23 Δεκεμβρίου 2019

Στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στα Καμένα Βούρλα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων βρέθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.,κ. Συμεών όπου χοροστάτησε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα που γέμισε από κόσμο.

Αναφέρει η Μητρόπολη Φθιώτιδας για την επίσκεψη

Ο Ευλαβής λαός της πόλεως των Καμένων Βούρλων μετ’ αισθημάτων σεβασμού και πλείστης χαράς και αγαλλιάσεως, υποδέχεται σήμερον και ενθρονίζει τον Επίσκοπό του εις το κέντρον της καρδιάς του, επί τη ευκαιρία της ευλογητής παρουσίας της Υμετέρας προσκυνητής ημίν Σεβασμιώτητος, δια πρώτην φοράν από της Εκλογής και Ενθρονίσεως του, ενταύθα.

Με αυτά τα υψηλά λόγια, τα οποία εκπήγασαν από το περίσσευμα της αγαπώσης καρδίας του, ο πολιός σεβάσμιος και δεινός χειριστής του λόγου, Προϊστάμενος της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Χριστοφόρος Κολοκυθάς, υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Συμεών στην πόλη των Καμένων Βούρλων, την Κυριακή (Προ της Χριστού Γεννήσεως) 22 Δεκεμβρίου, ε.ε.

Ο Μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός, ήταν κατάμεστος από ευσεβείς πιστούς της πόλεως, και πολλά μικρά παιδιά, τα οποία μέσα από την παιδική τους καρδιά αναφώνησαν με τους μεγαλυτέρους πιστούς και με έκδηλα τα αισθήματα του ενθουσιασμού το ΑΞΙΟΣ στον Σεβασμιώτατο.

«Το βλέμμα των παιδιών είναι ο παράδεισος», υπογράμμισε συγκινημένος ο Σεβασμιώτατος.


Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλο το άρθρο στο fonografos.net