28 Αυγούστου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ "ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ"

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων «Νεανικός Παλμός» και η Φωτογραφική του Ομάδα σας προσκαλούν στην Έκθεση Φωτογραφίας τής Ομάδας στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος»,

με θέμα «Καθένας το ταξίδι του…»

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 19:00-21:00.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Λαμιέων και ο ΟΠΑΣΤΕ.

Το 2016 ο Σύλλογος πρότεινε στον Ζαν-Νοέλ Βεντέρ,
Καλλιτέχνη Φωτογράφο, καθηγητή φωτογραφίας
στην Σχολή Καλών Τεχνών του Κεμπέρ, Γαλλία, κάτοικο Καινουρίου,
να αναλάβει την καθοδήγηση της φωτογραφικής ομάδας.

Λίγα λόγια τού Ζαν-Νοέλ Βεντέρ στον Κατάλογο της Έκθεσης.

1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Για την έκθεσή μας προτάθηκε ένα καινούργιο θέμα: «Καθένας το ταξίδι του». Αλλά ποιο ταξίδι; Το ερώτημα μπήκε αμέσως μετά τις πρώτες μας συζητήσεις. Όλοι στην ομάδα βρεθήκανε λίγο χαμένοι.

Πώς να εκφραστεί κανείς μέσα από ένα τέτοιο θέμα; Κουβεντιάσαμε κι αποδείχθηκε πως είχε να κάνει με την προσωπική μας ευαισθησία, καλούμασταν να βρούμε το εσωτερικό μας ταξίδι, τον εαυτό μας. Σιγά-σιγά τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους, κάποιες φορές με πολλά απρόβλεπτα και δισταγμούς, αλλά με θάρρος κι αποφασιστικότητα για την τελική επιλογή. Προτείναμε επίσης να συνοδεύονται οι φωτογραφίες κι από ένα κείμενο της επιλογής του δημιουργού.

Αποφασίσαμε να επιλέξουμε επαγγελματικές εκτυπώσεις για τον κάθε έναν, σε μεγάλο μέγεθος και σε μικρότερα μεγέθη. Ανακαλύψαμε ότι το να βρεθούμε μπροστά σ’ ένα μεγάλο μέγεθος φωτογραφίας αλλάζει την αντίληψη και το συναίσθημά μας.

2. ΜΙΚΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Οι συναντήσεις τής ομάδας μας γίνονται κάθε 15 μέρες. Πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ, ο καθένας μας παρουσιάζει τις φωτογραφίες του κι έπειτα τις συζητάμε. Βλέπουμε συχνά και τη δουλειά φωτογράφων απ’ όλον τον κόσμο, ιδιαίτερα Καλλιτεχνών φωτογράφων. Συνειδητοποιούμε ότι πολλοί Καλλιτέχνες της σύγχρονης τέχνης χρησιμοποιούν τη φωτογραφία ως μέσο έκφρασης.

Ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο φωτογραφική έκθεση τον μήνα Αύγουστο στα Καμένα Βούρλα. Τα ταμπλό με τις φωτογραφίες μας εκτίθενται κοντά στην παραλία.

Το 2020, φέραμε τη δουλειά μας στην γκαλερί «PurPur» στη Λαμία. Το θέμα μας ήταν «Η Ανθρώπινη Παρουσία» με την επιλογή των εικόνων να απαντάει στο ερώτημα, «Πώς μπορούμε να παρουσιάσουμε έξι εικόνες που να συνδιαλέγονται μεταξύ τους;». Στη διάρκεια αυτής της έκθεσης είχαμε και μια συνάντηση-συζήτηση με το κοινό με θέμα «Είναι η φωτογραφία τέχνη;»

Τα μέλη της ομάδας μας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Στην αρχή ήμασταν 5-6 άτομα και τώρα φτάσαμε τους 20, ηλικίας από 20 ως 76 ετών.

Τώρα, μας περιμένει μια άλλη εμπειρία. Η έκθεσή μας στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος». 45 μέτρα εκθεσιακού χώρου.



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Χώρος:
Δημοτική Πινακοθήκη της Λαμίας «Αλέκος Κοντόπουλος»
Αινιάνων 6, Λαμία, τηλ 22310 50534

Διάρκεια:
2 έως 30 Σεπτεμβρίου

Ωράριο:
Δευτ. έως Παρ. 09:00-14:00 και Τετ. 19:00-21:00

Εγκαίνια:
4 Σεπτεμβρίου 19:00-21:00




120 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο!!!!
Συγχαριτηρια Σε Ολους σας!!!
Και ενα Φως στο Σκοταδι !!!
Συνεχιστε
Ευχαριστουμε πολυ!!

Ανώνυμος είπε...

Στον Αγιο Κωννο υπαρχει συγχρονο πολιτιστικο κεντρο μπροστα στην θαλασσα ,εσεις πηγατε να χωθειτε στα λαγουμια της Λαμιας αλλα τι να περιμενεις απο οπαδους της Χαμας .ουστ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είστε κύριε;
Βαν ζελ παπαντο
Βαν ζελ οπως βαν Γκογκ

Ανώνυμος είπε...

Θυμωνω οταν με λες κυριο οχι για την σημασια της λεξης αλλα επειδη το λες εσυ?

Ανώνυμος είπε...

12:18 👍👍👍👍

Ανώνυμος είπε...

Ας μας απάντηση κάποιος υπεύθυνος γιατί το κτίριο το συγκεκριμένο δεν δίνεται για εκδηλώσεις ποιος ο λόγος ;

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά δώσε απάντηση σίγουρα θα ξέρεις αν όχι το έχεις ψάξει τι γίνεται με το πολιτιστικό στον Άγιο γιατί δεν μπορεί να δοθεί σε χρήση ;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι ανελευθεροι τα ιδια κανουν ειτε στη Κουβα ειτε στην β. Κορεα ειτε στο Ελλαδισταν... την προσποιηση,αφου βεβαια εχουν κολεκτιβοποιηθει εκ του ασφαλους!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειπε οτι δεν δινεται;Εκαναν αιτηση και ειπαν οχι απο τον δημο;

Ανώνυμος είπε...

11:30 έχουν κάνει άλλη και δεν πήραν άδεια αλλά ποιος ο λόγος δεν έχουμε μάθει ποτε ;

Ανώνυμος είπε...

Αλλοι ( οι,πολλοι ),αγραματε!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαααα !!!! Αγράμματε!!

Ανώνυμος είπε...

Εστω, ηταν μια η αιτηση ,σωστα το εγραψες, mea culpa.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο φίλο 11:39 να δώσεις εσυ υποτίθεται ο μορφωμένος ….γιατί τ άλλη μπορεί να εννοεί και ένα άτομο μεμονωμένο που ήθελε κάτι να παρουσιάσει αλλά δεν έγινε σωστή διατύπωση

Ανώνυμος είπε...

1:10 αγράμματε όχι αγράματε
Θες να διορθώσεις κ ολας στουρναρι

Ανώνυμος είπε...

3:00👍👍👍👍 απάντηση δεν παίρνουμε και ανησυχώ ούτε απ τον Τραχανά λες να μην ξέρει ;

Ανώνυμος είπε...

1:10 όπως σου ξέφυγε εσένα το ένα (μ) ξέφυγε και στον άλλο το (η) (οι) απάντηση να δώσεις αλλιώς αν δεν ξέρεις να ρωτήσεις να μας το πεις (Γραμματικέ μας εσυ 😃)

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε όταν ανεβάζεις κάτι στο φεισμπουκ (δεξαμενές) σε παρακαλώ κόψε την ειρωνία στην αρχή "δεν είναι μαγικες εικονες". Δεν αρμόζει σε δήμαρχο αυτό το passive aggressive αν ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Θα δέχεσαι κριτική, το ήξερες, πάρε ένα σάκο να βαράς αν έχεις εκνευρισμό. Κατά τ αλλά σωστός.

Οι παρακάτω δεν είναι «μαγικές» εικόνες…
Απεικονίζουν τη στάθμη των δύο δεξαμενών «Μελάκου» & «Αχλάδες» της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου, που εδώ και μία εβδομάδα υποδέχονται επιπλέον πόσιμο νερό, ποσότητας 840 κ.μ. την ημέρα. Για να γίνει κατανοητό, η παραπάνω ποσότητα ισοδυναμεί με 28 δρομολόγια της υδροφόρας την ημέρα, που θα κόστιζε 9.000 € την ημέρα…
Γι αυτό το αποτέλεσμα θέλω να ευχαριστήσω όσους ένωσαν δυνάμεις μαζί μας και συνέδραμαν καταλυτικά.
Ιδιαίτερα τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρ. Σταϊκούρα, την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Δ17 Διεύθυνσης του ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Μ. Ανθούλη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Ρ. Αντωνακόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Κ. Φαϊδά, το Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας κ. Κ. Τζανακούλη, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υδάτων κ. Π. Παπαργυρίου και την Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Αλ. Πλατιά και βέβαια τους υδραυλικούς και το τεχνικό προσωπικό του Δήμου μας.
Με όραμα, σχέδιο και άοκνη προσπάθεια συνεχίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν δίνεται γιατί δεν έχει άδεια.Ρωτηστε τον προηγούμενο πόσο χάλια τα έχει κάνει

Ανώνυμος είπε...

Ποιο οραμα δημαρχε την αυτονοητη υποχρεωση απο ολο αυτον τον συρφετο των κρατικοδιαιτισμενων να υπαρχει επαρκεια νερου στον Αγιο.
Μονο την Νεα Οδο επρεπε να ευχαριστησεις που εδωσε υην γρωτρηση.
Τον περασες τον πιπιλα σε συστημικοτητα καλα σε λενε Βορειοκορεατη.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθεί να δώσει λύση χωρίς κόστος το νερό όμως είναι πόσιμο γιατί είδαμε τ έκαναν μ τ μαυρο βυτιο η θα γλιτώσουμε απ τον αμίαντο και θα πάμε απο τπτ άλλο δυσκολεύομαι να τους πιστέψω μονο αν δω έγγραφο καταλληλότητας απ τ χημείο

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και μπράβο για το θέμα του νερού στον Άγιο Κωνσταντίνο
Με τα σκατα στα καμένα Βούρλα τι γίνετε μια απάντηση μπορούμε να έχουμε ?????????

Ανώνυμος είπε...

Βρε καμενοβουρλιωτη τι να γινει με τα σκατα; Αφου πολλοι απο σας που βγαινετε στα καφε και κριτικαρετε τον δημαρχο δεν εχετε συνδεθει με τον βιοκα. Προκληθηκε ψευδωνυμος σχολιαστης που το παιζει και φιλοσοφος να απαντησει αν ειναι συνδεδεμενος και αυτος σιωπησε. Στα καφε λενε οτι δεν ειναι. Αφου δεν ειναι τι λογο να εχει αυτος για τα αλλα; Και ομως εχει. Δυστυχως οταν μιλαμε για κατι που συμβαινει, μιλαμε μονο για τους αλλους, τον εαυτο μας τον εξαιρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα τα φαιδρα σχολια εχουν καποια σχεση με την εκδηλωση του Νεανικου Παλμου;;;;Φτωχεια, πολλη φτωχεια και ...καφριλα. Ελεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Η συνδεση με το δυκτιο αποχετευσης ειναι υποχρεωτικη.
Επισης η παροχη νερου με υδρομετρο
προσμετρα τα κυβικα και ως λυματα.
Ετσι ακομη και η μη συνδεση με τον αγωγο λυματων δεν ακυρωνει την πληρωμη του τελους αποχετευσης προς τον δημο.
Τωρα ποιος μπορει να μην ειναι συνδεδεμενος ενω υποχρεωτικα πληρωνει ?
Αυτος λοιπον
μπορει να μην εχει δυκτιο στην οδο που διαμενει,μπορει να ειναι στα ορια η εκτος του σχεδιου πολης,να εχει απορροφητικο βοθρο που να μην στεγανοποιηται (στομωση),αρα να μην γεμιζει και ετσι να μην θελει να υποστει τα εξοδα συνδεσης(υδραυλικες δαπανες) η ως συνιδιοκτητες (στον ιδιο βοθρο) να μην τα βρισκουν?

Ανώνυμος είπε...

Τιιιιιι διαβάζω θεεεεεε μου!!!!! Λυπήσου μας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΝΥΜΕ-ΚΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ !

Ανώνυμος είπε...

Αν καταλαβα, απαντας στος 8:54 μ.μ., Αυγούστου 29, 2024...
Φίλε μου αυτοι που δεν ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο ειναι παρα πολλοι... και ειναι αυτοί που βγαινουν και μιλανε τι πρεπει να γινει... αλλα να το κανουν ολοι οι αλλοι.
Ο Δημος δεν τους ξεσκεπαζει γιατι α) μεσω του νερου παιρνει τα τελη αποχετευσης και β) αν τους αναγκαζε σε συνδεση ο αγωγός θα έσκαγε ακομα και τον χειμώνα....


Ανώνυμος είπε...

Αυυο καταλαβες εσυ απο αθτο που εγραψε 8.54! Σοσιαληστικο μυαλο που λεει οτι η βιλα της Μιμι εγινε με τα δανεικα του Κατσιφαρα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τόοοοσο άσχετος ο Κρίτων ..

Ανώνυμος είπε...

TΗΙΝΚ ΤΑΝΚ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΒ τι αρλούμπες είναι αυτά που λες;
Μήπως και εσύ είναι πτυχιούχος του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω ,δεν πειραζει ,εχω και αλλα!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανελευθερε 12.10 πμ ενα ολοκληρο κειμενο 100 λεξεων δεν βρηκες κατι να πεις το THNK TANK σε πειραξε?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα εσυ τι λες πιο υπερεχει το κολλεγιο Αταλαντης ή Φιλελευθερη Δεξαμενη σκεψης καμ βουρλων;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε πως τα περάσατε χτες στον γάμο του Κασελακη;; Κώστα ήσουν καλεσμένος;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μας δουλευει ο Τραχανας ψιλο γαζι αφου και στα δυο ειναι ο ιδιος.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 1.09 δεν ξέρεις να διαβάζεις... για τις 100 λέξεις έγραψα '' τι τι αρλούμπες είναι αυτά που λες;''
Πόσο πιο απλά να τον πω ;
Εγραψε 100 λεξεις χωρις να βγάζουν νόημα...
Και έτσι προσβάλλει τα THNK TANK που ασχολούνται με τον Φιλελευθερισμό...
Κατάλαβες?
Αν όχι, τότε γράψου στο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ για να μάθεις........................

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται ξενυχτησες στο γαμο!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

1, λέει ο άλλος ότι αποπροσανατολιζω το μπλοκ, πως? αφού γράφω για το θέμα ακριβώς του βιοκα.,,,,,,, 2,τα παιδιά του τσιγαριδα είναι από καιρό στην σύνταξη και ήδη έχουν φάει τα εφάπαξ ,τα παιδιά του δροσογιαννη σε λίγο βγαίνουν στην σύνταξη και θα παρουν εφάπαξ εν ενεργεια ,πέρασαν 35 χρόνια μεγαλώσαμε ,παλιό κασελακη χρόνε.,,,,1989 ο πατέρας μου είχε κανονίσει το δροσογιαννη τραπέζι στο σπίτι της αδερφής του για να μπει ο ανηψιος στις λίστες της πυροσβεστικης. Μπήκε στις λίστες της πυροσβεστικης αλλά το πασοκ έπεσε. Και πάλι ερχόμενο μετά δόξης το 93, το 94 ο ξάδερφος μου αποφοιτος γυμνασίου δούλευε σε σούπερ μάρκετ στην Αθήνα και ειδοποιηθηκε σε 5 μέρες να παρουσιαστεί σαλονικα στο κέντρο πυροσβεστικής για εκπαίδευση.95 έως 2000 πυροσβέστης σε σταθμό κοντά στο σπίτι του, έχω δει φώτο από γλέντια στο σταθμό με κρασί και μπύρες και κοντοσουφλια όχι από Χριστούγεννα και Πάσχα καθημερινά, πολλές φορές είχε φύγει μεθυσμένος στο τέλος βάρδιας και είχε περάσει κόκκινα ευτυχώς βράδυ χωρίς κίνηση. Όταν η πυροσβεστική πήρε και τα δάση δεν του άρεσε και ξανά πασοκ μέσο και αεροδρόμιο για λούφα αλλά χωρίς κοντοσουφλια. 2002 μου δείχνει εκκαθαριστικό έπαιρνε με 2 παιδιά 1490 ευρώ Χ14 και μου λέει κοίτα πόσες κρατήσεις μου κάνουν. Δεν του άρεσε η λούφα του αεροδρομίου και η ευπρεπης εμφάνιση και ξανά σταθμό για συμβάντα. 2005 παίρνει δάνειο για σπίτι. Με τα ψαλίδια του μνημονίου έγινε Τούρκος. Άλλος ένας αδικημένος, σε λίγα χρόνια βγαίνει σύνταξη το παιδί του μπάρμπα τονυ....... 3,Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται βροχή και καλά κάνει να βρέξει να έχουμε νεράκι να πίνουμε
Με τα σκατα που θα γεμίσει πάλι η Γ Βασιλειάδη θα μας απάντηση κάποιος υπεύθυνος τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανά έλεος-έλεος-έλεος με τις ιστορίες σου. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Και ομως ο Τραχανας λεει βιωματικα γεγονοτα χωρις να κρυβεται αξιζει ενα μπραβο.,
Ο σ.Παγκαλος ειπε επισης "Τα φαγαμε ολοι μαζι,σας διορισαμε, μονιμα για ολοι σας την ζωη,στα πλαισια μιας σχεσης πολιτικης πελατειας, διαφθορας, ηθικης εξαγορας και εξευτελισμου της εννοιαςτης ιδιας της πολιτικης"
Και εχετε το θρασος καποιοι απο τους ανωτερω ξεφτυλες να λετε δεν ενδιαφερουν αυτα,εμας αλλα μας ενδιαφερουν.
Αλλα που να βρεθει η ντροπη για να κρυφτει απο απογονους του κατσιαπλια Καραλιβανου!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς…
Κάτι μισόμαθαν κι όλα τα ξέρουν !

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανάς με το βιογραφικό που έχει αδικείται. Ξέρεις τι είναι να…
Να έχεις σπουδάσει οικονομικά και εμπορικό δίκαιο στο Κολλέγιο Αταλάντης !
Να έχεις ειδίκευση στον Βενιζελισμό, στην ιστορία του Ψυχρού Πολέμου και στο 3ο Ράιχ !
Να έχεις παρακολουθήσει 150 διαλέξεις από καθηγητές στο ανοιχτό πανεπιστήμιο !
Και με αυτά τα προσόντα να αποστομώνεις τον διδάκτωρ της Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Βλάση Αγτζίδης, ο οποίος δεν ήξερε πως έγινε η μικρασιατική καταστροφή !
Αλλά, ως ταπεινός άνθρωπος, ποτέ δεν τα χρησιμοποίησε για ανέλιξη στο πολιτικό-οικονομικό γίγνεσθαι της Ελλάδας και προτίμησε να μεταδίδει τις ανωτέρω γνώσεις του σε συγχωριανούς του ΑγιοΚωνσταντινιώτες !

Εμείς οι ΑγιοΚωνσταντινιώτες πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που το χωριό μας βγάζει…. τέτοια ΝΟΥΜΕΡΑ !!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Άκου κεφτέ ντρεπομσι που ζω με ανωνυμουληδες σαν εσένα, αν είχα εξουσία θα σε πέρναγα γουδί αλλά όπως έπαθε ο ντοστογιεφσκι και μετά θα σε έκλεινα σε ίδρυμα να μην μεταδιδεις τον ιό σου. Ο αγτσιδης είναι συριζαιος μισός βενιζελικος. Όταν σε ένα φμπουκ προσφύγων το 22 είχα γράψει ότι το πασοκ και ο σύριζα κόμματα που στοχεύουν να πάρουν βενιζελικους ξέχασαν τα 100 χρόνια της μικρασιατικής καταστροφής ο αγτσιδης μου γράφει φανερά ότι ο ίδιος διοργανωσε ημερίδα του σύριζα για την μαύρη επαιτιο και μου έβαλε το συνδεσμο στο γιουτουμπ να την δω.Την είδα όλη και επειδή έχω δει τον αγτσιδη σε 15 ομιλίες στο ίντερνετ και μια ζωντανά στο ανοιχτό πανεπιστήμια Κατερίνης, παντού λέει τα ίδια σαν κασέτα για την μικρασια, εκεί στο σύριζα ως δια μαγείας ξέχασε τελείως το Βενιζέλο και την εξύμνηση του. Εγώ ξέρω την ιστορία και ξέρω το γιατί, γιατί ο τσιπρας έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου στην κνε που λέει ότι τότε το μικρό σεκε καλά έκανε και πρόδωσε την Ελλάδα μαζί με το βασιλιά γιατί μετά ο Βενιζέλος αποδειχτηκε εχθρός θανάσιμος του κομμουνισμου με το ιδιωνυμο νόμο που φυλακιζε κομουνιστές ή τους υποχρέωνε σε ταπείνωση δήλωσης.Ο αγτσιδης δεν περίμενε να του κάνω παρατήρηση και δεν απάντησε αφού είχα δίκιο. Είναι επιλογή μας να ζούμε σε χωριό ποιοτικό αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε χωριατακια και δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιονδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

6,39μμ. Εισαι σιγουρα του χωριου,αν ναι τι σε εμποδιζει να βαζεις το ονομα σου.
Ο Κωστας μπορει να υπερβαλει τρολαροντας,αλλα ειναι καλο παιδι δεν θα φτασει να μηνυσει συνχωριανους επειδη και αυτοι τον τρολαρουν.
Επειδη ομως στον Αγιο ειμαστε ολοι μια σκατομπλεμπα θα σου ελεγα οτι εισαι και ειμαι σε μειονεκτικη θεση εναντι του Τραχανα. Αυτος τουλαχιστον εχει το θαρρος της υπογραφης οπως και αλλοι βεβαια.
Οσον αφορα το μενος εναντιον του ειναι αποκλειστικα ιδεολογικο και ταξικο πλεον.
Οι τακτοποιημενοι, η οι προς τακτοποιηση, αριστεροδεξιοι συστημικοι-οι μεσα- δεν μπορουν να υποφερουν την αληθεια ,ειναι συνειδησιακα ακυρωμενοι απαιτουν ,εχουν δικαιωματα ,ζητουν κρατικοδιαιτισμο επ απειρον και στο διενεκες ,απο ποιους αραγε; Μαλλον απο τους εξω! .Εδω "κολαει" η αναμνηση για το ανηθικο αλισβερισι του εξαδελφου που αναφερε.
Ειναι σαν να ζητας απο εναν δογματικο να σκεφτει εναλλακτικα.
Αυτο ειναι το προβλημα καποιων και οχι αν εχει γνωστικα πτυχια .

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανα.....
Η κριτικη στο σχολιο στις 7.16 μμ για τα ιστορικα εχουν ως εξης.
Σωστα τοποθετεις την ακροαριστερα στο Μικρασιατικο.
Το ΣΕΚΕ ως προδρομο κομμα του ΚΚΕ επραξε συμφωνα με την ιδεολογια την διεθνικιστικη.
Φυσικα ο Βενιζελος εθεσε το νομο περι Ιδιωνυμου αδικηματος τους κομουνιστες τους εκτοπισε.
Η αντιθεση βενιζελικων με τους βασιλικους ειχαν ριζα την γεωπολιτικη των τοτε Μ.Δυναμεων.
Κοντολογις η αλλαγη κυβερνησης το 1920 εφερε αλλαγη στην στηριξη του εκστρατευτικου σωματος απο την Αγγλια κυριως.
Τα υπολοιπα γνωστα...
Επειδη εδω στο μπλογκ συζητουν μονο για τα τοπικα τελειωνω με το νερο του Ακτορα που καλυψε ποσοτικα την ζητηση ...πιστευω.
Με εκτιμιση
Παραθεριστης Αγ. Κωννου.

Ανώνυμος είπε...

Εγω 0 7.16 δεν έβγαλα τιποτα απο το μυαλό μου.
Συνόψισα οσα αναφερει ο Τραχανας σε σχολια του.
Το μόνο που πρόσθεσα είναι οτι ειναι νουμερο και αυτο δεν το παιρνω πισω, διότι...
Είναι νούμερο με αυτά που λέει, και δεν το λεω μόνο εγώ...
Όλοι οσοι διαβαζουν το μπλοκ αναρωτιούνται ποιο νούμερο είναι αυτό με τις ασυναρτησίες που γραφει...
Εκτός απο αυτούς που τον τρολάρουν γιατί γι αυτούς δεν είναι νουμερο αλλα... νουμεραρα...
Αυτη ειναι η άποψη μου για τον Τραχανά.
Και κάτι τελευταίο.
Δεν τον κρίνω αν είναι καλό παιδί ή όχι.
Εγώ κρίνω τα γραπτά του και το ''βιογραφικο'' του.............................

Ανώνυμος είπε...

9:38 άμεσα ψυχίατρο να σε ηρεμήσει από το μανιακό επεισόδιο που βιώνεις. Ο Τραχανάς είναι η αφορμή. Έχεις θέμα ή είσαι απλά ένας χαζός πιτσιρικάς που τρολαρει. Μην μας ζαλίζεις άλλο οκ; Βούλωνε

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ευχαριστώ φίλε παραθεριστη να είσαι καλά. Ο αγτσιδης μου έχει επιβεβαιώσει μέσα από τα μαθήματα διαλέξεις αυτά που μου μάθαινε ο πατέρας μου για το Βενιζέλο από το 1985 και τα βιβλία του μαυρογορδατου.Σαν καθηγητής 75 χρονών έπρεπε να πιάσει το τσιπρα και να του πει στα ίσια, έγινες πρωθυπουργός σε μια χώρα 11 εκ επειδή ο μεγάλος Βενιζέλος την απελευθέρωσε και την μεγάλωσε και φέτος είναι μαύρη επαιτειος 100 χρόνια από την μεγαλύτερη συμφορά της χώρας που ο λαός έστειλε το μεγάλο ηγέτη στο Παρίσι να κάνει διακοπές. Εσύ σαν πρώην πρωθυπουργός των λαϊκών στρωμάτων δεν έχεις δικαίωμα να σιωπησεις και να κάνεις τα στραβά μάτια επειδή κάποιοι σαλτιμπαγκοι σου το δίδαξαν στην ηλιθια κνε. Εγώ σαν αγτσιδης αυτό διδάσκω τόσα χρόνια και δεν κάνω εκπτώσεις σε κόκκινα αυτιά τσιπρα ή παππα κλπ. Ο κάθε τσιπρας θα ακούει την ιστορία όπως έγινε με Βενιζέλο και όχι όπως θέλει χωρίς. Αλλά βλέπεις υπάρχει και μάρκετινγκ ο αγτσιδης πουλάει βιβλία, σου λέει μπορεί να με βάλει ο τσιπρας επικρατείας κλπ.,,,,Το κολλέγιο Αταλάντης είναι το επαγγελματικό λύκειο. Αφού έκανα το λάθος να πάω πρώτη λυκείου στο μωλο και να καταλάβω ότι δεν είμαι για αρχαία και λατινικά σε μια πόλη ξερή σαν το μωλο, στην δευτέρα λυκείου πήγα στο κολλέγιο. Είχε 3 τομείς οικονομίας διοίκησης, γεωργοκτηνοτροφικο και μηχανολόγων. Τα κλασσικά δύσκολα μαθήματα υπήρχαν όπως στο γενικό λύκειο άλγεβρα φυσική χημεία γεωμετρία αλλά στο οικονομικό τομέα είχε ενδιαφέροντα μαθήματα ειδικότητας. Οικονομικά μαθηματικά, στατιστική, λογιστική πολιτικήοικονομία οικονομικήγεωγραφία διοικησηεπιχειρησεων από καθηγητή οικονομολόγο όχι από φιλολογο,αστικό εμπορικό και εργατικό δίκαιο από νομικό καθηγητή.Ηξερα αρκετά οικονομικα από το εμπόριο ελιών και το μαγαζί που είχαμε αλλά έμαθα εκεί ακόμα περισσότερα. Επειδή διάβαζα απο το 80 το έθνος και την αυριανή κάθε μέρα όλη τα στοιχεία δημοκρατικού πολιτευματος και πολιτική επιστήμη τα ήξερα πριν τα διδαχθω. Έμαθα πολλά οικονομικα στο κολλέγιο που μου χρησιμευσαν αργότερα στο εμπόριο .Έχει άσχημη φήμη αλλά όποιος είχε λίγο όρεξη μάθαινε πολλά. Οι κοπάνες κοπάνες τα καφέ καφέ και ο χαβαλές στην ζωντανή πόλη των κουφων. Καμία σχέση με μωλο.

Ανώνυμος είπε...

@10.21 .
Συμφωνω 100% με αυτο που εγραψες.
Επιτελους αν υπαρχουν και αλλες τετοιες νηφαλιες φωνες τοτε θα ανεβει το επιπεδο.
Δεν μπορει ο καθε Τσογλανος να ρυπαινει με την εμμονη του το μπλοκ.χωρις να προσθετει τιποτα.
Αυτοι οι τυπος δημοτη ειναι επιζημιος ενας πουθενας πυ δημιουργουν τα προβληματα οχι οι αντιτιθεμενες αποψεις που συμβαλουν στον διαλογο.
Μακαρι να γραφανε και οι θεσμικοι επωνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε η αποχωρηση του υπερτουρισμου που επληξε κυριως την κεντρικη οδο αλλα και το ασπρονερι απο την στροφη (τυμβος μαθητων) μεχρι ΕΚΟ.
Αυτο θα συνεχισθει και θα ενταθει τα επομενα χρονια.
Κατι πρεπει να γινει απο πλευρας του Δημου.
Το μπλοκαρισμα της Γ. Βασιλειαδη απο τα αυτοκινητα μονο καλο δεν κανει,ουτε στα καταστηματα.
Τα μπιτσομπαρα πεφτουν σε ποιοτητα.
Αν δεν υπαρξει μακροπροθεσμος σχεδιασμος τοτε θα υπαρξει πτωση εισοδηματος.
Τ ακους βυζαντινε δημαρχε,ασε τον Συμεων ησυχο ,ξερει τι κανει ,και τα παιδια απο την ουκρανια στην κατασκηνωση στο Καινουριο και τους θρησκοληπτους τους φερνει βολτα,εσυ με τους δημοτες τι κανεις.?

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιος, και εδώ ο Τραχανάς, λέει…
Ότι έχει σπουδάσει οικονομικά και εμπορικό δίκαιο στο Κολλέγιο Αταλάντης δηλ. στο Επαγγελματικό Λύκειο !!!
Ότι έχει ειδίκευση στον Βενιζελισμό, στην ιστορία του Ψυχρού Πολέμου και στο 3ο Ράιχ … επειδή κάτι έχει διαβάσει κάτι στο internet !!!
Ότι έχει παρακολουθήσει 150 διαλέξεις από καθηγητές στο ανοιχτό πανεπιστήμιο (αλήθεια που; Σε ποιο πανεπιστήμιο ;) !!!
Όταν λέει οτι αποστόμωσε τον καταξιωμένο καθηγητή της Σύγχρονης Ιστορίας κ Αγτζίδης …
Όταν λέει ότι μας κάνει μαθήματα σε εμάς τους ΑΚτες …
Όταν λέει… που να τα θυμηθώ όλα …
Έ αυτός, είναι, αν μη τι άλλο, ΝΟΥΜΕΡΟ και χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση…
Διαφωνείται;
Για να λυθεί η διαφωνία μας, άντε σε έναν ψυχίατρο, να του πείτε αυτά που λέει ( τα ανωτέρω ) για να δούμε τι θα σας πει ;;;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ 12,24 ξέρω ότι,
οι σπουδές γίνονται στα Πανεπιστήμια και οι ειδικεύσεις σε Μεταπτυχιακές Σπουδές ,
και όχι στα Επαγγελματικά Λύκεια και επειδή διάβασε κάποιος 5-10 άρθρα στο διαδίκτυο.
Έχεις δίκιο γι αυτά που γράφεις για τον Κώστα Τραχανά…
Τραχανά,
είναι άλλο να ξέρεις πως λειτουργεί το εμπόριο και άλλο να λες οτι έχει σπουδάσει οικονομικά κλπ
είναι άλλο να έχεις μια άποψη βενιζελισμό / Ψυχρό Πόλεμο / Τρίτο Ραίχ / και άλλο ότι έχεις ειδίκευση πάνω σε αυτά τα θέματα
Σε συμβουλεύω να υπερηφανεύεσαι που είσαι παραγωγός και έμπορας ελαιών… μέχρι εδώ !

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά με αυτόν τον Τραχανά, κουράσατε.
Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει από αυτά που λέτε.
Ή μάλλον καταλαβαίνει, αλλά λέγε-λέγε κάτι νομίζει ότι θα μείνει. (Γκεμπελίστικη μέθοδος)
Εξ’ άλλου στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.
Γιατί αυτός να είναι εξαίρεση ;
Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς !

Ανώνυμος είπε...

Καλσειςά ρε μαλακα Κασσελακη δε βρηκες γυναικα να γαμησεις,τον πουστη βρηκες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ: «Ο κατά φαντασίαν παντογνώστης»
Οι αρχαίοι προγονοί μας ισχυρίζονταν ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Το φαινόμενο «παντογνώστης» απέχει από την πραγματικότητα. Η ημιμάθεια εχθρεύεται την γνώση, διότι περιορίζει τον άνθρωπο από το να εξελιχθεί, σε αντίθεση με την αμάθεια, η οποία κινητοποιεί τον άνθρωπο να προσπαθήσει να διευρύνει τις γνώσεις του...

Ο ξερόλας βασίζεται στην ημιμάθεια του...
Ο ξερόλας είναι το άτομο που πάντα έχει άποψη για όλα. Δεν έχει σημασία εάν δεν έχει την παραμικρή γνώση πάνω σε κάποιο αντικείμενο. Πάντα θα επιμένει με τρόπο επιβλητικό, μπας και πείσει τους άλλους ότι η άποψή του είναι η μόνη αλήθεια. Εξαιτίας του υπέρμετρου εγωισμού του και της ανικανότητας να παραδεχτεί ότι έχει ελλιπείς γνώσεις, καταλήγει να γίνεται στενόμυαλος, συνεπώς με το πέρασμα των χρονών να μαθαίνει λιγότερα...
Ο ξερόλας βασίζει τις γνώσεις του σε σκόρπιες επιφανειακές γνώσεις από εδώ και από εκεί... Απεχθάνεται να γνωρίζει πράγματα από την προσωπική-συστηματική μελέτη, γι' αυτό και συνήθως οι γνώσεις που παινεύεται ότι κατέχει είναι υπερεκτιμημένες. Ορισμένες φορές επιλέγει να χρησιμοποιήσει λόγια και θεωρίες κάποιων άλλων, προκειμένου να διασφαλίσει την εγκυρότητα του λόγου του και να πρωταγωνιστήσει...

Τι υποκινεί αυτή τη ναρκισσιστική σφοδρή επιθυμία για την αυτοκολακεία;
Σύμφωνα με την ψυχολογία, ένα πρόσωπο που ενεργεί ως ξερόλας, μπορεί να εμπεριέχει στο χαρακτήρα του, εκτός από αλαζονεία, στοιχεία ψυχοπαθολογίας, όπως μεγαλομανία και ναρκισσισμό.
Πίσω από τη μάσκα του ειδήμονα, ο ξερόλας κρύβει με έντεχνο τρόπο τη χαμηλή αυτοεκτίμησή του και την ανάγκη να πείσει πάνω από όλα, τον ίδιο του τον εαυτό για την δική του αξία.
Οι προσπάθειες εντυπωσιασμού των άλλων αποτελούν μια επίδειξη για το πόσο έξυπνος, ενδιαφέρων, αστείος είναι, με απώτερο σκοπό την αποδοχή και την επιβεβαίωση των τρίτων.
Ως συνέπεια, ο ξερόλας φροντίζει να επιλέγει να περιβάλλεται από εκείνον τον κοινωνικό περίγυρο, ο οποίος θα επιδείξει θαυμασμό και ευγνωμοσύνη που μοιράστηκε τις γνώσεις του.

Συμφωνία ή πόλεμος
Απεχθάνεται την αμφισβήτηση, την οποία αντιμετωπίζει ως εν δυνάμει απειλή (κλονίζει την εύθραυστη αυτοπεποίθηση) ότι θα αποκαλυφθεί πως... δεν είναι ο παντογνώστης!
Στα πλαίσια μιας συζήτησης, ο ξερόλας είναι ο πλέον κακός ακροατής, απορρίπτοντας οποιαδήποτε άποψη διαφέρει από τη δική του.
Για εκείνον η συζήτηση αποτελεί μια μάχη -η έπαλξη της οποίας σηματοδοτείται από την αμφισβήτηση προς την άποψή του.
Στο πλαίσιο της μάχης, ο ξερόλας θα απαιτήσει να πάρετε θέση, για να σας κατηγοριοποιήσει ως σύμμαχο ή αντίπαλο.

Έλσα Μπάρδα - Κλινικός Ψυχολόγος - Αναλύτρια Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς
Περισσότερα…
https://www.protothema.gr/group-therapy/article/544964/to-sundromo-xerola-o-kata-fadasian-padognostis/

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε χωρίς πλάκα τώρα έχεις πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε 4.26 ποιος ειναι ο μεγαλος που εχει προβλημα;

Ανώνυμος είπε...

Για το αρρωστακι 9:38, 12:24, 12:58, 3:44
Βιώνεις μανιακο επεισόδιο φίλε
Ο Τραχανάς μπροστά σου είναι Φρόιντ
Ζήτησε γρήγορα βοήθεια
Εκτός αν είσαι πιτσιρικάς
Τότε βάρα μια να ξελαμπικάρεις
Και άσε το μπλογκ ν ασχοληθεί με κανένα σοβαρό θέμα

Ανώνυμος είπε...

Για μενα φιλε 5.12 ο/οι 9:38, 12:24, 12:58, 3:44 ειπαν τα πραγμαα με το ονομα τους.
Αν για σενα ειναι αρρωστακι/ια, μηπως να κοιταξεις το καθρεπτη σου;
Αν για σενα σοβαρα θεματα ειναι οι μαλακιες που ξεφουρνιζει ο Τραχανας, τοτε αρρωστακι εισαι εσυ και κοιτα να συνελθεις ή με βοηθεια ή με μαλακια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε έλεος πραγματικά. Ξέρεις που μένει, που έχει το μαγαζί του, πήγαινε από εκεί να λύσεις το πρόβλημα σου σε παρακαλώ άσε μας εδώ να συζητήσουμε για τον δήμο. Το έχετε ξεφτιλίσει το μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε αφου θες να συζητησουμε για τον δημο γιατι δεν ζητας απο τον Τραχανα να σταματησει με τις ιστοριες του που δεν ενδειαφερουν κανεναν; Εγω με αυτα που γραφω απλα τον ξεσκεπασα μπας και σταματησει... τι δεν καταλαβαίνεις; Εγω ειμαι το προβλημα; Προς την ιδια κατευθυνση κοιταμε... Να συζηταμε για τα του δημου χωρις τις παραφωνιες και τον σανό που προσπαθει με το λεγε-λεγε να μας ταισει ο Τραχανας...

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ, βαδίζεις και εσύ, όπως το άλλο σάιτ με τίτλο καμένα...... Που απαξιώθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε υπερασπιστή του Τραχανά φαίνεται ότι δεν διαβάζεις τις μαλακίες που λέει και θέλει να μας περάσει για χάπατα , καλά έκανε αυτός που τον ξεμπρόστιασε.Το μπλοκ άρχισε να απαξιώνεται, κατά κάποιο τρόπο, από τότε που αυτός άρχισε να γράφει ότι του κατέβει και να προσβάλλει ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στο τόπο. Να μην αναφέρω ονόματα. Ψάξε σε προηγούμενες αναρτήσεις...
Για του λόγου το αληθές αναφέρω κάποια σχόλια (τα πιο φρέσκια) του…
Στην ανάρτηση : Που είναι το πρόβλημα στον Βιολογικό καθαρισμό στα Καμένα Βούρλα?

1.22 – 29/8/24 : Είμαι 35 χρονια έμπορος ελιων και παραγωγός ελιών και εμπορευομαι οτιδήποτε εκτός από τρόφιμα για ανθρώπους. Έχω σπουδάσει οικονομικα, εμπορικό δίκαιο, βενιζελισμο, ιστορία και ψυχρό πόλεμο και τρίτο Ράιχ .Είχα κάνει μια γεματη θητεία σύμβουλος πλειοψηφιας στο άγιος κωννος.

9.45 – 29/8/24 : Όταν εγώ ξενυχταγα στην Κατερίνη με το φορτηγό για να παρακολουθήσω μάθημα ή διάλεξη από καθηγητές πανεπιστημίου στο ανοιχτό πανεπιστήμιο το ήξερες? Δεν έχω πτυχία, έχω πάρει τις γνώσεις όμως. Στο κολλέγιο Αταλάντης οικονομίας και διοίκησης ήμουν εκεί έχω επίσημο πτυχίο. Πολλές φορές έχω κάνει μάθημα οικονομίας βενιζελισμου και ψυχρού πολέμου και τρίτου Ράιχ σε αγιοκωνσταντινιωτες….

1.22 – 29/8/24: Έχω πάει σε 150 διαλέξεις ανοιχτού πανεπιστημίου, η γνώση θέλει χρόνο και χρήμα, στο στρατό στην Λήμνο κάναμε μαθήματα, αν δεν ξέρεις το κολλέγιο Αταλάντης άστο δεν είσαι από εδώ. Το 22 που έκανα τον αγτσιδη και σιώπησε Σχετικά με το σύριζα και την επαιτιο της μικρασιατικής καταστροφής έγινε τυχαία? ……..

Στην ανάρτηση: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ "ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ"

3.13 – 30/8/24 : Ιστορίες του 1989 με τον ξαδερφό του για να μπει στη πυροσβεστική…

7.16 – 30/8.24 : Απειλή ότι αν είχε εξουσία θα έστελνε του ανώνυμους σχολιαστές στο Γουδί και αναλύει την ιστορία με τον Αγυσίδη για την μικρασιατική καταστροφή

1.28 – 31/8/24 : Πάλι για τον Αγτζίδη και για τις σπουδές του στο Κολλέγιο Αταλάντης και άλλα ευτράελα…

Ανώνυμος είπε...

Το μπλοκ "ενεργοι πολιτες Κ.Β." ειναι διαφορετικο
Θετει τον σχολιασμο υπο εναν χρονικο περιορισμο (αναμονη) και τον δημοσιευει μετα .
Αυτο ειναι το κυριο μειονεκτημα που το απαξιωσε.
Ετσι η αμεσοτητα στο σχολιασμο στην απαντηση και ετσι στο πολιτικο διαλογο που εφαρμοζει ο κ. Γιαννακουρο κερδισε την προτιμιση των δημοτων!

Ανώνυμος είπε...

Κώστα εγώ στην θέση σου θα φοβόμουν. Ο τύπος έχει θέμα μαζί σου μεγάλο. Πρόσεξε το. Από εκεί και πέρα τον αντιμετωπίζουμε σαν τρολ - σταματάμε να του δίνουμε σημασία. Αυτά και περαστικά

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Τραχανας ειναι ενας επωνυμος σχολιαστης.
Αυτα που γραφει τα πιστωνεται θετικα ή αρνητικα.
Ειναι δικαιωμα του να οριζει την κριτικη του.
Αν ξεπερνα τα ορια μιας συμβατης γραφης και αυτο ειναι εκτος των οριων που αναγραφεται στο σαιτ ο διαχειριστης του μπλοκ ειναι αυτος που θα το καθορισει.
Ενας ανωνυμος σχολιαστης δεν εχει το ηθικο δικαιωμα να καθορισει τον τροπο σκεψης του αλλου .
Μπορει να κανει την κριτικη του αλλα να παρεμβει ως "κοφτης" ειναι φασισμος.
Το μπλογκ λειτουργει σε συνθηκες δημοκρατιας οχι βορειας Κορεας.
Τετοιες πρακτικες υπο καθεστως ανωνυμιας δεν μπορει να γινουν αποδεκτες.

Ανώνυμος είπε...

Ενας σχολιαστης Α’ πραγματι δεν εχει το ηθικο δικαιωμα να καθορισει τον τροπο σκεψης ενός αλλου σχολιαστη Β’. Εχει ομως το δικαιωμα να εκφραζει αντιρρησεις με επιχειρηματα για την εγκυροτητα των οσων λεει ο Β’. Ετσι συμβαινει στους διαλογους στα δημοκρατικα καθεστωτα.
Αυτό λοιπον εκανα και εγω. Αντεκρουσα τον Τραχανα σε αυτά που προσπαθει με γκεμπελιστικη τακτικη, εδω και πολυ καιρο, να μας πουλησει ως πραγματικα γεγονοτα.
Δεν μπορει ο Τραχανας να ισχυριζεται…οτι εχει σπουδασει οικονομικα με ειδικευση στο εμπορικο δικαιο στο Επαγγελματικο Λυκειο Αταλαντης… οτι εχει παρει ειδικευσης σε θεματα όπως βενιζελισμό / Ψυχρό Πόλεμο / Τρίτο Ραίχ / επειδή έχει διαβάσει 5-10 αρθρα αρθρογραφων στο διαδικτυο… και οτι λογω ειδικευσης μας κανει μαθηματα σε εμας τους ΑΚτες…
Ως ΑΚτης που με πολυ διαβασμα και χρημα, απεκτησα πανεπιστημιακους τιτλους, προσβαλλομαι οταν καποιος προσπαθει να μου πουλησει ‘’φυκια για μεταξωτες κορδελες’’
Και απορω με τη λογικη σας ;
Γιατι αυτή η πρακτικη (η δικη μου) δεν μπορει να γινει αποδεκτη ;
Αλλα να γινεται αποδεκτη η γκεμπελιστικη πρακτικη του Τραχανα ;
Σταματηστε να τρωτε ‘’σανο’’ γιατι θα βρεθουνε και αλλοι να σας ταισουν… για πιο σοβαρα θεματα.
Εκτος και αν τον εχετε συνηθισει τοσο που τον ζηταει ο οργανισμος σας !

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χεζεις εσυ κ ο Τραχανάς σου ρε. Πήγαινε από εκεί να τον δεις. Ερωτευμένος είσαι μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Αν εχεις πανεπιστημιακους τιτλους ειναι δικο σου θεμα,δεν ειναι pass για την ελευθερη εκφραση.
Ουτε stop η ελλειψη αυτων.
Εσενα που λες ως ανωνυμος οτι τους κατεχεις και ο κ.Τραχανας που ισχυριζεται
Επισης το ιδιο
( βιωματικα ,ελευθερο πανεπιστημια )ειναι προσωπικο σας θεμα.
Ως συμμετεχοντες και οι δυο σε ενα δημοσιο διαλογο,οπως κατα καιρους συμμετεχουν ο κ. Αργυροπουλος,ο κ. Φαφουτης ο κ. Σκουφιας (παλιά),ο Κριτων , ο Georce Ν. κα .Δεν δικαιουται κανεις να υποδεικνυει απαγορευσεις στην δημοσια εκφραση των αλλων.
Το "πιπερι" το θετει ο διαχειριστης με τον οποιον εχουμε ολοι "ατυπη συμφωνια" μεσω της συμμετοχης μας υπο ορους στο μπλογκ.
Ο "Σανος" ειναι τροφη υψηλης διατροφικης αξιας για συγκκριμενο εμβιο ειδος υπο τον γενικο τιτλο "Homus sosialisticus"

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολύ μπερδεμένα μας τα λες 9.02,,,
Εγώ τους κατέχω με 6 χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών,,, ενώ αυτός λέει ότι τους ''απέκτησε'' από το επαγγελματικό λύκειο,,, Το ίδιο πράγμα είναι ; Τότε γιατί υπάρχουν τα Πανεπιστήμια ;
Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να λέει τη γνώμη του,,, απλά δεν δέχομαι α) να κομπάζει κάποιος για κάτι που δεν είναι και β) να καυχιέται ότι μας κάνει και μαθήματα,,,
Όσον αφορά τον ‘’σανό’’ έχει αποδειχτεί στη πράξη ότι είναι η τροφή των ανθρώπων με δεξιά ιδεολογία από ανέκαθεν, που στην Ελλάδα την ονομάζεται φιλελεύθερη,,, θυμίζω το σύνθημα ‘’ελιά-ελιά και κώτσο βασιλιά’’ απέναντι στον φιλελεύθερο Ε. Βελιζέλο,,, και σε εσένα βλέπω να σου αρέσει με το να υποστηρίζεις το ''σανό'' που σου σερβίρει ο Τραχανάς,,, αλλά τι λέω,,, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα !

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι σοβαρευτείτε, τα προβλήματα στο Δήμο αυξάνονται και εσείς φιλονικείτε για το τι είναι ο Τραχανάς.
Είναι γεγονός ότι ο Τραχανάς αυτοπροβλήθηκε για κάτι που ΔΕΝ είναι.
Ο συγχωριανός του τον απομυθοποίησε.
Είπε αλήθειες και ξετίναξε το αφήγημά του για τις δήθεν σπουδές του.
Στην Ελλάδα ισχύει βέβαια, το ότι δηλώσεις είσαι, αλλά αυτό αφορά μόνο τις δηλώσεις,
Καθώς κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που θα αποκαλύψει ποιος πραγματικά είσαι.
Αυτό συνέβη με τον Τραχανά.
Συνιστώ, λοιπόν, στον Τραχανά να μιλά λιγότερο για αυτά που ίσως γνωρίζει, και να σιωπάς για αυτά που δεν γνωρίζει. Και από ότι έχω καταλάβει από τα σχόλιά του, τον διακρίνει ημιμάθεια σε πολλά ζητήματα.
Θα αναφέρω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα…
Πρώτον, στο θέμα της ακτογραμμής ΑΚ-Λογγού που μπερδεύει τη Ζώνη Αιγιαλού με τη Ζώνη Παραλίας και έχει αναγάγει το θέμα σε προσωπική υπόθεση ότι θα δώσει λύση. Το θέμα είναι σύνθετο, χρειάζονται χρήματα και δικαστικοί αγώνες με αμφίβολο αποτέλεσμα. Και δεν νομίζω ότι κάποιος δήμαρχος θα θελήσει να προβεί σε τέτοιους αγώνες....
Δεύτερον, στο θέμα του ΒΙΟΚΑ ΚΒ που ισχυρίστηκε ότι το πρόβλημα λύνεται με μια μικρή διόρθωση του σωλήνα αποχέτευσης, αντικρούοντας στην ουσία την άποψη ενός ειδικού επιστήμονα με 40χρονη πείρα πάνω σε ΒΙΟΚΑ ('Ασπρων Σπιτιών-Βοιωτίας)

Ανώνυμος είπε...

το πρόβλημα σου είναι ότι δεν κατέχει πανεπιστημιακούς τίτλους? δεν ζήτησε να προσληφθεί με ΑΣΕΠ κάπου ο άνθρωπος. στην δουλειά σου μην τον πάρεις. και ουσιαστικα ο άνθρωπος όταν τον τον είπαν αγράμματο, απλά απάντησε όπως νομίζει.. φασιστικές νοοτροπίες και φιμωμα, ευτυχώς δεν τα αποδέχεται ο Γιαννακούρος. αλλά εσύ ( ξ εσείς) προσπαθείτε να του σπάσετε τον τσαμπουκα. Ελπίζω για το καλό της.πολυφωνιας, να συνεχίζει.να.εκφραζει όπως θέλει, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα και τις.οποιες.γνωσεις.του.

Ανώνυμος είπε...

εκφράζεται

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πάτε καλά όσοι τον υποστηρίζετε;
Εκτός των άλλων είναι και κρυπτο-φασίστας ο άνθρωπος !
Και να μια απόδειξη…
Σε σχόλιό του ο ανώνυμος 6:39 μ.μ., Αυγούστου 30, 2024 λέει ‘’ Εμείς οι ΑγιοΚωνσταντινιώτες πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που το χωριό μας βγάζει…. τέτοια ΝΟΥΜΕΡΑ !!!’’
Και ο Τραχανάς απαντά…
Σχόλιό του, στις 7:16 μ.μ., Αυγούστου 30, 2024 ‘’Άκου κεφτέ ντρέπομσι που ζω με ανωνυμούληδες σαν εσένα, αν είχα εξουσία θα σε πέρναγα γουδί αλλά όπως έπαθε ο ντοστογιεφσκι και μετά θα σε έκλεινα σε ίδρυμα να μην μεταδιδεις τον ιό σου’’

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σανολόγιε.
Επειδη "τσιμπησες" εχω μερικες παρατηρησεις να κανω εαν το επιτρεπεις .
Α. Δεν ανεχεσαι τον Κωστα Τραχανα οχι γιατι οι τιτλοι του ερχονται σε αντιθεση με τους δικους σου αλλα γιατι σου χτυπησε τον ιδεολογικο πυρηνα .
Β. Η αντιδιαστολη με την δεξια ειναι ακυρη, διοτι το "κερμα" εχει δυο πλευρες στις οποιες το "συστημα" της χωρας εχει τυπωσει απο την μια την αριστερα και απο την αλλη την δεξια.
Γ. Ο Φιλελευθερισμος δεν ειναι χαρακτηρισμος που μπορει ο καθενας να επικαλειται αρνητικα η θετικα αναλογα πως τον βολευει,ειναι βασικη πολιτικη φιλοσοφια
Δ. Ειναι λοιπον, το Πρωτειο του ατομου, το δικαιωμα στην ιδιοκτησια η Ισονομια η επιλογη στην εργασια η οικονομικη ελευθερια, το δικαιωμα του συνετεριζεσθαι και της αυτοδιαθεσης, αυτα
λοιπον χαρακτηριζουν εναν
φιλελευθερο.
Ολα τα υπολοιπα υπο τον γενικο τιτλο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ περιεχουν αριστεροδεξιο κρατικο πστερναλισμο,παρεμβαση, ρυθμιση,διατιμηση ,φορολογια κολεκτιβισμο και φυσικα pass.
Αυτος ειναι ο σημερινος κοσμος του Homus sosialisticus που εσυ εισαι εγκριτο μελος!
Ασε λοιπον τα "σαπια" για τον δηθεν εκκεντρικο συγχωριανο σου!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό του Τραχανά,,,
Συγχέεις τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ (οικονομικό κολεκτιβισμό) με τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ…
Διάβασε λοιπόν για να μαθαίνεις…
Από ιστορική άποψη, ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ θεωρούταν ότι βρίσκεται σε αντίθεση προς τον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ…
Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι η ιστορική συνέχεια, ο αληθινός κληρονόμος της φιλελεύθερης παράδοσης…
Αν πράγματι θεωρήσουμε ότι το θεμελιώδες πρόβλημα της ανθρώπινης ιστορίας είναι το πρόβλημα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, πρόβλημα που το έθεσε ΠΡΩΤΟΣ ο φιλελευθερισμός ως φιλοσοφία της ελευθερίας, ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ είναι ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ…
Με την έννοια ότι είναι εκείνο το μεγάλο ιστορικό κίνημα που επιδιώκει να παραμερίσει και άλλα εμπόδια στην ελευθερία, εκτός από εκείνα που ήδη έχουν παραμερίσει οι αστικές επαναστάσεις εναντίον του απολυταρχισμού…
Αυτός ο σκοπός δεν επιτυγχάνεται βέβαια με την αναγκαστική κολεκτιβοποίηση (κομμουνισμός) αλλά με τον εκδημοκρατισμό της οικονομικής σφαίρας που είναι ένας στόχος απελευθέρωσης…
Οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ μάχονται για το τέλος της εκμετάλλευσης, των ανισοτήτων, των προνομίων, στο όνομα της ελευθερίας, δηλ. εκείνης της ύψιστης αξίας που εισάγεται στην ιστορία από τον φιλελευθερισμό… γι αυτό και ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ είναι η ιστορική συνέχεια και η συνεπής ανάπτυξη του φιλελευθερισμού.
Περισσότερα στο βιβλίο ‘’ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ’’ του ROSSELLI CARLO
Εκδόσεις ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - Τιμή 12,50 €
Η γνώση δεν αποκτιέται με το διάβασμα προπαγανδιστικών βιβλίων…
Η γνώση αποκτιέται με το διάβασμα βιβλίων που αντικρούουν τους προπαγανδιστές…
Μην τσιγκουνεύεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το μπλογκ είναι "πρωινάδικο"και κουτσομπολίστικο ή μέσω ανάδειξης των προβλημάτων της περιοχής του Δήμου?????
Αποφασίστε εάν θα είναι μέσω ανάδειξης των κοινωνικών και δημοτικών μας προβλημάτων και δράσεων ή θα τρολάρετε ο ένας τον άλλον και θα κάνετε ψυχοθεραπεία στο ανώνυμο γκρουπ του blog??????
###@###

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ πάρε θέση για τον Τραχανά σαν αυτοκράτορας στο κωλοσεο. Δείξε με τον αντίχειρα πάνω η κάτω για την τύχη του. Αν δείξεις κάτω θα στείλουμε τον μανιακό με πτυχίο πανεπιστημίου αλλά με κάποια διαταραχή προφανώς που μας έχει πρήξει 2 μέρες τώρα να τον καλέσει σε μονομαχία. Α ρε με τι ασχολείται ο κάθε βλαξ. Τον έχει κάνει ο Τραχανάς να χάσει τον ύπνο του. Λοιπόν πάμε παρακάτω αρκετά με ανοησίες

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είχε πολύ πλάκα αυτές τις μέρες εδώ. Αυτός ο μανιακός που έπαθε πλάκα από την ιστορία του πατριαρχειου, το πτυχίο του που λέει ότι έχει το έχει κρεμάσει στην τουαλέτα αλλιώς θα έδειχνε ποιος ήταν υπερήφανα και θα μας έκανε μαθήματα εδώ στο μπλοκ. Σε λίγο που θα έχουν γκρεμιστεί όλα στον αιγιαλο θα κρύβεται ακόμα και θα λέει ότι το γεν γκρέμισε την μάντρα της καζαντζιδινας. Οταν λέω ότι έχω κάνει μαθήματα ευρωπαϊκή ιστορία σε Άγιο κωνσταντινιωτες εννοώ στην καφετέρια γιατί δεν έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις κάπου αλλού όπως κάτω από την εκκλησία στο πνευματικό. Ο συγκεκριμένος τύπος διαστρεβλωνει γραφόμενα μου και δεν έχει το θάρρος σαν σπουδαγμενος να έρθει στην πλατεία ανοιχτά να κάνουμε συζητήσεις. Είναι ένας ακόμα χεστης βορλοβιτης. Το πτυχίο δεν σε βοηθάει όταν έχεις απέναντι την κοινή λογική και χάνεις κατακρατος. Σε προκαλώ να έρθω όπου θες να αναμετρηθουμε σε γνώσεις σε αυτά που δηλώνω ότι ξέρω. Είναι ξεκάθαρα άνθρωποι του μπασκετμπολιστα που θέλουν να ρίξουν μελάνι στις ψεύτικες προεκλογικές δηλώσεις περί αιγιαλού και παραλίας και τώρα δεν κάνει τίποτα γιατί απλά φοβάται, το πτυχίο νομικής και η καρέκλα δημάρχου δεν σου δίνουν θάρρος μαχητικοτητα και δυναμικό χαρακτήρα. Οι απόψεις και αυτά που γράφω είναι δικά μου και όχι του συκιωτη. Άλλο παράδειγμα δεν είμαι τοπογραφος αλλά ξέρω από σχέδιο πόλης και πράξεις αναλογισμού, λέω στο συκιωτη δεν άνοιξες 9 χρόνια δρόμους νέους, τώρα μου λέει σχοαπ έχει βγάλει πρόγραμμα το κράτος, ρε το σχέδιο πόλης είναι με νόμο του 30 από το Βενιζέλο αφού δεν έχεις τελεσιδικες πράξεις αναλογισμού που λένε τι λεφτά πρέπει να πληρωθούν σε ιδιοκτήτες πως θα τα εντάξεις στα σχοαπ για χρηματοδότηση? Το πτυχίο δημάρχου δεν τον βοηθησε, εγώ είχα δίκιο. Θα σας διηγηθώ την ιστορία πως νίκησα το καπελη και το πατσουρα πτυχιούχο μηχανικό και έμεινε η πολυκατοικία στο ρέμα αφτιαχτη μετά....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Επίσης εγώ ο άσχετος από οικονομικά έχω αλλάξει 30 φορές εταιρεία στο ρεύμα έχω πάρει δώρα 50 ευρώ πετρέλαιο, 50 για σούπερ μάρκετ, 50 για παμπλικ, στο 22 πόλεμο Ουκρανίας είχα σταθερή τιμή χωρίς άγχος και τώρα έχω οικιακή με 0,089 ευρωσεντ χωρίς πάγια έως τέλος 24.

Ανώνυμος είπε...

Βρε θηρίο πως το κατάφερες αυτό; 0,089 και χωρίς πάγιο; Σε ποιον πάροχο να το κάνω και εγώ;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε συγνώμη αυτή τη στιγμή είμαι απασχολημένος.
Παραδίδω μαθήματα ευρωπαϊκής ιστορίας στην STAVENTO CAFE.
Θα σου απαντήσω αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, πρέπει να πάρεις απόφαση να παραχωρήσεις το Πολιτιστικό Κέντρο στον κ Τραχανά με την προϋπόθεση να κάνει δωρεάν μαθήματα : Οικονομικών - Bενιζελισμού – Ευρωπαϊκής Ιστορίας ( Ψυχρού Πολέμου – Τρίτου Ραϊχ – Σοβιέτ ). Δεν μπορεί ένας τόσο μορφωμένος άνθρωπος να παραδίδει μαθήματα σε καφετέριες.

Ανώνυμος είπε...

Θελετε επιμορφωση!
ερωτηση πρωτη : Η Αργεντινη παρεδωσε στην Ιταλια τον ερυθροταξιαρχιτη,εσεις τι λετε;
ερωτηση δευτερη:Εκτελεσε η Χαμας τους 6 ομηρους ή τους σκοτωσαν οι Ισραηλιτες;
τριτη και φαρμακερη: Ο Δημαρχος μας διοικει κοσμικα ή θεοκραατικα;

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ; 👍 ή 👎 ;;
Ο λαός του Αγίου περιμένει την απάντηση σου
Να τον δικάσουν όπως τον Σωκράτη.
Τον θεωρούσαν χαζό
Όπως θεωρούν τον Τραχανά
Αλλά είναι τελικά;;
Ή είναι σοφότερος από αυτούς;;

Ανώνυμος είπε...

Βορλοβίτες κάτι τέτοιους τύπους, σαν τον Τραχανά, στα μέρη μου τους λένε ψώνια ή νούμερα.

Ανώνυμος είπε...

Ολος ο βορλοβος ειναι ψυχιατρικου ενδιαφεροντος..!Αντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το ότι ο τραχανας είναι χαζός δεν σημαίνει ότι οι Άγιο Κωνσταντινιοτες είναι και αυτοί.το κάθε χωριό έχει τον χαζο του.

Ανώνυμος είπε...

Αν είστε λέει χαζοί; Ουυυ φουλ
Τόσες μέρες ασχολείστε με έναν χαζό (έτσι θεωρείτε) άρα εσείς είστε τέρμα χαζοί. Απλά μαθηματικά. Περαστικά

Ανώνυμος είπε...

Ου ο ι !

Ανώνυμος είπε...

Ε' μας πήρανε χαμπάρι και μας κράζουν.
Σταματήστε να trollαρετε (φτύνετε) τον Τραχανά και αυτός να νομίζει ότι βρέχει... και να συνεχίζει με τις βλακείες που γράφει!
Αρκετά με αυτή τη ψωνάρα...
Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του χωριού μας που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι...
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ουι!!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαστε χειροτεροι και απο τους Παλαιστινιους,Γαζα καταντησαμε το χωριο. Α ρε τραχανα και σε πιασω στα χερια μ'

Ανώνυμος είπε...

Ουι!!

Ανώνυμος είπε...

60 + σχόλια για τον τραχανά
Μνημόνια και Κούλη μέχρι να σβήσει ο ήλιος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

3.09 μετα τα μεσανυχτα ; Πρεπει να σε δει ψυχιατρος...

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ βαλε φραγη στο ονομα του...δεν υπαρχει αλλη λυση...ο τυπος μουρλαθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Και ομως αυτες οι εξομολογησεις του Τραχανα περα για περα αληθινες συναντουν σημερα αντιδρασε
Μηπως αραγε λεει τερατωδη ψεματα, μεγαλοποιει και υπερβαλλει,εχει ιδιαιτερο ατομικο συμφερον, κανει κακο στο χωριο, ειναι αντιαναπτυξιακα αυτα που λεει,τι απο ολα!
Οχι τιποτε απο αυτα.
Μοχλευει αληθειες και πραγματικοτητα,που καποια ζλαπάκια ξεβολευονται!
Γιατι ομως και πως;
Διοτι η διαφθορα ειναι συστημικη σε βαθμο τετοιο που αυτοι που αντιδρουν στην καθε αληθεια ειναι ποτισμενοι με σοσιαλιστικο τροπο σκεψης -"Αστο ,σκέπαστο, μην το ανακατευεις,μηπως ερθει και η σειρα μας (αν δεν το εχουμε κανει) να κατσιαπλιαδισουμε και εμεις.
Ετσι ανωνυμα του ριχνουν λασπη μηπως και τον φιμωσουν,διοτι θιγεται ο ανηθικος πυρηνας της σκεψης τους

Ανώνυμος είπε...

Όταν αναφερεσαι σε ονόματα που εχουν ''φυγει'' και δεν υπαρχει αντιλογος, μπορει να λες οτι θελεις.
Και αυτο ειναι ανεπιτρεπτον.
Αυτο κανει ο Τραχανας.
Και απορω πως εσυ βγαζεις το συμπερασμα οτι λεει αληθειες;
Το οτι ο ανθρωπος εχει προβλημα δεν σου περναει καν απο το μυαλο;
Κατι τυποι σαν εσενα ειναι που του δινουν θαρρος να λεει οτι του καπνισει.
Κακο του κανεις, γιατρο χρειαζεται...................

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10.33 εσυ εχεις μεγαλυτερο προβλημα απο τον Τραχανα.
Κοιταξε το.................

Ανώνυμος είπε...

Είναι που είναι ο Τραχανάς με αυτά που λέει αλλά τώρα βρέθηκε ο αντί ήρωας του, που θέλει αν τον ξεσκεπάσει. Αυτός πρέπει να είναι μέγιστος βλάκας δεν εξηγείται αλλιώς. Στόχος της ζωής του να δείξει σε όλους ποιος είναι ο Τραχανάς.. λες και δεν ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΧΑΝΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΗΛ, ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΝΟΙΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΡΥΕΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΕΝΑ ΕΔΡΑΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μην γράψεις ξανά 3 το πρωί λες χαζομάρες

Ανώνυμος είπε...

Ρε 12.20 ο τραχανας ειναι ενας κοινος συκοφαντης... συκοφαντει ακομα και πεθαμενους...

Ανώνυμος είπε...

Εσένα εσένα πως γίνεται να μάθουμε το ονοματάκι σου και τι πρόβλημα έχεις μαζί του. Μας τα έχεις πρήξει 3 μέρες τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Το ονοματακι μου θα στο πω αν μου πεις πρωτα το δικος σου

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτη δεν εχει σημασια ποιος ειναι, σημασια ειναι οτι αυτα που λεει ειναι αληθεια.
Ο Κωστας εχει συκοφαντησει ολους οσους περασαν απο τον Καποδιστριακο Δημο.
Και εμεις οι ΑΚτες ξερουμε οτι δεν ειναι ετσι.
Άλλο λάθη, εχουν κανει, άλλο να ριχνεις λασπη σε όλους - νεκρους και ζωντανους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Κολεκτίβες ,απο τους πανεπιστημιακους τιτλους που εσεις
ειπατε οτι εχετε και δεν εμφανισατε ποτε σε αντιδιαστολη με αυτους του Κολλεγιου Αταλαντης,τωρα περασατε στην αυτοκλητη υπερασπιση των εκλιποντων του πρωην δημου Α /Κ οτι τα ονοματα τους ειναι πρεπει να ειναι εκτος κριτικης ,διοτι αυτο εναι θεμα που θα το κρινει ο ιστορικος του μελοντος!!!!
Σε αυτους συμπεριλαμβανεται και ο ..."Ατακτος" Καραλιβανος;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος , φίλος-συγγενής, πρέπει να του μιλήσει, να τον συμβουλεύσει να πάει σε ψυχολόγο γιατί έχει πρόβλημα και από ότι παρατηρώ επιδεινώνεται. Σταματήστε να ασχολείστε μαζί του, ίσως έτσι σταματήσει και αυτός να γράφει. Θα τον αποτρελάνετε _ ΝΜ

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμένα στηρίζουν Τραχανά. Βαράτε όσο θέλετε βορλοβιτες

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ γιατί σβήνεις σχόλια;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι θες το καλο μου,αφου θες το κακο μου! Εμενα μου κανει καλο να σας διακονω! Εσεις απολολωτα προβατα γιατι δεν θελετε να σας βοηθησω .Εις ποιον ηθικον τελμα εχετε εισελθει.
Δεν βλεπετε οτι χωρις εμενα θα εχετε στερητικο συνδρομο.
Αρκετα δεν ψαχνεστε?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κάποιος σε ποιο καφέ παραδίδει σήμερα μάθημα ο πτυχιούχος του κολεγίου αταλάντης και ποιο είναι το θέμα; Θέλω να έρθω από τα ΚΒ για να τον στηρίξω μιας και εσείς οι βορλοβίτες τον σαμποντάρετε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά σας κάνει ο Τραχανάς μπας και ξυπνήσετε βορβοβιτες σας πονάει η αλήθεια του. Μαζί σου Κώστα ως το τέλος.

Ομάδα υποστήριξης ΚΒ
Κώστα Τραχανά

Ανώνυμος είπε...

Βαρα Κωστα οι Καρυωτες ειναι μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ, γιατί έχω ξενερώσει μαζί σου ????
Που είναι οι *χρηστικές πληροφορίες* των σχολιαστών??? Κάποιοι κάτι γράφουν για την καθημερινότητα μας αλλά .
..χάνονται. Αυτός που μονοπωλεί το μπλογκ, ας κάνει ένα δικό του.

Ανώνυμος είπε...

3 το πρωί περιμένετε απάντηση από Τραχανά.
Έχει γίνει ο κόμης δράκουλας σας
Ο παλουκωτης του Βορλοβου