08 Σεπτεμβρίου 2024

Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες! Ενημέρωση από την Αστυνομία!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πληθαίνουν καθημερινά οι απόπειρες τηλεφωνικών εξαπατήσεων πολιτών μέσω τηλεφώνου.

Ακούμε για καθημερινά κρούσματα, ειδικά σε ηλικιωμένους (στην περιοχή μας), που προσπαθούν να τους πείσουν, ότι κάποιο κοντινό συγγενικό τους πρόσωπο ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα με θύματα, και προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας είναι παρακάτω, δώστε μεγάλη προσοχή!

Διαβάστε όλη την σχετική ανακοίνωση στο site της Ελληνικής Αστυνομίας


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξανά μανά τα ίδια. όταν στριμώχνεται ο μπλοκερ ανεβαζει κατι αλλο για να στραφει η προσοχή των αναγνωστών σε αυτό. αυτη και αν ειναι φασιστικη νοοτροπια.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστής πριν μέρες είχε γράψει σχετικά περιστατικά, πέρασε στο ..
Μπλόκ...κούφιο.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ που με επαληθεύεις. Ένας ακόμα λόγος να μάθουμε ποιός τέλος πάντων είναι αυτός ο δημότης με το ψευδώνυμο Γιανακούρος και τι παιχνίδι παίζει ή τίνος παιχνίδια παίζει.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστή νοοτροπία Έλληνα χωριάτη. Να μην αφήσετε τίποτα όρθιο να λειτουργεί άχρηστα πιθήκια. Ο μπλόγκερ και το μπλογκ σας πείραξε. Καλά κάνει και μένει ανώνυμος με σας που έχει μπλέξει. Λες και δεν ήξερε. Και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι αυτό. Γαυγιστε όσο θέλετε

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν περιμέναμε άλλο σχόλιο από εγγόνι δοσίλογου. Και ο παππούς σου νόμιζε ότι δεν θα βλέπαμε το πρόσωπό του, αλλά έκανε λάθος. Το ίδιο θα πάθει και ο μπλόκερ. Ζήτημα χρόνου να τον ξεσκεπάσουμε. Γι αυτό νάσαι σίγουρος.

Ανώνυμος είπε...

Ε; Τι λες ρε ψεκασμένε

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον σε συνθηκες ελευθερης δημοκρατιας καποιοι να χρησιμοποιουν αριστερα στετεοτυπα εναντιον ενος νομιμου μεσου διακινησης ιδεων λογω αντιθεσης.
Αυτα τα ζλαπια ειναι η μουργα στο κοινωνικο βαρελι των Καμ. Βουρλων.
Και οι Αλβανοι σας ξεπερασαν ..ανθυπογκαρσονια της παραλιας.
Ζητω η ελευθερη ενημερωση.
Κ. Γιαννακουρο "Αφες αυτοις ου γαρ οιδασι τοι ποιουσιν"!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι δυνατον σε συνθηκες ελευθερης δημοκρατιας ο διαχειριστής του blog να κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο ; Αυτά συνέβαιναν σε άλλες σκοτεινές εποχές. Στην εποχή των δοσίλογων.
Γιατί ενοχλήθηκες ; Μπας και πράγματι είσαι εγγονός δοσίλογου !
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν εισαι εσυ φιλελευθερος αλλο τοσο ειμαι εγω Σταλινικος!
Μονο και μονο που χαρακτηριζεις ενα χρησιμο ατομο οπως ο μπλοκερ δοσιλογο ,κάνεις αντιστροφη των ορων με τον εαυτο σου ....τον παντελως αχρηστο. Ακου λεει
Φιλελευθερος χαχαχαχ ,να ελεγες
τουλαχιστον Ζαιος και Γκαιη να το δεχτω!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψου ξεφτίλα 5:35, 8:42. Το μπλογκ έτσι λειτουργεί ποιος είσαι εσύ ρε που απαιτείς να σου δώσει ταυτότητα ο μπλόγκερ; Πες το όνομα πρώτα ηλίθιε

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.58 δεν ξέρω αν είσαι σταλινικός αλλά είσαι σίγουρα λεπενιστής.
Το αν ο μπλόκερ είναι χρήσιμο άτομο σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Αλλά μόνο και μόνο που δημοσίευσε ενυπόγραφο κείμενο ότι η θάλασσά μας από πλάζ μέχρι τις κατασκηνώσεις είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία χωρίς να έχει στα χέρια του κάποιο πόρισμα αρμόδιας αρχής, αλλά μόνο φωτογραφίες και video, εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα επικίνδυνο άτομο για τον τόπο μας.
Χρήσιμο άτομο θα ήταν αν τις φωτογραφίες και το video τις έστελνε στο εισαγγελέα και ζητούσε την παρέμβασή του. Πράγμα που το αποφεύγει , όπως ο διάλος το λιβάνι !
Δεν αναρωτιέσαι γιατί ;

Ανώνυμος είπε...

Αμ δεν τα ξέρεις καλά, ο γακος έκανε μέχρι μήνυση και κέρδισε ακόμα και τα δικαστικά εξοδα

Ανώνυμος είπε...

Ενδεχομενα οι ενεργειες του μπλοκερ να ηταν βεβιασμενες ή μη κανονικες.
Ομως οτι το προβλημα ηθελε να το αναδειξει αρα ενδιαφερεται να λυθει τον κανουν χρησιμο, σε σχεση με καποιον που ενω το γνωριζει το κρυβει!
Για την δυσφημιση εαν και εφ οσον υπαρχει δεν οφειλεται στον μπλοκερ ,αλλα στον δημαρχο που ενω επρεπε να αναλαβει ευθυνες ,ενεργειες και ενημερωση ποιειν την νισσαν.
Οσο για το "Λεπενιστης" ειναι τιμη μου να ειμαι Αστος, Παραγωγικος
Αστος και ελιτιστης,.
Κολεκτίβας παρασιτικος και γυφτος να μην ειμαι!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπλόγκερ! διέλυσε τα αριστερόστροφα ζλαπια, έχουν χάσει τον ύπνο τους μαζί με τους άρχοντες της παραλίας. Πονάει;;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστη 2.28 εσυ δεν τα ξερεις καλα. Μπορεί ο μπλοκερ δηλ ο Γάκος να σας πει τι συνεβη...

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη με τα λύματα θέλουμε να μάθουμε τι θα συμβεί πως θα λυθεί το πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

Παραλιακοι τρομοκρατες οπαδοι της Χαμας, αντε ψηστε κανενα κεμπαπ.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς της παραλίας τρομοκράτες όπως λες σηκωνόμαστε από τις 4-5 το πρωί να ετοιμάσουμε για να βγάλουμε ένα κομμάτι ψωμί. ΕΣΥ τι κάνεις ρε μόνο να κράζεις; Να βγει να μας πει το όνομα του ο μπλόγκερ. Σε μας χρωστάτε τον τουρισμό και τα λεφτά κάθε καλοκαίρι που έρχονται και ας βγάζουμε ψίχουλα. Ο δήμαρχος θα τα φτιάξει όλα με τον καιρό είδαμε και τους προηγούμενους. Αιντε βουλώστε το

Ανώνυμος είπε...

Σιλανς, μεροκαματιαρη ,καταπατητη , τα καμενα ειχαν ονομα οταν εσυ δεν υπηρχες σαν παραλιακος τωρα θα δεις την γλύκα του χειμωνα με τον Κιμ και καφε της παρηγοριάς.

Ανώνυμος είπε...

Όλα με τον καιρό θα γίνουν μεροκαματιάρη επιχειρηματία της παραλιακής με τα σκατα που τρέχουν στη θάλασσα τι θα γίνει, απάντηση καμία κατά τα άλλα όλα θα γίνουν ντροπή και μόνο ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Βλογκερ βάλε μετάφραση το μπλογκ και προς τα Αλβανικά μήπως μήπως δούμε σωτηρία απο αυτούς μιας και δικοι μας κοιμόυνται όρθιοι

Ανώνυμος είπε...

ιτιά.... ιτιά... φιλε προσεχε τον εαυτο σου ,απο ενδιαφερον στο λεω!

Ανώνυμος είπε...

Γραφτε γραφτε εσεις και ο κοντος τα ιδια

Ανώνυμος είπε...

Στα παλαιότερα των υποδημάτων του ο Λιάκος .Ούτε που τον νοιάζει.Ασε που μια ερώτηση που έπεσε από σχολιαστη στην προηγούμενη ανάρτηση ,εάν έχει ψυχολογικά ο τύπος. .εεε..τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια??Χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας.Μεχρι όμως να πάει θα μας παίξει τα νευρα

Ανώνυμος είπε...

Οπως ειπε και ο δημοκρατης Κουτσουμπας το ειδε ο Κιμ με τις ταμιεs στο Γαλαξια...Suggar Daddy!

Ανώνυμος είπε...

Για μια επιπλεον σακουλα των 0.11 λεπτων του ευρω που η ταμια στο σουπερ μαρκετ εκανε το λαθος να την τιμολογισει εξτρα εκανε φασαρια ο κιμ!