19 Δεκεμβρίου 2023

Πρόσκληση στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δ. Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



100 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα φέρουμε μαζί μας και το κουμάντο μας ή θα το χρεωθείς εσύ στον Μήτση;

Ανώνυμος είπε...

Σαφεστατα Κυπμανιδης-Μητροπολιτες θελουν 5 αστερο....κ οχι το κτιριο που θα δουλεψουν για τους πολιτες
Εχετε ακομη να δειτε πολλα!!!!!!!!
Απαραδεκτο
Φιεστες εντυπωσιασμου
Σας καλω να απεχετε
Η τοπικη αυτοδιοικηση ειναι αυτονομη και δεν ανηκει στην ΜΕΘΕΞΗ των Μητροπολιτων
Ποσο μυαλο χρειαζεται για να δειτε το γλυψιμο μα κυριως την αναμιξη της εκκλησιας στα του Δημου !
Θα δειτε πολλα απο το διδυμο Δημου -Εκκλησιας

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα τον Συμεών βγάλαμε;

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι θα πάνε όλοι???γιατί ακούγεται πως ο Φιρερ έχει μαλώσει με τους μισούς και με τους χτεσινους συνεργάτες του

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ο σύλλογος τσιγαριθρας και τα δύο κοπάδια σκυλιά που κυκλοφορούν στα Καμενα

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισα τον νέο δήμαρχο,είμαι μάρτυρας του Ιεχωβά, στην ορκωμοσία των παπάδων δεν πάω.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΧΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΩΔΗ, ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Και πάμε στα δύσκολα! Αντιδήμαρχοι???

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Λογικά αφού σε13 μέρες αναλαμβάνουν έπρεπε ήδη να πηγαίνουν κάθε μέρα να ενημερώνονται οι μελλοντικοί αντιδήμαρχοι. Δεν έχουν ακόμα αποφασίσει ποιοι θα είναι? Μεσιε αργυροπουλε χάθηκες και εσύ, γίνανε εκλογές έχουν βγει πολλά έργα, έκανες κριτική, τώρα δεν έχεις να πεις τίποτα? Τέτοιο γάλα βγάζει τελικά αυτή η στρουγγα?

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι ο pikolo Φίρερ έχει τσακωθεί με αρκετούς εκλεγμένους συμβούλους και ακόμη δεν έχουν ορκιστεί ??!!!?? Φαντάζεστε τι έχει να γίνει όταν δοθούν και τα αξιώματα των Αντιδημάρχων και του Προέδρου μιλάμε για Nagasaki. Πάντως ο Βλάχος δείχνει ότι είναι γερό καρύδι για να τον φάει ο Φίρερ από τα αποδυτήρια ????

Ανώνυμος είπε...

Όχι Φυρερ ,αλλά μικρός Νερων από ότι φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Όχι Πιπίλας ,αλλά κ. Περριέ πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ ρε μάγκες με 9χρονια perrie και αλλά 5 με λιβάνι καλά πήγαμε,Ερμε Τραχανα που θες και βενιζελισμο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με την ανακοίνωση των αντιδημάρχων, κάποιοι φεύγουν από το μαντρί! Θυμάστε τον 1000αρη....και μετά από 5 χρόνια δεν παραιτήθηκε! Απλά στο τέλος πολιτεύτηκε με άλλο συνδιασμό! Και πολλούς άλλους από τα χρόνια του Αντωνίου

Ανώνυμος είπε...

Οι Αντιδημαρχοι θα ειναι θεματικοι και οχι τοπικοι οπως επι Συκιωτη.
Υπαρχουν 4 εμμισθες θεσις και 1 αμισθη.
Μια απο τις 4 την παιρνει η Μπητα. Δεν θα ειναι Προεδρος ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτος Αξιζε στον Δημο Κ.Βουρλων 9 Χρονια
Αυτος Αξιζει στον Δημο Κ.Βουρλων Για τα Επομενα 5 Χρονια
Καλη Χρονια
Καλη 5 Ετια
Μην αλυχτατε σαν σκυλια
Οτι, ψηφιστηκε
Θα Κυβερνησει
Ο Λαος μιλησε
Η Αποφαση παρθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ίσα που πρέπει να γίνει από τώρα γνωστό ότι δεν του δόθηκε λευκή επιταγή να πολιτευτεί όπως ο κ. Περριέ.Πάρε εσυ αντιδημαρχια άσε εσύ προεδρείο ανάλογα με την οικονομική ανάγκη του καθενός και όχι βάσει προσόντων.. είναι μικροπολιτικη το έκανε άλλωστε κατά κορον και ο προηγούμενος και του λακισαν όλοι.
Η κάθε Μπητα είναι έτοιμη για προεδρείο λόγω κατάρτισης ,όχι όμως απαραίτητα για μαχόμενη αντιδήμαρχος σκουπιδιών.
Είναι στα προνόμια του μικρού Νέρωνα βέβαια το που θα καταλήξουν όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Το έχω πει αρκετές φορές, η νέα ομάδα λόγω ιδιοσυγκρασίας θα τσακωθούν σύντομα πιστεύω, μέσα στους πρώτους 3 μήνες. Και όταν λέω θα τσακωθούν, θα δαρθούν κανονικά και θα πιαστούν στα χέρια. Θυμηθείτε την κουβέντα μου.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο μπανε πρελεβιτς στην 9ετια μια χαρά τα πήγε σχετικά με το διορισμό αντιδρχων και προέδρων. Το ρεγγινι τιμήθηκε και καλά έκανε έχοντας πρόεδρο δσ. Το καινούριο αξια πήρε αντιδήμαρχος και ο άγιος Σεραφείμ και η σκαρφεια. Από την πρώτη 5ετια το παράξενο είναι που δεν κατέβηκε ο ενενεργεια πρόεδρος ο πλατανιάς στις εκλογές του19.Επαιξε ρόλο εκείνο το συμβούλιο που του έκανε επίθεση ο Βούλγαρης? Φανταστειτε τώρα να μην είχε κατέβει ο σωσωνης στις εκλογές! Τέλος πάντων. Εγώ τον μπανε τον ερωτεύτηκα ειδικά στην περίπτωση που διέγραψε το σύμβουλο του από την ομάδα το 21,έδειξε πυγμή και τόλμη και έτσι έπρεπε. Το σύστημα των τοπικών αντδρχων δεν πρέπει να αλλάξει γιατί είναι πιο λειτουργικό. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Άγιο και λογγο μόνο με ένα άπειρο πρόεδρο, χωρίς αντδρχο παρών να δίνει άμεσα λύση σε κάποια προβλήματα. Επίσης στο μωλο και γύρω. Νομίζω θα υπάρξει λογική και κανείς δεν θα φέρει προβλήματα επειδή δεν πήρε εμισθη θέση ειδικά τώρα στην αρχή, υπάρχει 5ετια μπροστά χρειάζεται υπομονή από ταλέντα ανερχόμενα της δημαρχιας. Τα μεγάλα έργα όπως βιοκα Αγίου κλπ τα επιβλέπει η δευα Λαμίας και θα συνεχιστούν ομαλά. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα και οι μελέτες να συνεχιστούν ώστε να βγουν έργα από αυτές και να ξεκινήσουν νέες. Ο μπανε θα είναι παρών στα συμβούλια γιατί έχει βγάλει 40 εκ ευρώ έργα που ξεκίνησαν και θα ξεκινήσουν.

ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ είπε...

Αγαπητοι φιλοι, καλησπερα. Ακομα δεν εχει ορκιστει η νεα δημοτικη αρχη και αρχισατε την γκρινια και την προπαγανδα. Φτασατε στο Ω ενω πρεπει να ξεκινησουμε απο το Α. Ακουω για τσακωμους, παραιτησεις και αλλα τετοια. Ο Δημαρχος και η δημοτικη αρχη θα κριθουν επειτα απο 10 χρονια φιλοι μου. Οποτε πρεπει να περιμενετε.
Ευχαριστω, καλο βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο και αν ειναι ειδηση.
Ο Τραχανας ερωτευμενος με τον Συκιωτη.
Τι αλλο θα ακουσουμε απο αυτο το "νουμερο" των 33 ψηφων ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Που να ξέρεις εσυ κεφτέ ανωνυμουλη τον κώδικα της μεγάλης των πλαβι σχολής. Αντε μέχρι το μαντρί να φτιάξεις τσιγαριθρα και μέχρι εκεί είσαι! Καλα έπαθε ο μπανε ριξατε το πολιτικό διάλογο στο επίπεδο τσιγαριθρας και λόγω εμπειρίας παίξατε στο γήπεδο σας και νικησατε. Κοίτα αυτόν που ψήφισες εσύ μην αποδειχτεί τρύπιο προφυλακτικό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου μην βωμολοχεις, να είσαι καυστικός και να μην χαριζεσαι σε κανένα να τα λες χύμα αλλά όχι βρισιές.Ο πολιτικός διάλογος πρέπει να γίνεται κάθε μέρα για αυτό είναι το μπλοκ. Να γράφουμε απόψεις τοπικές πολιτικές και να κάνουμε διάλογο έστω και ανώνυμα. Το βασικό είναι να λέμε πράγματα που στέκουν με αποδείξεις και λογικές απόψεις.,,,,
(Κεφτέ , τρύπιο προφυλακτικό )

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η λέξη κεφτές δεν είναι βρισιά, το προφυλακτικό είναι λέξη φαρμακείου αν έλεγα το συνώνυμο θα ήταν βωμολοχια. Ο κάθε ανωνυμουλης που κρύβεται πίσω από την φούστα της μαμάς του δεν είναι ικανός να πει εμένα νούμερο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλης ο μέγιστος των ανδρών κ μπηχτής

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ερωτεμενος με τον Πασγαλη αυτο το περπατημα ουτε ο σεφερλης δεν μπορει!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τι πάθανε οι προμηθευτές του Δήμου και στέλνουν υπέρογκα τιμολογια που αφορούν προμήθειες σε βάθος 6μηνου;Για τη στείρωση των σκύλων έστειλαν τιμολόγιο 24 000ευρω δηλαδή έκαναν στείρωση σε πάνω από 1000 ζωα;🦏



Ανώνυμος είπε...

Κρίμα ρε τραχανά, υπερασπίστηκες τον δήμαρχο όσο κανείς, έδωσες μαχες για πάρτι του, μέχρι και φωτό μαζί βγήκατε στο φεισμπουκ, αλλά ένα Παρίσι δεν σε πήγε..
Απλά σε ξεγραψε μετά τις εκλογές και τις 33 ψήφους που πήρες..

Ανώνυμος είπε...

Εγω νομιζω οτι αυτο το "νουμερο" των 33 ψηφων, με τη φορα που εχει παρει θα μας πει οτι ο Συκιωτης μονο με τον Βενιζελο μπορει να συγκριθει.
Ερωτας γαρ....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε έτσι είναι ο χαρακτηρας του γκοραν μπρεκοβιτς αφού είναι bone vivere πάει μόνο σε 5στερο. Τώρα θα γίνει golden boy.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανα παλι μας μπερδεψες.
Και Μπανε Πρελεβιτς και Γκοραν Μπρεκοβιτς ειναι ο ερωτα σου;
Οταν εκανε την απευθειας αναθεση των 8,5 εκ για τον ΒΙΟΚΑ του ΑΚ...
Τι νομίζεις ότι όλα έχουν καλώς και δεν πήρε τη μίζα του;
Με αυτη πηγε στο Παρισι και έπινε τα perrie του στην υγειά μας...
Αυτη ειναι η ιδεολογια του Βενιζελισμού;
Αντε βρε κλεισου στο καβουκι σου που θες να μας κανεις και μαθηματα...
Ρε τι "noymero 33" εισαι εσυ;
Εγω ομως ως καλος χριστιανος σου ευχομαι καλες γιορτες και ο νεος χρονος να σε βρει με αναθεωρημενες σκεψεις οσον αφορα τον Συκιωτη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Άκου χεστη ψεύτη ανωνυμουλη, χρόνια πολλά να έχεις και το 24 να αλλάξεις δήμο εσύ και οι όμοιοι σου γιατί εδώ μόνο κακό κάνετε με την ψήφο σας. Πήγαινε Χαλκιδική εκεί όποιος και να βγει δεν έχει σημασία ο τόπος είναι στο μάξιμουμ και κάνει πάντα πρόοδο. Εδω τα ανθρωπάκια σαν εσένα έχουν κράτησει το τόπο πίσω. Κρύβεσαι πίσω από την βρακα της γιαγιάς σου και λες σε μένα τις παπαρες σου για καβούκι? Τόσο ξεφτυλισμενο είναι το επώνυμο σου? Άσε τον πετζα αυτός καλά περνάει κοίτα τα χάλια σου και τις βλακειες που έκανε τις πλήρωσε ακριβά! Σε όποιον δείξει ότι αυτός μου έκλεψε την καρέκλα θα πέσει γέλιο. Το βιοκα τον έχει πάρει η δευαλ και έκανε αυτή δημοπρασία, αν κατάφερε και πήρε μίζα μαγκιά του. Πήγαινε φίλα το χέρι του Συμεών τώρα μπαγλαμά!

Ανώνυμος είπε...

Απάνω τους Κωστή!
Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανά δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράς, με ποιον είσαι τελικά; Υποστήριζες πιπίλα μετά βγήκες και είπες ότι έκανες μια προσπάθεια αλλά απέτυχε και τελικά ο πιπιλας δεν ήταν καλή επιλογή. Τώρα γύρισες πάλι υπέρ του Συκιώτη. Τι κωλοτούμπες είναι αυτές - όπου φυσάει ο άνεμος; Με ποια κριτήρια Βενιζελισμου διάλεξες τον δήμαρχο;; Και ας πούμε οκ αλλά τώρα ήμαστε σε άλλη φάση. Από εδώ και πέρα τι κάνουμε. Έχεις πλάνο ή απλά κολλημένος στα παλιά;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ανοιχτό βιβλίο είμαι. Εγω θέλω πολιτική δικαιοσύνη λέω τα καλά και τα κακά και πολεμάω τα ψέματα και το λαϊκισμό. Είπα από τους 3 ο πετζα ήταν ο πιο ικανός γιατί έχει 40 εκ ευρώ έργα. Δεν τα έκανε όλα τέλεια, πχ αμίαντος, Στον Άγιο όμως χρειάζεται και παραλιακός δρόμος όχι μόνο βιοκα. Δεν έπρεπε να αφήσει το βιοκα μωλου χωρίς συναγερμό! Τώρα είναι νωρίς. Το σύριζα διαλύθηκε γιατί δεν μπορεί κανένας να καταλάβει ότι πρέπει να γίνει πρόεδρος ο τεμπονερας, το πασοκ διαλυμένο επίσης, από που να ξεκινήσει μια προσπάθεια εκτός δεξιάς? Εδώ μου την λένε συριζαιοι και πασοκ ότι πήγα με την νδ, από πότε ο κυρμανιδης και ο πλατανιάς γίνανε εκπρόσωποι της κεντροαριστερας? Θα τρελαθούμε τελείως! Αν θέλετε ο τόπος να πάει μπροστά πρέπει να μην κρυβεστε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα σε θελουμε για επόμενο υποψήφιο δήμαρχο ενάντια σε Φιρερ και λοιπούς..
Αλλά με 33 ψήφους δεν πας πουθενά..

Ανώνυμος είπε...

Κε Τραχανά, 3 παρατηρήσεις...
ΠΡΩΤΟΝ. Δεν βρέχει… σε φτύνουν, τι δεν καταλαβαίνεις ;;;
Ο ένας … “ Απάνω τους Κωστή! Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί!”
Ο άλλος… “ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ”
Ο τρίτος…“Κώστα σε θέλουμε για επόμενο υποψήφιο δήμαρχο ενάντια σε Φιρερ και λοιπούς…”
Όλοι αυτοί σε λιβανιζουν για να σπανε πλακα με οσα γραφεις. Τόσο χαπατο πια;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Οσον αφορά τον ΒΙΟΚΑ, παραπληροφορείς τους αναγνώστες…
Το έργο δεν το έχει πάρει η ΔΕΥΑΛ. Η ΔΕΥΑΛ έχει την επίβλεψη των έργων (λόγω τεχνογνωσίας) που θα κάνει η ΤΕΔΡΑ. Η σύμβαση του έργου έχει τις υπογραφές του Συκιώτη(ΔΗΜΟΣ), του Πάντου (ΤΕΔΡΑ) και του Κουτσούβελη(ΔΕΥΑΛ). Σταμάτα να παραπληροφορείς…

ΤΡΙΤΟΝ. Και μόνο που λες “αν κατάφερε και πήρε μίζα μαγκιά του” αυτό σημαίνει ότι με τον “βενιζελισμό» έχεις τόση σχέση όσο έχει ο φάντης (βαλές) με το ρετσινόλαδο.

Σ. ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Α εσύ είσαι ο Παράσχος ο Α ξάδερφος του προπονητή γ Παράσχου. Ναι τώρα σε ταυτοποιησα. Τραβα ρε ανθρωπάκι πίσω από την βρακα της γιαγιάς σου να κρυφτείς που υπάρχει άνθρωπος σε αυτό το δήμο που έχει τόλμη να φτύσει εμένα. Γραφεις ένα κύριε και περιμένεις να σε χρισουμε ιππότη. Η δευαλ έβγαλε την δημοπρασία και θα επιβλέπει την κατασκευή, όταν λέω το πήρε αυτό εννοώ, η τεδρα το φτιάχνει. Είσαι τόσο κεφτές που δεν καταλαβαίνεις τα ελληνικά. Πως μπορεί να πάρει μίζα όταν το έργο έχει φύγει από το δήμο και εμπλέκεται δήμαρχος Λαμίας και διοίκηση δευαλ σε δημοπρασία? Έκανε τα λάθη του ο πετζα αλλά άφησε κάτι μεγάλο στο τόπο του το βιοκα που λιαλιος ψαθας τετριμιδας ήταν ανθρωπάκια και δεν μπορούσαν να βγάλουν πέρα. Θέλετε να τον θαψετε και να ξεχαστεί ο πετζα, πως θα γίνει αυτό ρε κεφτέ αφού είναι στο δσ αντιπολίτευση και 5 χρόνια θα γίνονται τα έργα του και ο αντικατάστατης του είναι πολύ κατώτερος αφού έρχεται από την περιφέρεια παρθένος από έργα? Όπου υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό θα τιμώ το έργο του πετζα, τις αδυναμίες του θα τις αναφέρω. Και εσύ μαζί με τους άλλους χαλβαδες πήγαινε Χαλκιδική να μείνεις δεν σας θέλω εδώ, χωρίς εσάς μπορεί να γίνουμε κι εμείς Χαλκιδική.

Ανώνυμος είπε...

Βρε "νουμερο 33" δεν πας εσύ καλυτερα στη Χαλκιδική για να ησυχάσουμε και εμείς.
Όσο εσύ γραφεις.. οι δημότες όταν ακούνε για ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ blog φεύγουν αλάργα.
Με ποιο δικαιωμα αποκαλείς τους κκ Λιάλιο, Ψαθά, Τετριμίδα... ανθρωπάκια ;
Αι σιχτιρ βλάκα, έ βλάκα !
Σ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τραχανάς ο νταης του πληκτρολογίου χαχαχα τα έχει τσακίσει όλα τα πλήκτρα χαχα. Αρε γελάδι ορθιο

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε 2 χαρακτηριστικά παραδείγματα άλλων Δήμων

1.Σύμβαση κατασκευής νέου ΒΙΟΚΑ Αγίου Μάρκου Κέρκυρας
Εταιρεία Κατασκευής ΗΡΩΝ ΑΤΕ
Αρχικού προϋπολογισμό 11.274.577,40 €
Έκπτωση 8,80%
Τελικό ποσό της σύμβασης 10.284.028 € δηλ. -990.540,90 €

2.Αναβάθμιση λειτουργίας του ΒΙΟΚΑ Μεγαλόπολης
Εταιρεία Κατασκευής ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ
Αρχικού προϋπολογισμό 1.850.000,00 €
Έκπτωση 11,08%
Τελικό ποσό της σύμβασης 1.655.958,71 € δηλ. -204.980,00 €

Στη δική μας περίπτωση γιατί η ΤΕΔΡΑ πήρε τον ΒΙΟΚΑ ΑΚ με 0% έκπτωση ;
Μήπως την έκπτωση την καρπώθηκε κάποιος ;
Και ποιος είναι αυτός βρε Τραχανά ;;;
Και εσύ τον χαβά σου να του μπλέκεις εγκώμια
Αι σιχτιρ βλακα ε βλάκα που κάνεις και τον ειδικό στα αυτοδιοικητικα

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε που τα πηρε ο δημαρχος; Δεν κανει τετοια.
Ζει, επενδυει, ταξιδευει, κοκ με χρηματα που βγαζει απο τη δουλεια του.
Τωρα αν τις επενδυσεις τις κανει σε συγγενικα προσωπα, αυτο ειναι μια αλλα ιστορια.







Ανώνυμος είπε...

Κώστα είσαι πολύ σεξυ..
Καθαρόαιμο αρσενικό..
Τα βάζεις με όλους και τους νικάς.
Όλοι τους και μόνος σου.
Ελένη 😘

Ανώνυμος είπε...

Όπατις Κωστακη και sexy αγόρι;
Αχ βρε Ελενη τι του λες του αγοριου;
Τωρα ειναι που δεν θα "μαζεύεται" με τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Αχ Ελενη, Ελενη!
Τι του λες του αγοριου;
Και sexy και καθαροαιμο αρσενικο;
Μιλας εξ ιδιας πειρας;

Ανώνυμος είπε...

Χατζηχρηστος στον κυρ Περδικούλη΄ μη λες ονοματα μη λες ονοματα, πεςμε Ελενη θα καταλαβω εγω!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ή θρασυδειλια των ανωνυμουληδων κουραμπιέδων πάντα θα ητταται. Ελένη αν είσαι πραγματική ευχαριστώ, γιατί έτσι χωρίς επώνυμο μπορεί να είσαι και ο σύζυγος του κασελακη. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία αν και τα κανονικά Χριστούγεννα είναι 7 Ιανουαρίου όπως μου είπε ο μπανε. Από Τρίτη πάλι τα ξαναλέμε

Ανώνυμος είπε...

Και παλιο-ημερολογίτης Κωστάκη ;

Ανώνυμος είπε...

Ksipniste Re kai stamatiste na dikaiologite ton Pipila.
Autos 9 xronia mono gia ti parti tou niazotane
Se ola ta erga pou eginan epairne miza
Rotiste kai ton titana Skeparnako pou exei stoixeia
Gi auto ton ekane antidimarxo gia na tou klisei to stoma
O Kostakis Traxanas einai eidiki periptosi
Den katalabainei oti ektithete me to na ypostirizei ena… lamogio
Merry Christmas

Ανώνυμος είπε...

Νασαι καλα Κωστα με το "διαβολικο" χιουμορ που διαθετεις δεν μπορουν ουτε "γρατζουνια" να σου προκαλεσουν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι, ότι αν κάποιος έχει μια κάποια πολύ ισχυρή άποψη, και όσοι έχουν την αντίθετη άποψη είναι ηλίθιοι, αυτό από μόνο του αποτελεί αντικείμενο μελέτης της ψυχιατρικής επιστήμης. Δεν γνωρίζω τον όρο της ψυχιατρικής που πραγματεύεται αυτή την πάθηση αλλά σίγουρα κάποια περιγραφή θα υπάρχει.

Δεν μπορεί φίλε μου Κώστα να έχεις πάντα εσύ δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι να είναι επιεικώς βλάκες, για σκέψου το λίγο αυτό. Δεν είσαι ο σούπερμαν ούτε η δομή και ούτε ο Μέγας Ναπολέων.

Αναρωτιέμαι πως μπορείς και ζεις με τόσους ηλιθίους γύρω σου. Θεωρώ ότι πρέπει να ανασυνταχτείς, να μάθεις να ακούς, να μάθεις να αποδέχεσαι ότι υπάρχει και διαφορετική άποψη από την δικιά σου η οποία θα πρέπει να είναι σεβαστή, και γενικότερα η ταπεινοφροσύνη ως αρετή θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται κομμάτι σου.

Νομίζω η μανιοκατάθλιψη έχει πολλά κοινά με την ψυχοκοινωνική συμπεριφοριστική σου προσέγγιση στα πράγματα, η οποία συμπεριφορά σου, όχι αναίτια, λόγο της πρόσφατης κακής έκβασης των δημοτικών εκλογών για το άτομο σου, κοινώς πνέει τα λοίσθια.
Δεν μπορώ να το πω περισσότερο απλά.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ωραία τα είπες αλλά δεν είναι όλοι εναντίον του γκοραν και εμου. Κάποιοι τα υποστηρίζουν και λογικά 40 εκ ευρώ έργα άφησε και
στις εκλογές βγήκε πρώτος. Εγώ είμαι κατά του ανώνυμου θρασυδειλου που βρίζει. Κι εσύ είσαι ανώνυμος αλλά καταθέτεις άποψη ευγενικά και σε σέβομαι. Στο θέμα του αιγιαλού δεν έχω πει ότι είναι ηλιθιοι απλά είναι φοβισμένα ανθρωπάκια. Μην μου πεις ότι πρέπει να αποδεχτώ την ανικανότητα της κοινότητας παλιά που άφηνε το κάθε εξοχικό να κλείνει την θάλασσα. Δηλαδή θες να κάθομαι στην πλατεία και να βλέπω τις μάντρες απέναντι και να λέω όλα καλά παιδιά αφού η πλειοψηφία είναι φοβισμένη και δεν θέλει να βγάλει φίδια από τις τρύπες. Αυτό σημαίνει βενιζελισμος, να πολεμάς και μόνος σου για κάποια ιδανικά. Μην ξεχνάς ότι ο Λευτέρης ήρθε μόνος του από την Κρήτη και έκανε θαύματα. Εσύ που έχεις κάποια κατάρτιση γιατί γράφεις ανώνυμα? Στις εκλογές ο κόσμος ψηφίζει συγγενή και ρουσφέτι, εγώ δεν έχω σόι κοντινό εδώ δηλαδή α ξαδέρφια, ούτε είμαι πρόθυμος να κάνω την περιουσία μου άσυλο για να πάρω ψήφους. Κάποτε πριν 17 χρόνια δύο από αυτούς που τα ανθρωπάκια λένε κεφάλια του χωριού και παίρνουν πολλούς ψήφους νόμισαν ότι μπορούν να με κοντραρουν στο δσ ρώτα να δεις τι έπαθαν, κάνανε κοκοκο. Την προσωπικότητα στην φτιάχνουν οι ικανότητες και οι γνώσεις σου μαζι με την μαχητικοτητα και τον δυναμικό χαρακτήρα όχι οι συγγενείς που σε ψηφίζουν. Στο δσ δεν θα είναι παρόντες να σε βοηθήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά έχεις πάρει λάθος δρόμο, μίλα με τον Σκουφια, τον Κρίτων ή τον μπλόγκερ να σε συνεφέρουν λίγο. Νομίζω ότι η μεγάλη προσοχή που σου δίνουν κάποια άτομα εδώ μέσα σου πήρε τα μυαλά είτε αρνητική είτε θετική. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά για σένα και να μην έχει σηκώσει πανί το καράβι, να μην έκοψες καπίστρι πως το λένε ρε αδερφέ. Άντε καλές γιορτές και το 2024 να σου φέρει καθαρό μυαλό και μακριά από Πιπίλες

Ανώνυμος είπε...

Πιες κανενα κρασακι χρονιαρες μερες,βγαλτους απο το μυαλο σου, δεν τους βλεπεις ειναι αξιολυπητοι, σωστα τους λες ανωνυμουληδες και ανθρωπακια.

Κριτων είπε...


Η συσσωματωση
ολων των πολιτικων ζητηματων με στοχο την ευθυγραμιση με την Political correct μονο λυσεις δεν φερνει.
Επισης η προσπαθεια ομογενοποιησης
δημοτων σε ενα πλαισιο δημιουργικης συνοχης ειναι ατοπη.
Ο καθενας εχει το προσωπικο στυλ και την εσωτερικη του επαρκεια.
Το ποτηρι ποτε δεν ειναι το ιδιο μισογεματο η μισοαδειο για ολους.
Εκεινο που εχει αξια ειναι το χειροπιαστο αυτο που μπορει να μετρηθει ,δηλ.
η πραγματικοτητα λ.χ. Υπαρχει εφαπτομένη παραλληλη οδος στον ΑΚ μεχρι τον Καλαμο; Και οχι ποιος δημοτης-ες την μοχλευει.
Επισης το αστικο παρκο ΚΒ υφισταται η ειναι αστικο δασος; ευκολοι
Ακομη η αναπλαση ενος παραλιακου μετωπου ασχετα αν αυτο ειναι στην πολη ΚΒ ή Ασπρονερι, η ΑΚ ή Μωλο η λογγο εχει πολιτικη προτεραιοτητα;
Αν λοιπον θεσουνε ξεχωριστα το ζητηματα ακομη και την διαχειριση των οικονομικων στον δημο,τοτε θα εχουνε και την ποιοτικη διαφορα στα τοπικα.
Αν ομως συνεχισουμε με τον ιδιο τροπο να επιθυμουμε αλλαγη και μαλιστα με εργαλεια αναχρονισμου (τρισαγια,φυλετικα,κομματικα) τοτε φυσικα λογω αδρανειας θα ειμαστε
ευκολοι στην κριτικη και δυσκολοι στην αναπτυξη.
Καλες γιορτες!

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΜΕ ΠΙΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλα και σε σενα

Το ρητορικο ερωτημα και η αποφανση σου δεν σημαινει οτι η προσπαθεια για το σωστο δεν θα πρεπει να λεγεται

Υπαρχουν δημοτες που βλεπουν τις συνενωσεις στους ΟΤΑ ως ενα ακομη βημα προς την ολοκληρωση των δομων με σκοπο την οικονομια κλιμακος, την βελτιωση των παρεχομενων ανταποδοτικων υπηρεσιων και την εναρμονιση με τις ευρωπαικες πρακτικες στην απορροφηση κονδυλιων.

Αντιθετως πολλοι θεωρουν την πορεια αυτη ως υποβαθμιση της υπερτοπικης κοινωνιας λογω αυξησης της κομματικης διαπλοκης, γιγαντωσης της διαφθορας και υποαποδοσης των υπηρεσιων λογω γραφειοκρατιας και αποστασης απο το προβλημα.

Μεχρι τον " Καποδιστρια" η συνενωση των περιοχων ηταν λελογισμενη με κεντρο το Κεφαλοχωρι και ακτινωτα τα χωρια, οπου το κυριο πλεονεκτημα ηταν η αμεσοτητα στην παρεμβαση, και η ομοιογενοποιηση της ανθρωπογεωγραφιας.

Στον δικο μας δημο η συνενωση επρεπε να περιλαμβανει ΚΒ,ΑΚ,ΑΡΚΙΤΣΑ[μεχρι διοικητικα ορια Δημου Αταλαντης] λογω ομοιομορφιας τουρισμου και δυτικα μεχρι τον βοαγριο[ορια δημου Μωλου]

Επειδη τον Καλλικρατη τον αποφασισαν πολιτικοι {εγγενως κομματικα ανεντιμοι} το σημερινο μορφωμα -χωρις να ειπεισελθω στις γελιοτητες της αρχικης ονομασιας-ειναι δυστοπικο.
φυσικα και αναλογως την χρονικη περιοδο μια Διοικηση θα προσπαθησει για το καλυτερο, αυτο ομως δεν μπορει να ξεπερασει την δομικη αδυναμια της ανομοιομορφιας των περιοχων που απαρτιζουν τον Δημο.

Επισης σε ενα γενικο οικονομικο περιβαλλον δυσκολο [μεσος δημοτης] ο μικρος δημος θα του εξασφαλιζε κατανοηση στην αυξηση των τελων, ενω τωρα η γραφειοκρατικη αντιληψη περι ισοσκελισμου δαπανων δεν μπορει να λειτουργησει αποτρεπτικα στην κεντροδημαρχιακη αντιληψη
οτι δηλ η γιγαντωση των οικονομικων μεγεθων ειναι πανακεια[εφ οσον θα επαναλαμβανεται στο διηνεκες αποσβεση χρεων μεσω εκτακτης επιχορηγησης]

Συνεπως συντασσομαι με την[ ζητουμενη] μελλοντικη γεωγραφικη αναδιαρθρωση του δημου ΩΣ ΣΩΣΤΗ.

κριτων




ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Αυτοί που έφτιαξαν τον Καλλικράτης δεν ήταν βλακες. Όπως τα καμενα και ο άγιος δεν μπορούσε να είναι χωρια έτσι και η Αταλάντη με τις λειβανατες που ανήκει η αρκιτσα. Και η Λαμία δεν μπορούσε να κατέβει έως το κέντρο υγείας. Μόνο έτσι μπορούσε να γίνει ο Καλλικράτης. Δεν φταίει ο μωλος που οι παλιές διοικήσεις των καμένων χρεωκοπησαν το πρώην δήμο. Ούτε εμάς που πριν 22 χρόνια δεν φτιάξαμε βιοκα γιατί δεν ήθελαν οι επιστήμονες του λογγου. Θυμάμαι ήμουν σύμβουλος το 08 ήρθαν καθηγητές από το Αριστοτέλειο και μας είπαν πεζοδρομηστε όλο το σταυρό στην πλατεία και θα έχετε αναβάθμιση τουρισμού στην πλατεία σας. Εμείς κάναμε τους πεζόδρομους στη Λαμία και βελτιώθηκε το κυκλοφοριακό. Δεν κάναμε τίποτα γιατί ο δήμαρχος φοβήθηκε τους μαγαζατορες. Καταλαβαίνετε? Εμείς οι χωριάτες ακυρώνουμε καθηγητές πανεπιστημίου επιτυχημενους. Δεν μας έφταιξε η συνένωση με το μωλο. Επίσης η πλατεία του μωλου θέλει πεζοδρομηση αν θέλει να αλλάξει προς το καλύτερο. Τώρα έχει γίνει κάποια πρόοδος ας συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό...

Ανώνυμος είπε...

Κωστα καλημερα .Μην μπερδευεις το νομο της τοπικης αυτοδιοικησης που εποτελεσμα αποτελεσμα και ευρωπαικων οδηγιων ,με το Καλλικρατικο χωροταξικο που ειναι συμψηφισμος πολιτικων συμφεροντων.
Αρκει να καταλαβεις τι εγινε με την ονοματοδοσια του δημου.
Αφου ο Καλλικρατης ηταν "καταναγκαστικος" και οχι με την γνωμη των δημοτικων συμβουλιων( με δυο η τρεις εναλακτικες),τοτε ηταν σιγουρο να μην αποδωσει(βλεπε Μωλο και Αγιο)

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε πραγματικά θέλω να μου αναλύσεις έξω από τα δόντια τι πολιτικά συμφέροντα εξυπηρετηθηκαν εδώ με το καλλικρατη. Ποιος κέρδισε κάτι και εγώ δεν το βλέπω? Επίσης δεν βλέπω που ο Καλλικράτης δεν απέδωσε. Το όνομα και η έδρα του δημαρχείου δεν λέει τίποτα σε ένα τουρίστα που αφήνει χρήματα σε ένα τόπο που του αρέσει. Έχω μείνει Χαλκιδική ολόκληρο καλοκαίρι κανένα δημαρχείο δεν θυμάμαι εκτός από τα Μουδανιά. Δεν με ένοιαζε καθόλου πως λέγεται ο δήμος και που είναι το δημαρχείο. Μόνο πόλεις και χωριά που μου άρεσαν έβλεπα νικητη μαρμαρας κλπ.Οι πόλεις ακόμα και αν ανήκουν στο ίδιο δήμο ανταγωνιζονται επαγγελματικά μεταξύ τους λόγω οικονομικών συμφερόντων. Πχ οι αγιοκωνσταντινιωτες ειναι πελάτες του Αγίου Κωνσταντίνου και των καμένων βουρλων και διεκδικουνται από τους μεν να μην πηγαίνουν στα καμένα και από τους δε να συνεχίσουν να πηγαίνουν στα καμένα. Στους επαγγελματίες των πόλεων δεν υπάρχει Καλλικράτης υπάρχουν μόνο οικονομικά συμφέροντα. Φυσικά τα καμενα έχουν και θα έχουν πάντα καλύτερο τοπίο αφού δεν έχουν βράχια, άλλο καφές στα καμένα άλλο στον Άγιο. Και σε κάτι επίκαιρο τα καμενα είχαν πριν 30 χρόνια μπουζούκια και τραγούδησε ο καρρας το 95, ο άγιος δεν είχε. Σε αυτό το τομέα ήταν μονοπώλιο.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα για τον Σοιμπλε εχεις να μας πεις κατι;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο σοιμπλε δεν μπόρεσε ποτέ να χωνέψει ότι μια κοπελίτσα από το παραπετασμα ήρθε και του έφαγε την θέση της καγγελαριας. Μετά ήρθε και η αναπηρία του και έγινε ότι ήταν, ανάποδος και δύστροπος.Φυσικα η μερκελ είχε ικανότητες. Σε μερικά είχε δίκιο ο σοιμπλε όταν αναφερόταν στην Ελλάδα για την κρεπαλη και σπατάλη με δανεικά και τους 45ρηδες συνταξιούχους με τα εφάπαξ 100 χιλιάδες ευρώ. Αλλά δεν κάνανε όλοι κρεπαλη υπήρχε και η γενιά των 700 ευρώ τότε. Ο βαρουφακης τον κοροιδευε με μέτρα που θα έπαιρνε για το πλεόνασμα αλλά δεν τα πήρε ποτέ. Εκεί τρελαινοταν. Φυσικά για χάρη της μερκελ μίσησε το κομμουνισμο και όταν ήρθε ο τσιπρας με τις κομμουνιστικες του σπουδές στην κνε δεν του άρεσε καθόλου. Τελικά συνεχάρη το τσιπρα για την έξοδο στις αγορές από τα μνημόνια και είπε ότι έκανε λάθος εκτίμηση. Φυσικά σαν υπουργός οικονομικών στο γιουρογκρουπ το 11 που προσφερε στο Βενιζέλο 100 δις ευρώ για να βγούμε από το ευρώ ήταν ότι πιο ανεύθυνο έχει προταθεί ποτέ στην Ευρώπη και ευτυχώς που υπήρχε η μερκελ που είχε διορατικοτητα. Δεν θα πω κατάρες για ένα πεθαμένο άνθρωπο, δεν έχω τέτοια παιδεία. Αν ήταν καγγελαριος θα ήταν διαφορετικός, ήταν ιδιοτελης. Διαβάστε κάποια βιβλία για την Γερμανία έχουν πολύ ενδιαφέρον για την διαμόρφωση της Ευρώπης.Ιαν κερσω ύβρις και νέμεσις, δημοκρατία της Βαϊμάρης, οι στόχοι του Χίτλερ μέσα από τον αγων μου, Ρόζα Λούξεμπουργκ κομμουνισμος χωρίς δικτατορία, η βιβλιοθήκη του Χίτλερ, η γραμματέας του Χίτλερ αφηγείται βγήκε το έργο η πτώση,η επανάσταση του 89 η πτώση της σοβιετικής αυτοκρατορίας,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα για τον πρωην προπονητη του Παναθηναικου Ιβαν Γιοβανοβιτς, εχεις να μας πεις κατι;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Διάβαζε με να μαθαίνεις ρε κεφτέ τι σημαίνει αντικειμενική ιστορία! Μπας και ξεστραβωθεις κάποια στιγμή και σταματήσεις να πιστεύεις το κάθε πολιτικουλη σταικουρα σαρακιωτη κλπ

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα πες στον πιπιλα να σου παραχωρησει το πολιτιστικο κεντρο να κανεις τις διαλεξεις σου. Κριμα τετοιο μυαλο σαν και το δικο σου να μην μεταδιδει τις γνωσεις του για να μαθαινουμε εμεις οι νεοτεροι/ες.
Επειδη ομως ειμαι παναθα θα ηθελα να μου πεις και τη γνωμη σου για τον Γιοβανοβιτς.
Κανε μου τη χαρη;

Ανώνυμος είπε...

Ο καθε Γιοβανοβιτς,Τεριμ,Αταμαν ειναι πληρωμενοι ιδιωτικοι υπαλληλοι απο μια επιχειρηση εν προκειμενω απο την ΚΑΕ η ΠΑΕ Παναθηναικος.
Οι αποδοσεις τους ειναι ευκαιριακου τυπου και ποες φορες τυχαιες και υποκεινται σε μεταβοες του συμβολαιουσα.
Στην ουσια ειναι θεσεις καλοπληρωμενες αα αβεβαιες.
Ο οπαδος η φιλαθλος χωρις οικονομικες υποχρεωσεις εκτος εισητηριου, δηλ τζαμπα μαγκες προσπαθουν να κριτικαρουν τις αποφασεις αυτων που βαζουν τα χρηματα διοτι ετσι το θελουν.
Αν εισαι ΠΑΝΑΘΑ δεν πρεπει να εισαι εγωιστης και να σκεφτεσαι με αλητηριο τροπο αλλα οτι εκεινος που πληρωνει
τον καθε προπονητη ειναι αυτος που τον ενδιαφερει περρισοτερα απο εσενα το καλο του σωματειου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ζητησα απο σενα τη γνωμη σου. Από τον Τραχανα τη ζητησα. Εσυ ποιος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΘΑ ΘΗΡΑ 13 και εγω!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά άκουσα ότι ο Κυρμανιδης σκέφτεται να σου προτείνει θέση κλειδί στη διοίκηση του δήμου. Θα απαντήσεις θετικά;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μακριά από ποδόσφαιρο, στοιχηματζιδικα αντετοκουμπο, νοβα κοσμοτε, μπουτίκ ομάδων, εισιτήρια και ότι έχει σχέση με αυτά τα κοπροσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ και ζουν από αέρα. Ένα σάπιο διεφθαρμένο σύστημα που τζιραρει δισεκατομμύρια ευρώ. Αθλητές που τους κάνετε πλούσιους για να φοροδιαφευγουν, αντετοκουμπο έγινε Έλληνας για να γίνει πλούσιος και να λέει στα παιδιά σας πως θα χάσουν το χαρτζιλίκι στο βρωμοστοιχημα από το κινητό. Ξυπνάτε κοιμωμενοι στραβοαρμενιζετε.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Τραχανα μηοως εισαι της αδεφοτητος των ΑΜΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΜΠΗΞΕΙ Η Μ*ΦΙΑ ΠΙΠΙΛΑ.
ΩΞΩ ΛΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
ΛΕΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σιι ...ντορή!

Ανώνυμος είπε...

Κ.Τραχανα μου θυμιζεις Ιεροεξεταστη χωρις φρενο.
Τι σημαινει για σενα το "σαπιο συστημα" που τζιραρει εκατ;
Μηπως δεν ειναι ο καθενας ελευθερος να αγορασει και να πουλησει προιοντα ,υπηρεσιες και θεαμα;
Ειναι η ελευθερη αγορα σε διατεταγμενη κατευθυνση και σε διαρκη διατιμηση;
Μηπως επρεπε να γελαμε και να κλαιμε ολοι μαζι αναλογα με τι κανει ο δημοκρατης Κιμ Γιογκ Ουν.
Ειπανε κ. Τραχανα να σε διαβαζουμε
αλλα οχι και ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ώρες ώρες είσαι εκτός πραγματικότητας Αι μαζεψς

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μνημόνια μέχρι την Δευτέρα παρουσία

Ανώνυμος είπε...

Καλα, ηρεμησε κοπελα μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο μικρός Νέρωνας, στην πρόσκληση που απευθύνει για την ορκωμοσία του δεν αναφέρει τι αντίτιμο θα έχει αυτή η πρόσκληση 30 ή 40 ευρώ ???, αναφέρει βέβαια ότι γίνεται στο Ξενοδοχείο “Mitsis Galini”, δεν λέει βέβαια αν είναι προσφορά του ομίλου Mitsis Galini προς το Νέρωνα για τις υπηρεσίες που έχει ήδη προσφέρει και είναι πρόθυμος να προσφέρει στο μέλλον ως άρχων του τόπου στον όμιλο Mitsi ???? Ο Νέρωνας δεν έχει καλέσει τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του να συζητήσει μαζί τους που μπορεί ο καθένας τους να προσφέρει καλύτερα και να τους κατανείμει τις αρμοδιότητες τους ως Αντιδημάρχους και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ????? Συζητιέται ευρέως ότι αυτό το ρόλο τον έχει αναλάβει ο Τούρκος και θα τους ανακοινώσει αυτός !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελα τωρα, ο μικρος Νερων οντας και Κικερων ταυτοχρονα, δεν θα δωσει στον απαιδευτο τετοισ αρμοδιοτητα,αμα το δω κσι αυτο ....θα πεθανω οπως ελεγε η χηρα στους μικρους Μητσους!

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη Κατινιά

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΣΩ , ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠ´ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγετε ότι μετά την ορκωμοσία ο μικρός Νέρων, έχει ετοιμάσει για τους πιο νέους πιο αργά. διασκέδαση στο Belugga Bar του Μπέκα ….. Εκεί την μαρμίτα ποιός θα την πληρώσει, ο μικρός Νέρωνας ή ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του, κάνοντας κονσομασιόν στο Μπέκα που τον είχε και υποψήφιο σύμβουλο …..

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα δεν βλεπω να σχολιαζεις τα της ορκωμοσίας;
Συμφωνεις με αυτα που γραφουν ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΑΝΑΓΝΟΥ,είσαι και πρόεδρος εμπόρων.
Μας ενημερώνεις και μας συμβουλεύεις εμάς τους επαγγελματίες να είμαστε σωστοί και διαφορά μπλα μπλα μπλα…
Το παίζεις και συνδικαλοπολυτικαντζης..
Εσυ γιατί έχεις την γυναίκα σου με ΜΗ νόμιμη επιχείρηση;;;
Έτσι μου είπε ένα πουλάκι..
Αλήθεια δεν είναι;
Αν είναι ετσι, κακός κάθεσαι ακόμα.
Εκτός αν σε σώσει ο νέος…

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μην ρίχνετε το επίπεδο του μπλοκ με διάφορες βλακειες. Ας ορκιστούν στην γαλήνη τσάμπα θα είναι σίγουρα.Με το καλό και υγεία να έχουν όλοι. Τα άλλα με ανησυχούν που δεν έχουν ακουστεί ονόματα αντιδήμαρχοι ακόμα. Η εξουσία πρέπει να πηγαίνει σε αυτούς που μπορούν να την διαχειριστουν, ξέρετε ποιος το έχει πει?

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολη μέρα σήμερα για Τραχανάδες, ατσαλάκωτους, βαν Νταμες και λοιπούς..μια φαντασμαγορική φιέστα έλαβε τέλος αποθεώνοντας τον νέο ηγέτη της περιοχής. Ετοιμαστείτε για πραγματικό έργο και ανάπτυξη με όλα τα νέα αξιόλογα στελέχη.
Καλή θητεία

Ανώνυμος είπε...

Πικραμένο σε κόβω μεγάλε

Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογα στελέχη? Χλωμό το κόβω. Όπως έχω πει, η συγκεκριμένη ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, θα έχει μαλώσει τους πρώτους μήνες. Και όχι απλά θα μαλώσουν αλλά θα δαρθούν. Θυμάτε την κουβέντα μου.

Ανώνυμος είπε...

Μπλεξανε τα σκυλια με τα λουκανικα και τα ποτα made Bekas.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μην κάνετε αυτό το λάθος συνέχεια. Εγώ δεν έχασα τίποτα στις εκλογές για να πικραθω. Εγώ απλά ήθελα να φέρω 20 ψήφους που εξουσιαζα στο γκοραν. Ο ατσαλακωτος και ο βαννταμ θα ήταν αντιδρχοι τώρα. Εγώ Δεν δέχομαι ότι ο δικός μου ψήφος που δίνω ρέστα να σταματήσει το χωριό μου να είναι ξεφτυλισμενο και να ντρέπομαι για αυτό ότι είναι ίσος με το ψήφο μιας γιαγιάς από την αγναντη ή ενός φοβισμενου ανθρωπακου που σκύβει το κεφάλι με υποκλισεις και υποκυψεις. Το ξέρω ότι η δημοκρατία έτσι είναι αλλά και εγώ μαχομαι μόνος μου για κάτι έντιμο. Ο κυρμανιδης προσπαθεί να κάνει δικούς του τους υποψήφιους και ψηφοφόρους του πλατανια που πήγαν μαζί του για τις επόμενες εκλογές. Έτσι λειτουργούν οι τοπικοί πολιτικοί. Εγώ θα είμαι αντικειμενικος στην δημοτική αρχή και στην αντιπολίτευση.

Ανώνυμος είπε...

Ειδα απο το φεις την οπερεττα στη γαληνη.
Λες και υπέγραφαν την νικη της μαχης ...... στο Ματζικερτ!

Ανώνυμος είπε...

Σκορπιός ακόμα δεν ισοπεδωσανε οι φίλοι σου την Ουκρανία? Βενιζέλος και πουτιν ταιριάζει?

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ.
ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ EΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕ 5-6 ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΛ ΕΜΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !
ΝΕΟΙ ΚΑΡΟΙ, ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ................

Ανώνυμος είπε...

Δε καταλαβαίνω γτ σας κάνει εντύπωση που εμπλέκεται η εκκλησία στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής...... Η πιο δυνατή θέση της οποιαδήποτε κυβέρνησης ......το καθεστώς δύσκολα αλλάζει αν δεν το έχετε καταλάβει τότε κοιμαστε με τα τσαρούχια

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε περνά πρώτα από το δημοτικό σχολείο να μάθεις τα βασικά Και μετά σχολίασε ....