12 Δεκεμβρίου 2023

Έβαλε Δημοτικό Συμβούλιο κι έφυγε στη Γαλλία σε ταξίδι αναψυχής…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

«Γιάννη μου το μαντίλι σου κι ας είναι και Hermes»…

Είναι γεγονός ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης μας είχε συνηθίσει σε ένα στυλ Διοίκησης, που το λες και «εναλλακτικό» (sic)…

Αλλά ότι θα όριζε συνεδρίαση για δημοτικό συμβούλιο (αύριο Τρίτη12/12) κι εκείνος θα την έκανε για το Παρίσι, ξεπερνά ακόμη και το «στυλ Giannis»!!

Φανταστείτε αν, ενώ εδώ και μήνες πάσχιζε να συμπληρώσει απαρτία, αύριο προσέλθουν οι δημοτικοί σύμβουλοι κι αρχίσουν να τον αναζητούν. «Γιάννη μου το μαντίλι σου κι ας είναι και Hermes»…

Για την ιστορία, στην ημερήσια διάταξη εισάγεται προς συζήτηση και θέμα για την αύξηση του Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού, καθόσον για το 2024 προβλέπουν αρνητική απόκλιση (εσόδων - εξόδων) ποσού 412.997,10€ !!!

Ειλικρινά με τίποτα δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη θέση του νεοκλεγέντος δημάρχου Ηλία Κυρμανίδη….

86 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΓΑΚΗΣ+ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/1/24 ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ 20%;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ
Αν τέλος του χρόνου υπάρχουν εκρεμοτητες στον δημο τι χειρότερο είναι να απουσιάζει.
Αν θέλεις να τηρησεις υποσχεσεις προς το ψηφοδέλτιο πρέπει να τις υπερασπιστείς,έστω και αν βλάπτουν τους πολλούς.
Αν είσαι δημ.συμβουλος σημερα με θέση ευθύνης που οι
εκλογές σε έθεσαν στην αντιπολιτευση για την επόμενη πενταετια τότε αρνησαι να παρεβρεθείς σε δημοτική συνεδρίαση ή στην λήψη μιας απόφασης σημαντικης για τους δημότες με σκοπό αυτή να είναι απόφαση της νέας διοίκησης.
Αν πάλι η υπηρεσία του δήμου τεχνική η οικονομική πιέζει για λήψη μιας απόφασης για λόγους νομοκανονιστικους αυτό στα μέσα Δεκεμβρίου δεν είναι θεμιτή απαίτηση αλλά
εκβιαστικη με κύρια ευθύνη της υπηρεσίας.
Αν ο Σύλλογος ενεργών δημοτων κοιμάται πρέπει να ξυπνήσει.
Αν οι νέα διοικηση νομίζει ότι ο χρόνος ενεργοποίησης της είναι η 1/1/24 τότε κινείται βάσει τυπικού και όχι ουσιαστικού.
Αν ο οικονομολόγος δημότης αρθρογραφεί πρέπει να λαμβάνεται υπ όψιν από τους αδαείς.
Αν ο βενιζελικός δημότης εκφράζει οαρκτα και χρονιζοντα προβλήματα δεν πρέπει να απαξιώνεται.
Όπως λοιπόν ο παπάς είναι σεβαστός από το ακροατήριο του έτσι και για λόγους ηθικής τάξης όλα τα ανωτέρω πρέπει να τεθούν προς ανάλυση.
Η φυλετικός συναισθηματισμός που εκδηλώθηκε με τις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου Καρυάς με πάνδημη συμμετοχή είναι θεμιτός αλλά εκφράζει την ανάμνηση του παρελθόντος και όχι την ανάγκη του τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΣΌΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ Η ΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ Σ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΕΙΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΤΗ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΤΕΛΗ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΕ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος"εγώ τι θα πάρω"πήρε το παρεάκι του.....χοντρούλη και γλειφτη με μαντάμ Πάπαρι....και πήγαν Στας Βερσαλίες για καφέ απρε μιντι. Άντε κοροιδαρες εμείς εδώ στην τριτοκοσμική λουτρόπολη που κάποτε είχε δόξες αλλά ο Ρασπούτιν με την παρέα του την κατάντησαν χάλι μαύρο για να βγουν αυτοί κερδισμένοι .

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντρούλης και γλειφτης και η με μαντάμ Πάπαρι... ποιοί είναι;

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικος κωλοπαιδισμος.....

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το ταξίδι de la Pari είναι ιδιωτικός βίος,σκεφτειτε γιατί ορίσθηκε ΔΣ και αυτός το απέφυγε?
Τι φοβήθηκε και για ποιο θέμα?

Ανώνυμος είπε...

Αφού απαρτια δεν θα είχε, γιατί να χάσει την εκδρομή του ο τέως. Όμως το χρεώνεται. Άιντε να δούμε σε πόσα δ.σ θα παρευρεθεί με δήμαρχο τον Κυρμανιδη, λέτε όσες φορές και ο τσωμος;;

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά
μεταξύ κομμουνισμού και σοσιαλισμού είναι ότι ο πρώτος είναι δολοφονια ο δε δεύτερος Αυτοκτονία.
Στον πρώτο με την βία, στον δεύτερο με ψηφοφορία.

Σημ:Αναγωγή στα οικονομικά του Δημου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Η ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Αυν Ραντ, φιλόσοφος του Αντικειμενισμου "Ο Άτλας επαναστάτησε" παγκόσμιο Μπεστ Σελερ.!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΑΜΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο Καπιταλισμός μοιράζει άνισα τον πλούτο ο σοσιαλισμός μοιράζει ίσα την φτώχια!

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θέλετε και τα συζητάτε αν το κρατος-δημος μπορεί να ηταν σωστό τότε το γυμναστήριο δεν θα ήταν για νέα δαπάνη, σκεπής και δαπέδου το ίδιο και η αποχέτευση δεν θα χρειαζόταν νέα σωλήνα, το κάμπινγκ δεν θα ήταν ερειπιωνας και η πτώχευση δεν θα γινοταν. Αλλά όταν η Αριστεριλα έχει προσβάλει κάθε κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας τότε θα συμβαίνουν όλα αυτά.
Κατά τα άλλα διαμαρτυρηθητε γιατί βάλανε αυξήσεις 20,%στα τέλη για να πληρωθούν οι μισθωτοί ειδικοί σύμβουλοι και η ανικανότητα της κοινωνικής δήθεν συνοχής
Τελικά η γεροντοκρατια με τις συντάξεις που δεν πληρώθηκαν ποτέ ανταποδοτικές ασφαλιστικές εισφορές στην ουσία είναι αυτή που συμβάλει στην υπογεννητικότητα των νέων! Έχετε άλλη αποψη;

Ανώνυμος είπε...

Πασχαλη πάρε θέση σβήσε την αύξηση ξέρεις εσυ. Επίσης βαλε σειρά με τα χρωστούμενα νερά. Πάρε θέση άρχοντα της παραλιακής κ κλείσε τους οφειλέτες

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΆΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΠΔΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΤΟΧΩΝ. ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Π Χ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ιδεολογικά τον σοσιαλισμό το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αναδιανομή και η καταναλωση και όχι η παραγωγή του πλουτου. .Πτωχεύσες την χώρα σου με τον σοσιαλισμό, παντού κρατικά κουφάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΕΙΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΩΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ Ν Δ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΕΞΑΤΗΤΑ ΣΝ ΤΗ ΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ,για το Λόντον σκουλ οφ εκονομικς κατ ευθειαν!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΟΒΑΡΕΥΤΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ, ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Στο ΔΣ της 12.12.2023 από τους 27+1 παρουσιάστηκαν μόνο 3. ΣΩΣΩΝΗΣ-ΜΠΕΖΑΤΗ-ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν παρευρέθησαν: Οι 5 που ενέκριναν την αύξηση 20% : ΣΥΚΙΩΤΗΣ - ΑΝΤΥΠΑΣ -ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ - ΠΕΝΤΑΛΙΟΣ - ΚΡΙΤΣΟΒΑΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ
Οι υπόλοιποι είναι: ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟΣ-ΚΑΡΟΠΛΕΣΗΣ-ΤΣΙΤΙΝΗ-ΜΠΗΤΑ-ΓΎΚΟΣ-ΜΠΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΩΜΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΗ-ΤΣΙΤΙΝΗΣ-ΠΑΝΤΡΑΣ-ΓΚΑΝΑΣΟΥ-ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΡΙΑΡΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ-ΤΡΙΓΚΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Ανθρωπάκια όλοι τους που φοβούνται να πάρουν θέση για να μην μάθουμε ποια είναι η γνώμη τους, μιας και στο ΔΣ κρατιούνται πρακτικά και καταγράφεται τι λέει ο κάθε ΔΣ.
Ντροπή-ντροπή-ντροπή !

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο θα είναι ξανά να πληγώνουν με την ανεπάρκεια τους την Λουτρόπολη.
Ρώτησα έναν από αυτούς γιατί βάλατε αύξηση και όχι μείωση στα τέλη. Η απάντηση ήταν ...'-ιγω δεν ...ξέρω! Του είπα να ξεραθείς πατοκορφα άσχετε που δέχεσαι ότι σου λέει ο άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Άβουλα ανθρωπάκια που μόνο η ελπίδα της καρέκλας, του μισθουλακου, σας σηκώνει από το κρεβάτι το πρωί. Καλά σας λέει ο άλλος αυτή είναι η στάνη τέτοιο γάλα βγάζει. Αιντε για κανα καφέ ρεμπεσκέδες θέλετε και πολιτική δραστηριότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΕΤΕΣ, ΕΝΝΩΩ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ , Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΑΛΙΚΑ , ΟΙ ΜΕΝΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ Η ΟΧΙ ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ; ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΩΔΗ ΛΟΓΙΔΙΑ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Θα δούμε και την αφεντια του.
Πάντως έχω δει δημάρχους και δημαρχους τέτοιο καταντημα στο τέλος μιας θητείας δεν έχω ξαναδεί.
Αμ οι άλλοι του Συλλόγου Ανενεργων σαν να μην υπάρχουν,ποτε περιμένουν να παρέμβουν όταν θα εβαζε θέμα με αύξηση στο 100%.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο συκιωτης πέτυχε κατά 75 %στο έργο του και αφήνει κληρονομιά καλή πίσω. Ευτυχώς που δεν ψήφισε αυτά που λέει ο γακης που είναι απλά λογιστής απολογιστης θα μαυρίζε όλη την εικόνα του. Ο γακης πρέπει να προτείνει λύσεις όπως ανακύκλωση φουλ. Συκιωτης θα λέτε και θα κλαίτε κάποιοι. Πρωτη φορά είδα οργασμό έργου στον Άγιο Κωνσταντίνο τη αποχέτευση γεμάτος δρόμος μπουλντόζες και φορτηγά, μου ανέβηκε η αδρεναλίνη. Γιάννη μεγάλο λάθος ή χωριατογιορτη με την ηλιθια ανθυγιεινή τσιγαριθρα, έπεσε το επίπεδο χαμηλά ειδικά στην καρδιά του τουρισμού μας τοπικά. Σκουφια όπως είδες δεν μπορείς να με κοντράρεις ως το τέλος όπως πάντα προσπαθούσες τόσα χρόνια με λαικιστικη τυπολατρικη κριτική. Αν κατέβαινε ο Θεός κάτω και έβγαινε ο συκιωτης τρίτος θα ψήφιζα πλατανια γιατί τον θεωρώ έστω και 1 %καλύτερο από το κυρμανιδη. Απλά και βενιζελικα.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά αεί πέσε για ύπνο κατάντησες αηδία. Μέσα από το μπλογκ δεν γίνονται έργα άιντε γελαδι

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε χαμινι τιποτενιο ανθρωπάκι, αν μάθει η γυναίκα σου ότι γράφεις ανώνυμα θα σε χωρίσει ρε κεφτέ.Ντρέπεσαι ρε θρασυδειλε για το όνομα σου και την ιστορία του?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, συνηθίζεις να αναφέρεσαι σε ονόματα δημοτών που δεν σου έχουν δικαίωμα να το κάνεις. Ο λόγος σου ζέχνει… φασισμό, μικρέ γκεμπελίσκε και παρουσιάζεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν.
Ο Συκιώτης και η παρέα του ψήφισαν ομόφωνα στην οικονομική επιτροπή την αύξηση 20%.
Που το είδες εσύ ότι ο Συκιώτης δεν ψήφισε ;;;
Μετά μεσολάβησε το άρθρο του οικονομολόγου, που έβαλε ζητήματα, και προτίμησε το φευγιό από το να καθήσει να υπερασπιστεί την ψήφο του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Λιποτάκτησε. Και τους λιποτάκτες ο λαός και η ιστορία… τους φτύνει.
Αυτός είναι ο Συκιώτης.
Ένας τυπάκος που 9 χρόνια δούλεψε μόνο για τη πάρτη του, πίνοντας μεταλλικό νερό perrier ενώ εμείς οι Α/Κτες πίνουμε νερό αμιάντου..
Και εσύ ρε χαμίνι ακόμα και τώρα, τον υποστηρίζεις ;
Αι σιχτίρ βλάκα, έ βλάκα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

,Είσαι τελείως βλακας το ίδιο λέμε, καλά έκανε και έφυγε από το συμβούλιο εννοώ. Στην οικονομική το ψήφισαν όλοι. Αλλά χωρίς συμβούλιο δεν ισχύει, ευτυχώς που το κατάλαβε. Ο σκουφιας πάντα αναφερόταν σε αυτά που έλεγα οτι είμαι λάθος επειδή δεν έλεγα ένα τυφλό όχι σε όλα. Τωρα κρύβει το ψήφο του. Για αυτό του βάζω 75 % επειδή δεν έκανε κάποια έργα σαν το αμίαντο. Κρυψου ανωνυμουλη που ντρέπεσαι για το όνομα σου πίσω από την φούστα της μαμάς σου

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κάποιοι το παίζετε δημοκράτες της ανωμαλίας θέλετε να φέρνετε προβλήματα επειδή δεν σας κάθεται κάποιος στο μάτι. Δεν θέλατε να γίνει τίποτα τα 9 χρόνια και έγιναν αρκετά, αλουμίνια επιτέλους στο παιδικό σταθμό που ήταν σαν καφενείο του 60 με τις σιδεριες και τα μόνα τζάμια πήγαινε το πετρέλαιο στον αέρα και νηπιαγωγείο και παντού. Είναι δυνατόν εγώ να παρακαλάω να αποτύχει ο κυρμανιδης? Τι βενιζελικος και πράσινα άλογα θα ήμουν. Να έχεις γνώμη δημοκρατικά αλλά να λες κάτι, όχι μόνο μπαρούφες

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα, η κατασταση σου ειναι ανιατη !!!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά εκτίθεσαι με της ανοησίες που γράφεις. Βάλε την σκέψη σου σε μια σειρά γιατί καταντάς ανόητος.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ανήκετε στην κατηγορία των παρασιτικων που δεν ξέρουν τι θέλουν τελικά. Δεν σας έκανε κάποιο ρουσφέτι ο συκιωτης και θέλετε να τον δυσφημισετε, έτσι απλά. Τα ίδια θα κάνετε και με τους επόμενους

Ανώνυμος είπε...

Κώστα γραψτους, τι να ακούσουν τα..... Κλεψογαμίδια, άσε που νομίζουν ότι ο.... Παμμακάριστος θα τους βολέψει στο δημο

Ανώνυμος είπε...

Εσυ τι είσαι ρε χλεπα; Αιντε με τον τραχανά για κανα τσίπουρο.

Όσο για σένα μεσιε Τραχανά τις είδαμε τις επιλογές σου. Ονειροβατείς ως συνήθως και τώρα τρέχεις να τα γυρίσεις. Αιντε κωλοτουμπα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου μην βωμολοχεις, να είσαι καυστικός και να μην χαριζεσαι σε κανένα να τα λες χύμα αλλά όχι βρισιές.Ο πολιτικός διάλογος πρέπει να γίνεται κάθε μέρα για αυτό είναι το μπλοκ. Να γράφουμε απόψεις τοπικές πολιτικές και να κάνουμε διάλογο έστω και ανώνυμα. Το βασικό είναι να λέμε πράγματα που στέκουν με αποδείξεις και λογικές απόψεις.,,,,Βλέπεις μεσιε ανώνυμε πως κάνεις λάθος? δεν είμαι του τσίπουρου και του αλκοόλ, δεν είμαι δαυλι που κάθε μεσημέρι πίνω 17 τσίπουρα και μετά γίνομαι Αριστοτέλης .Δεν κάνω ότι κάνει ο μέσος χωριάτης, κρατάω ένα επίπεδο. Έχω διαβάσει και έχω ακούσει πολλά επιστημονικά για να σου κάνω εδώ μαθήματα βενιζελισμου. Δεν είναι αποτέλεσμα τσιπουροκαταστασεων αυτά που γράφω. Είναι το κουρμπέτι 34 χρόνια. Σε τι ονειροβατω και ποια πάω να γυρίσω? Λοιπόν ξέρετε το γαμπρό του μαραντονα τον αγουερο? Αγουερο σημαίνει στα ισπανικά οιωνός. Λοιπόν οι οιωνοί για το τόπο μας τώρα είναι πολύ καλοί. Στον Άγιο έχουμε πολιτιστικό κέντρο πρέπει να μπουν έπιπλα και να χρησιμοποιηθεί και η παραλιακή οδό απέκτησε ένα ωραίο ντεκόρ, ομόρφυνε. Το αποχετευτικο ξεκίνησε είναι κάτι που ανεβάζει το πεσμένο ηθικό του Αγίου Κωνσταντίνου. Η ανάπλαση της παραλιακής πεο θα ξεκινήσει σύντομα και το νέο λιμάνι. Τα καμένα έχουν νέο αγωγό στην παραλιακή, σύντομα θα βγει και η ανανέωση αναβαθμιση του βιοκα ,το κλειστό φτιάχτηκε, θα ξεκινήσει σύντομα ο νότιος κόμβος, ανάπλαση μικρή στην παραλιακή με παγκάκια κλπ, στο μωλο υπάρχει πρόβλημα ένα βήμα μπροστά με τις συνδέσεις δύο βήματα πίσω με την κλοπή μηχανημάτων.Ας είμαστε αισιόδοξοι για το 24.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα είσαι on fire my man
Επέστρεψες δυναμικά, μάθε τους να σκέφτονται!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Τραχανα τι δεν καταλαβαινεις;
Σε... λιβανιζουν για να σπανε πλακα με οσα γραφεις.
Τόσο χαπατο πια;
Και σταματα να "πιπιλιζεις" για τον πιο ανικανο δημαρχο που εχει περασει απο τον δημο.
Τα οποια χρηματα για τα εργα στον δημο και ειδικα στο α/κ τα εβγαλε ο Σταϊκουρας.
Και τα καπηλευτηκε ο Συκιωτης.
Το ιδιο θα γινει και τωρα με τον Κυρμανιδη.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Έτσι δουλευει σημερα το πολιτικο συστημα.
Υπουργοί και Δήμαρχοι ειναι σαν "συγκοινονούντα δοχεία" για την επιβίωσή τους.


Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ´ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΡΑ ΣΗΓΟΥΡΑ Ν Δ,. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΑΧΑΝΑ , ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ Δ Σ,ΚΩΣΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗ ΚΩΛΩΝΗΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΛΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον/τους λογους που καποιοι συνεχιζετε να υποστηριζετε εναν δημαρχο που δεν μπορεσε επι 9 χρονια να λυση το προβλημα του αμιαντου στο χωριό του. Και αντι αυτου μετετρεψε μια αποθηκη σε δηθεν πολιτιστικο κεντρο το οποιο δεν του το ζητησε κανενας συλλογος του χωριου μας.
Με ξεπερναει η λογικη σας...

Κριτων είπε...

Εάν συνεχίζεται να ασχοληστε με τα πρόσωπα και όχι με τις ενέργειες τότε μάλλον έχετε χάσει.
Δεν υπάρχει δημότης δυστυχισμένος ή ευτυχης επειδή ο τάδε είναι εκλεγμένος η μη ,
Ικανοποιημένος η όχι ίσως.
Ένα πολιτικό πλαίσιο δράσης δεν υπόκειται ούτε ανάγεται σε προσωπικό ζητημα αφού αφορά τους πολλούς
Συναίσθημα όμως μπορεί να επιφέρει αλλά δεν μπορεί να είναι ευδαιμονικό αλλά μαλλον ηδονικο λόγω και της τοπικής κουλτούρας(πάθη) .
Η διαχείριση (εκλογές)λοιπόν της γενικής ωφέλειας είναι μεν σημαντικό γεγονός ανά περίοδο ,αλλά εναλλασσόμενη και όχι στατικη..
Καμία σχέση με τον "Συμεών" και τα μεταφυσικά.
Αυτό συνέβη προσφατως και η αποδοχή αυτής της αλλαγής είναι "εκ των ων ουκ ανευ".
Φυσικά κλείνοντας ένα κεφάλαιο και αρχίζοντας ένα άλλο ,ξεκινά νέα εποπτεία-λαικη παρακολουθηση- εκ του μακρόθεν αλλά και εκ του συνεγγυς.
Ζητούμενο το σωστό και ποιοι δημότες το "ανέχονται" η το απορρίπτουν.
Εαν η πλειοψηφία "λέει" φύγε εσύ για το κάτι άλλο, αυτό δεν σημαίνει "λευκή επιταγή" αλλά προθεσμιακη με τακτή ημερομηνία πολιτικής εξοφλησης.
Τουτέστιν και συμπεριληπτικα ο "βασιλιάς απέθανε,ζήτω ο Βασιλιάς!
Και κάτι για την υπερβολή η οποία είτε ως λαϊκισμός είτε αλλιώς δεν μπορεί να κρυφτεί ,όχι βέβαια από ντροπή,αλλά από την πραγματικότητα.
Και οπως λέει και ο φιλοσοφος για την συνέχεια,"σκέφτομαι άρα ζω"!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Κρίτωνα, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με λιγουριδες.
Αντί να κάθονται και να λένε για τον έναν και τον άλλον να πάρουν κάνα δυο οκαδες ψωμί να το κάνουν παξιμάδι να βγάλουν τον Χειμώνα.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα διαβάζοντας το σχόλιό σου, θυμήθηκα το έργο του Ψαθά “ Ξύπνα Βασίλη“ με τον Γιώργο Μιχαλόπουλο στο ρόλο του ποιητή Τιμολέοντα Φανφάρα, μια καρικατούρα ποιητή, που μιλούσε ασυνάρτητα και απάγγελλε στίχους δήθεν αφαιρετικούς, αλλά βασικά σαχλαμάρες.
Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω
Το ντέφι της λύσσας μου κρατώ, Πω πω πω πω
Και το Μυαλό μου είναι θολό, Πω πω πω πω
Νάσαι καλά που μου το θύμησες και με έκανες και γέλασα με αυτές τις ασυναρτησίες που γράφεις ως άλλος Τιμολέων Φανφάρας
Μια φίλη !!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλη αγαπημένη ,το έχεις ξαναπεί για τον Μιχαλοπουλο(Φανφάρα) που αποδημήσε εις κυριον- δυστυχως- σήμερα.
Αν αυτά δεν είναι κατανοητά σε σένα προφανώς ενπεριέχουν μάλλον ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τα δικά σου πιστεύω.
Δεν σε κρίνω αλλά ένας διάλογος δεν γίνεται με χαρακτηρισμούς αλλά με θεσεις.
Φυσικά δέχομαι και την ανωνυμία ως τρόπο επικοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΣΕΚΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ;
ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΩΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΠΩΣΕ ΤΟ ΒΛΙ-ΚΑ ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΦΑΦΛΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παρίσι ,τόπος πολιτικής αυτοεξοριας ιδανικός.Οι αστέρες της παγκόσμιας μόδας Hermes ,Lui Vuitton, δραστηριοποιούνται στη σκιά του πύργου και της Παναγίας των Παρισίων.
Υπάρχουν τα ξακουστά καφέ και μπιστρό που ήταν στέκια των Ζαν Πολ Σατρ - Σιμον Ντε Μπολιβαρ και του Νίκου Πολατζά καθώς και άλλων...
Πολιτικοί άντρες του πρόσφατου και αποτερου παρελθόντος πέρασαν τις "πολιτικές τους διακοπές " στην πόλη του φωτός και των ιδεών...
Όλοι τους δικαιώθηκαν εν ζωή ή μετα θανατον.

Γιάννη σκέψου το....

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω η αλεπού έχει μνήμη χρυσόψαρου. Εσείς κύριοι κυρίες και δεσποινίδες, ξεχνάτε τα πεπραγμένα των αυτοδιοικητικών όταν επί σειρά συμβουλίων απείχαν όλοι αυτοί που υποστηρίξατε από τα συμβούλια λέγατε καλά κάνουν, οι και όσοι απο εσάς ήσασταν κάποτε αντιδήμαρχοι για μια καρέκλα την κοπανήσατε από τα συμβούλια και τώρα βγήκατε και ζητάτε και τον λόγο. Ο πρώτος διδαξας είστε εσείς λοιπόν!

Ανώνυμος είπε...

Βρε καλή μου αυτούς που ανέφερες γιατί δικαιώθηκαν ;Ο μαρξισμός που υπηρέτησ Εσύ ομωςαν με την μια η άλλη μορφή , δίδαξαν,έγραψαν και λάτρεψαν κατέρρευσε ,πως δικαιώθηκαν λοιπόν;
Ιστορικά ναι, είναι κομμάτια μιας άλλης εποχης απολιθώματα !
Τι να σκεφτώ την ουτοπία τους!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Προς λάτρη γλυφτη του ανικανου σταικουρα, η Ευρώπη έχει πακέτα για το κάθε πρόβλημα που έχει η κάθε χώρα, η Ελλάδα το 09 πχ έκανε το επεραα που είναι για βιοκα γενικά. Ο Δήμος ήθελε να φτιάξει βιοκα στον Άγιο και έκανε μελέτη για να πάρει λεφτά, όχι ότι ο σταικουρας δεν ήθελε για να μην λαικιζουμε, απλά ο δήμος και το δσ κινεί τις διαδικασίες. Αυτα τα χωριατιστικα να ξέρεις και εγώ βοήθησα για να παίρνω ψήφους δεν ισχύουν πουθενά στην Ευρώπη. Οταν έχεις ολοκληρωμένη μελέτη δεν σε απορρίπτει κανένας υπουργός γιατί είναι κάτι απαραίτητο και πως θα έρθει μετά το υπουργείο να βάλει πρόστιμο στο Δήμο γιατί δεν έχει βιοκα δίπλα στην θάλασσα όταν το ίδιο υπουργείο δεν του είχε εντάξει την ολοκληρωμένη μελέτη? Ακόμα και ελλιπής μελέτη να καταθέσει θα την επιστρέψει και θα ζητήσει συμπλήρωμα ώστε να μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα. Δηλαδή για το βιοκα μωλου πρέπει να ευχαριστούμε το τσωνη την αντονια και την μπατζελη? Που ήταν ο σταικουρας όταν ο καραισκος έκανε την πλατεία πάρκου αηδία κόβοντας δέντρα 50 ετών πανέμορφα και την έκανε σαν σταθμό της νασα και υποβαθμιστηκε και άλλο η Λαμία? Να πάρει πρωτοβουλία και να τον πείσει σαν υπουργός να ακυρώσει την ηλιθια μελέτη του ανεκδιήγητου σταυρογιαννη και να δώσει μια μικρή αποζημίωση στον εργολάβο και να φτιαχτεί το έργο με νέα μελέτη. Φύτεψαν νέα σφενδαμα που θα μεγαλώσουν σε 50 χρόνια και η πλατεία είναι σα Σαχάρα. Έχεις δει τέτοια γκάφα στα Τρίκαλα ή στην Καρδίτσα? Να φτιάξουν έργο που έγινε χειρότερο από πριν. Για αυτό τον σάρωσε στις εκλογές ο Πανουργιάς το θυμιο. Αν δώσουν σε νέο ζευγάρι 7ημερο στην Λαμία στο καλύτερο ξενοδοχείο όλα τσάμπα δεν θα έρθει. Όλη αυτή η κατρακύλα της Λαμίας αντανακλά σε όλη την γύρω περιοχή μας. Ούτε το τρένο δεν σταματάει. Αυτή η πόλη δεν έχει ποτάμι η λίμνη για να γίνει γραφική και όμορφη. Μόνο κόμβος συγκοινωνιακος για τα μετέωρα καρπενησι λίμνη Πλαστήρας βόρεια Εύβοια καμενα βουρλα και Δελφούς μπορεί να γίνει. Μόνο με τρένο και αεροδρόμιο. Δεν μπορεί ο φίλος σου να αλλάξει την μοίρα της, φοβάται. Όσο ήμουν στο σύριζα τους τα είχα πει χύμα στους δικούς μου, είστε όλοι άχρηστοι στην Φθιώτιδα. Πέρσι ο απερχόμενος περιφ σύμβουλος σπ λαμπου έγραψε από τα Τρίκαλα τον μύλο των ξωτικών ότι είχε η περιοχή γύρω από τα Τρίκαλα 100 χιλιάδες κόσμο και ντρέπεται που είναι από την κακομοιρα Λαμία. Του έγραψα 4,5 χρόνια τσιπρα έκανες κάποια κίνηση ή διεκδίκηση για την περιοχή? Δεν απάντησε.,,,,Φίλε ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά εγώ είμαι βενιζελικος μαχητής έστω και μόνος πολλές φορές και δεν ζητιανευω ψήφους, εσύ που λες ότι πρέπει να ήμουν στο δσ με ψήφισες πρώτα εσύ?,,,Ο συκιωτης και οι άλλοι ψηφίστηκαν το 14 να διοικησουν όχι οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι. Αυτοι μόνο λεφτά ξέρουν να σκορπανε Ήταν καλύτερα με την βρωμοαποθηκη?,,,,,,Ρε βρωμοστομε ανθρωπάκι εσύ ποιος είσαι? Χεστη. Μεσιε Γιαννακουρε πως ανέχεσαι να γράφει ο ηλιθιος κα- βλι,,,,,,,συνεχίζεται.......

Ανώνυμος είπε...

Μεσιε Τραχανά γιατί δεν κατεβαίνεις στις επόμενες εκλογές για δήμαρχος;; Αφού δεν υπάρχει άλλη λύση.. Α ξέχασα ούτε τον δικό σου δεν θα βρεις..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ, ΦΙΛΕ, ΤΡΑΧΑΝΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ Δ Σ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΤ´ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ . ΕΧΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ.ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΝΥΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΔΡΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ, ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε σχολιαστες σταματηστε να του δινετε σημασια και να νομιζει οτι ειναι ο "μεγαλεξανδρος". Το παιδι, τροπος του λεγειν, εχει προβλημα.
Ασχοληθειτε με αυτα που συμβαινουν στο δημο...
Με τον νυν δημαρχο που αντι να κανει τη δουλεια του προτιμησε να παει διακοπες
Με τον νεο δημαρχο που ακομα δεν εχει ανακοινωσει την ηγετικη του ομαδα, οπως έχουν κανει ολοι οι αλλοι δημαρχοι πχ στη Λαμια ο Παπαιωαννου
Τα δημοτικα πεπραγμενα εχουν να κανουν με την ποιοτητα της ζωης μας και με την τσέπη μας και... δεν πρεπει να τα αφήσουμε να τα διαχειρίζονται οι εκλεγμενοι αρχοντες... οπως αυτοι θελουν. Πρεπει ως κοινωνια καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να απαιτησουμε αυτα που ειναι αυτονοητα σε αλλους δημους.
Παραδειγμα.
Δεν μπορει να μην εχουμε νερο ή να πινουμε νερο απο αμιαντο...και να μας απαντουν οτι εχει... ο Γαλαξιας. Αυτες οι απαντησεις δεν πρεπει να γινονται δεκτες.
Ευχομαι στο νεο χρονο να ξυπνήσουμε γιατι ως δημος, ως κοινωνια, εχουμε παρει τον κατηφορο και αν δεν ξυπνησουμε... οδηγούμαστε κατευθειαν στα βραχια.
Σ.ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύτιμο βοήθημα για τα αιρετά όργανα(*) των Δήμων Δημοτικής Περιόδου 2024-2028
https://dimosnet.gr/wp-content/uploads/public/%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CE%BD-1.pdf

(*) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ

Ανώνυμος είπε...

9:53 σε ποιον αναφέρεσαι;
Ποιος είναι ο μέγας Αλέξανδρος;

Ανώνυμος είπε...

Κώστα Τραχανά είσαι ένα αυτοδημιουργητος του ιδιωτικού τομέα, μια ερώτηση
Αν ήσουν δήμαρχος θα έδινες με σύμβαση εργου την ύδρευση φυσικά και την αποχέτευση σε έναν σαν και εσένα.
Και έτσι αυτο που κατηγορουμε σήμερα τον δημο (αμιαντο,,φθοριωση,επεκτσση,,φρεάτια κλπ)θα τα διαικπαιρεωνε με λιγωτερο ανταποδοτικό τέλος, θα εισέπραττε ο Δήμος όπως στην τουριστική Μαρινα θα έπαιρνε το κράτος ΦΠΑ και θα έδινε ασφαλιστικές εισφορές ο ιδιώτης ,και κυρίως όπως και τα εμφιαλωμένα νερά θα ήταν με προδιαγραφές; Σε ρωτώ γιατί είσαι βενιζελικός!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν τον ξέρω τον κύριο Τραχανά αλλά διαβάζω αυτά που γράφει τακτικά και έχω να πω ότι είναι ένα άτομο με ήθος και τρόπους που μιλάει με επιχειρήματα χωρίς να βρίζει. Όσοι τον κατηγορείτε και του λέτε τόσα όχι για τις ιδέες του αλλά για την προσωπικότητα του είστε απλά ασήμαντα ανθρωπάκια χωρίς παιδεία και επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να υπαρχει αναρτηση στο site του Δημου σημερα εγινε επαναληπτικο ΔΣ για την αυξηση των Δημοτικων Τελων. Ξερει καποιος να μας πει περιισοτερα; Εγκριθηκε η αυξηση ή δεν υπηρχε συμμετοχη;

Ανώνυμος είπε...

Τους έπαιξε μπάλα ο Συκιωτης..
Η μπάλα στον Κυρμανιδη….

Ανώνυμος είπε...

Βρε Σοβιετικοί, αφήστε την καραμέλα περί εκείνο ο Πιπίλας και το άλλο ο.... ενωματαρχης χωροφυλακης . Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα από αυτα. Το μόνο που θέλετε είναι να διατηρηθεί ο σοσιαλισμός της ανήθικης αναδιανομης να παίρνει τον κόπο του μικρομεσαιου
και να σας τα δινει βαπτίζοντας σας ευάλωτους με αυτοκίνητο SUV κινητό Ifon . Mονο η Ευπάθεια είναι σωστη με την αργή δηλητηριαση από την υπερκατανάλωση καφέ Αrabica!

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μη σταματάς να τους πονάς!
Α/Κ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε ανωνυμουλης 2,24 για να ψηφίσει κάποιος εμένα είτε για σύμβουλο είτε για δήμαρχο πρέπει να έχει βαρύ πολιτικό χέρι και να καταλαβαίνει τι σημαίνει βενιζελισμος, δεν είναι για ανθρωπάκια σαν εσένα.,,,,Φίλε 8,51 βενιζελικε θα ήθελα να έλεγες το όνομα σου σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ένας βενιζελικος σαν εσένα σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να ψηφίσει αφού υπήρχαν 40 εκ ευρώ έργα δημοτικά. Κάθε μέρα στο φμπουκ υπερασπιζομαι το έργο του μεγάλου ηγέτη απέναντι σε μαου μαου βασιλικούς και αριστεριστες,σήμερα ειδικά στο κονοσκο έγραφε για το Δραγούμη πόσο σπουδαίος πολιτικός ήταν ειδικά το καιρό της συνθήκες των σεβρων που έλεγε ότι ο Λευτέρης ήταν κατάρα για την Ελλάδα και ήταν πυροβολημενος στο νοσοκομείο, δώρο για την Ελλάδα των 5 θαλασσών 2 σφαιρες ,καλά έκανε ο γυπαρης και τον έστησε στο τοίχο απλά έπρεπε να στήσει και άλλους προδότες. Το 17 να έπρεπε να έχει εκτελεστεί ο μεταξάς και τα τσιράκια του. Στο γουδί έπρεπε να έχουν εκτελεστεί 1066. Το 17 έπρεπε να κάτσει εισοβιος δικτάτορας και να δώσει την συνέχεια στο Πλαστήρα και τα παιδιά του. Δεν θα είχαμε μικρασιατική καταστροφή, θα ήταν ελληνική ή Σμύρνη ο πόντος η πόλη και ο β παγκόσμιος πόλεμος θα είχε περάσει πιο ελαφρά από εμάς, ούτε εμφύλιος ούτε χούντα, θα ήμασταν Ελβετία με θάλασσα τώρα. Δυστυχώς έκανε τις εκλογές του 20 χωρίς να αλλάξει το ηλιθιο σύστημα που χώριζε την Ελλάδα σε περιφέρειες γιατί σε σύνολο πηρε περισσότερες ψήφους και ήρθε ο όλεθρος από τους ανίκανους. Ευτυχώς στην Λοζάνη κατάφερε να μην χάσει παλιά εδάφη, επιστρέψαμε την ανατ Θράκη μόνο. Ζούμε την Ελλάδα που έφτιαξε ο Βενιζέλος και η Λοζάνη είναι η ζωή μας 100 χρόνια μετά. Και έρχεται αυτό το ηλιθιο ο Μήτσοτρακης και τον είπε μεγαλοιδεατη. Ρε κεφτέ χωρίς αυτόν θα ήμασταν ως το Τύρναβο και η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας τώρα. Η Θεσσαλονίκη είχε 30%Έλληνες και η Σμύρνη 50 %.,,,,,,Ναι φίλε ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα των δήμων ειδικά τα βρώμικα λύματα και σκουπίδια, με δικλείδες ασφαλείας στις συμβάσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να μπορεί να παρέμβει ο δήμος. Το νερό θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πρώτης ανάγκης. Το είχα προτείνει εδώ το 21 για το βιοκα μωλου σύμβαση παραχώρησης θα δούλευε τώρα . Απλά θέλει δήμαρχο με αντανακλαστικα και πυγμή, είδες το 22 τι έγινε στην Αττική οδό θα μπορούσαν να είχαν παγώσει άνθρωποι. Μερικοί ιδιώτες είναι λαμογια για αρπαχτή.,,,Μεσιε Παράσχο Σ είναι αληθινό το όνομα σου και που μένεις?,,,,Ευχαριστώ για τα καλά λόγια 4,05

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα αυτα τα ισορικα που γραφεις ειναι εκτος αντικειμενου του μπλοκ. Κρατησε τα να τα λες οταν και αν λειτουργησει το πολιτιστικο του α/κ. Εδω να αναφερεσαι μονο σε θεματα που αφορουν τον δημο μας.
Εχετε ξεφυγει εσυ με τον βενιζελισμό και ο Κριτων με τον φιλελευθερισμο.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει συνάντηση Τραχανά με Κρίτων για πολιτική κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων.

Σας πυροβολούν ασταμάτητα εδώ μέσα, αλλά εσείς δεν αλλάζετε μυαλά.

Να κανονιστεί συνάντηση και με άλλους από το μπλογκ για κουβέντα μπας και βγει καμιά άκρη.

Ανώνυμος είπε...

Κουβέντα γίνεται και εδω

Ανώνυμος είπε...

Κανένας να μην πάει στην ορκωμοσία της νέας διοίκησης ,δεν μας έχουν ανάγκη αρκεί να πάει ο παπας,αντίθετα στην πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου πρέπει να πάμε όλοι,αυτό σημαίνει ενεργός δημότης και όχι κλακαδορος!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΤΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΗΝΗ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΛΑ , ΡΕ, ΗΛΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΕΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πολύ ευχαρίστως να συναντηθούμε και να γνωριστούμε ολοι αλλά εδώ στο μπλοκ γράφουμε απόψεις και δεν προσπαθούμε να τις επιβάλουμε. Δεν χρειάζεται να βγει κάποια άκρη. Εγώ την συζήτηση την κάνω εδώ για τον ανοιχτομυαλο δημότη σε σχέση με δημοτικά περιφερειακά και κρατικά θέματα του τόπου και νομού μας. Που θέλει να ενημερωθεί και να ακούσει καλοπιστη κριτική αντικειμενικά. Δεν χαριζομαι σε κανέναν γιατί κάποιοι ξέρουν ότι δεν έχουν ικανότητες διοικητικές αλλά ασχολούνται και πιάνουν θέσεις που δεν αξίζουν. Παίρνω θέση για όλα χωρίς φόβο και δεν είμαι κομματοσκυλο. Ο κριτων είναι προβλεψιμος σε αυτά που λέει, ζητω ο καπιταλισμός ακόμα και αν κλεπτοκρατει, κάτω η ΕΣΣΔ και ο μαρξισμος, κάτω ο κρατισμος, μην πληρώνετε φόρους λες και μας αρέσει και κάποια ακατανόητα λόγια χωρίς νόημα ή δύσκολονοητα .Όλα δεκτά δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά γράφουμε παράλληλα για το ίδιο θέμα.

Κριτων είπε...

Προς τους φίλους του μπλογκ.
Είναι φανερό από τις αλλεπαληλες τοποθετήσεις τουλάχιστον αυτών που υπογράφουν ότι υπάρχουν αρκετές συμπτώσεις συμπερασμάτων ,αλλά και σημαντικές διαφορές.
Όλες μέσα σε πλαίσιο ενημέρωσης και όχι επιβολής.
Το μπλογκ είναι της ελεύθερης κοινωνίας.
Η διάφορες όμως εκτός θεμάτων τοπικής σημασίας είναι κυρίως ιδεολογικές με υπόβαθρο το συμφέρον.
Αλλιώς σκέφτεται ο κρατιστης αλλιώς ο φιλελεύθερος( βενιζελισμος είναι κομματική εκδοχή εφαρμογής του φιλελευθερισμού
περιορισμένου χρόνου και τοπου ,1910εως 1932).
Σήμερα όλα είναι αλληλένδετα ,κινούνται βάσει παραγωγικοτητος η έστω με το βέλτιστο
Έξω από αυτό υπάρχει μόνο συναίσθημα ,Φαντασίωση,καταναγκασμός στην ατομική ελευθερία..
Λ.χ πραγματικότητα είναι η σημερινή κατάσταση στο χωριό Καρυά,συναίσθημα είναι οι προστρεξαντες (380)άτομα για τον Συλλογο.
Επισης πραγματικότητα είναι οι φόροι και το σπάταλο κράτος και η πάσης φύσεως αναιτια πληρωμή.
Ακόμη πραγματικότητα είναι η πτώση της αγοραστικής κίνησης στην αγορά, φαντασίωση είναι οι επενδυτές που θα την ανεβάσουν.
Υπάρχουν λοιπόν διαφορά στην σκέψη μεταξύ μας και δεν είναι λύση ο στρουθοκαμιλισμος και κυρίως η ύβρις των αριστεροδεξιων κολεκτιβιστων προς την "απέναντι πλευρά" με τον χαρακτηρισμό ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ σε αντίθεση με το σωστό ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο κριτων δεν ξέρει το βενιζελισμο. Ο βενιζελισμος δεν έχει πεθάνει στην Ελλάδα, ζούμε στην Ελλάδα που ζωγράφισε στο χάρτη ο Βενιζέλος και η ζωή μας ρυθμίζεται στο παγκόσμιο σκηνικό βάσει την συνθήκη που υπέγραψε στην Λοζάνη. Υπάρχουν πολλά κοινά με την εποχή πριν 100 χρόνια, αυτοκίνητα πλοία αεροπλάνα νοσοκομεία τρένα σχολεία πανεπιστήμια βουλή και μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση εν μέρει. Το πιο βασικό να μην κλέβεις και να σπαταλας το δημόσιο χρήμα είναι απολύτως ίδιο και μπορούμε να δούμε την διαφορά του σήμερα με το χθες, μέρα με την νύχτα. Ο βενιζελισμος φυσικά δεν κάνει ρουσφέτια και πολλοί στην εποχή μας δεν τους βολεύει αυτό και τον αφήνουν στην άκρη για αυτό η Ελλάδα πάει προς τα πίσω. Στην περιοχή μας δεν έχουμε βενιζελικη σκέψη και αυτό φαίνεται. Ο συκιωτης αν ήταν μυημένος στο βενιζελισμο όταν τελείωσε ο βιοκα μωλου θα έβαζε και συναγερμό και ίσως να μην είχε χάσει τις εκλογές. Ο κυρμανιδης όταν ο χειμαρας είπε ότι θα κάνει μελέτη για το δρόμο ελατεια άγιος κωννος θα είχε τα αντανακλαστικα να πάρει πρωτοβουλία και να κινήσει τα νήματα ώστε να το φέρει πέρα σαν μισός αγιοκωνσταντινιωτης. Εγώ όταν ο τσιπρας ξεκίνησε μετά το μάτι να γκρεμίζει χτισματα στον αιγιαλο, για να είμαι της βενιζελικης σχολής σκέψης σκέφτηκα, εμείς τι μπορούμε να κερδίσουμε από αυτό? Ετσι γκρεμίστηκε το πατριαρχειο, κρίμα που δεν το επεκτεινα σε όλους και επικεντρωθηκα μόνο εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικο-οικονονομικες αναλυσεις απο του δυο "γκουρου" του μπλοκ.
Μου θυμιζουν τον μάγκα έλληνα που λέει «κάνε με εμένα πρωθυπουργό για 24 ώρες και να δεις για πότε διορθώνω όλα τα στραβά και τα ανάποδα»
Τι να πει κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ; ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΡΕ, ΦΙΛΕ, ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε πλακα με κανεις; Μηπως ηθελες να πεις "πειραγμενα" μυαλα;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη και Κώστα μπράβο σας
Πάντα με επίπεδο και σωστές τεκμηριωμένες απόψεις.
Αφήστε τα ζλαπια να λένε τα δικά τους

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε και τους δύο σαν δημοτικούς συμβούλους και θέστε τους το θέμα με τα τέλη, που ο Συκιώτης τα ψιφησε στην ο.ε αλλά χθες το ανέβαλε για τον Γενάρη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε φιλαράκο πόσες φορές θες να το πω ξεκάθαρα? Έκανε μαλακια μεγάλη που τα ψήφισε στην οικονομική και ο Γιάννης και όλοι οι άλλοι. Τελείως άσχετοι με πολιτική όλοι. Ευτυχώς το κατάλαβε και το έδωσε πάσα στον μεγα αντιπεριφερειαρχης. Έχεις λύση για όλα Ηλία ε πάρε την καυτή πατάτα να σε δούμε με το καλημέρα! Πόσο πιο ξεκάθαρα το θες? Αν δεν κάνουμε ανακύκλωση φουλ θα πετάμε τα λεφτά μας στο λογαριασμό για ρεύμα για το χυτα Λαμίας και στα πετρέλαια και στα λάστιχα και στην επισκευή αποριματοφορων το έχω γράψει 34 φορές. Εγώ το 2007 08 μέχρι να έρθει η ανακύκλωση εδώ τα μάζευα τα φορτωνα στο τζιπ και όταν πήγαινα Λαμία ακόμα και Αθήνα τα πέταγα εκεί στο μπλε καδο. Ξυπνάτε χωριανοί!!! γαμο το βασιλιά !!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΡΕΓΚΙΝΙ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΟΝ ΦΙΜΩΣΑΝ, Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είναι κι’αυτος….
αλλά γράφει όνομα οποτε θέλει…

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι πάνε στην Γαλήνη για την
ορκομωσία σίγουρα δεν τους ενδιαφέρει να πάνε σε συνεδριαση ΔΣ είναι απλά κλακαδοροι εξαιρούνται οι συγκενιδες Καρυωτες.

Ανώνυμος είπε...

α.ρε Κούλη τι ηθελες και είπες για τα ιδιωτικά πανεπιστημια. Εδώ στο μπλογκ είναι όλοι σύμφωνοι επειδή κοιτάμε μπροστά!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας θα σας πάει τρένο τραχανάδες..

Ανώνυμος είπε...

Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στο Μέγαρο με την Τοσοδουλα!

Ανώνυμος είπε...

Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα με σταθμούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το τελευταίο έργο, με υπογραφη
giannis...

Ανώνυμος είπε...

Μη μου μιλάς για Πιπίλα, πλέον είναι αρχαία ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος να δούμε σε πόσα δημοτικά συμβούλια θα συμμετέχει προσεχώς ο Συκιώτης.
Εκθείασε προχτές τον Γ.Ηλιόπουλο. Για τις συμμετοχές του ιδιου;;;, θα το κάνουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τον στείλαμε για perrie, μας έγραψε και αυτός,δηλ μας ξαναγραψε