, και εφόσον δεν είσαι πρώτο κόμμα, και αφού δεν υπάρχει και ικανό ποσοστό από το πρώτο κόμμα να κυβερνήσει, πρέπει αν σου έρθει στα χέρια η εντολή να την αξιοποιήσεις ή έστω να προσπαθήσεις ρε αδερφέ για τα μάτια του κόσμου.

Ποιος σου είπε ότι ο κόσμος σε ψήφισε μόνο για να κάνεις αντιπολίτευση? Δεν σε ψήφισαν και λίγοι, δεν είναι μικρό ποσοστό το 16,8% των Ελλήνων (ή το 26,89% των ψηφισάντων του 62,47% που ψήφισαν από τους 9,951,470 εγγεγραμμένους).

Όπως όλοι διαπιστώσαμε, δεν άλλαξε και τίποτα σοβαρό με αυτές τις επαναληπτικές εκλογές πλην των απόλυτων ποσοστών, και για τους ίδιους λόγους που απέτυχε η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης την πρώτη φορά στις 7 Μαΐου για τους ίδιους λόγους λοιπόν μπορεί και να αποτύχει και τώρα. Τι να κάνουμε δηλαδή να αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη?

Κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις την υπέρβαση, και να αφήσεις πίσω το εγώ και να υιοθετήσεις το εμείς... για την Ελλάδα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας καλά κάνει και το παίζει έτσι όπως τον συμφέρει.Ο κόσμος όμως που τον ψήφισε ηλπιζε και ελπίζει σε αυτά που έλεγε γιά να τα κάνει.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Τσίπρας εκμεταλλεύθηκε τον πόνο τόσων πονεμένων πολιτών που τον ψήφισαν και δεν έδειξε καμμία υπευθυνότητα μέχρι σήμερα γιά να βοηθήσει την χώρα συγκυβερνόντας.Εκτιμώ ότι δεν έχει καμμία κυβερνητική εμπειρία, διότι δεν έχει διετελέσει ούτε διευθυντής κάποιου υπουργείου η κάποιου οργανισμού και θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός σε αυτή την δύσκολη στιγμή? Ούτε βασικές γνώσεις εθυμοτυπίας δεν έχει αφού ζητούσε να συνταντήσει αρχηγούς κρατών ως αρχηγός κόμματος.
Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός επειδή κάποιοι πολίτες με δικαιολογημένη αγανάκτηση σε ψήφισαν και το 5% έγινε 28% ΄μέσα σε ένα μήνα και ΄πήραν τα μυαλά του αέρα.

Ανώνυμος είπε...

ο τσίπρας δεν θέλει να κυβερνήσει, ποτέ δεν ήθελε, ακόμα να το πάρετε χαμπάρι εσεις; και ο λόγος είναι απλός. αυτά που λέει δεν γίνονται και θα έμενε στην ιστορία σαν τον πρωθυπουργό της δραχμής.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!
ΑΦΟΥ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ Η ΝΔ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

αλλο λέμε εγώ άλλο λες εσύ. ότι σε συμφερει διαβάζεις.
το ερωτημα είναι απλό. είναι ή δεν είναι λίγος ο τσίπρας;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ...τώρα ..έρχονται τα κιτάπια της εφορίας και πάτε να τα πάρετε απο τον blogger. Πασοκ και ΝΔ ...καρικατούρα μαζί με καρατζαφέρη της αριστεράς ...
Ο Μπουμπούκος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ... ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ?????? ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ??

Ανώνυμος είπε...

Της στραβής ψχχχχ της φταίνε οι τρίχες. Έχεις κόλλημα με τον μπλόγγερ ε; Σε καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

1)Ρε άσχετε σε λίγο δεν θα έχει blog με τον νόμο της ACTA που προωθεί η Ευρώπη.
2) Ναι έχω πρόβλημα με όλους εσάς τους βολεμένους γιατί εγώ είμαι απο Καμένα και αιμοραγώ κάθε μέρα με την επιχείρησή μου όπως και η πλειονότητα για να μου ψηφίζετε εσείς και κάτι κολόγεροι ΠΑΣΟΚ και Δεξια. Τώρα που συγκηβερνούν πέσ μου πως αισθάνεσαι γιατί εγώ θα αυτοκτονούσα που μεπιάσανε πάλι μαλ..α !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μα πόσο ανίδεος είσαι ρε παπάρα 4,15. τα χάπια σου τα πήρες σήμερα για τα ξέχασες πάλι και γράφεις ασυναρτησίες

Ανώνυμος είπε...

φίλε δεν ξέρω αν αιμορραγείς, αλλά η πλειοψηφία αυτή είναι. αν δεν σε αρέσει να πας στην αυστραλία. αμα κάτσεις εδώ οφείλεις να σεβαστείς

Ανώνυμος είπε...

Η πλειοψηφία φίλε μου είναι 2.5 μονάδες διαφορά 50 έδρες bonus. Και σε καμία περίπτωση σε κόμματα που τιμώρησε όπως το ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε λαική εντολή να κυβερνήσουν !!
Όσον αφορά την Αυστραλία μάλλον όλοι προσ τα εκεί θα πάμε όλοι μαζί σε λίγο καιρό !!!!

Ανώνυμος είπε...

4 38 δεν ξέρω τι είναι ο 4 15 αλλά σου εύχομαι να μην τύχει να πάς στο νοσοκομείο η να χρειάζεσαι χάπια ...πήγαινε να τα ζητήσεις απο αυτούς που ψήφισες

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΩΝ 3.29 ΜΜ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΕΠΑΡΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ!ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ. ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΔΕ ΨΗΦΙΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ!!ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΌ ΦΟΒΟ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 500 ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 100 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον προλαλλησαντα !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού πήρε 27% ο Τσίπρας 5:14 και5:57 από τους πολίτες γιατί δεν μπαίνει στην κυβέρνηση να παλέψει γιά αυτά που έλεγε προεκλογικά και τον ψήφισαν,λαμβανομένου υπ όψη ότι ο λαός ψήφισε πολικομματική κυβέρνηση? Γιά λόγια όλοι είμαστε καλοί και έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δε θέλει να συμμετάσχει στις λαμογιές του Πασόκ και της ΝΔ δε σου λέει τίποτα??Το ότι δε θέλει να γίνει συμμέτοχος-συνένοχος σε αυτά που μεθοδεύουν δε σου φαινεται επαρκής εξήγηση??

Ανώνυμος είπε...

Γιά μένα 12:47 δεν είναι επαρκής η εξήγηση.Η συμπεριφορά του Τσίπρα δείχνει ανευθυνότητα και ασέβεια σε αυτούς που τον ψήφισαν.
Τώρα γιά τις λαμογιές που λες δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι κουμάντο κάνουν οι ξένοι,αφού οι δικοί μας αποδείχθηκαν κακοί διαχειριστές στα οικονομικά και τα πάντα είναι υπό τον έλεγχό τους.
Όμως δεν μπορεί όλα τα κράτη[Κίνα,Ρωσία,Αμερική Γερμανία Γαλλία κ.λ.π.] να βλέπουν το οικονομίκό πρόβλημα της Ελλάδας και να κάνουν λάθος, ο δε Τσίπρας να τα βλέπει όπως θέλει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Κ ΑΣΕΒΕΙΑ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΜΠΕΝΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.