16 Απριλίου 2009

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μπορεί να μας πει ο υπεύθυνος αντινομάρχης κ. Κυρμανίδης που έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια με τους ανεύθυνους μονολόγους του , τι ενέργειες έχει κάνει από τις 23- 7 – 2005 που έχει προκύψει και επίσημα το θέμα με το δημοσίευμα στην Καθημερινή της ερευνήτριας κ. Πόπης Πάκου του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών ( ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε) για τα Τοξικά Φύκια στο Μαλιακό.

Μπορεί να μας πει ο κ. Κυρμανίδης τα τοξικά αυτά Φύκια από μόνα τους έγιναν Τοξικά !!! Μεταφέρθηκαν μήπως από το διάστημα !!!
Μπορεί να μας πει υπεύθυνα ο κ. Κυρμανίδης αν στην περιοχή του Μαλιακού όπου έχουν εμφανιστεί τα εξωγήινα Τοξικά Φύκια θα μπορούν να κάνουν μπάνιο οι άνθρωποι !!!
Ή είναι η Θαλάσσια περιοχή του Μαλιακού κόκκινη ζώνη απαγορευμένη για κολύμπι ???

Γνωρίζει ο αντινομάρχης να μας πει αν η τοξικότητα από τα Φύκια δρα μέσω της διατροφικής αλυσίδας και για αυτό οι άνθρωποι δεν πρέπει να καταναλώνουν όστρακα που δεν έχουν ελεγχθεί για Τοξικές ουσίες.
Μπορεί να μας πει ποιες ενέργειες έχει κάνει ο υπεύθυνος αντινομάρχης κ. Κυρμανίδης από το 2005 που ήταν πάλει ο ίδιος υπεύθυνος για τον Μαλιακό.
Μπορεί να μας πει ο αντινομάρχης τι μέτρα πήρε η η Νομαρχία από τις αρχές Μαρτίου του 2009 που παρουσιάστηκαν τα πρώτα νεκρά ψάρια.
Τι περίμενε να πεθάνουν πρώτα και άνθρωποι για να ξυπνήσει ο υπεύθυνος για την προστασία του Μαλιακού ?
Μπορεί να μας πει ποια μέτρα έχει πάρει ο κ. Κυρμανίδης για την περιοχή του Μαλιακού παρόλο που είναι ενταγμένη στο Natura 2000.
Μπορεί να μας πει ο υπεύθυνος κ. Κυρμανίδης αν γνωρίζει γιατί οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σάρκα των νεκρών ψαριών ήταν επιφανειακή και όχι σε βάθος ?
Μπορεί να μας πει ο υπεύθυνος κ. Κυρμανίδης ποιες εντολές έχει δώσει και πότε ώστε να γίνει έλεγχος στους Βιολογικούς καθαρισμούς όλων των Δήμων πέριξ του Μαλιακού που ρίχνουν τα λήμματα στη Θάλασσα χωρίς κανένα έλεγχο.
Μπορεί να μας πει ο κ. Κυρμανίδης ποιοι έλεγχοι έχουν γίνει επί των ημερών του στα εργοστάσια πέριξ του Μαλιακού που ρίχνουν όλα τα λύματα τους και τα Τοξικά τους απόβλητα στο Μαλιακό κόλπο χωρίς κανένα φίλτρο και κανένα έλεγχο και μετά απορεί για τα Τοξικά Φύκια .
Μπορεί να μας πει αν έχει επιβληθεί κανένα πρόστιμο σε κανένα εργοστάσιο.
Από την μια βγαίνει στα κανάλια ο κ. Κυρμανίδης και λέει ότι σαφέστατα δεν έχει πάθει μόλυνση ο Μαλιακός και αμέσως σε επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου λέει ότι σαφέστατα έχει πάθει μόλυνση ο Μαλιακός.

Από αυτά και από άλλα πολλά καταλαβαίνουμε ότι ο άνθρωπος μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Κύριε Νομάρχα αποσύρτετον πριν βουλιάξει όλο το Καράβι !!!

ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: