15 Μαΐου 2009

Συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ιωαννίδη με το Γ.Γ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger











Λαμία 14-05-09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη είχε σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς. Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού αθλητισμού στη Φθιώτιδα, συζητήθηκε η πορεία των αθλητικών έργων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.


Ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση:
«Το Πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ 2004» είναι ένα «αμαρτωλό» πρόγραμμα από το οποίο δεν είχε υλοποιηθεί τίποτα. Ο Περιφερειάρχης κοίταξε με τις δικές του τις δυνάμεις και σε συνεργασία με τον αρμόδιο Υφυπουργό οικονομικών να λύσει το πρόβλημα στη δική του Περιφέρεια.
Είναι λυμένο το πρόβλημα του «ΕΛΛΑΔΑ 2004» γι’αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας γιατί δείχνει ευαισθησία στα θέματα του αθλητισμού και καταλαβαίνει τη σημασία που έχει ο αθλητισμός…»
Ο κ. Σκλιάς σχετικά με την πορεία των αθλητικών έργων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανέφερε:
«Όπως δήλωσε και ο Υπουργός, το «ΕΛΛΑΔΑ 2004» ήταν ένα «αμαρτωλό» πρόγραμμα, οι λόγοι είναι γνωστοί αφού περιείχε εξαγγελίες χωρίς πόρους. Εμείς, λοιπόν, κλείνουμε το 2009 με τις αντίστοιχες πιστώσεις το σύνολο των αθλητικών έργων που είχαν συμβασιοποιηθεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Όπως καλά γνωρίζετε την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στην Άμφισσα όπου ξεμπλοκάραμε το Κλειστό Κολυμβητήριο καταβάλλοντας από το Μάρτιο κιόλας το ποσό των 400.000 Ευρώ, στο Αθλητικό Κέντρο της Χαλκίδας όπου ολοκληρώσαμε το έργο με την καταβολή 80.000 Ευρώ, ενώ από το πρώτο 10ήμερο της παρουσίας μου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και μετά από συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων δεσμευθήκαμε για την απεμπλοκή του έργου του Κολυμβητηρίου Λαμίας, το οποίο και πράξαμε άμεσα.
Έχουμε δεσμεύσει για το 2009 όλους τους απαραίτητους πόρους. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία αυτή, το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν τα έργα…»




Δεν υπάρχουν σχόλια: