14 Σεπτεμβρίου 2024

«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα υδροπλάνα θα πιάνουν Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η αδειοδότηση για τη δημιουργία σταθμών υδροπλάνων σε τέσσερα (4) λιμάνια του νομού και συγκεκριμένα σε Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο Μαλεσίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport εστάλησαν από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, οι θετικές εισηγήσεις στα αιτήματα έγκρισης Υδάτινης Περιοχής ως Υδάτινο Πεδίο της Hellenic Seaplanes (Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.), για τους λιμένες Γλύφας Στυλίδας, Ράχες Στυλίδας, Αρκίτσας Φθιώτιδας και Θεολόγου Φθιώτιδας.

Σε αυτά αποτυπώνονται οι διάδρομοι προς-αποθαλάσσωσης των υδροπλάνων, περιοχή ελιγμών, περιοχή υδατοδρόμησης και θέση ελλιμενισμού υδροπλάνου, που θα ελέγξουν οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές (Λιμεναρχείο Στυλίδας, Α’ Λιμενικό Τμήμα Γλύφας και Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης), ώστε να διατυπώσουν την τελική γνώμη στη θετική εισήγηση του ΥΝΑΝΠ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στα Καμένα τίποτα? ούτε καν στον Άγιο! Γιατί ρε παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

Προφανως η πολιτικη στην χωρα μας ειναι φοβερα αξιολογιτικη.
Αποτω μαλιστα γιατι ρωτατε,αφου εσεις τους ψηφιζετε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως επί Συκιώτη, αναθέσαμε σε μια εταιρεία να κάνει φάκελο για να υποβληθεί πρόταση για υδατοδρομιο στον αγ. Κων.νο . Ο φάκελλος φτιάχθηκε?? Υποβλήθηκε?? Πληρώθηκε?? Η δαπάνη του φακέλου ήταν κοντά στα 20 Χιλ. ευρώ. Ποιος να ξέρει άραγε;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Έχει εγκριθεί υδατοδρομιο στον Άγιο πλήρες με ανεφοδιασμό και ελλιμενισμο, αυτά τα 3 είναι απλοί σταθμοί διέλευσης, εχει δημοσιευτεί το Μάιο εδώ.