11 Μαΐου 2024

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Κυριακή 12.05.2024 στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 λόγω εκτέλεσης εργασιών για επέκταση δικτύου Μέσης & χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις κάτωθι περιοχές του ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ:

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΟΛΗ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΣΑΡΑ, ΤΟ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 08:00 ΕΩΣ 14:00.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Διαβάστε περισσότερα...

08 Μαΐου 2024

Σήμερα τα εγκαίνια του 3ου Τουρνουά Βαλένθια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Αγίου Κωνσταντίνου θα ανοίξει τις πύλες του το 3ο Valencia CF Academy SEE International Tournament.

Το παρόν στα εγκαίνια θα δώσουν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κος Φάνης Σπανός, καθώς και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κος Ηλίας Κυρμανίδης.



Διαβάστε περισσότερα...

03 Μαΐου 2024

Ελλείψεις σε αμνοερίφια – Μεγάλη η ζήτηση οβελία στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ελλείψεις παρατηρούνται σε αμνοερίφια με τους κρεοπώλες να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες τους.

Η τιμή σε σχέση με πέρυσι είναι ελαφρώς αυξημένη όμως οι καταναλωτές εμφανίζονται αποφασισμένοι να γιορτάσουν το Πάσχα όπως κάθε χρόνο.

Η κίνηση στη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων είναι αυξημένη με τους ετεροδημότες να έχουν φτάσει ήδη όπως και οι επισκέπτες, οι οποίοι επιλέγουν να προμηθευτούν τον οβελία από τα τοπικά καταστήματα



Διαβάστε περισσότερα...