22 Σεπτεμβρίου 2009

Τα παραλειπόμενα των εκλογών ... και όχι μόνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έχουμε εκλογές. Όλοι το έχουμε καταλάβει.
Τα ντιμπέιτ πάνε και έρχονται.
Οι υποψήφιοι του νομού μας δίνουν αγώνα ταχύτητας για πολλές εμφανίσεις και
ακόμα και στο μικρότερο χωριό θέλουν να φτάσουν προς άγρα ψήφων βέβαια.

Ωραία όλα αυτά, αλλά για εμάς τους υπολοίπους, δεν αλλάζουν και πολλά στην καθημερινότητα μας..
Κάθε μέρα πάμε στην δουλειά, κάθε μέρα οι υποχρεώσεις τρέχουν, κάθε μέρα τα παιδιά μας πάνε σχολείο και έχουν τις ανάγκες τους.

Επίσης κάθε μέρα ο δήμος μας έχει τα προβλήματα του και τις ανάγκες του.
Όχι ντε και καλά κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά εκτιμώ ότι τα θέματα που υπάρχουν είναι πολλά και υπάρχει σαφώς η ανάγκη για αποφάσεις,
Για όσους δεν γνωρίζουν, και ως ορίζει η σχετική νομοθεσία και με ανώτατο όργανο, αυτό του Δημοτικού Συμβουλίου παίρνονται οι αποφάσεις

Για να καταλήξω κάπου τελικά και να μην σας κουράσω άλλο, μάθαμε ότι έγινε Δημοτικό Συμβούλιο εχθές 21/9 και δεν υπήρχαν παρά μόνο 2 θέματα, και αυτά ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και έπεσα από τα σύννεφα.

Δεν μπορεί λέω δεν είναι δυνατόν! Τα λύσαμε εμείς στα Καμένα Βούρλα όλα τα προβλήματα μας? Δεν υπάρχει καμία ανάγκη στον δήμο να συζητηθεί?
Κανένας σχεδιασμός δεν πρέπει να γίνει για το χωριό μας και τα χωριά του δήμου μας? Μωρέ μπράβο βρε πολιτικοί άρχοντες τακτική που ακολουθείται !!

Μιας και μας έχει πιάσει το γκρινιάρικο μας, θα θέλαμε να καυτηριάσουμε και κάτι άλλο.
Στην πρόσφατη εκδήλωση που έκανε η ομάδα του Καινούργιου με κλαρίνα και βιολιά (ο Μάγκας παρακαλώ στο κλαρίνο, μπράβο στους διοργανωτές) βραβεύτηκε ο Γκόφλης Ξυδιάς για την συνεισφορά του στην ομάδα.
Περιμέναμε λοιπόν την ομάδα (τα παιδιά δηλαδή) η έστω ο πρόεδρος της ομάδας η κάποιος παράγοντας της ομάδας ρε αδερφέ να κάνει την βράβευση.
Ο δήμαρχος όμως κάνοντας τρίπλα στην διοίκηση της ομάδας, βράβευσε το Γκόλφη εξ ονόματος της ομάδας και μας άφησε όλους (και περισσότερο τους παράγοντες της ομάδας) άναυδους.
Η είναι πληρεξούσιος λοιπόν της ομάδας, η απλά άδραξε την ευκαιρία (και το μικρόφωνο) για ευνόητους λόγους.
Δεν λέω καλές οι προσφορές (έκανε δωρεά 2000 euro) αλλά το διαδικαστικό και τυπικό παραβιάστηκε από τον δήμαρχο.

O Blogger

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: