26 Σεπτεμβρίου 2024

Προσπάθεια αρπαγής παιδιού στον Άγιο Σεραφείμ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναστάτωση στην τοπική κοινότητα του Αγίου Σεραφείμ του δήμου Καμένων Βούρλων από την είδηση για απόπειρα αρπαγής παιδιού.

Το περιστατικό καταγράφεται το πρωί της Τρίτης όταν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το 10χρόνο παιδί ,την ώρα που περπατούσε για να φτάσει στο λεωφορείο ένας άνδρας μέσης ηλικίας ζήτησε την βοήθεια του και ενώ το παιδί φοβισμένο τον αγνόησε συνεχίζοντας τον δρόμο του ο άγνωστος άνδρας επέμενε να το καλεί κοντά του και να του κάνει νοήματα.

Όπως επιβεβαίωσε στο ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 ο πατέρας του παιδιού που έχει ενημερώσει την αστυνομία και το σχολείο ,ο άγνωστος άνδρας «είχε το αυτοκίνητο του σε σημείο που δεν ήταν ορατό από μακρινή απόσταση και όταν το παιδί πλησίαζε εκείνος άνοιξε την πόρτα και ζήτησε από το παιδί να τον βοηθήσει σε κάτι. Το παιδί φοβήθηκε και απομακρύνθηκε όμως ο άγνωστο επέμενε να τον καλεί ,κάνοντας του νοήματα να μην φοβάται».

Το σημείο που σταματά το λεωφορείο είναι σε κεντρικό σημείο του Αγίου Σεραφείμ μπροστά στην παιδική χαρά.

Το ανήλικο παιδί φοβήθηκε πολύ και δεν θυμάται πολλές λεπτομέρειες περιγράφει όμως «έναν πολύ ευγενικό κύριο με γκρίζα μαλλιά που του έκανε νοήματα και τον καλούσε κοντά του» στην ερώτηση του πατέρα του μήπως ο άγνωστος είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα για αυτό του ζήτησε βοήθεια ,η απάντηση του παιδιού ήταν αρνητική. Ρωτήθηκε τόσο τον ίδιο παιδί όσο και ένα παιδάκι ακόμα που είχε οπτική επαφή εάν τον έχουν δει ξανά τον συγκεκριμένο άνθρωπο , χωρίς να είναι απόλυτα βέβαια τα παιδία ίσως να τον έχουν δει πριν περίπου ένα μήνα στην κεντρική πλατεία του χωριού να ψωνίζει.

Ο πατέρας του ανήλικου όπως είναι φυσικό θέλει για την προστασία του παιδιού του να διατηρήσει την ανωνυμία του αλλά εφιστά την προσοχή των γονιών των υπολοίπων παιδιών.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες υπήρξε παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή του Μώλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: