24 Δεκεμβρίου 2010

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Νο ΙΙ: Και ο δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Θεόδ. Ντούρος, πετάει το μπαλάκι στην Περιφερειάρχη Στερεάς!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νέα απάντηση, στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή που έστειλε ο δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Δημ. Τσιφής, ως πρόεδρος της ΔΕΠΟΔΑΛ, έστειλε ο κ. Θεόδ. Ντούρος, δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, με το οποίο – ούτε λίγο, ούτε πολύ – φέρνει προ των ευθυνών της την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο θέμα της διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων.

Δικαιολογημένα ο κ. Ντούρος επικαλείται την ιδιότητα του νεοεκλεγμένου δημάρχου και αφού απαντά στο έγγραφο με το οποίο η Περιφέρεια ζητάει την άμεση παύση λειτουργίας και αποκατάσταση όλων των ΧΑΔΑ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζει «…μετά από προφορική μας συνενόηση με το Δήμο Λιβαδειάς, δεν υπάρχει[...]

δυνατότητα αποδοχής και μεταφοράς των στερεών αποβλήτων (σκουπιδιών) του νέου Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας – Τιθορέας στον ΧΥΤΑ Λιβαδειάς.

Παράκληση για τις δικές σας άμεσες ενέργειες. Ως νέα δημοτική αρχή σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε άμεσα για το ως άνω θέμα, λαμβάνοντας υπόψη και τη σχετική ευρωπαϊκή νομολογία.

Σε περίπτωση μη άμασης τακτοποιήσεώς του δεν θα φέροθμε καμία ευθύνη»

Άποψη του συντάκτη: Το θέμα της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων, θα είναι για τους νεοεκλεγμένους δημάρχους της Λοκρίδας, το πιο μεγάλο πρόβλημα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους (και χωρίς να φταίνε οι περισσότεροι από αυτούς). Δυστυχώς οι αποχωρούντες δήμαρχοι, καθώς και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με διαρκείς παλινδρομήσεις και ακατανόητες (για τους πολλούς) μελέτες για τις μελέτες, έφεραν την κατάσταση σε σημείο χωρίς επιστροφή. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΑΝΝΑ!!



www.thronio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: