28 Οκτωβρίου 2021

Η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2021

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα.

Πλήθος κόσμου, σήμερα Πέμπτη 28/10/2021, παρακολούθησε και χειροκρότησε τους μαθητές που με υπερηφάνεια παρέλασαν στην παραλιακή οδό των Καμένων Βούρλων.

Πρώτα πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από επισήμους και εκπροσώπους Αρχών και φορέων και στην συνέχεια η παρέλαση των μαθητών. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο fonografos.net

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο χοντρός που δεν φοράει μάσκα? Κατέθεσε και στεφάνι τρομάρα του. Μήπως είναι και αρνητής? Καλά! αστυνομία δεν υπάρχει? να πληρώσει πρόστιμο? Είναι καθαρή πρόκληση.

ΑΣΧΕΤΟΣ είπε...


Προμηθέας συμβολίζει "αυτόν που σκέφτεται πριν κάνει κάτι",
ενώ το όνομα του Επιμηθέα συμβολίζει "αυτόν που σκέφτεται αφού κάνει κάτι"
Προμηθέας ηταν πατέρας του Δευκαλίωνα, βασιλιά της Φθίας.

ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ......
ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ
ΚΑΙ ΤΟ …ΣΕΡΒΙΡΩ

Ανώνυμος είπε...

Από ποτε βρε καραντινακια ψεκασμενε είναι υποχρεωτική η μάσκα σε εξωτερικό χώρο;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που στο χωριό μας καταθέτει στεφάνι και η κουτσή Μαρία με ξεπερνάει.
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Κατέθεσε στεφάνι και η Γιούλη;;

Ανώνυμος είπε...

Εθνική εορτή μην το ξεφτυλιζετε.

Ανώνυμος είπε...

Στις παρελάσεις είναι υποχρεωτική ρε αρνητάκια ψεκασμένε τσάμπα μάγκα

Ανώνυμος είπε...

Παντως, τωρα οι παρελασεις ειναι αποδεκτες απο τους κυβερνωντες , επι Συριζα δεν τις θελανε πλην μιάς, αυτην των Πουστηδων??

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αντε βρε ηλιθιε παιδί του τσολακογλου και του φασιστομεταξα όλη η αντριλα ξεχειλίζει από πάνω σου σταικουρογλειφτη

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΟΑΤΚΙ Καμ.
Βούρλων θα κάνει ξεχωριστή παρέλαση χωρίς ήλιο για να μην χαλάσει η επιδερμιδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο δημοσιογραφος του STAR Λαμιας ρωτησε τον δημαρχο στις 28 οκτ. αν ηταν νεγρος μαθητης
με την σημαια στην παρελαση θα το αποδεχετο;
-Γιατι οχι,ρατσιστης ειμαι.
-Ναι, αλλα θα παντρευοσασταν μια Νεγρα;
-Γιατι, εσυ θα παντρευοσασταν μια Πυγμαια;
Τα μαζεψε και εφυγε ο Λαμιωτης.

Ανώνυμος είπε...

Ακραία καιρικά στην Ιταλία,πολίτης προσπαθεί να ξεπουλήσει φρεάτιο. Εμείς εδώ, πότε θα τα καθαρίσουμε; Ποιο είναι το πρόγραμμα του προέδρου τ.κ. εκτός εάν το έχει κάνει και δεν το είδαμε.

ΔΚΒ είπε...

Ακραία καιρικά στην Ιταλία,πολίτης προσπαθεί να ξεπουλήσει φρεάτιο. Εμείς εδώ, πότε θα τα καθαρίσουμε; Ποιο είναι το πρόγραμμα του προέδρου τ.κ. εκτός εάν το έχει κάνει και δεν το είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος στα Καμενα γνωστός ως 'ήρεμη δυναμη' ή 'αγαθός γιγαντας' είναι ο καλύτερος μέχρι τα τώρα.Οτι έκτακτο και μπροστά,είτε πυρκαγιά είτε νεροποντή κλπ.
Εκεί που κάνει λάθος είναι ότι δεν φτιάχνει την ζωή του,τόσες κοπέλες τον θέλουν ας αποφασίσει.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ?
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ?
ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ?
ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.ΓΙΑΤΙ ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε ταλιμπαν τραχανα είσαι ντιπ κατά ντιπ μυρωδιάς.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Tι εννοεις ρε μαου μαου?

Ανώνυμος είπε...

Κ.Τραχανά στην Γερμανια εργασία οδηγού Σκουπιδιαρας με 2500 ευρώ/μήνα σε ιδιώτη εργολάβο συν ασφαλιστικα και με τιμές καταναλωτή μικρότερες από εδώ (με εξαίρεση τα ενοίκια). Απογορευμενο από το Σύνταγμα το εθνικοσοσιαλιστικό αλλά και το κομμουνιστικό κομμα,με ανεργία στο 6,% ,και εργατικά δικαιώματα με συμφωνίες χωρίς πορείες με γροθιές έχουμε οικονομία δυτικού τύπου.
Εδώ εσύ ως 'Κουντα Κιντε' της αγροτικής προσπάθειας -ελιες- αναλογίζεσαι γιατί έχεις μονιμο εχθρό με τον επιθετικό προσδιορισμό 'Φασιστα'.
Είναι γιατί ως σοσιαλιστής δεν μπορείς να ανεχθεις τον πραγματικό οικονομικό κύκλο συνδεδεμένο αμεσα με την Απόδοση αλλά σύμφωνα με την Ανάγκη.
Έτσι σοσιαλιστικά ζητάς
ο Δήμος με τα χρήματα του φορολογούμενου να τα τοποθετεί με ευπρέπεια και φειδώ ενώ τα χειρίζεται ως χρήματα Αναδιανομής φαυλα(εργολάβοι,εκδηλώσεις,κλπ).Έτσι έχουμε λοιπόν αντί τίμια προνοιακή πολιτική ,κρατικό καπιταλισμό με αποτέλεσμα το 80% της οικονομίας να είναι χρεωστική λόγω κρατισμού.
Αν λοιπόν δεν 'θεραπευθεις'τοτε θα μείνεις απλά ..τραχανας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ερχεσαι εσυ να με μαθεις πολιτικη εμενα που ασχολουμαι απο το 81 ! Οταν ελεγα εγω στα συμβουλια του πασοκ που ερχονταν στελεχη απο αθηνα το 2005 και βουλευτες φθιωτιδας, με παραδειγμα τη συνεργασια στη γερμανια μερκελ- σρεντερ 2005,να κανουμε το ιδιο εδω στην ελλαδα και να λυσουμε τα προβληματα της δημοσιας διαχειρισης χρηματων και κρατικων δομων τοτε που υπηρχαν λεφτα και το χρεος ηταν εντος λογικων οριων ,με βγαλανε τρελο ολοι οι αγραμματοι και ανιστοριτοι ,η αντονια ελεγε" οχι συντροφε δεν εχουμε κατι κοινο με την νδ ειναι αδυνατο να συνεργαστουμε " ,συνεργαστηκαν εκ των υστερων το 11 εντος πτωχευσης !---Αστο φιλε ξερω τι γινεται στη γερμανια ,πολιτικες φιλελευθερες γνησιες εχουν που ειναι ολοι ευχαριστημενοι ,οχι νεοφιλελευθερες που τα λαμογια τρωνε τις συνταξεις τυπου ασπις ,εκει ο νομος ειναι αμειλικτος θυμασαι το χενες που πηγε φυλακη με το ξεχασμενο δωρο ,και εγω τετοιες πολιτικες θελω φιλελευθερες γνησιες οπαδος του βενιζελου ειμαι, οχι του μεταξα ουτε του ζαχαριαδη !Αυριανιστης εχω υπαρξει κομμουνιστης ποτε ! --Ας ιδιωτικοποιησουν τα σκουπιδια αμα γινει φθηνοτερο για τους δημοτες !---Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου οταν λες τα λεφτα προερχονται απο τη φορολογια ,ακριβως επειδη βγαινουν με αιμα ο δημος πρεπει να μην τα σπαταλαει σε παπαρες !Ειμαι εναντιον του κρατικοδιαιτου καπιταλισμου το εχω ξαναπει !

Ανώνυμος είπε...

Οκ, κ. Τραχανά συνεννοηθήκαμε στα βασικά. Μια προκαταληψη
ακόμη αν ξεπεράσεις τότε είσαι έτοιμος για την δημαρχία ,διότι πρέπει να ξέρεις μόνο άτομα με Αστικές ιδέες αξιολογούνται πραγματικα στην πόλη των Καμενων βουρλων.
Όταν από κεκτημένη ταχύτητα λες Νεοφιλελεύθερος,που ως έννοια παραπέμπει σε κάτι αφηρημενο κακό,τότε χρησιμοποιείς αριστερή πρακτικη κατά Σκιάχτρου, ανάλογα με το Φασιστας( εύκολη αντίδραση)
Οικονομικξ θεωρεια τέτοια δεν υπάρχει. Ο Φιλελευθερισμός στα οικονομικά είναι ένας,πολιτικά βέβαια ο καθένας μπορει να δηλώνει ότι είναι φιλελεύθερος.
Άρα η Ασπίς πρόνοια δεν είναι
Νέοφιλελεύθερο παραδειγμα ,αλλά κακή διαχείριση εντός καπιταλισμού και μη ελέγχου από τον νομο έγκαιρα(μη εποπτεία).
Εμπέδωσε κάποιες αλήθειες αν θέλεις να αξιολογηθείς,όχι μόνο από τους σοσιαλιστές συνδημότες.

THE CITIZEN είπε...

Προς 6.44 μμ
Φίλε μου, στα ευρωπαϊκά και αμερικάνικά πανεπιστήμια διδάσκεται ότι ο φιλελευθερισμός και ο νεοφιλελευθερισμός είναι διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες.
Η αγγλική ορολογία ξεχωρίζει με σαφήνεια τα δύο αυτά είδη πολιτικών ιδεολογιών.
Οι φιλελεύθεροι - liberals είναι αυτοί που εμμένουν στην ενότητα ελευθερίας και ισότητας και υποστηρίζουν το κράτος πρόνοιας αλλά και το κράτος ως ρυθμιστή της αγοράς.
Οι νεοφιλελεύθεροι - libertarians είναι αυτοί που επιμένουν μονόπλευρα στην ατομική, ιδίως οικονομική ελευθερία, και δεν δέχονται το κράτος ως ρυθμιστή της αγοράς. Είναι δηλαδή πρώτα απ’ όλα αντικρατιστές.
Ο τοποθετήσεις του κ. Τραχανά, αν και απλοϊκές, είναι πιο κοντά στην πολιτική-οικονομική πραγματικότητα ...

Ανώνυμος είπε...

CITIZEN χτύπα νεοφιλελευθερισμός βικιπαίδεια να μάθεις την ιστορική πορεία του όρου.
Είναι υποτιμητικος προσδιορισμός των αριστερών ενάντια στον Φιλελευθερισμο.
Άκομη και ο ακατεργαστος από τον Άγιο έτσι τον χρησιμοποιεί.
Το ίδιο και εσύ που παρουσιάζεις την διαφορά στις ΗΠΑ.
Δεν έχετε παρά να δείτε όλοι την αριστερή φρασεολογία εναντίων των πάντων με τον όρο αυτόν.
Ένα σκιάχτρο που δεν υπάρχει στον καπιταλισμό της δυτικων κρατών από την αριστερά με στόχο την αποδόμηση των φιλελευθέρων πολιτικων του καπιταλισμού.
Και για να μη με κόψει ο μπλοκερ όπως τον Φραγκούλη, θέτω; και ολίγον Παπαναγιώτου ως παραίτηση η ως απενταξη;




THE CITIZEN είπε...

9.26 τώρα κατάλαβα. Οι όποιες γνώσεις σου για φιλελευθερισμό και νεοφιλελευθερισμό προέρχονται απο τη wikipedeia. Εγώ σου μιλώ για διεθνή βιβλιογραφία απο πανεπιστημιακούς δασκάλους. Στο internet για επιμόρφωση σε θέματα πολιτικο-οικονομικά μόνο στις διευθύνσεις
http://akritas-neoliberalism.blogspot.com/
https://analyst.gr/
Αφιέρωσε χρόνο και διάβασε χωρίς προκαταλήψεις. Ίσως έτσι μπορέσεις πράγματι να καταλάβεις την διαφορά των 2 πολιτικών ιδεολογιών.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν έχω μάθει να κρύβομαι και εγώ δεν συμφωνώ με τον όρο νεοφιλελευθερος αλλά έχει καθιερωθεί παντού και τον χρησιμοποιώ σαν συντομία. Φιλελευθερισμος είναι ένας στην ουσία! Καλύτερα είναι ο όρος άκρατος καπιταλισμός που εννοεί ότι όλα μπορούν να γίνονται αντικείμενο εμπορικής διαπραγματευσης υγεία παιδεία νερό πολιτική προστασία και ασφάλεια κλπ. Πράγματι ο όρος χρησιμοποιείται από την κεντροαριστερα υποτιμητικά για κάποιους Κάνω εμπόριο 31 χρόνια το οποίο μόνο αστικές ιδέες έχει!

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Τραχανάς έχει το θάρρος της αυτοκριτικής.Επισης κατανοεί τις διαφορές.
Και τέλος δεν δογματιζει.Καποιος άλλος - με πτυχίο μαρξιστικής διαλεκτικης- είναι ανεπιδεκτος σε ότι αφορά τον τρόπο που λειτουργεί ο καπιταλισμός,αφού προηγηθει ο οικονομικός φιλελευθερισμος και τελικά η ατομικές ελευθερίες.

Ανώνυμος είπε...

χάνουμε την ουσία, νομίζω πρέπει να ασχοληθούμε με τα τοπικά καταρχήν προβλήματα