02 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο τύπου του Φιλοζωικου Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενημερωτική ανακοίνωση?
Καλά εσείς τι ακριβώς κάνετε;
Είστε φίλοι καρδιάς για τα οικόσιτα που είναι έτσι και αλλιώς εποπτευόμενα η επεκτείνεστε και στα αδέσποτα της αγέλης;Μηπως τελικά είστε φίλοι των αστέγων που κοιμούνται στα χαρτόνια στο πάρκο της πόλης όλο το καλοκαιρι; Για ψαξτετο.

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς εννοείτε αγαπητέ εκπρόσωπε του τοπικού φιλοζωικού Καμένων Βούρλων?

Δεν χρηματοδοτείστε από τον Δήμο αλλά και από πουθενά ‘πρόσφατα’?
Δεν χρηματοδοτηθήκατε από τον Δήμο αλλά και από πουθενά ‘ποτέ’?

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου έχετε χρηματοδοτηθεί, αλλά υπάρχει και σχετικό νομικό πλαίσιο για την χρηματοδότηση σας ‘για την ευζωία των ζώων συντροφιάς’ ΑΡΓΟΣ.

Για διαβάστε εδώ http://www.opengov.gr/ypes/?p=7882

Μάλλον δεν μας λέτε όλες τις πληροφορίες στην ανακοίνωση σας ή κάτι δεν κάνετε καλά με τον σύλλογο σας.

Και εγώ φιλόζωος είμαι (όχι φιλοσύλλογος) και προσπαθώ στα μέτρα των δυνατοτήτων μου προς βοήθεια των αδέσποτων, όπως και εσείς άλλωστε, αλλά για εσάς υπάρχουν διαθέσιμες επιχορηγήσεις, για αυτό άλλωστε φτιάξατε και τον σύλλογο εεε?
Δυστυχώς οι φιλοζωικοί που ξεφυτρώσανε από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και στους Δήμους, όπως και οι ΜΚΟ, εκτός από το να πείθουν τους αφελής φιλόζωους για συνεισφορά, αποσκοπούν προφανώς και κάπου. Που όμως?

Unknown είπε...

Επειδή σου δίνεται το βήμα για να πεις γνώμη και κριτική αλλά εσύ ΑΝΩΝΥΜΑ "ΒΡΙΖΕΙΣ" επώνυμα σου λέω "βγάλε την "ανωνυμία" και θα πάρεις απάντηση πρέπουσα με το εμφανές ήθος σου.

Unknown είπε...

Δεν είμαι unknown.ειχα την εντύπωση ότι ο διαχειριστής θα εγραφε το όνομα μου. Στο λέω εγώ Αντώνης Σαβιολακης λέγομαι.

Unknown είπε...

Ανωνυμία!!! Ωραία κάλυψη!!!! Αναφέρεσαι στο νέο νομοσχέδιο πού θα δίνει την δυνατότητα χρηματοδότησης του Φιλοζωικου!!!!Το Δελτίο τύπου όμως αναφέρει για την μέχρι τώρα τι συμβαίνει!!!!Αν στο μέλλον υπάρξει χρηματοδότηση τότε θα βγει στο φώς!!!!Ο Φιλοζωικός αποτελείται από εθελοντές αν κάτι σού λέει αυτό!!! Το τι έχει προσφέρει ο Σύλλογος μπορείς να το μάθεις αν σε ενδιαφέρει και ενημερωθείς αντί να γράφεις λόγια "καφενείου" Γιάννης Γκολφομητσος

KBtissa είπε...

Κε Γκολφομήτσο και Κε Σαβιολάκη ( ΚΒτης είστε ;;; ) τυγχάνει να είμαι τακτική αναγνώστρια του blog και δεν σας έχω δει να παίρνετε θέση, να σας νοιάζουν θέματα που αφορούν τη ζωή ημών των δίποδων ζώων, όπως είστε εσείς και εγώ. Και σας ερωτώ :
Γιατί ενοχληθήκατε όταν ο σχολιαστής 6.02 σας είπε ότι μοιάζετε με τις ΜΚΟ που στη πράξη ενδιαφέρονται μόνο για τα κοινοτικά κονδύλια και για επιχείρημα έχουν τη ζωή των λαθρομεταναστών ?

Unknown είπε...

Διότι εμείς ξοδεύουμε δικά μας χρήματα!!! Δεν έχουμε χρηματοδότηση!!!Θα χαρούμε να έρθετε να δείτε από κοντά τι αγώνα δίνουμε καθημερινά!!!Φιλοζωια δεν είναι μόνο το τάισμα αλλά Στειρώσεις εμβόλια τσίπ κτλ!!!! Ελάτε να δείτε γιατί από μακριά σχόλια δεν είναι πρέπον!!!!Δεν είμαστε ΜΚΟ!!!

Unknown είπε...

Αντώνης Σαβιολακης. ΚΒτισσα,δις ή κυρία ,σα δίνω την απάντηση που έδωσα στον άγνωστο 10.42 επώνυμα. Συζήτηση με "κουκούλα" δεν μπορώ να κάνω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ
Έναν ακόμα 'χρήσιμο ηλίθιο' ωθεί στην ανεξαρτοποίηση ο πιπίλας.
Ανεξαρτοποιήθηκε ο Παπαναγιώτου.
Άντε να δούμε ποιος άλλος έχει σειρά ?

Ανώνυμος είπε...

Στειρωσεις,εμβολια και τσιπ,είναι φιλοζωια,λέει.Χαχαχαααα!!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝΤΕ ΦΙΛΟΖΩΕ,ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...

Unknown είπε...

Ήθελα να ήξερα γιατί κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Johnny προχώρα και συνέχισε το έργο σου όπως κάνεις τόσα χρόνια. Καλό λόγο δεν θα ακούσεις θα ανταμειφθεις κάποια στιγμή. Ένας φίλος σου από τη γνωστή ταβέρνα που ερχόσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρωτάει ένας που υπογράφει ανώνυμα. Είσαι φοβερός φίλε.αχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Άντε οκ, με λένε Χατζηδημητρόπουλο Ευστάθιο του Χαραλάμπους. Μπορείς τώρα σε παρακαλώ να πάρεις θέση?

Ανώνυμος είπε...

Τι θέση να παρω;όταν ο άλλος λέει φιλοζωικό είναι ,το εμβολιο, η στείρωση και το τσιπαρισμα συγνώμη αλλά το μυαλό μου πάει στο φιλανθρωπικό του Μπιλ γκευτς, και βρισκόμαστε στα εμβολια, η συνέχεια αυτονόητη..στείρωση,και τσιπαρισμα...αυτά είναι τα σοβαρά,όχι τι κάνει ο φιλοζωικος στην άνω πλατάνια.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ένα θέμα με τα αδέσποτα το έχουμε ως δήμος. Και όπως σε όλα τα άλλα, όχι μόνο δεν διαπρέπουμε ούτε σε αυτόν τον τομέα, αλλά ούτε τα βασικά δεν κάνουμε ως Δήμος. Τα ακούς κύριε Συκιώτη?