15 Σεπτεμβρίου 2024

Υπάρχει τελικά πρόβλημα με τον Βιολογικό στα Καμένα Βούρλα, πόσο σοβαρό είναι, και αν υπάρχει από πότε υπάρχει?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Θα ξεκινήσω με το τέρας του λοχνές, τον αποδέκτη ντε του βιολογικού που διαλύθηκε και βγήκε στην επιφάνεια εκεί δυτικά στο τελείωμα του camping του ΕΟΤ.
 
Εεε σαν να παραμεγάλωσε το τέρας του λοχνες Δήμαρχε! Δεν παίρνεις καμία τρίαινα, ώστε σαν σύγχρονος Αι Γιώργης να το σκοτώσεις, μην μας τσιμπήσει? (Προφανώς αστειεύομαι)
Το παρήγορο είναι ότι οι γλάροι έχουν βρει καταφύγιο στον αγωγό του αποδέκτη που αναδύθηκε.

Κάτι πρέπει να γίνει όμως, κάποια λύση πρέπει να βρεθεί, και προφανώς πρέπει να το συμπεριλάβεις δήμαρχε στο προ ημερησίας ώστε να ενημερώσεις τους δημότες ‘για το τι και το πως’ έχεις σκοπό να το αντιμετωπίσεις ως θέμα, με δεδομένο κιόλας ότι ο χώρος που είναι ο αποδέκτης, πλέον ανήκει σε άλλον. Αν δεν με απατούν οι πληροφορίες μου, το Ισπανικό fund έχει καταβάλει τα μέχρι τώρα κόμιστρα (πρόκειται περί αγοράς και όχι ενοικίασης), κατά συνέπεια δεν μας ανήκει ο εκεί χώρος και πρέπει να γίνουν σοβαρές μεταρρυθμίσεις … (Δεν μας ανήκουν βέβαια ούτε και οι ιαματικές πηγές, αλλά αυτό είναι άλλο άρθρο, μην τα μπερδεύουμε τα θέματα)

Πάμε στο προκείμενο, και με δεδομένο ότι πραγματικά πληθαίνουν οι αναφορές και τα παράπονα, το τελευταίο διάστημα, για δυσλειτουργία του Βιολογικού, και αυτά επικεντρώνονται για την έντονη οσμή, τόσο μέσα στα Καμένα Βούρλα, στα αντλιοστάσια αλλά και στο σημείο του αποδέκτη, με πλήθος φωτογραφιών και video από απλούς πολίτες, που αναδεικνύουν το πρόβλημα αλλά και εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους, αλλά και τις επιφυλάξεις τους, για την καθαρότητα της θάλασσας στο σημείο.

Θέλω να πω Δήμαρχε μας, ότι μην το πάρεις προσωπικά, προφανώς και δεν φταις εσύ, απλά σε εσένα έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας για εξυγίανση, γιατί κατά πως δείχνει όλοι ανεξαιρέτως οι προηγούμενοι, κρίθηκαν ανεπαρκείς στην διαχείριση του Βιολογικού.

Υπάρχει βέβαια και μικρή μερίδα δημοτών που υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα, και όσοι λένε ότι υπάρχει οσμή, όψη λυμάτων στην θάλασσα και πιθανότητα δυσλειτουργίας του Βιολογικού, κακώς το λένε γιατί δυσφημούν τα Καμένα Βούρλα!

Δηλαδή, αυτή η μερίδα των ανθρώπων, μας λέει ότι όλοι είναι συνδεμένοι με τον βιολογικό, δεν υπάρχει καμιά διαρροή ή εισροή ιαματικών στους κεντρικούς αγωγούς, τα αντλιοστάσια λειτουργούν άψογα, ο βιολογικός φτάνει μέχρι τριτοβάθμια επεξεργασία (που σημαίνει ότι παράγει σκέτο νεράκι), και ο αποδέκτης δεν έχει καμία διαρροή, ενώ χύνεται μέσα στην θάλασσα στα 200 μέτρα μέσα όπως προβλέπεται. Και τέλος μας λένε ότι υπάρχει και ολοκληρωμένη διαχείρισης της λυματολάσπης.
Μάλιστα … ενδιαφέρουσα άποψη… σεβαστή κατά τα άλλα, αλλά είναι πολλοί αυτοί που έχουν διαφορετική άποψη.

Όμως πάμε να δούμε λίγο ιστορία … και από πότε υπάρχει πρόβλημα, για τον βιολογικό μας, που ‘λειτουργεί’ περίπου από το 2002. (δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά να ψάξω στο ινετρνετ).

Δείτε λοιπόν άρθρα σχετικά με τον βιολογικό και τα λύματα στα Καμένα Βούρλα (παραθέτω ένα μόνο δείγμα, μιας και τα άρθρα είναι πάρα πολλά). Το πρόβλημα λοιπόν του Βιολογικού στα Καμένα Βούρλα είναι πολύ παλιό, και σχεδόν όλα τα τοπικά μέσα έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς … πάμε να δούμε (όρεξη για διάβασμα να έχετε)

4/2009 Εφημερίδα Σέντρα - Τι συμβαίνει τελικά με τον βιολογικό Καμένων Βούρλων;
https://lamianews.blogspot.com/2009/04/blog-post_2031.html

6/2010 Εφημερίδα Ημέρα - Η παρακμή της Δημοτικής αρχής των Καμένων Βούρλων
https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2010/06/blog-post_7262.html

Εγώ τα έλεγα από το 2014 - Ωρολογιακή βόμβα στα Καμένα Βούρλα…
https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2014/04/blog-post_1494.html

Τα έλεγα και το 2015 - Λύματα παντού !!
https://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2015/04/blog-post_19.html

6/2016 TVStar - Καταγγελίες για μόλυνση στα Καμένα Βούρλα
https://tvstar.gr/2016/06/27/katangelies-gia-molynsi-sta-kamena-vourla-foto-kai-video/

8/2018 άρθρο του Στέφανου Σταμέλλου - Αγανακτισμένοι οι παραθεριστές στην Παραλία Καινούριου
https://www.mag24.gr/1kamena-vourla-aganaktismenoi-oi-paratheristes-stin-paralia-kainouriou/

8/2018 sioriosfm - Υπολειτουργεί ο Βιολογικός Καθαρισμός Καμένων Βούρλων
https://siriosfm.gr/ypoleitourgei-o-viologikos-katharism/

8/2018 Sterea news - Δυσαρέσκεια κατοίκων και παραθεριστών για τη δυσοσμία
https://www.stereanews.gr/2018/08/dysareskeia-katoikwn-kai-paratheristwn-stin-paralia-kainourgiou-gia-ti-dysosmia-tou-viologikou/

8/2019 TVStart Λαμίας - Το λύματα του βιολογικού καθαρισμού βγήκαν στο δρόμο και έφτασαν στη θάλασσα.
https://tvstar.gr/2019/08/19/to-lymata-tou-viologikou-katharismou-vgikan-sto-dromo-kai-eftasan-sti-thalassa-foto/

2/2021 kathimerini.gr - Βιολογικοί που δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν

8/2021 lamianow.gr Καταγγελία – Καμένα Βούρλα : Επικίνδυνα λύματα και δυσοσμία
https://lamianow.gr/kataggelia-kamena-voyrla-epikindyna-lymata-kai-dysosmia-stin-odo-ippokratoys-foto/

8/2023 LamiaReport - Λύματα και δυσοσμία στην παραλία Καινούργιου, Καμένων Βούρλων
https://www.lamiareport.gr/index.php/kataggelies/item/263084-lymata-kai-dysosmia-stin-paralia-kainoyrgiou-kamenon-voyrlon

10/23 Κυρμανίδης κατακεραυνώνει Συκιώτη … και για τον βιολογικό
https://www.lamiareport.gr/index.php/parapolitika/item/268323-ilias-kyrmanidis-emfanisi-dimarxou-apopse-sta-kamena-voyrla

5/2024 kaliterilamia.gr – Πρόβλημα αγωγού - Απόρριψη λυμάτων στο λιμάνι Καμένων Βούρλων
https://www.kaliterilamia.gr/2024/05/blog-post_200.html

Ελάτε τώρα εσείς, να μου πείτε να μην είμαι επιφυλακτικός για το που εγώ θα κάνω μπάνιο, και αν θα πρέπει να σας ρωτήσω αν θα πω την άποψη μου, παραθέτοντας σχετικά δημοσιεύματα με video, φωτογραφίες, άρθρα, απόψεις κλπ κλπ

Μαζέψτε λοιπόν τα στοιχεία σας φίλτατοι, πάρτε και τα παραπάνω, και κάντε τις μηνύσεις σας, για να βρεθεί αν λειτουργεί ή όχι ο Βιολογικός, και το βασικότερο το ποιος φταίει για την κατάσταση.
Το πρόβλημα δεν το έχει αυτός που αναδεικνύει, υποδεικνύει ή καταγράφει ένα πρόβλημα, ΑΛΛΑ αυτός που το δημιουργεί ή αυτός που δεν το εξυγιάνει ως πρόβλημα. (με πράξεις ή με παραλήψεις)

Για να δούμε τώρα, ποιος τον δυσφημεί τον τόπο, το blog? Ή ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι?

Με τιμή
Κώστας Γιαννακούρος

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BLOGGER τι δεν καταλαβαίνεις;
ΝΑΙ, ο ΒΙΟΚΑ έχει κάποιο πρόβλημα, αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας.
Άλλο αυτό και άλλο να δημοσιεύεις ότι η θάλασσα σε ακτίνα 2-3 χιλιόμετρα από την κατάληξη του αγωγού δηλ όλος ο κόλπος από πλαζ έως κατασκηνώσεις - είναι ακατάλληλη για κολύμπι και εγκυμονούν κίνδυνοι ουρολοιμόξεων χωρίς να έχεις ούτε ένα πόρισμα αρμόδιας αρχής.
Αυτό πως λέγεται; Συκοφαντία, το λέμε εμείς, εσύ πως το λες;

Ανώνυμος είπε...

Η Καθημερινή το γράφει ξεκάθαρα. Έχουμε βιολογικό που δεν λειτουργεί ή υπολειτουργεί. Να κάνουμε μήνυση στην Καθημερινή!

Ανώνυμος είπε...

ουιιι οντως εχουμε προβλημα στον ΒΙΟΚΑ. εγω νομιζα οτι μονο εδω το γραφανε. εχει βουιξει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο, καλά τα έλεγες όταν ήσουν αντιπολίτευση, να σε δούμε τώρα. Αν κάνεις έργο θα είσαι δια βίου δήμαρχος. Για να δούμε θα το φέρει η βλάχα το τυρί ή είσαι μια από τα ίδια με τους άλλους;;

Ανώνυμος είπε...

Κε Γιαννακούρε όλες αυτές οι δημοσιεύσεις που αναφέρεις είναι πάνω κάτω οι ίδιες, με τις ίδιες φωτογραφίες και έχουν γίνει από ανώνυμους κατοίκους της περιοχής καινουρίου. Αυτοί οι κάτοικοι που λένε αυτά δεν έχουν ονόματα; Γιατί να τους πάρει κανείς στα σοβαρά ;
Μπορεί να υπάρχει κάποιο τοπικό πρόβλημα εκεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλος ο κόλπος είναι ακατάλληλος για κολύμπι.
Χιλιάδες επισκέπτες κολύμπησαν σε αυτά τα νερά όλο το καλοκαίρι και δεν υπήρξε κανένα καταγεγραμμένο κρούσμα που να οφείλεται σε μόλυνση από τα νερά.
Γι αυτό σου συνιστώ να ανακατασκευάσεις και όχι να προσπαθείς να μας πείσεις ότι έχεις δίκιο.
ΙΑ

Ανώνυμος είπε...

απαντώ εγώ ένας παλιός σύμβουλος. τι λε ρε φίλε 21,38? αυτές οι δημοσιεύσεις που διάβασα είναι από το 2009 και για κάθε σχεδόν χρόνο μέχρι το 2024. αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα. σκατά στην θάλασσα. που ξέρουμε εδώ και χρόνια όλοι μας. σωστά και είναι πάνω κάτω οι ίδιες. αφού το πρόβλημα είναι το ίδιο. δε κατάλαβα, οι κάτοικοι του καινούργιου τι είναι μαλάκες? δεν μπορούν να καταγγείλουν? είστε για το γάιδαρο καβάλα εντελώς. υπάρχει πρόβλημα και είναι και σοβαρό. εσύ δεν θες να το παραδεχτείς. ξέρεις σε πόσα δημοτικά συμβούλια έχει γραφτεί ότι πετάμε τα σκατά στην θάλασσα?????

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή παλιέ σύμβουλε και για σένα όλος ο κόλπος είναι ακατάλληλος για κολύμπι ;
Με ποια στοιχεία βρε σύμβουλε ;

Ανώνυμος είπε...

Το Καινουριο ειναι το μονο που δεν πρεπει να κανει κιχ.
Σταματησαν τον Αποδεκτη μπροστα στην μαντρα θωμου ενω επρεπε να καταληξει στο βοαγριο.
Τωρα τι θελουν μετα το Κ Υ και την Αστυνομια να κανουμε καναλια να παει η θαλασσα στο κολοχωρι,πως τοχουν δει δηλ Ερμιονιδα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας φτανουν ρεζιλιδες ζαιοι τα δικα σας , τωρα ειναι φασιστας και ο μπλοκερ
Γιατι λοιπον γραφετε σε ενα φασιστικο σαιτ οπως λετε,,πως καταδεχεστε να σας διαγραφει,γιατι δεν απευθυνεστε,στα Λαμιωτικα μεσα.


Ανώνυμος είπε...

μα τι χαζά γράφεις βρε? o αποδέκτης απο τον βιολογικό απέχει 1χλμ. ο βιολογικός μέχρι τον βοάγριο απέχει 3χλμ. τι θα κάναμε τον βοάγριο το σκατόρεμα των καμένων. είσαι σοβαρός;;

Ανώνυμος είπε...

Μπακοκαινουριωτη, μιλαμε για τριτογενη καθαρισμο δηλ για
νερο για ποτισμα .
Ετσι και αλλιως μαζι με τον Μωλο εκει θα καταληξουν οι αποδεκτες μετα την τουριστικη επενδυση στο καμπιγκ ΕΟΤ.

Ανώνυμος είπε...


Με τιμή
Κώστας Γιαννακούρος;;:

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Blogger διέγραψες το σχόλιό μου για 14η φορά Εγώ το ξαναδημοσιεύω για να διαβάζουν οι αναγνώστες και την άλλη άποψη… πως ένα μικρό τοπικό πρόβλημα στο τέλος του αγωγού… εσύ το παρουσίασες ΟΛΟΣ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ !
Διέγραψα τις λέξεις που σε ενοχλούν και ελπίζω αυτή τη φορά να μην το διαγράψεις γιατί στη περίπτωση που το κάνεις θα επιβεβαιώσεις οτι είσαι πράγματι ΦΑΣΙΣΤΑΣ !

Το σχόλιό μου
Για και χαρά ρε πατριώτες και εμένα ο πατέρας ήταν καμενοβουρλιώτης αλλά εγώ τώρα είμαι ετεροδημότης.
Για άλλη μια φορά δεν σας καταλαβαίνω !
Αν και για την πρώτη έχετε κάποια ελαφρυντικά γιατί ψηφίσατε… πατριωτικά !
Για τη δεύτερη όμως δεν έχετε ελαφρυντικά.
Είναι μωρέ οι θάλασσές μας μολυσμένες;
Όχι φυσικά !
Απόδειξη ;
Πενήντα χιλιάδες άνθρωποι έκαναν μπάνιο σε αυτές το καλοκαίρι.
Διαπιστώθηκε κρούσμα ουρολοίμωξης ;
Κανένα.
Πως λοιπόν ανέχεστε αυτόν τον blogger να τις κατατάσσει στις μολυσμένες θάλασσες ;
Τι νομίζετε θέλει πολύ τη σήμερον ημέρα με τα social media να κυριαρχούν, να πάρετε τη κατηφόρα ;
Κυνηγήστε τον δικαστικα που θέλησε να σας χτυπήσει στην ‘’αχίλλειο πτέρνα’’ σας.
Νο Ιαματικά, Νο Θάλασσα, πως θα γίνετε μωρέ τόπος προορισμού ;
Που ‘ναι μωρέ αυτός ο πατριώτης δημαρχάκος ;
Που ‘ναι μωρέ αυτοί οι Σύλλογοι ;
Κανένας, μα κανένας, δεν ενδιαφέρεται για αυτόν τον έρμο τόπο ;
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

kamena voyrla blogger είπε...

Πως γνωρίζεις ότι απλά υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα στο τέλος του αγωγού? Είσαι ειδικός επι των βιολογικών?

Πως ξέρεις πόσοι έκαναν μπάνιο στα Καμένα Βούρλα? Τους μέτρησες?

Πως ξέρεις αν και πόσοι από αυτούς που έκαναν μπάνιο είχαν πρόβλημα? (εγώ ξέρω ανθρώπους που παρουσίασαν προβλήματα από την θάλασσα) έχεις στοιχεία από κάποια κεντρική ιατρική υπηρεσία?

Ο Blogger δεν κατέταξε την θάλασσα στις μολυσμένες, κατέγραψε ότι αυτός δεν θα έκανε μπάνιο εκεί. (νομίζω ότι ο κάθε ένας κάνει μπάνιο όπου του αρέσει)

Το γεγονός ότι δεν αποδέχεσαι κανένα δημοσίευμα και συνεχίζεις να λες το δικό σου, (και απαιτείς όλοι να έχουμε την δικιά σου άποψη) ενώ η ρητορική μίσους και απαξίωσης προς το blog είναι το φυσιολογικό και καθημερινό για εσένα, αυτόματα σε κατατάσσει στους μη επιθυμητούς αναγνώστες και σχολιαστές. Σε παρακαλώ να μην ξαναγράψεις σε αυτό το blog (όχι τουλάχιστον σε αυτό το ύφος).

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά φασίστας με όλη την σημασία της λέξεως είσαι εσύ, που θέλεις ντε και καλά να υιοθετήσουμε την δικιά σου άποψη.

Εμ σου δίνω βήμα να γράψεις την άποψη σου, θέλεις να γράφεις και εναντίων του blog και του blogger, που κατέγραψε την άποψη του. Ε αυτό πάει πολύ. Μην απαντήσεις καν, δεν έχει νόημα. Το σταματώ εδώ. Απλά σε ενημερώνω ότι όσο συνεχίζεις την ρητορική μίσους και απαξίωσης του blog εγώ θα σου διαγράφω τα σχόλια. (για να μην αναρωτιέσαι γιατί στα διαγράφω)

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Blogger οι απαντήσεις μου στα ερωτήματά σου…

Blogger: Πως γνωρίζεις ότι απλά υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα στο τέλος του αγωγού? Είσαι ειδικός επι των βιολογικών?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν είμαι ειδικός αλλά ούτε και άσχετος. Οι φωτογραφίες οι δικές σου δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι τοπικό στο τέλος του αγωγού

Blogger: Πως ξέρεις πόσοι έκαναν μπάνιο στα Καμένα Βούρλα? Τους μέτρησες?
AΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι δεν τους μέτρησα αλλά ο κόσμος φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο έτος και ο δήμαρχος τους ανέβασε σε πολύ υψηλότερο νούμερο από το δικό μου

Blogger: Πως ξέρεις αν και πόσοι από αυτούς που έκαναν μπάνιο είχαν πρόβλημα? (εγώ ξέρω ανθρώπους που παρουσίασαν προβλήματα από την θάλασσα) έχεις στοιχεία από κάποια κεντρική ιατρική υπηρεσία?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, μίλησα με τη διοίκηση του Κέντρου Υγείας και μου είπαν ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα που να οφείλετε στη θάλασσα.

Blogger: Ο Blogger δεν κατέταξε την θάλασσα στις μολυσμένες, κατέγραψε ότι αυτός δεν θα έκανε μπάνιο εκεί. (νομίζω ότι ο κάθε ένας κάνει μπάνιο όπου του αρέσει)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είπες κατά λέξη ‘’ Εγώ δεν θα έκανα μπάνιο σε ακτίνα 2-3 χιλιομέτρων, δηλαδή από την εκκλησία στα Καμένα μέχρι και τις κατασκηνώσεις της εκκλησίας. ειδικός δεν είμαι αλλά οι ουρολοιμώξεις θα πάνε σύννεφο, και προτιμώ να λειτουργώ εκ του ασφαλούς’’ Όταν κάποιος διαβάζει αυτή τη τοποθέτηση του διαχειριστή του μόνο ‘’ΜΜΕ’’ που έχουμε στο δήμο μας, αρχίζει να ψάχνεται, να φοβάται, να το συζητά, και να αναπαράγεται από στόμα σε στόμα με δυσάρεστες συνέπειες για την τουριστική κίνηση της πόλης μας.

Blogger : Το γεγονός ότι δεν αποδέχεσαι κανένα δημοσίευμα και συνεχίζεις να λες το δικό σου, (και απαιτείς όλοι να έχουμε την δικιά σου άποψη) ενώ η ρητορική μίσους και απαξίωσης προς το blog..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι δεν αποδέχομαι τα δημοσιεύματα… Ποτέ δεν απαίτησα να έχετε τη δική μου άποψη

Blogger και μόνο που αναφέρεις ότι μου δίνεις βήμα να γράφω την άποψή μου αλλά ΔΕΝ μου επιτρέπεις να έχω άλλη άποψη, ενάντια στη δική σου… και λόγω της αντίθετης άποψης με κατατάσσεις στου μη επιθυμητούς αναγνώστες και μου ζητάς να μην ξαναγράψω στο blog… δείχνει ότι πράγματι διακατέχεσαι από ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Θα σε απογοητεύσω.
Και θα γράφω και θα σε αντικρούω στις όποιες θέσεις σου που κάνουν κακό στο τόπο μου.
Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης.
Εσύ από πού ξεφύτρωσες, γιατί το όνομά σου, καθώς λένε, δεν το ξέρει η Αστυνομία.
Εκτός και αν είναι ψευδώνυμο, καθώς υποστηρίζουν πολλοί !
Είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ και τα δυο σχολια σου ειναι προς τη σωστη πλευρα της ιστοριας.
Μακαρι να υπηρχαν και ΔΗΜΟΤΕΣ σαν εσενα να βαζουν στη θεση του τον καθε συκοφαντη του τοπου μας.
Μπλοκερ εκανες τη τριχα τριχια και ελπιζω να μην προξενησες μεγαλο κακο στο τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα είσαι αστείος εσύ που γράφεις σαν ετεροδημότης και σαν ανώνυμος. ο ίδιος είσαι. εγώ διάβασα όλα τα δημοσιεύματα και όλα λένε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. ακόμα και η εφημερίδα καθημερινή το λέει. Ο βιολογικός καταρρέει από το 2008. μέχρι και ο δήμαρχος το παραδέχτηκε. εσύ το χαβά σου. καλά σου λέει ο βλοκερ να μην γράφεις. είσαι ντιπ στούρνος.

Ανώνυμος είπε...

ρεε ξεκολλα ρε ετεροδημοτη μανιοκαταθλιψη εχεις παρε χαπια να ηρεμισεις γιατι δεν σε βλεπω καλα

Ανώνυμος είπε...

Βρε αληταρά 10 24 εσύ που γράφεις για το Καινούργιο δεν ντρέπεσαι λιγάκι?? Από πότε υπάρχουν πολίτες δυο κατηγοριών? Οι καμενοβουρλιώτες είναι υπεράνω και οι καινουργιώτες μαλάκες? σοβαρά τώρα? Αυτό το μυαλό κουβαλάτε? αντε από εκεί λέσια της κοινωνίας. σκατοκαρυωτες του κιαρατα

Ανώνυμος είπε...

Ρε, βουλο, ο μπλοκερ ειναι χρησιμος, παραγει εργο ενημερωσης και λαικου ελεγχου στην εξουσια!
Εσευ ανθρωπαριο εκ γενετης καμενοβουρλιωτικο δειξε μας το εργο σου επι συγκεκριμενου θεματος,αχρηστη και λυσσαρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπακολαικατζη αν δε υπηρχαν οι καρυωτες που θα πηγαινες να βγαλεις μεροκαματο στις Μεξιάτες.ουστ .

Ανώνυμος είπε...

Καθημερινε οικονομικε μεταναστη αντι να λετε που καλα που υπαρχουν τα Καμενα ορμηξατε με τον καποδιστρια να παρετε τις Υπηρεσιες ,μονο οι τραπεζες και τα Σουπερ μαρκετ γλυτωσανε επειδη ειναι ιδιωτες,κολογυφτοι .

Ανώνυμος είπε...

ρε έτσι όπως τα κάνατε τα καμένα εσείς οι μαγαζάτορες χάρισμα σας. βρώμα από άκρη σε άκρη σκατίλα με υποδομές και υπηρεσίες νοοτροπίας 60. εκεί που χέσανε οι επιχειρηματίες φύτρωσαν οι καρυώτες μαγαζάτορες

Ανώνυμος είπε...

ένα δίκιο για τις υποδομές το έχεις .. χααααα

Ανώνυμος είπε...

Ενω το γυφτοχωρι εχει υποδομες ,δενουν στη πλατεια γιωτ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σχετη αηδία είστε πλέον, έχουμε και εδώ ...βοθριλα , αηδιάζει κάνεις με το επίπεδο του μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον για να δέσεις στο λιμανάκι του Καινούργιου είναι δωρεάν, εσείς για να δέσετε την βάρκα σας στο λιμάνι τα ακουμπάτε σε ξένον. Δεν είναι δικό σας. Ούτε αυτό δεν ήσασταν άξιοι να κρατήσετε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης.
Και υπογράφεις ετεροδημοτης ρε θα μας τρελάνετε

Ανώνυμος είπε...

1:38 αυτή είναι η κοινωνία καλή μου
Να μην μπαίνεις αφού δεν σ αρέσει

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Σχολιαστές υπάρχει μια παροιμία πολύ χαρακτηριστική για την περίπτωσή σας….
Και έρχεται να δέσει… κουτί, με τα όσα γράφετε !
‘’Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει !’’
Που θέλει να πει ο θυμόσοφος λαός μας… πώς με δημότες σαν εσάς, δεν μπορούν να αλλάξουν τα δημοτικά πράγματα διότι άγεστε και φέρεστε κατά πως προστάζει το κάθε γκεσέμι αγνοώντας το καλό το δικό σας !

Ανώνυμος είπε...

Εσείς κε Αργυρόπουλε γιατί δεν παίρνετε θέση στη διένεξη μεταξύ Blogger και Ετεροδημότη;
Για άλλα ποιο επουσιώδη ήσασταν λαλίστατος, για αυτό το καίριο θέμα, γιατί απέχετε;
Είναι πράγματι ο κόλπος μας μολυσμένος (blogger) ή υπάρχει μόνο τοπικά κάποιο πρόβλημα (ετεροδημότης) ;
Αν δεν κάνω λάθος, νοικιάζετε και διαμερίσματα σχετικά κοντά στο σημείο που καταλήγει ο αγωγός. Έπαθε κάποιος ενοικιαστής σας ουρολοίμωξη;
Γιατί σιωπάτε, ενώ κοινός φίλος με βεβαιώνει ότι καθημερινά βλέπετε τι γράφετε στο blog;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι γουστάρει ρε, λογαριασμό θα σου δώσει ο Αργυρόπουλος και ο κάθε ένας αν θα σχολιάσει ή όχι. Ρε τι φασισταριά είστε εσείς ρε! Ρε καλά σας λέει ανεπιθύμητους ο blogger. Για να δεις ποσο προβοκάτορας είσαι, ρωτάς από έναν νομικό να κάνει αναλύσεις που κάνει ένας χημικός για να σου πει αν ο κόλπος είναι μολυσμένος. Εσύ ρε παπάρα γιατί δεν πας να κάνεις αναλύσεις να δεις? Και μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι είσαι ο ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ και γράφεις και σαν Ανώνυμος. Μην μας περνάς για μαλάκες δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Όπως έχει πει ένας σύγχρονος φιλόσοφος

"Δεν μπορείς να ζεις σ αυτόν τον βόθρο, εάν δεν είσαι κουραδα

μολύνεσαι και πεθαίνεις από πανούκλα"

Όποτε αγαπητοί όσοι ζείτε εδώ είστε μέρος αυτής της κατάντιας και εν δυνάμει κουραδα

Ανώνυμος είπε...

Ε' σχολιαστή 3.35 το ότι είσαι μαλάκας δεν χρειάζεται να στο πει ο ετεροδημότης....
Απο τη στιγμή που απαντάς για τον Αργυρόπουλο, αυτό και μόνο δείχνει το πόσο μαλάκας είσαι !

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ για κάθε έναν που ο αυτόκλητος εισαγγελέας εσύ ο Ανώνυμος εγκαλεί προς απολογία ονομαστικά αναγνώστες. Αν δεν το κατάλαβες αυτό τότε είσαι δυο φορές μαλάκας. Επιμένω βέβαια ότι είσαι ο ένας και μοναδικός που θέλεις να πετάς λάσπη προς άπαντες, με κύριο στόχο το blog και όσους σχολιάζουν, αλλά σε πήραμε χαμπάρι. Πάρε τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. άντε μπράβο ηλίθιε

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμία τεκνον μου - σκέψου τα λόγια του φιλοσόφου και θα βρεις την απάντηση μέσα σου ή στον καθρέφτη σου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΑΤΙΛΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΑΤΙΛΑΣ.
ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΝΤΙΛΕΣ

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Μόνος σου 4.31 λες αλήθειες...
Πράγματι στο λιμάνι μυρίζει σκατίλας αλλά δεν προέρχεται απο τον βιοκα...ας το ψάξει ο δήμος ;
Πράγματι στη παραλία καινουρίου μυρίζει αλλά το φαινόμενο είναι τοπικό...
Στις παραλίες πχ ΦΛΟΙΣΒΟΥ, ΚΑΜΙΝΟ, ΠΑΓΩΤΑΤΖΙΔΙΚΟΥ, ΠΛΑΖ, δεν μυρίζει τίποτα...
Στις δε υπόλοιπες παραλίες ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΣΙΣΣΥ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ, όλα καλά...
Πως λοιπόν ο μπλοκερ ισχυρίζεται οτι σε ακτίναι 2-3 χιλ από εκκλησία κβ εως κατασκηνώσεις τα νερά είναι μολυσμένα ;
Σε μολισμένα νερά έκαναν μπάνιο και τα παιδάκια στις κατασκηνώσεις;
Αν είναι έτσι ο ΣΥΜΕΩΝ διέπραξε έγκλημα !
Δεν νομίζω όμως ότι ο ΣΥΜΕΩΝ δεν έχει τις απαραίτητες γνωματεύσεις των αρχών για την καταλληλότητα των νερών.
Διαφωνείς ;
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια
Σκέφτομαι το πρώτο δημοσίευμα του blogger της 7.9.24 ''Πρόβλημα με τον Βιολογικό στα Καμένα Βούρλα – Πετάχτηκε ο αγωγός στον αέρα'' να το στείλω στον ΣΥΜΕΩΝ να δούμε τι θα απαντήσει; Άφηνε τα παιδάκια να κολυμπούν σε μολυσμένα νερά;
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ιδιωτης της τουριστικης μαρινας ΚΒ δινει
στον δημο και κατ επεκταση στην λουτροπολη
1. Ενοικειο 22000 ευρω ετησιως .
2. 10% επι των ακαθαριστων σε πωλησεις λροιοντων εκτος συμβολαιων ελλιμενισμου.
3.Πληρωμες μισθωτων υπηρεσιων
4. Ασφαλιστικες εισφορες ΕΦΚΑ
5. Φορο εισοδηματος.
Στα ανωτερω πρεπει να προστεθουν μεσω προστιθεμενης αξιας λογω επανδυσης τα κατωθι.
1 .Αναλωσιμα σε σουπερ μαρκετ
2. Καταναλωση σε καταστηματα επισιτιστικων ,καφε καυσιμα
3. ΦΠΑ στο κρατος επι ολων αυτων.
Ετσι αν υπολογισουμε και τα εξοδα χρησης για να ειναι υπο τον ελεγχο του Δημου που σημερα αποφευγονται τοτε το συνολικο θετικο αποτυπωμα ειναι μεγαλο.
Δεν μπορω να το αναλυσω πιο απλα σε καποιους που νομιζουν οτι ο δημος μπορει να ειναι κερδοφορος κανωντας επαγγελμα .

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

5:43 θεωρείς ότι τα 22.000 ευρώ είναι ένα ποσό ικανοποιητικό για 4 καταστήματα για την εκμετάλλευση της μαρίνας και για το πάρκινγκ; Όσο για το 10% επί των ακαθάριστων αυτό είναι δικό σου , ρώτησε στον Δήμο πόσα έχει εισπράξει από το 10%. Άλλωστε όπως ακούγεται τα κατάστημα τα εκμεταλλεύονται άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ, ΟΔΗΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 22000- 5000 ΙΣΟΝ 17000 ΤΙΣ 5000 ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο Ε Ο Τ. Ε ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οταν το ειχε στην εποπτεια του ο Δημος ηταν ζημιογονο,ναι η οχι,
Μεροκαματα καθαριοτητος
Αυτοκινητα και καυσιμα,
Υπαλληλους φυλαξης χωρου,
Ηλεκροφωτισμος ,υδρευση κλπ
Απο δε εισπραξη μηδεν, λογω λαικης καταληψης του συλλογου ερασιτεχνων ψαραδων και προπωληση θεσεων με τιμημα απο επαγγελματιες παρκαδορους βαρκων.
Και ερχεται η συμβαση με τον ιδιωτη που το καθιστα κερδοφορο εστω και με μικρο τιμημα τοτε ειναι επιτυχια.
Την συνέργεια με την πολη και το οφελος περαν του μισθωματος δεν την υπολογιζεται;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πήδημα βρε παιδιά ;
Πως απο τον βιοκα πήγατε στη μαρίνα;

Ανώνυμος είπε...

Άντε να γράψω εγώ κάτι για το λιμάνι.
1. Δεν έχει καμιά δουλειά ο ΕΟΤ στο λιμάνι
2. Δεν ανήκει στον Δήμο μας, αλλά του δόθηκε η διαχείριση ως προς την λειτουργία του με μίσθωμα στο κράτος 5000 € ετησίως. (?) 3. Αφού η κατ αρχήν λειτουργία του (πριν την αδειοδότηση του) ήταν επιζήμια για δήμο (ΔΕΠΑΚΑΒ-ΔΕΚΑΒ), αποφασίσθηκε μίσθωση του. 4. Ο μισθωτής(Χ) εδωσε 22.000€ + από τον τζίρο ??(10%) και προκαταβολή 66.000€ για 3 χρόνια.
5. Διάρκειας μίσθωσης 32 χρόνια.
Η διαδικασία της μισθωσης του, έχει αναρτηθεί στο Διαύγεια, ας το ψάξουν, οι ενδιαφερόμενοι για πλήρη και έγκαιρη γνώση. Καλή νύχτα σας.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Ο βιολογικος ως θεμα ηταν ενα νοητικο κατασκευασμα υπερτιμημενης προσοχης.
Ξεκινησε απο καποια ατυχη γεγονοτα, διογκωθηκε απο το μπλοκ,περασε σε εμμονικους, και οπως συνηθως γινεται μετα την υπερπροσπαθεια ηλθε η υποτονικοτητα και ισως και η ληθη.
Ολα τα τοπικα θεματα ακολουθουν διαγραμματικα μια πορεια που περιεχει μια κορυφωση και μια επαναφορα σαν τον χρηματιστηριακο δεικτη..
Το επομενο θεμα πιθανον να καταγραψει νεο ρεκορ εγγραφων!
Σιγουρα ρολο παιζει η πληροφορια στο γεγονος, η επωνυμη δηλωση, η αντιπαθεια ή η συμπαθεια προς το προσωπο που κανει μια τοποθετηση, για να ακολουθησει ορυμαγδος ξεσπασματος περι δικαιου ,σωστου, και δικαιωματος απο "εμβριθεις" ανωνυμους!
Η κριτικη λοιπον στα κοινα ειναι συνδυασμος συναισθηματων και οχι
κατ αναγκην πραγματικοτητος .
Στο Φιλελευθερο πεδιο σκεψης δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος του
αντικειμενου δηλ της πραγματικοτητος,ολα τα αλλα ειναι υπερβατικα, ιδεας, επιθυμιας και τελικα .... Σοσιαλισμος.
Προτεινω εναλλαγη σκυταλης με νεο θεμα που θα επιλεγεί απο "προλεταριακη" επιτροπη δημοτων!

Ανώνυμος είπε...

Σωστα!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόσφατα παντρεμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτή την στιγμή στις Σπέτσες και προσπαθεί να ηρεμήσει μετά από όσα έγιναν αλλά ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη έχει εκφράσει την ανησυχία του να φύγουν από την Ελλάδα κάτι που ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί και θέλει να του αλλάξει γνώμη πάση θυσία. Οι καβγάδες στο ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες είναι συχνοί, ο Τάιλερ δεν έχει συνηθίσει ακόμη τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα και νιώθει παραμελημένος κάτι που στο μέλλον θα φανεί ακόμη περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το ζευγάρι ήσυχο. Τι μανία έχετε να βάζετε το μάτι σας στην κλειδαρότρυπα της κάθε κρεβατοκάμαρα. Αισχος.
Συμφωνεί ο Κρίτων ?

Κριτων είπε...

Ειναι ατομικη επιλογη ,αυτοδιαθεσης
που προστατευεται απο το Συνταγμα. .
Η φιλελευθερη οπτικη δεν μπορει να μην βλεπει την ατομικη ελευθερια ως πρωταρχικο στοιχειο της δημοκρατιας.,αρα θετικα!
Εχουμε ομως στην περιπτωση τον αριστερο ιδεολογο
Κασσελακη με προταγμα το δηθεν κοινωνικο οφελος μεσω της παρεμβασης.
Αυτο απο μονο του υποβιβαζει το πρωτειο της ελευθεριας του ατομου, θετωντας το σε δευτερη μοιρα σε σχεση με την κοινωνια, αρα αυτοαναιρειται ως προς την προσωπικη επιλογη του,που ειναι στην ουσια εκφραση της ατομικης ελευθεριας και ευθεως αντιστοιχη με την ατομικη ιδιοκτησια την οποια ως σοσιαλιστης την υποτασει στην κοινη διαχειριση -καταναγκαστικα- μεσω των φορων!
Ουσιαστικα λοιπον ή δεν ειναι Σοσιαλιστης η προσχηματιζεται ,γιατι Γκαιη ειναι!

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο η αναφορά στον Συμεών τους έκανε όλους και λάκισαν σαν τα ποντίκια και τόριξαν στην φιλοσοφια της κλειδαρότρυπας. Πως τόπαμε; Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει

Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμία λέει ‘’Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει’’ που σημαίνει πως αν δεν δείξεις εκτίμηση για τα δικά σου πρόσωπα ή πράγματα, τον δικό σου κόπο, θα βγεις χαμένος.
Εμείς εδώ κάνουμε ακριβώς το αντίθετο.
Κατηγορούμε μόνοι μας την πόλη μας, τις θάλασσές μας, κτλ
Το ‘’Φιλοσοφοῦμεν ἄνευ μαλακίας’’ το μετατρέψαμε σε ‘’Φιλοσοφοῦμεν μετά μαλακίας’’

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα απορώ πως εσύ ένας φυσιολογικός κατά τα άλλα άνθρωπος να μη διακρίνεις τους κινδύνους που διατρέχει η πόλη μας και να τους αγνοείς…κρυπτόμενος πίσω από ιδεολογίες !
Πρόσεξε γιατί η ιδεολογίες αποβλακώνουν !
Καταλαβαίνω πολύ καλά την ανάγκη σου για ιδεολογίες προκειμένου να καλύψεις τις ψυχολογικές σου ανάγκες. Σε τοποθετούν κατευθείαν στην πλευρά των καλών, σε εφησυχάζουν ηθικά και πνευματικά. Ωστόσο, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή με τις ιδεολογίες και τους κινδύνους που ενέχει η κατάχρησή τους. Η ιδεολογία σε αποβλακώνει – οπότε με τη μεταφορική έννοια και σε τυφλώνει και σε κουφαίνει.
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μαθαίνω από το περιβάλλον του Συμεών ότι θα τα βάλει μαζί σου που δεν τον ενημέρωσες για το δημοσίευμα του μπλόκερ. Πήραν εμαιλ με το επίμαχο δημοσίευμα και δεν ξέρουν πώς να του το πουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχετε μπλεχτει πολυ παιδια
Ηρεμια...ολα θα γινουν σιγα σιγα
Διαβαζουμε για ετεροδημοτες κλπ πρωτης και δευτερης κατηγοριας
Διαβαζουμε για τον Μητροπολιτη.........ο οποιος δεν θα επρεπε να ανακατευεται πουθενα,ασχετο εαν κανει το αντιθετο,πραγμα απαραδεκτο.Βεβαιως με την δικη σας ανοχη διδοντας του πεδιο......
Ησυχαστε και βρειτε τα για το καλο ολων σας

Ανώνυμος είπε...

Θα την βρει η Παπια την λιμνη!

Ανώνυμος είπε...

όταν έγινε το πρόβλημα με τον αγωγό τα παιδάκια είχαν φύγει από την κατασκήνωση

Ανώνυμος είπε...

Με φλυαρίες, φιλοσοφίες και απρέπειες δεν τίθεται ούτε λύνεται με σοβαρό τρόπο το πρόβλημα λειτουργιάς το ΒΙΟΚΑ. Ο Σταθμός δεν λειτουργεί, τα λύματα ανεπεξέργαστα πέφτουν στο Μαλιακό κόλπο με όλες τις συνέπειες ρύπανσης και μόλυνσης του περιβάλλοντος. Δήμαρχε, δεν φταις εσύ για το παρελθόν, όμως πρέπει άμεσα να επιληφθείς του θέματος. Σχημάτισε ΑΜΕΣΩΣ επιτροπή από συμβούλους για έλεγχο των συμβατικών υποχρεώσεων του ανυπάρκτου εργολάβου, την τήρηση των περιβαλλοντικών ορών που έχει θέσει η περιβαλλοντική νομοθεσία, έλεγχο των φυσικοχημικών αναλύσεων των επεξεργασμένων λυμάτων και εφάρμοσε ένα σχέδιο δράσης για την λύση του προβλήματος. Όλα τα άλλα είναι συζητήσεις καφενείου.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ε, δεν χρειαζεται καν να υποβαλεις σχετικο βιογραφικο στο δημο για την αναληψη θεσης εμμισθου ειδικου συνεργατη.Τραβα τωρα, τωρα ,
στον Κιμ την πηρες την θεση!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε δεν έχω τα προσόντα για σύμβουλος σε τέτοια θέματα/ Στην Περιφέρεια εργάζομαι και άπλα γνωρίζω από διαδικασίες.

Ανώνυμος είπε...

Τι εισαι δηλ μετακλητος εργαζομενος με τηλεργασια στο σπιτι?