01 Ιανουαρίου 2020

Πάνω από μισό μέτρο χιόνι στην Καρυά Καμένων Βούρλων - Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ξεπέρασε το μισό μέτρο το χιόνι στον ορεινό οικισμό Καρυά των Καμένων Βούρλων και μόλις το μεσημέρι της Τρίτης (31/12) δύο μεγάλα μηχανήματα του Δήμου Καμένων Βούρλων κατόρθωσαν να φτάσουν στο χωριό και να ανοίξουν τους δρόμους.

Οι χειριστές του Δήμου υπερέβαλαν εαυτό ανοίγοντας αρχικά το δρόμο τη Δευτέρα με το πρώτο χιόνι της «Ζηνοβίας» από πάνω προς τα κάτω, όταν όμως το απόγευμα επιχείρησαν να προσεγγίσουν και πάλι το χωριό, περίπου δύο χιλιόμετρα πριν φτάσουν σε αυτό, το χιόνι τους έφραξε στην κυριολεξία το δρόμο.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, δύο μηχανήματα αυτή τη φορά, το ένα πίσω από το άλλο κατάφεραν να φτάσουν μετά από επίπονη προσπάθεια στο κέντρο του χωριού.

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε και το σχετικό video στο lamiareport.gr

10 σχόλια:

kamena voyrla blogger είπε...

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δημητρη,καλή παρέμβαση με τα χιονια.Με
την παρουσία σου σε όλα
τα προβληματικά σημεία της πόλης μας δικαιούσαι τον τίτλο
του πιο παραγωγικού
αυτοδιοικητικού ?
Από τούδε ψηφοδέλτιο
που δεν θα περιέχει το όνομα σου είναι καταδικασμένο.Παντα τέτοια, καλή χρονιά να έχεις,και με ένα καλό
κορίτσι.

Ανώνυμος είπε...

Οκ ας μην ήταν ο παπαγρυγοριου που έχει την εμπειρία στη διοίκηση κ θα σου λεγα μετά. Η κεφαλή άφαντη

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ , ΠΛΕΟΝ, ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9E65%CE%A9%CE%9A1-%CE%A1%CE%A8%CE%97?inline=true
ΔΑ: ΨΞ65ΩΚ1-ΡΨΗ - Αναπροσαρμογή τελών και δικαιωμάτων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού
03/01/2020 13:31:52

MIA ANAΛΥΣΗ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΙΣΩΣ ΦΩΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ....... ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλες και φίλοι καλή χρονιά. Δεν συνηθίζω να γκρινιάζω μέρες που ειναι αλλά μετά το αποψινό φιάσκο δεν μπορώ να μην πάρω θέση. Ο Δήμος λοιπόν κάλεσε τους επιτυχόντες μαθητές του δήμου μας στη τριτοβάθμια εκπαίδευση να τους βραβεύσει και καλά έκανε. Αμέσως οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν την προχειρότητα της διοργάνωσης. Τα μισά σχεδόν παιδιά έλειπαν προφανώς γιατί δεν τους κάλεσαν ή δεν το έμαθαν. Επιπλέον βράβευσαν επιτυχόντες τριών χρόνων λες και ήταν πολυέξοδο να τα βραβεύουν κάθε χρόνο. Πολλά παιδιά απογοητευτικαν γιατί δεν ανέφεραν οι εκφωνητές τις σχολές που πέρασαν που για πολλά παιδιά ειναι καμάρι τους. Άνοιξαν τον έπαινο και αντίκρισαν ένα προχειροφτιαγμένο χαρτί που περισσότερο εμοιαζε με έπαινο νηπιαγωγείου, χωρίς να αναφέρει την σχολή επιτυχίας. Σε ποια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευση εισήχθησαν, σε ποια πόλη, σε ποιο τμήμα , ποιος ήταν ο δήμαρχος που τους τίμησε. Καμία αναφορά. Περίμεναν οι φοιτητές κάποιος να τους φωτογραφήσει τον παραλάμβαναν τα ´´χαρτιά´´αλλα εις ματην. Ήταν πολυ δύσκολο να προσκληθεί ένας φωτογράφος; Τι θα θυμούνται λοιπόν τα παιδιά με αυτό το ´´χαρτί´. Ότι έγινε μια παρωδία βράβευσης που δεν ξέρω πως θα την εντάξουν στη μνήμη τους αυτοί οι μελλοντικοί επιστήμονες. Η τελετή βράβευσης δεν ήταν αντάξια της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλαν αυτά τα παιδιά. Δεν αρκεί να κάνουμε φιέστες, πρεπει να έχουν το ηθικό βάρος μιας σοβαρής διοίκησης. Καλή πρόθεση με προχειρότητα, ανεπάρκεια, απογοήτευση. Καλή σταδιοδρομία στους αυριανούς μας επιστήμονες .

ΨΗΦΟΡΟΡΟΣ είπε...

Σωστα το αναφερει ο φίλος . Η βραβευση ηταν παρωδία .
ΕΣΤΩ και τωρα ο Δήμαρχος και οι υπέυθυνοι της διαδικασίας Βραβευσης ( Πενταλιος κλπ) να βγάλουν μια ανακοινωση με τα ονοματα τις σχολές την σειρα επιτυχίας τους ,σε ποιες σχολές και σε ποιές πολεις πήγαν κλπ
Να στειλουν στα σπιτια των παιδιών μία προσεκτική ,τυπογραφικά προσκληση και επαινο, Το κόστος ελάχιστο ,ώς πρός την τιμή και την ηθική υποστηριξη των παιδιών και των γονέων.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ,ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .
Ξερετε τι κανει ο ΔΗΜΟΣ ΠΙΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στους επιτυχόντες μαθητές σε πανεπιστήμια ;
Οικονομική υποστηριξη , εξοδα μεταφοράς και εγκατάστασης , κλπ
Ετσι φερονται οι σωστοί Δημαρχοι ,που θέλουν στο μέλλον αυτα τα παιδιά να ξαναγυρίσουν στο τόπο τους ,και να έχουν καλές αναμνήσεις ,ότι η κοινωνία τους θέλει πίσω και τους στηρίζει στα δύσκολα.
Και αν δεν μπορείται όλα τα παιδιά , δωστε Οικονομική στηριξη σε 3 παιδια ανα Δημοτική ενότητα η κάντε κλήρωση σε τρία παιδιά που έχουν οικονομική αναγκη ( περισσότερο ηθικο το θέμα παρα οικονομικό )
ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ,........ ΘΕΛΕΤΕ ;

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσαν εκεί τα παιδιά για να βγουν από την υποχρέωση. Πως περιμένουν να εκτιμήσουν την βράβευση αυτή και να επιστρέφουν κάποτε στον τόπο τους. Αφού εμείς τα ξεπεταμε για να τελειώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η κ.Παπαδημητριου επί
Δημαρχιας Αντωνίου εδωσε 20.000 δρχ ανά
επιτυχόντα,αφαιρόντας τα από την εφορία ως
δωρεα.Επειδη τίποτε δεν
πρέπει να σκορπιζεται ,π.χ.όπως στα Καζαντζιδεια,έτσι και εδώ να υπάρχει χορηγια
μέσω των μισθων
των εκλεγμένων στο Δήμο ή ο Μύθος να κάνει οικονομία και αντί να κερνάει όλο το χρόνο
τους αστυνομικούς για να εχει ασυλια να τα δίνει για τους επιτυχόντες,που στο κάτω κάτω είναι οι πελάτες του που τα ακουμπάμε.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που πέρασαν οι γιορτες και ήρθαν και τα χιόνια, και ειδα να καμαρωνουνε και καποιοι για τις εκχιονιστικες ικανότητες του προέδρου της μικρης μας κωμόπολης, θελω να πω ότι είμαι ΠΛΗΡΩΣ απογοητευμενη από τις επιδόσεις και την παρουσία του ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ μας. Αν τα μελη του νομιζουν ότι ο ρόλος τους είναι να ξεχιονιζει ο προεδρος (τα συνεργεια στην ουσία, ο προεδρος είναι για τις φωτογραφίες!), είναι γελασμένα.
Για παράδειγμα: Ενοιωσα απογοητευμένη με τον χαλια στολισμό των γιορτών. Γεμίσανε οι κόμβοι με ψευτικα δεντράκια ενώ υπήρχαν ωραια φυσικά δεντρα να στολίζουν. Στολισαν ένα έλατο στην εκκλησία με απαράδεκτα λαμπάκια, και έμοιαζε το βράδυ σαν παραγεμισμένο σακί με κρεμμύδια στον κάμπο της Κωπαιδας το καλοκαίρι... Μαυρα χαλια.
Στα πιο σοβαρά. Λενα συνεχεια ότι είναι σπασμένος ο αγωγός των λυμάτων εδώ και πολλά χρονια ο δεύτερος, και δεν έχει κάνει καμια πίεση το τοπικό συμβούλιο ώστε να ληξει επιτελους το θέμα. Κανονικά έπρεπε να ξεσήκωνε ολο τον κόσμο και να απαιτήσουν να σταματήσει η δυσφήμιση του τόπου μας. Το ότι είναι ξάδερφος του ενός αντιδημάρχου, ότι ξημεροβραδιάζει στο μαγαζί του νέου αντιδημάρχου, ότι είναι κολλητος του Δημάρχου, δεν μας αφορά εμάς που μας εκπροσωπεί. Απαιτούμε για τον πρόεδρο κ. Καραμανώλη αλλά και για τους άλλους τοπικούς συμβούλους να αναλάβουν σοβαρά τους ρόλους τους και να μην είναι αδιάφοροι.
Για την καθαριότητα που δεν υπαρχει, τι να πουμε. Η πιο βρώμικη κατασταση είναι επι των ημερών του κυρίου Καραμανώλη. Το να κόβει βόλτες με το αυτοκίνητο του δήμου περα δώθε, δεν σημαίνει ότι κάνει δουλειά, ούτε και ότι επιβλέπει τους εργάτες. Αμα κρίνει κανείς από την αποδοτικότητα τους, μαλλον λεω το προφανές.
Μήπως το τοπικό μας συμβούλιο πήρε θέση για τις υπερβολικές αυξήσεις που όλοι εδώ μέσα κατακρίνετε αλλά και που όλο τον κόσμο δυσαρέστησαν; ΟΧΙ. Μήπως πήρε θέση για το κλείσιμο των Λουτρών; Μήπως κάνει κάτι για την βελτίωση της εικόνας στον Κουνιαβίτη ή στο Πάρκο; Για την πλήρη αναρχία σε όλα τα σημεία των δρόμων και των πεζοδρομίων;
Κύριοι ειστε πολύ κατώτεροι των προσδοκιών...
Αλλά και από τον άλλο συνδυασμό άτομα που βγήκαν σύμβουλοι έχουν αραγε κάνει κάποια αντίδραση σε όλα τα παραπάνω; Αμα ξέρει κάποιος ας πει γιατί προσωπικά δεν έχω δει κάτι. Ο κύριος Γκολφομήτσος που πέρασε νομίζω σε ψήφους και τον Καραμανώλη, εχει δείξει κατι, ότι πρέπει να εκφράσει τις ανυσηχίες μας;
Αυτά δεν τα λέω μόνη εγώ, τα διαπιστωνουν οσες και οσοι κατσουν να τα σκεφτουν και κουνανε το κεφαλι με απογοητευση.
Κακώς και ο μπλογκερ δεν αναδικνυει τις ευθύνες των τοπικών συμβουλων για αυτό το χάλι. Θα μπορουσε να υπαρχει μια πιεση για να σοβαρευτουν λίγο κάποιοι γραφικοί που νομίζουν ότι προσφέρουν κιολας έργο στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Μην εχετε κυρια μου πολλές απαιτήσεις γιατί ειμαστε μονο για φρου και αρωματα, και εξυπηρετηση των ημετερων. Οι ανθρωποι είναι πολύ κάτω του μετρίου. Σιγα μην ασχοληθουν οι τοπικοι συμβουλοι με τα προβλήματα του δήμου. Ο μισθος να μπαινει, να βολεύονται οι δικοι μας, και από κει πανε και οι άλλοι