18 Οκτωβρίου 2019

Διεκόπη η δίκη για το διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η εγκληματική οργάνωση με έδρα τα Καμένα Βούρλα, είχε εξαρθρωθεί τον Ιούλιο του 2018 από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Με την κατάθεση Αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας η δίκη για τη σύσταση ομάδας εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την καλλιέργεια και τη συγκομιδή ναρκωτικών ουσιών, που είχε αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2018 μετά από επιχειρήσεις των αστυνομικών σε Καμένα Βούρλα και Ελευθεροχώρι.

Συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται δέκα (10) άτομα εκ των οποίων τέσσερις κάτοικοι Καμένων Βούρλων, δύο Λαμίας, ένας Καινουρίου και ένας κάτοικος Ελευθεροχωρίου. Έλληνες είναι οι τρεις (δύο ομογενείς) από τους δέκα, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και βρίσκονται σε διάφορα Καταστήματα Κράτησης της χώρας (συνολικά οι εφτά).

Σύμφωνα με το μάρτυρα, είχαν περιέλθει από το 2017 στην υπηρεσία του πληροφορίες για διακίνηση χασίς 170 κιλών από τους κατηγορούμενους, σε Φθιώτιδα, Βέλγιο και Αττική.

Η φυτεία του 2017 δεν μπόρεσε να προσδιοριστεί γεωγραφικά, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα στο 2018, 1802 δενδρύλλια σε τοποθεσίες στο Καινούριο και στο Ελευθεροχώρι.

Για τη μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ των πρώτων πληροφοριών και των συλλήψεων που ήρθαν στα μέσα του 2018, ξεκίνησε τις ερωτήσεις του ο Εισαγγελέας της έδρας, ωστόσο τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν στο εγγύς μέλλον καθώς η δίκη διεκόπη για τις 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:30’ πμ.

newsbeast.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρανομος ειναι αυτος που ενεργει παρα το νομο,αν ομως ο νομος ειναι αυτος που οδηγει στην παρανομια ενω δεν θα επρεπε,θελει διορθωση ο νομος ,π.χ. η ολλανδια και αλλου το χασις το επιτρεπει, εχει πεσει η τιμη σε επιπεδα τσιγαρων ,πουλιεται νομιμα κερδιζει το κρατος απο τον ΦΠΑ,δημιουργειται εμποριο, δουλειες, ασφαλιστικες εισφορες κοκ.

Ανώνυμος είπε...

να πας στην ολανδία τότε ρε! εδώ είναι παράνομο.

Ανώνυμος είπε...

Αφου κοπηκε η καλλιεργεια του Βιρτζινια στο ρεγγινι ας πουμε να ανοιξει η καλλιεργεια της ινδικης καναβης ή της Οπιουχα παπαρουνα μιλαμε για εισοδημα των αγροτων με συμβολαιακη εξασφαλιση απο φαρμακοβιομηχανιες.
Γιατι να τα περνουν τα λεφτα οι τουρκοι αγροτες.Ο δημαρχος αυτο πρεπει να δει και οχι να λεει οτι θα επισκεφθει την ινδια για να μελετησει το ...Καμα Σουτρα.

Ανώνυμος είπε...

Mπρε μπουνταλαδες,Βαι, Βαι τζανεμ

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αληθεια αυτο ; Ο δημαρχος ....λεει οτι θα επισκεφθει την ινδια για να μελετησει το ...Καμα Σουτρα. ;;
Και σε αυτο αδιαβαστος ειναι ;; κριμα την προπονηση.

Ανώνυμος είπε...

Έχει επιτελείο εξειδικευμένο στα κλεισοσπίτικα προσόντα. Μόνο που ο πρώτος διδάξας που ήταν στην ομάδα του πήγε απέναντι ως γνήσιος εκφραστής του ερωτύλου νέου αρχηγού του ( ο παλιός ήταν μόνο θεωρία). Ζήτω οι αρσενικοί!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι οι νεοι πανε στο χασις ; γιατι πινουν μπομπες ποτα ; γιατι εχουν συνεχεια ανοιχτο το Facebook? Ολα αυτα ειναι το συγχρονο 'οπιο' του λαου για να τον κοιμιζουν και για να μην σκεφτεται να μην αντιδρα !! Να μην ειναι ενεργοι πολιτες , να μην ειναι ενεργοι δημοτες . Εδω ειναι ο πραγματικος ρολος του κρατους και του δημου, να φτιαξει τις προυποθεσεις ωστε οι νεοι να μην εχουν αναγκη αυτες τις εξαρτησεις. ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ,ωστε να κρατουν δραστηρια τα παιδια σε δημιουργικες καταστασεις. Εδω παιζει ρολο η αναπτυξιακη πορεια του Δημου και οχι η ψηφοθηρια ,ωστε να γινουν εργα που θα δημιουργησουν προυποθεσεις να εχουν απασχοληση οι νεοι και λογους να μεινουν στο τοπο τους.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στη αστυνομια για την επιτυχια της ,να τους πιασει. Να δουμε η δικη θα βγαλει στη φορα τα μεγαλα κεφαλια η θα μπει φυλακη μονο καποιος ατυχος διακινητης

Ανώνυμος είπε...

Ειχε πει στον αντιδημαρχο Κοκο Μπλοκο θα παω Ινδια για να μελετησω
Καμα Σουτρα να το εφαρμοσω στην αντιπολιτευση για να το ευχαριστηθουν?




















Οι δημοτες ειναι σφικτοκολιδες λεει ο δημαρχος το Καμα Σουτρα θα λυσει το προβλημα?








Ανώνυμος είπε...

Όπως γράφει κ ο 12:43 Ότι ο παλιός είναι μόνο θεωρία και Όχι μόνο εκεί , δυστυχώς για εμάς θεωρητικός είναι παντού.

Ανώνυμος είπε...

Θεωρια και λογακια στην πιάτσα..αλλα οταν σφίγγουν τα γάλατα, απαντά:"ποιος, ιγω???"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ νομίζω ότι δεν έπρεπε να το βγάλεις το σχόλιο δεν μιλούσε για ονόματα ούτε έβριζε

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλτατε 7:19
Να σου πω την αλήθεια, και εγώ με κρύα καρδιά το διέγραψα το (κατά τα άλλα πιπεράτο) σχόλιο σου , αλλά λογικά δεν θα έπρεπε να αφορά το blog η ερωτική ζωή του δημοτικού συμβουλίου και κουτσομπολοκατινίστικες τοποθετήσεις. Ας αρκεστούμε στα πιο επί της ουσίας πράγματα να σχολιάσουμε και ας αφήσουμε το ποιος καβαλάει ποια. Άλλωστε έχω δεχθεί έγγραφα παράπονα από αυτούς που δαχτυλοδείχνεις ευκρινώς, χωρίς να τους κατονομάζεις φυσικά, κατά συνέπεια όφειλα να το διαγράψω.

Ανώνυμος είπε...

Στο camino ο κοτζακ παρεα με νεαρη υπαρξη και κοιτωντα την στα ματια ,
παραγγελνει μια

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε μπλόγκερ απ όσο γνωρίζεις δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό γεγονός που θα μπορούσε να σχολιαστεί πέρα από την ανυπαρξία τους γιατί δεν προσπάθησαν να γίνει, δεν γίνεται προσπάθεια ακόμη κ σήμερα κ δυστυχώς (μακάρι να διαψευστώ) δεν θα γίνει το μόνο που τους απασχολεί είναι πως θα κονομισουν κ πως θα μαμισουν για όσο έχουν ακόμη την εξουσία που τους δίνει το αξίωμα τους. Θεωρώ ότι θα πρέπει το σχόλιο να επανέλθει κάτω από αυτό το πρίσμα. Παρακαλώ για τις ενέργειες σου. Σε αντίθετη περίπτωση παρακαλω για μια πλήρως τεκμηριωμένη άποψη, θέση όπως θέλεις χαρακτήρισε το. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Στο ιαματικο συνεδριο ο Κοτζακ εκανε μια ανακοινωση ?