27 Αυγούστου 2024

Που είναι το πρόβλημα στον Βιολογικό καθαρισμό στα Καμένα Βούρλα?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για να το βάλουμε στην σωστή του διάσταση το πρόβλημα (η τα προβλήματα αν θέλετε), μιας και είναι πολυδιάστατο ως θέμα, ας καταγράψουμε τα θέματα, σύμφωνα με την δικιά μας λογική και πάντα εκφράζοντας την προσωπική μας άποψη, η οποία προέκυψε από την σχετική έρευνα που κάνουμε ως συνήθως.

Θέλω να πω, ότι το πρόβλημα στον Βιολογικό Καμένων Βούρλων δεν είναι ένα, αλλά πολλά ταυτόχρονα μαζί και θα τα καταγράψω παρακάτω.

Θα μου πείτε, μας πως, τώρα προέκυψαν? Όχι είναι όλα χρονίζοντα προβλήματα, που η εκάστοτε δημοτική αρχή, έδινε κάποιες λύσεις, οι οποίες, σύμφωνα και κρίνοντας με το αποτέλεσμα ήταν κακές.
(δεν θέλω να φτάσω να πω ότι γινόντουσαν διαγωνισμοί για επισκευές, και τα λεφτά πηγαίνανε σε πορσε και πολυκατοικίες αλλά θα φτάσουμε και σε αυτό κάποια στιγμή).

Τα προβλήματα λοιπόν είναι πάνω από ένα (είναι 6 για την ακρίβεια), και θα τα απαριθμήσω παρακάτω.

Έχω μια κάποια γνώση για το κάθε πρόβλημα και την ιστορία του, ωστόσο δεν είμαι δικαστική αρχή να έχω (ή να αναζητήσω) όλα τα δεδομένα, κατά συνέπεια θα αποφύγω να καταγράψω την όση γνώση έχω, θεωρώντας την μη ολοκληρωμένη.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα θέματα …

1.Δεν έχουν συνδεθεί όλοι στον βιολογικό, μιας και κατά καιρούς στα ρεματάκια μέσα στα Καμένα Βούρλα, υπάρχει δυσοσμία, ακόμα και στις καλές εποχές. Δηλαδή παλιές παράνομες σωλήνες προς τα ρεματάκια, που συνδέουν βόθρους σε υπερχείλιση, και με την πρώτη βροχή ή το γέμισμα, εκτονώνουν το περίσσευμα στα γνωστά ‘ρεματάκια’

2.Οι σωληνώσεις που διατρέχουν τα Καμένα Βούρλα, έχουν τα προβλήματα τους, σε κάποια σημεία στο δίκτυο, που στο παρελθόν έχουν δώσει δείγματα ‘οσμής’. Οι κεντρικοί σωλήνες ντε, που ξεκινάνε από τον Ποσειδώνα και διατρέχουν μέχρι και τα Πλατανέικα, βάζοντας και τους καθέτους αγωγούς. Πρόσφατα πριν 1-2 χρόνια έχει αντικατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος τους με κάμποσα δις ως αντίτιμο (εδώ το έχω να πω κακία για το που πήγαν αυτά τα λεφτά … αλλά κρατιέμαι)

3.Τα αντλιοστάσια που υπάρχουν για να σπρώχνουν τα λύματα, έχουν και αυτά τα θέματα τους, αλλά και την οσμή τους, και μάλιστα έντονη. Ελπίζω να μην έχει αντίρρηση, γιατί θα σας στείλω του πέριξ των αντλιοστασίων για να κουβεντιάσετε….

4.Ο ‘δίδυμος’ κεντρικός αγωγός που υπάρχει από τα πλατανείκα προς ΒΙΟΚΑ και αυτός έχει τα θέματα του και τα επαναλαμβανόμενα σπασίματα του, και τις διαρροές του, ότι και αν σημαίνει αυτό … αυτό και αν είναι αγκάθι …

5.Ο Βιολογικός (που είναι η καρδιά του συστήματος) είναι απαρχαιωμένος - χαλασμένος, δεν λειτουργεί καθόλου μα καθόλου, και τα περισσότερα μηχανήματα θέλουν αντικατάσταση. (ούτε λόγος για τριτοβάθμια επεξεργασία) . Για να καταλάβουμε όλοι μας τι σημαίνει τριτοβάθμια, σημαίνει ότι ο αποδέκτης βγάζει νερό για πότισμα (έχω φωτογραφία με τον πρώην δήμαρχο Αντωνίου να το πίνει αυτό το νερό), και κάποια στερεά απόβλητα μικρού όγκου, απόλυτα ελεγχόμενα

6.Ο σωλήνας προς τον αποδέκτη είναι σάπιος και σπασμένος σε κάποια σημεία. Βρίσκεται μέσα σε περιοχή Natura, σε ξένη ιδιοκτησία (η γη που βρίσκεται ο αποδέκτης ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ και σε λίγο θα παραχωρηθεί σε ιδιώτη), και στην ουσία η σωλήνα αυτή συνδέθηκε στον παλιό αποδέκτη του κάμπινγκ (ναι παλιά το κάμπινγκ είχε βιολογικό με δικό του αποδέκτη), δηλαδή ποτέ δεν φτιάχτηκε αποδέκτης που προβλέπει εκατοντάδες μέτρα μέσα στην θάλασσα με σημαδούρες κλπ κλπ

Μόνο αυτά τα προβλήματα να πάρουμε, χωρίς να ξεδιπλώνουμε το κουβάρι και να τα αναλύσουμε ένα – ένα, και χωρίς να αποδώσουμε ευθύνες, συζητάμε για το φιάσκο της 20ετίας στα Καμένα Βούρλα, μιας και η σωστή επισκευή των παραπάνω θα πάρει πάνω από 5-10 χρόνια ΑΝ υπάρξουν τα κονδύλια.

Η προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει ο Δήμος μας, αφορά αποκλειστικά και μόνο τον Βιολογικό και την σωστή του (ας το πούμε και έτσι) λειτουργία , που δύσκολο το βλέπω, αλλά από μόνης της αυτή η προκήρυξη ΔΕΝ λύνει το συνολικό πρόβλημα.
Βλέπετε η σύμβαση με την τρέχουσα εταιρεία που έχει την ευθύνη του βιολογικού (εδώ γελάμε), λήγει όπου να είναι και πρέπει να γίνει νέα σύμβαση, εξού και η νέα προκήρυξη (στο σιτε του Δήμου είναι).

Για να καταλήξω κάπου, όσο και αισιόδοξος και να είμαι σαν άνθρωπος, εδώ είναι όλα μαύρα.

Πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξουμε, και η πραγματική δημοσιοποίηση του προβλήματος στο κοινό μοιάζει μονόδρομος, προς προάσπιση της δημόσιας υγείας, αλλά και να μην πάει και κανένας φυλακή από του διοικούντες δηλαδή.

Θεωρητικά και βάση νόμου, η αποκεντρωμένη που επέχει θέση εισαγγελέα και ελεγκτικής αρχής προς τους δήμους, αν κάνει έρευνα σε βάθος, θα προκύψουν φίδια με διχαλωτές γλώσσες …

Βέβαια, ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι απλά μέρος του προβλήματος και να γκρινιάζω, και πάντα ήθελα να είμαι μέρος της λύσης και αισιόδοξος, φιλοδοξώ οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας, σε συνεργασία με την πολιτική βούληση των διοικούντων, τουλάχιστον να χαράξουν ένα πρόγραμμα εξυγίανσης του προβλήματος (όχι θεωρίες) που λογικά θα μας το ανακοινώσουν, ώστε να μπορούμε και εμείς απρόσκοπτα να ελέγχουμε την σχετική πρόοδο, και να είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται απλά για ταξίματα προεκλογικά.

Για να καταλήξω κάπου, γιατί κούρασα με το άρθρο ‘σεντόνι’, ο νυν δήμαρχος έχει πραγματικά πάρα πολύ δουλειά. Και αφενός δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τα καταφέρει … αφετέρου δεν είμαι σίγουρος αν θέλει να εμπλακεί σε όλο αυτό … και για να το πω λαϊκότερα δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικός ώστε να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο τεχνικό έργο … (να ήταν απλά μια δίκη, να πω οκ, δικηγόρος είναι κάτι θα κουτσοκαταφέρει, αλλά εδώ για να φτιαχτεί αυτή η αρκούδα, θέλει να φέρεις τα καμένα βούρλα ανάποδα για χρόνια)

Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, εδώ θα είμαστε σε 4 χρόνια να ζυγίσουμε την αποτελεσματικότητα του νυν, να δούμε αν θα τον ξανακάνουμε δήμαρχο την 31/12/2028

Με τιμή
Κώστας Γιαννακούρος

ΥΓ Η φωτογραφία είναι από την πρώτη αυτοψία που είχα κάνει στον Βιολογικό, με την εμφάνιση των πρώτων προβλημάτων τον 12/2008 (ναι καλά διαβάσατε το 2008 … δεν υπάρχει τυπογραφικό λάθος … δεν εννοώ το 2018).

ΥΓ2 Μην παρεξηγηθώ, καταγράφω την άποψη μου, και την γνώση που έχω, που έχει προέλθει δια της οσμής και μέσα από δημοσιεύματα στο internet. Δεν είναι απαραίτητο να την ενστερνιστείτε αυτή την άποψη μου ντε και καλά.
Επίσης είμαι ανοιχτός σε διορθώσεις αν έχει κάποιος βαθύτερη γνώση και δεδομένα.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μας τσάκισες ρε βλοκερ. αυτός ο βιολογικός είναι το γιοφύρι της άρτας και προκοπή δεν βλέπω σύντομα

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο Τραχανας που εχει γνωμη για ολα ποιος ειναι, ποιο ειναι το επαγγελμα και η ειδικοτητα του;

Ανώνυμος είπε...

Ειδικος Τραχανολογος και ΟΦΑ παντος καιρου.

Ανώνυμος είπε...

Σύγχρονος φιλόσοφος και πολιτικός αναλυτής με εξειδίκευση στα δημαρχιακά και στο πατριαρχείο αιγιαλού από την Οξφόρδη

Ανώνυμος είπε...

Εδώ γίνεται της Πόπης με τα λύματα κι εσείς ασχολείστε με τον τραχανά

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΚΡΙΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΚΑ ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τι θα γίνει θα ασχοληθείτε και λίγο μαζί μου?

Ανώνυμος είπε...

Κωστα γραψτους,ετσι και αλλιως και αυτοι γραμμενο σε εχουν.
Τα καταφερε ο μπασκετμπολιστας την γεμισε την δεξαμενη με την γεωτρηση Ακτορα?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο Ρίτσαρντ γκιρ του Αγίου τα κάνει όλα. Περνάει εδώ από έξω του βάζω και ακούει κολεγκιαλα και θυμάται τα 80ς και μετά ζωγραφίζει σαν ιμπρεσιονιστης κλωντ μονε στα δημοτικά δρώμενα. Τώρα έχουμε νερό και για υδρομασαζ με τζακούζι.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον Τραχανά
Ο ΒΙΟκα στο μυαλό του δεν δουλεύει
Θα πει και βλακείες
Εδώ το θέμα περνάει στα ψιλά
Δεν βλέπω να γίνεται καμία ενέργεια
Πάλι βρομάει προς παραλία Καινούργιου
Τι θα γίνει;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βιολογικος δεν ειναι το ξενοδοχειο. Γαληνη του ομιλου Μητση.
Ειναι εργοταξιο λυματων του Δημου Κ. Β
Δεν ειναι επενδυση ιδιωτικη με στοχο το κερδος.
Ειναι δομη κρατικη χωρις οικονομικους στοχους.
Προσφερει ανταποδωση υπηρεσιων χωρις ετησια προβλεψη των διαφορων μεγεθων,εκτος του τυπικου ισολογισμου στον δημο.
Το μοντελο διαχειρισης ειναι ξεπερασμενο.
Η λυση ειναι η ιδιωτικοποιηση με ρητρες τηρησης της συμφωνιας.
Οπως η καθε "Νεα Οδος" διατηρει το οδοστρωμα,τη σημανση ,την μπαρα,την καθαριοτητα κλπ αλλο τοσο μπορει να τα παει καλα και με το συστημα αποχετευσης!
Ο καθε Κιμ δεν ειναι ιδιωτης επιχειρηματιας ειναι διαχειριστης των κοινων (σοσιαλ) με τα γνωστα αποτελεσματα.
Ο καθε Φαφουτης ας μας πει αν μπορουσε ο δημος Διστομου να εχει την διαχειριση στην Αλουμινιον ΑΕ ?
Μην λοιπον σκεφτεστε μαξιμαλιστικα και ολιστικα οπως λεει ο δημαρχος,αυτες ειναι αναχρονισμοι.
Η περιοχη των ΚΒ και οχι μονο κινειται ιδιωτικα βασει εσοδων -εξοδων με κινητρο το κερδος.
Τι δουλεια εχει ο δημος να ανακατευεται με το ποσιμο νερο,(το ιαματικο πως του ξεφυγε!) την αποκομιδη των σκουπιδιων και την αποχετευση,αντι να ασχολειται με την καλη τηρηση των συμβασεων για τα ανωτερω με τους ιδιωτες.
Ο δημος ειναι για την εκδοση πιστοποιητικων, για την αποφαση εκτελεσης ενος κοινοφελους εργου,οχι ομως για την λειτουργια του εργου κατα χρηση.
Η τεχνικη ειδικευση ειναι τομεας ιδιωτικος, οχι του εποχιακου δημοτικου υπαλληλου μεσω ΟΑΕΔ .

Ανώνυμος είπε...

μπλοκερ σε διαβάζω και μπράβο σου. αφού δεν βλέπω να υπάρχει αντίλογος τα πράγματα είναι δύσκολα όπως τα λες. τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω το πρόβλημα. οι προηγούμενοι τι σκατά κάνανε;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε Γιαννακουρε είσαι πολύ απαισιόδοξος, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά με το βιοκα. Είναι κατασκευής 2001 περίπου και επειδή τα λύματα έχουν μεθάνιο σαπίζουν τα μηχανήματα αντλίες που είναι από σίδερο απλό. Πλύση λυμάτων γίνεται φαίνεται και από την διαφάνεια τους στο βίντεο απλά δεν πρέπει να χυνονται εκεί που έχει σπάσει ο αγωγός αλλά μέσα στην θάλασσα σε βάθος γιατί έτσι βρωμιζει η παραλία του καινούριου, είπαμε δεν βγάζει καθαρό νερό αλλιώς δεν θα βρωμαγε. Αφού έχει κατατεθεί μελέτη 9 εκ ευρώ για ολική ανακαίνιση αναβάθμιση από πέρσι, κάποια στιγμή θα ξεκινήσει μαζί και νέος αγωγός στο ποτάμι. Εδώ πέρσι δεν το αναρτησαμε? Κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί και το δίκτυο εντός των γειτονιων επισκευή ή αλλαγή πάντως όχι ακόμα γιατί όταν σπάει τέτοιος αγωγός δεν κρύβεται. Για αυτόν που ρωτάει τι δουλειά κάνω είμαι 35 χρονια έμπορος ελιων και παραγωγός ελιών και εμπορευομαι οτιδήποτε εκτός από τρόφιμα για ανθρώπους. Έχω σπουδάσει οικονομικα, εμπορικό δίκαιο, βενιζελισμο, ιστορία και ψυχρό πόλεμο και τρίτο Ράιχ .Είχα κάνει μια γεματη θητεία σύμβουλος πλειοψηφιας στο άγιος κωννος.

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε ρε Κωστα να λεμε κανα ψέμμα αλλα εσυ το τραβηξες στα ακρα...ακου εχω σπουδάσει οικονομικα και εμπορικό δίκαιο... κοψε κατι γιατι γνωριζομαστε ολοι σε αυτο το χωριο ...

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων, χθες κάποιος σε ρώτησε ''ΕΣΥ ΚΡΙΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΚΑ ;''
Δεν ήταν προβοκατόρικη η ερώτηση.
Δεν απάντησες;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν γνωριζομαστε επακριβώς γνωριζόμαστε περιφερειακά, όταν εγώ ξενυχταγα στην Κατερίνη με το φορτηγό για να παρακολουθήσω μάθημα ή διάλεξη από καθηγητές πανεπιστημίου στο ανοιχτό πανεπιστήμιο το ήξερες? Δεν έχω πτυχία, έχω πάρει τις γνώσεις όμως. Στο κολλέγιο Αταλάντης οικονομίας και διοίκησης ήμουν εκεί έχω επίσημο πτυχίο. Πολλές φορές έχω κάνει μάθημα οικονομίας βενιζελισμου και ψυχρού πολέμου και τρίτου Ράιχ σε αγιοκωνσταντινιωτες .Το πτυχίο μπορεί να είναι μόνο μια θεωρία ενός παπαγάλου και στην πράξη μηδέν. Εγώ αυτά τα ξέρω καλά που δηλώνω, δικηγορικα πχ δεν έχω ιδέα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, ονειρεύεσαι σαν τον καραγκιόζη…
Ποιο Κολλέγιο Αταλάντης;
Ποια μαθήματα μας έχεις κάνεις;
Και επειδή παρακολούθησες μια διάλεξη, τι σημαίνει αυτό;
Και εγώ πριν 2 χρόνια παρακολούθησα μια διάλεξη περί αστροφυσικής, έγινα αστροφυσικός ;
Ένας εμποράκος είσαι.
Τα υπόλοιπα σε αυτούς που δεν σε ξέρουν.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια...
Τραχανά, λες και τόγραψε για σένα ο Γεώργιος Σουρής το 1910

‘’Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαῖο, ὕφος τοῦ γόη, ψευτομοιραῖο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Σπαθὶ ἀντίληψη, μυαλὸ ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι ὅλα τὰ ξέρει.
Κι ἀπὸ προσπάππου κι ἀπὸ παπποῦ, συγχρόνως μποῦφος καὶ ἀλεποῦ.
Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς’’

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΥΤΟ Το blog, ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΟΩΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Α ! ΞΕΧΑΣΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, . ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΚΟΛΩΝΕΙΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΡΟΒΟΥΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΥΟΜΟΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣ ΚΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ψώνιο Κωστάκη, μόνο αυτό είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Θα σας πηγαινει ο Τραχανας
Κολο -Πιπα !!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο κακό με σένα είναι...ότι είτε είσαι βαλτός είτε οχι, αποπροσανατολίζεις το μπλογκ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μα πόσο κεφτές είσαι έχω πάει σε 150 διαλέξεις ανοιχτού πανεπιστημίου, η γνώση θέλει χρόνο και χρήμα, στο στρατό στην Λήμνο κάναμε μαθήματα, αν δεν ξέρεις το κολλέγιο Αταλάντης άστο δεν είσαι από εδώ. Το 22 που έκανα τον αγτσιδη και σιώπησε Σχετικά με το σύριζα και την επαιτιο της μικρασιατικής καταστροφής έγινε τυχαία? Επειδή είμαι άσχετος? Δεν ξέρω τίποτα για το πολιτιστικό κέντρο και δεν ασχολούμαι, έχω βάλει όλες τις δυνάμεις για την απελευθέρωση του αιγιαλού. Στα άλλα έχω δώσει λευκή επιταγή στο Ρίτσαρντ γκιρ. Εσύ με το Σουρής δεν ασχολούμαι με μυρμήγκια σαν εσένα, όταν γίνονται ενοχλητικά τα ραντιζω. Φίλε η θεία δικη θα με δικαιώσει σίγουρα σύντομα

Ανώνυμος είπε...

1:14 πίπα - κολο πάει το είπες ανάποδα 😂😂😂😂

Ανώνυμος είπε...

Εσυ το ξερεις. Ο Γιανναρας ηξερε την υπαρξη του ομοιου του φιλοσοφου στον Αγιο Κων/νο;;;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, δίπλα μας είναι η ΔΕΥΑΛ , προχώρησε στην τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων για άρδευση. Η Λαμία το πέτυχε , να το πετύχουμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ήμαστε μαζί σου ξεσκισε τους σύγχρονε Αριστοτελη πολυμαθή. Δηλαδή ο Αριστοτελης καλύτερος ήταν; Πτυχίο δεν είχε αλλά είχε γνώσεις και μυαλό. Έτσι και εσύ Κώστα. Και όταν ρωτήσουν ξέρεις. Πορτοκαλάδα από πορτοκάλια οκ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας έχει πει τίποτα ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ για το ποιος έχει μπλοκάρει το έργο του Κόμβου Καμένων Βούρλων ο Βενζινάς με τον Λουκουμά και τον Κρίτωνα ή οι Μαντράδες ή και οι δύο μαζί. Πότε σκοπεύει ο ΚΙΜ να ενημερώσει τους Δημότες όταν θα είναι παχιές οι μύγες. Βλέπεις όλοι πολιτεύονται, όχι για τα συμφέροντα του Δήμου, αλλά για τα προσωπικά τους συμφέροντα και πως θα φάνε περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...


χθες τελειωσαν βασεις για νεα ηλεκρικα φαναρια στο υψος των σχολικων κτηριων. Συνεχιζουν, δεν σταματησε κανενας κομβος ,το μυαλο σου σταματησε.