27 Αυγούστου 2024

Καμένα Βούρλα: Μεγαλύτερη η ζήτηση από την προσφορά καταλυμάτων την φετινή τουριστική σεζόν

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ενθαρρυντικά φαίνεται πως είναι τα στοιχεία της τουριστικής προσέλευσης για την φετινή σεζόν στα Καμένα Βούρλα, καθώς σύμφωνα με τον Δήμαρχο η ζήτηση στα καταλύματα ξεπερνούσε κατά πολύ την προσφορά. Από την άλλη, όμως αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος στην ύδρευση, την αποχέτευση και την καθαριότητα.





21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Blogger αυτή την ανάρτηση γιατί την έκανες;
Να αποπροσανατολίσεις τη συζήτηση από το φλέγον θέμα του ΒΙΟΚΑ;
Τι ρόλο παίζεις βρε Γιαννακούρε;
Γι αυτό κρύβεις το πραγματικό σου όνομα ;

Ανώνυμος είπε...

πολύ εκλογικευμένα μας τα λέει ο δήμαρχος. λες και δεν τρέχει τίποτα. εμάς έχει πάρει φωτιά ο κώλος μας με τα σκατά με τα νερά και με την καθαριότητα και ο δήμαρχος φεεεετα

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι φαίνεται στο δημαρχείο δεν φτάνουν οι φωνές σας. Εκεί υπάρχει ησυχία, ηρεμία, γαλήνη και ο αυτοκρατωρ με το επιτελείο του απολαμβάνει τον πρωινό καφε του. Ντυμένοι ξεκούραστοι και μισθωτοί.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Να μην τρελαθούμε τελείως εκτός από τα χρόνια νοσήματα του τόπου υπάρχει και η επικαιροτητα όπως ότι η δημαρχαρα δίνει απολογιστικη εκτίμηση της σεζόν που πέρασε βάσει της μεγάλης εμπειρίας που έχει με το τουρισμό. Καλά κάνει ο γιαννακουρος και την βάζει για να καταλάβουν οι μισοσυμπατριωτες του μπασκετμπολιστα από τον Άγιο ότι τον Άγιο τον έχει χεσμενο σχετικά με τουριστική ανάπτυξη.,,,,,,Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά ανώνυμα ανθρωπάκια που άνθρωπους σαν τον Αργυρόπουλο τους χαρακτηριζουν δονκιχωτες επειδή ζητάνε τα αυτονόητα να κάνει την δουλειά που πρέπει ο βιοκα και αντί για πρόοδος να είναι βρωμιά και δυσωδία. Έχουμε ξεχάσει το βιοκα στο λεβέντη που δουλεύει πάνω από 30 χρόνια με πολλά λύματα και ο Βαγγέλης ο λογιστής μου έλεγε όταν ο βιοκα μύριζε είχε πρόβλημα όταν γινόταν η επισκευή δεν μύριζε τίποτα και από θάλασσα δεν νιωσαμε τίποτα ποτέ.,,,,,Φαφούτη έκανες καλή ανάλυση αλλά για την ταμπακιέρα δεν είπες. Είναι πρόβλημα που ο αγωγός έσπασε και τα επεξεργασμενα λύματα χυνονται στο ρέμα ή είναι ευλογία και θεραπεία,?Αν είναι να πάω στην παραλία του καινούριου να κάνω μπάνιο στις εκβολές του κουνιαβιτη. Που είναι εκείνος ο πολυμηχανος πρόεδρος καινούριου να πάρει θέση? Ευθύνες πάντως ο φαφούτης δεν ρίχνει όλοι αθώοι, δεν είδαν δεν άκουσαν τίποτα, ο διάβολος έσπασε τον αγωγό. Παντως είδες μεσιε Αργυρόπουλε ο ακτιβισμός της λογικής σε κάνει περιθωριακο, κανείς δεν υποστηρίζει επώνυμα μπορεί να διώξουν το παιδί από το γαλαξία και πως θα πάει μετά να ψωνίσει από το λιντλ χωρίς μισθό 4ωρο.

Ανώνυμος είπε...

Σπαστα μπρος μου και ....ξαναριχτα!!

Ανώνυμος είπε...

Δείχνεις για μεγάλος αετός μωρε αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά κανένας απο αυτούς που αναφέρεις με το όνομά τους ( Φαφούτης-Αργυρόπουλος) δεν δίνει σημασία σε αυτά που γράφεις. Γι αυτό και δεν σου απαντάνε.
Μόνο κάτι trolls ασχολούνται μαζί σου, για να κάνουν τη πλάκα τους.

κριτων είπε...

Η συνεντευξη του Δημαρχου ηταν γενικα καλη !
Ορισε τα τουριστικα μεγεθη, ειπε πραγματικα στοιχεια, εδωσε την κατευθυνση για το μελλον, συνυπολογιζοντας τις δυο κυοφορουμενες επενδυσεις στρατηγικου ενδιαφεροντος στην πολη.
Εδωσε ενα περιγραμμα της καταστασης που επικρατει στον Δημο ιδιως για την υδρευση , τα σκουπιδια και την αποχετευση.
Τα διαφορα προβληματα που ανεκυψαν ηταν αδυνατον να τα αναφερει εχοντας πληρη γνωση του
διακυβευματος ως προς την δυσφημιση του τουριστικου προιοντος.
Γενικα ηταν χειριστης του λογου εχοντας και την νομικη ευφραδεια οδηγοντας τις απαντησεις στο σημειο
που ηθελε.
Φυσικα δεν ηταν προεκλογικος λογος για να εμφανισει διαφορες περιοχες του δημου αλλα συνεντευξη για τον τουρισμο, εντος της παραλιακης οδου των καμ. βουρλων,αν και ανεφερε για 70000 ατομα συνολικα στην ευρυτερη περιοχη.
Κριτικη λοιπον επ αυτου μονο θετικη μπορει να ειναι.
Εχοντας και συγκριτικα στοιχεια απο προηγουμενους Δημαρχους εδω εχουμε εναν επαγγελματικο λογο μεστο, συνεκτικο, ανταξιο ενος πρωτου πολιτη της λουτροπολης.
Μην ξεχνουμε οτι ο σημερινος Δημαρχος ειναι γεννημα θρεμμα της λουτροπολης, που σημαινει οτι η εμπειρια επι της εξελιξης και των αλλαγων που το περασμα του χρονου εφερε στα Καμενα Βουρλα τα κατεχει εξισου καλα με τον καθε δημοτη- κατοικου που ασχολειτε με τον τουρισμο.
Αδυνατω λοιπον να εκλαβω ως εγκυρη μια κριτικη που γινεται προς το προσωπο του δημαρχου ,απο δημοτες που ειναι κατοικοι αλλων γεωγραφικων διαμερισματων και οι οποιοι εχουν αγνοια επι ειδικων ζητηματων αναπτυξης στην λουτροπολη.

ε

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε κρίτων, μας δουλεύεις; Επειδή ο δήμαρχος τα είπε καλά στο κανάλι, τα προβλήματα εξαφανιστήκανε? Δηλαδή τώρα υπάρχει νερό στα χωριά, και ο βιολογικός λειτουργεί άψογα!
Βρε πάτε καλά? Με ευχολόγια έργα δεν γίνονται και ούτε λύνονται προβλήματα.
Κρίτων βλέπω το γλείψιμο προς τον δήμαρχο το έχεις ανάγει σε ολυμπιακό άθλημα.
Κούνια που σε κούναγε και εσένα και αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Όπως όλα δείχνουν φαίνετε ότι Ο ΚΙΜ υποσχέθηκε στον ΚΡΙΤΩΝΑ να του κάνει το Κ.Χ. Οικοδομικό Τετράγωνο με το αζημίωτο βεβαίως. Και περιμένετε να πάει ο τόπος μετά μπροστά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπε τίποτα ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ για το ποιος μπλόκαρε το έργο του Κόμβου Καμένων Βούρλων ο Βενζινάς με τον Λουκουμά ή οι Μαντράδες ή και οι δύο μαζί ?????

Ανώνυμος είπε...

@ 10.12μμ Εχεις ρηχο κριτηριο.
Δεν ηταν δοξολογια προς τον δημαρχο.,ο οποιος αλλωστε ειναι συστημικος κομματικα.
Μια αντικειμενικη προσεγγιση της συγκεκριμενης συνεντευξης ηταν.
Και βεβαια συμφωνω τα προβληματα ειναι παροντα.
Ο φιλελευθερος Κριτων
διαφερει παρασαγγας απο το μεγαλο πληθυσμιακο ειδος του homus sosialisticus.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γατακια στειλατε δωρο για τον γαμο τον,την με τον,την!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο Κριτωνα ειναι ετσι,αλλα εκεινο που ειπε ο Κιμ περι Ολιστικης ενεργειας πως το αναλυεις;

Ανώνυμος είπε...

@ 10.02 πμ. Ολιστικη προσεγγιση,ειναι ορος που αφορα κυριως την ιατρικη και μαλιστα την εναλλακτικη.
Στην πολιτικη εχει την εννοια της ολοκληρωμενης επιλογης η ενεργειας ή της τελικης λυσης.
Ετσι ο Κιμ θελησε νσ δωσει εμφαση στο σχεδιασμο της καυευθυνσης για ενα προβλημα λ.χ αποχετευτικο ή υδροδοτηση των χωριων ή την κομποστοποιηση κλπ.
Ορθολογικα δεν λεγεται διοτι ποτε δεν τελειωνει ενα ζητημα στον δημο.
Μεταφυσικα μπορει ο Συμεων με μια παρακλητικη δεηση να το πετυχει!
Ο κιμ ομως δεν ειβαι ιερεας.

Ανώνυμος είπε...

Κριτων απαντας στον 10.12/27.8 και στον 10.02/28.8 αλλα γιατι δεν το κανεις ως Ανωνυμος ;

Ανώνυμος είπε...

Διοτι ο αρχικος σχολιασμος ειναι αυτοκλητη ενεργεια που ηθικα χρηζει υπογραφης.
Η καθε αλλη περιπτωση
προερχεται απο προκλητικη ερωτηση που ειναι καπως αναγκαστικη. Στην δευτερη λοιπον δεν χρειαζεται υπογραφη .
Αλλωστε δεν ειναι απαραιτητο να γινει και αποδεκτή.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Δήμαρχε, υπάρχει ένα αλαλούμ με τον φωτισμό στην λουτρόπολη. Η Γερ. Βασιλειάδη αλλά και άλλοι δρόμοι ανάβουν το βράδυ στις 8.30 μμ, σκοτάδια όπου δεν υπάρχουν φωτισμοί καταστημάτων ( π.χ εκκλησια μέχρι τράπεζα). Ανάμεσα φώτα Αθ. Διακου, Πανουργιά σε Αττική, Ερμού και πάνω επίσης αναμμένα από τις 8.00 μμ και πριν. Να το επεκτείνω υπάρχει Κολωνό ΔΕΗ με φωτιστικό και από κάτω χαμηλά φωτιστικά στα 5 μέτρα ( δες Ερμού στου Κυπραίου) αλλά και αλλού. Τα ίδια έχω δει και σε οικισμούς. Τι διάβολο μελέτη φωτισμού έκαναν πριν χρόνια. Δεν σχολιάζω βέβαια τα φωτιστικά (φωτοστέφανα) επί του κεντρικού μας δρομουτα βλέπεις , κάτι πρέπει να προτείνεις. Βάλ αμε αισθητικά φωτιστικά επί Εξάρχου, τα εξαφάνισαν επί Συκιώτη. Μπράβο και πάλι Μπράβο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ειπε ο δημαρχος σε αιτημα δημοτων για τις ελλειψεις στο φωτισμο στα Καμενα. "Θα σας αλλαξω τα ...φωτα"

Ανώνυμος είπε...

Blogger αφαιρεσε την αναπαραγωγή του video.....ενοχλεί...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας έχει πει τίποτα ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΚ για το ποιος έχει μπλοκάρει το έργο του Κόμβου Καμένων Βούρλων ο Βενζινάς με τον Λουκουμά και τον Κρίτωνα ή οι Μαντράδες ή και οι δύο μαζί. Πότε σκοπεύει ο ΚΙΜ να ενημερώσει τους Δημότες όταν θα είναι παχιές οι μύγες. Βλέπεις όλοι πολιτεύονται, όχι για τα συμφέροντα του Δήμου, αλλά για τα προσωπικά τους συμφέροντα και πως θα φάνε περισσότερα.