11 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Καμένων Βούρλων – Πονάει κεφάλι … κόβει κεφάλι

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με ευθύνη του ο Δήμος μας, έκλεισε και σφράγισε την Παιδική Χαρά του Καινούργιου.

Μπράβο σας ρε λεβέντες, αφού το διαπιστώσατε (έστω και αργά) ότι είναι επικίνδυνη, καλά κάνατε και την σφραγίσατε για λόγους ασφαλείας, μέχρι να γίνουν οι επισκευές.

Βέβαια εμείς φωνάζουμε για τις παιδικές χαρές, χρόνια τώρα, Ιούνιος του 2017 και Μάιος του 2018, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα, κάλιο αργά παρά ποτέ.

Το θέμα είναι, ότι η παιδική χαρά είναι πάνω από δυο - τρεις μήνες σφραγισμένη και τα πιτσιρίκια είναι στα κάγκελα στην κυριολεξία.

Και να έλεγα ότι δεν έχετε λεφτά για τις επισκευές, αφού βρε εσείς, δεν χρειάζεται να βάλετε το χέρι στην τσέπη (στο ταμείο του Δήμου δηλαδή) για να επισκευάσετε 3 κούνιες και 2 τραμπάλες (γιατί περί αυτού πρόκειται), μιας και είναι τις πάση γνωστό ότι το ‘Πρόγραμμα Χρηματοδότησης των Δήμων Φιλόδημος ΙΙ’ δίνει τα κονδύλια για επισκευές.
ΑΛΛΑ, όπως είναι γνωστό σε όλους μας, τα πράγματα εκεί στο δημαρχείο, ΔΕΝ πάνε και τόσο καλά, και δεν προχωράει τίποτα , αν ένα έργο δεν έχει ‘ζουμί’ … που λένε και στην πιάτσα ‘επί τω λαικώτερον’.

Πάω λοιπόν να κάνω εύλογες ερωτήσεις, που θα τις έκανε ο κάθε δημότης, και ο κάθε δημοτικός σύμβουλος που σέβεται τον εαυτό του.
1.Πότε θα επισκευάστε ρε λεβέντες τις παιδικές χαρές του Δήμου και θα επαναλειτουργήσουν για τα παιδάκια?
2.Γιατί δεν έχετε σφραγίσει και άλλες παιδικές χαρές που είναι επικίνδυνες, όπως αυτή των Καμένων Βούρλων δίπλα στο Δημαρχείο?

Αγαπητοί τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι – αντιδήμαρχοι – δημοτικοί σύμβουλοι και λοιποί αρμόδιοι υπάλληλοι κάντε την δουλειά σας σωστά, γιατί ακούω και βλέπω τα χειρότερα.

ΥΓ
Δήμαρχε πότε θα κάνεις (που μας την χρωστάς 4-5 χρόνια τώρα) την ‘Ειδική Συνεδρίαση Έκθεσης Πεπραγμένων’ για να μας ενημερώσεις για τα έργα του Δήμου (που θα έπρεπε να κάνεις κάθε χρόνο όπως προβλέπει το άρθρο 217)??
Εσείς αντιπολίτευση γιατί δεν κάνετε τίποτα για αυτό, όπως προβλέπει το άρθρο 95 ??? (μπας και είστε και εσείς για τον γάιδαρο καβάλα?)

86 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε δημότη απο το καινούργιο,μάθε οτι όλες οι παιδικές χαρές του δήμου 27 τον αριθμό είναι ακατάλληλες και είναι κλειστές με απόφαση του ΔΣ απο το 2017 αλλά σε άλλες εχει τοποθετηθεί η σήμανση περί απαγόρευσης και σε καποιες άλλες οχι, ανάλογα με το αίσθημα ευθύνης του τοπικού προέδρου και του τοπικού αντιδημάρχου απέναντι στην σσφάλεια των παιδιών μας .οσο για την επισκευή-συντήρηη αυτών καλά τα λες δεν υπάρχει ζουμί (π.χ τηλεμετρία) αν ομως ρίξεις μια ματιά στο διαύγεια θα δεις οτι τώρα το μήνα Νοεμβριο πληρώνουν λαγάνες και τουρσί, απο αυτό συμπέρανε πως λειτουργεί ο δήμος ,τα αντακλαστικά τους, δράση αντίδραση,και πότε θα ασχοληθούν με τις παιδικές χαρές,η με άλλα σοβαρά θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Έγιναν οι νέοι γονείς ευαισθητούληδες και υπερπροστατευτικοί... Γι' αυτό τα παιδιά του βγαίνουν, το λιγότερο, καθυστερημένα. ΑΝ ΔΕΝ εχει τάπητα η παιδική χαρά είναι ακατάλληλη!
Δλδ εμείς που σπάσαμε πόδια - χερια, κοπήκαμε κλπ ήμαστε άλλα παιδιά. Αν τώρα το παιδάκι κάνει μια γραντζουνιά τρέχουμε τον αρμόδιο στον εισαγγελέα. Έλεος κάπου.

Ανώνυμος είπε...

1:44 εύγε να αγιασει το στόμα σου. Πλέον τα παιδιά χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά δεν κανουν. Και το χειρότερο είναι ότι κουμάντο πλέον στα σπίτια κάνουν τα παιδιά και όχι οι γονείς με τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Καταλαβαίνεις που έχουμε φτασει. Δεν λέω πρέπει να φτιαχτούν οι κούνιες αλλα αυτό που λέει ο φίλος έχει δίκιο.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία oτι οι κκ. Συκιώτης και Σια, έξω και πέρα από κάθε πρόθεση, αποδεικνύονται άσχετοι και ανίκανοι να διαχειριστούν τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών. Αλλά, κυρίως, είναι επικίνδυνοι. Και είναι επικίνδυνοι γιατί δεν έχουν όρια ούτε στο ψέμα ούτε στις μεθόδους που χρησιμοποιούν. Χαρακτηρίζονται δε από την ανακολουθία δηλώσεων και απουσίας γνώσης του αντικειμένου που προσπαθούν να διαχειριστούν.
Και εσύ, εγώ και κάποιοι λίγοι ακόμα, ζητάμε να ασχοληθούν αυτοί οι κύριοι με τα αυτονόητα, με την καθημερινότητά μας. Η καθημερινότητά μας, όμως, δεν έχει … χρηματικό ενδιαφέρον. Αυτοί ασχολούνται μόνο με έργα προϋπολογισμού πάνω από 1 εκ. € που εκεί πράγματι υπάρχει … ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον γι αυτούς αλλά όχι για εμάς τους δημότες.
Και καλά αυτοί, τη πάρτη τους κοιτούν, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που τους υπερασπίζονται [όπως ο 1.44 μμ] υποστηρίζοντας ακόμα και τώρα ότι «ο βασιλιάς δεν είναι γυμνός» !!!
Και καταλήγω.
Αρχίζω να πιστεύω ένα γέρο-φίλο μου, που μου είπε : «Όμοιος τον όμοιο αγαπά και η κοπριά τα λάχανα, γιέ μου» Ποιος είναι η κοπριά και ποιος τα λάχανα, δεν μου είπε. Μου είπε μόνο πως η κοπριά τροφοδοτεί και λιπαίνει τα λάχανα.
Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Πιο λιανά δεν γίνεται …

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η από 8/10/2018 ανάρτηση του Υπουργείου Εσωτερικών
Πρόγραμμα ΦιλόΔημος: Εγκρίσεις χρηματοδότησης Δήμων για παιδικές χαρές και σχολεία
Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας, ύψους 4.141.957,46 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και την αναβάθμιση παιδικών χαρών, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.
Για την Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών οι 11 Δήμοι που ζήτησαν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» είναι οι εξής:
Ακτίου-Βόνιτσας / Αποκορώνου / Αρταίων / Βιάννου / Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας / Δοξάτου / Ερυμάνθου / Καβάλας / Μάνδρας-Εδυλλίας / Παλαμά / Ρόδου.
Και ερωτώ :
Αφού από το 2017 είναι κλειστές λόγω ακαταλληλότητας οι 27 παιδικές χαρές του Δήμου με απόφαση του ΔΣ, γιατί ο κ. Συκιώτης δεν έκανε αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα ?
Φίλοι μου συμπολίτες, και σείς οι λεγόμενοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να απαιτήσουμε από τον κ. Τίποτα [συγνώμη τον κ. Συκιώτη ήθελα να πω] να αρχίσει να απολογείται για αυτή του την παράλειψη [;;;} και για άλλα πολλά που έχουν συμβεί επί δημαρχίας του με αποτέλεσμα να έχει υποβαθμιστεί η ζωή μας ?

Ανώνυμος είπε...

Οι παιδικες χαρες 27 τον αριθμο, ειναι ανατποδοτικες δηλ. υπαρχει ενδειξη χρεωσης στο ενημερωτικο σημειωμα των τελων Π.Χ. μαζι με την ιδρευση,φωτισμο, αποχετευση,να ειναι και χρεωση για αντικατασταση ,συντηρηση, φυλαξη παιδικης χαρας ;Αν ναι δικαιως να υπαρχει διαμαρτυρια .
Αν οχι τοτε μπαινει το ερωτημα ποιος πρεπει να τα πληρωσει;.
Το Σονια εχει παιδικη χαρα επι πληρωμη,με τους καφεδες τα τοστ κλπ,,το Λουνα παρκ το ιδιο,ας γινουν λοιπον επιχειρηματικες δρασεις ανα περιοχη επι πληρωμη που να εξασφαλιζουν αρτιοτητα και ασφαλεια ,στο κατω κατω η τοπικη καφετερια γιατι μπορει να επιβιωνει;
Το ιδιο να συμβει και με την παιδικη χαρα.
Αρκετα με τα δικαιωματα και ο λογαριασμος στον αλλον.
Ετσι δεν γινεται παντου στον ανεπτυγμενο κοσμο; Ο χρηστης θα πληρωσει,ειτε ειναι αγορα καταναλωτικου προιοντος ,ειτε παροχη υπηρεσιας.
Οχι καπιταλισμο εκει που θελουμε και σοσιαλισμο εκει που μας βολευει.
Δεν γινεται στο Μυθο το τοστ για το το παιδι σου να το πληρωνεις 5 ευρω και να λες και ευχαριστω και για την ψυχοσωματικη του εξελιξη και ευεξια να ζητας να στο παρεχει τζαμπα ο Δημος.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ 1,44 και 2,32 μου θυμίζετε τον μαλάκα που δείχναμε στα δελτία ειδήσεων πρόσφατα, με θέμα την απαγόρευση καπνίσματος στο αυτοκίνητο όταν επιβαίνει ανήλικος, που η κάμερα συνέλαβε έναν τέτοιο και η απάντηση του ήταν «δικό μου είναι το παιδί ότι θέλω κάνω» . τόσο ανεγκέφαλοι, για να μην πω τίποτα ποιο βαρύ, είστε και εσείς.

Ανώνυμος είπε...

5 ευρώ το τοστ στο μύθο? Κ το διαφημίζειΣ για καλό παράδειγμα? Ρε που φτάσαμε? Εδώ μιλάμε για τη νομενκλατούρα τον καμένων κ της Λαμίας με τους δήθεν λεφτάδες να παν να εντυπωσιάσουν με τα αγαθά τους τα δήθεν μοντέλα ελεύθερες κ παντρεμένες μπας κ γίνει καμία φάση γιατί από την τόση δηθενια δεν μπαίνει τίποτα βαθιά. Πάντως οποίος πάει κ πληρώνει 5 ευρώ τοστ στον μύθο έχει βίτσιο. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι κλεψιά? Να πληρώσεις 5 εφ όσον καταλήγουν εκεί που πρέπει κ όχι να λιμναζουν στην τσέπη του Χ ιδιώτη σταρχιδιστη που δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Ας πληρώσει ο κύριος αυτός τα λεφτά που χρωστάει να δεις πως θα γινόντουσαν οι παιδικές χαρές? Ας πλήρωνε τις ασφαλιστικές εισφορές κ να δεις πως θα ήταν υγιές το Ταμείο. Ας πλήρωνε την εφορία κ δεν θα κοβοντουσαν οι μισθοί όλων μας. Δηλαδή τι άλλο θέτε? Νομίζετε ότι ο δήμος είναι κτήμα σας

Ανώνυμος είπε...

Βρε 1.44 μμ
επειδή εσύ και εγώ σπάζαμε τα πόδια μας πρέπει να τα σπάνε και τα παιδιά μας ? Αν είναι έτσι γιατί δεν φοράς τσαρούχια που φόραγε ο παππούς σου και γιατί ανάβεις το ηλεκτρικό ρεύμα αντί για τη λάμπα πετρελαίου ?
Βρε 3:16 μ.μ.
στέκεσαι με τα καλά σου όταν λές ότι "Οι 27 παιδικές χαρές πρέπει να είναι ανατποδοτικές δλδ επι πληρωμή" ?

Σταματήστε να λέτε ότι μαλακία κατεβάζει η κούτρα σας.
Σταματήστε να να τρώτε το σανο που σας ταϊζει ο κ. Τίποτα.
Δεν σας έχουν πει οτι η σανοφαγία νεκρώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα ?
Σας παρακαλώ. Μας διαβάζουν και άνθρωποι εκτός του Δήμου μας και θα νομίζουν οτι αυτός ο τόπος κατοικείται απο σανοφάγους. Έλεος !!!

Ανώνυμος είπε...

Το πιο καίριο ερώτημα απο τα ανωτέρω είναι του 3.12 μμ
"Αφού από το 2017 είναι κλειστές λόγω ακαταλληλότητας οι 27 παιδικές χαρές του Δήμου με απόφαση του ΔΣ, γιατί ο κ. Συκιώτης δεν έκανε αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος ΙΙ ?"
Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε και να απαιτήσουμε απαντήσεις απο τον κ. Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, το κείμενο είναι δικό σου και όχι επιστολή αναγνώστη, έτσι δεν είναι ???
Προσωπικά θα περίμενα να μην είσαι…. λαϊκιστής , πχ
γράφεις {{ αν ένα έργο δεν έχει ‘ζουμί’ … που λένε και στην πιάτσα ‘επί τω λαικώτερον’.}}
Γιατί εάν έχεις στοιχεία βγαλτα προς τα έξω και άσε σε εμάς τους ανώνυμους αλλά και τους Δ.Σ να {{σέβεται τον εαυτό του}.
Τρία χρόνια τώρα στην (εσω και εξω) αντιπολίτευση / κηφηναρια ,το κλίμα ήταν ότι ο Κοτζακ είναι του …500ρικου.
Πες μας ΕΝΑΝ από τους προμηθευτάς της πιάτσας στο δήμο μας, έστω Έναν που τα εχει …δωσει. (γιατι δεν μπορει να μην τα έχει σπάσει έστω και με έναν).

Πρέπει να σχολιάζουμε υπαρκτές αδυναμίες του Δήμου που είναι πολλές και όπως τα λες.

Για τις παιδικές χαρές εκτός από τον Δήμαρχο , που δεν καταλαβαίνει από ευθύνη πρώτου πολίτη, αρμοδιότητα έχει και κάποιος αντιδήμαρχος , ας τους βάλουμε και αυτούς στο κάδρο μήπως έχουμε κανένα κέρδος στην καθημερινότητά μας.
Π.χ στις παιδικές χαρές αρμόδιος πρέπει να είναι ο Παταργιάς.

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗ.
https://dimosmeteoron.com/images/DIAKIRIXEIS/2018_09_07_paidikes_xares/meleti_paidikes_xares.p
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 24/4/2018

Ανώνυμος είπε...

5:42 μ.μ.
το αν ο Κοτζακ είναι του …500ρικου, δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στο ΔΣ του Δεκεμβρίου 2018 όπου ωμά η τότε Αντιδήμαρχος κα. Μπεζάτη ομολογεί περί εικονικών/πλαστών τιμολογίων. Τι λές η κα Μπεζάτη μόνη της το έκανε ? Ο Κότζακ δεν γνώριζε ?

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ (δημοτικη παιδική χαρά).Αυτό νομίζω είναι
το πρωταρχικό,όλα τα άλλα έπονται.Αν θέσουμε λοιπόν το ζήτημα στη βάση αυτή,τότε η ελευθεροι αυτοί χώροι είναι επικίνδυνοι,λόγω ατυχήματος.Οσο δεν υπάρχει διαχειριστική εποπτεία ακόμη και η νεοεγκαταστημενη θα βγει Of σε σύντομο διάστημα.Ενα λοιπόν ατύχημα ποιος το πληρώνει;Α.Ο παρών γονέας που όμως στρέφεται κατά του Δήμου με συγκεκριμενη αιτιολογική.Β.το ΙΚΑ ως εργατικο ατύχημα Γ.Η μήπως η απούσα ασφαλιστικη εταιρία.Να
Θυμίσω τα 50 έως 80 εκ.δραχμες που κατέβαλε ο Δήμος για εργατικό ατύχημα ενώ είχε και ΙΚΑ και κάλυψη από την εθνική Ασφαλιστική?Άρα μήπως το ζήτημα είναι ποιο σοβαρό από αυτό που φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Για να δείτε πως εργάζονται οι Δημοτικές Αρχές που σέβονται τους πολίτες τους και ειδικά τα παιδιά…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ _ 23.1.2019
Υπεγράφη σήμερα στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μετεώρων, η σύμβαση με τίτλο «Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών στον Δήμο Καλαμπάκας», ύψους 201.264,40 ευρώ ( με Φ.Π.Α.), μεταξύ του Δημάρχου Μετεώρων και του κ. Κων/νου Τσίντζα, εκπροσώπου της εταιρίας «ΧΥΤΗΡΙΑ ΤΣΙΝΤΖΑ - URBAN INNOVATIONS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.».
Στόχος της προμήθειας είναι η βελτίωση και αναβάθμιση πολλών παιδικών χαρών του Δήμου, ώστε να καταστούν ασφαλείς χώροι αναψυχής για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε στους τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της.
Οι φορείς χρηματοδότησης είναι το Υπ. Εσωτερικών, με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II και ο Δήμος Μετεώρων.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων
Χρήστος Σινάνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ _ 8.8.2019
Ο Δήμος Μετεώρων με μία συντονισμένη προσπάθεια όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του, αλλά και μια σειρά διαπροσωπικών επαφών, κατάφερε να ενταχθεί σε προγράμματα και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την αναβάθμιση παιδικών χαρών. Η Δημοτική Αρχή μερίμνησε ώστε οι δημόσιοι αυτοί χώροι να γίνουν ελκυστικοί και πάνω απ’ όλα ασφαλείς για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.
Νέα πιστοποιημένα όργανα τοποθετήθηκαν σε 17 παιδικές χαρές του Δήμου μας στις Κοινότητες: Χρυσομηλιάς, Ασπροκκλησιάς, Κονισκού, Παναγίας, Αγιόφυλλου, Αμπελίων, Κλεινοβού, Σαρακίνας, Καστανιάς, Καλομοίρας, Καστρακίου, Αύρας, Γλυκομηλιάς, Ξηρόκαμπου, Αγναντιάς, Γάβρου, Ελαφίου.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων
Χρήστος Σινάνης

Ανώνυμος είπε...

Προς παντογνώστη οικονομολόγο (και λοιπούς υποστηρικτές),
Το ότι εσυ δούλεψες σε μια εταιρία δεν πάει να πει οτι και οι δήμοι και εν γένει το δημόσιο δουλεύουν σαν εταιρία. Αυτό είναι και το πρόβλημα της Ελλάδας και κυρίως της αυτοδιοίκησης που δεν είναι αυτοδιοίκητη. Αν στην εταιρία σου έπαιρνες τις αποφάσεις σε 1 μερα, σε 1 βδομάδα κοκ, σε δήμο θέλεις 1 6μηνο τουλάχιστον. Αυτά φυσικά και τα γνωρίζεις και γι αυτό επίλεξες να μην μπεις μέσα στον χορό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αλλά να κάθεσαι απ' έξω και να λες πολλά τραγούδια.
Όταν λοιπόν εγκριθεί ο Φιλόδημος, περάσει από τις ενστάσεις που θα κάνουν οι "φίλοι" σου, τότε θα γίνει και το έργο των παιδικών χαρών στο δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βγάλτε από το κάδρο τον Συκιωτη και αρπάξτε το εταίρο μεγάλο λαμόγιο που ακούει στο όνομα παταργιας.

Ανώνυμος είπε...

@8:05 11.11.19, σκόπιμο είναι να θυμηθείς πόσο λαλίστατος και επικριτικός ήταν ο ντοτορ την άνοιξη του 14. αν διαβάσει κάποιος σήμερα τι έλεγε τότε και κάνει απόλογισμό σεπτέμβρη 14- νοέμβρη 19 θα γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια... οι ενστάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι το πολιτικό. θες να μας πεις ποια ένσταση σας εμπόδισε να κάνετε τα μεγαλόπνοα έργα που ονειρεύστε???
υ.γ. δικά σας έργα, όχι του υποδομών, της περιφέρειας και άλλων φορέων του δημοσίου...

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε 8.05 μμ
Οι πολίτες που εκφέρουν άποψη για τα δημοτικά δρώμενα και ειδικά όταν ασκούν κριτική σε έναν επώνυμο συμπολίτη τους δεν πρέπει να κρύβονται. Οφείλουν να μιλούν με το ονοματεπώνυμό τους. Αυτό λέγεται πολιτικός πολιτισμός . Τώρα, όσον αφορά τη κριτική σου :
1. Εγώ ποτέ δεν επικαλέστηκα ότι είμαι παντογνώστης. Αυτό που κάνω εγώ φίλε μου είναι να βλέπω, να ακούω, να διαβάζω, να ερευνώ, να αξιολογώ τα δεδομένα και να σχηματίζω τη δική μου άποψη.
2. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, πρέπει να λειτουργούν όπως οι επιχειρήσεις δηλ. [α] να ασχολούνται με τα προαπαιτούμενα δηλ. ποια πράγματα πρέπει να εκτελεστούν και [β] να δίνουν έμφαση στα ζητούμενα δηλ. πως θα εκτελεστούν τα προαπαιτούμενα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
3. Δεν είναι σωστή η άποψή σου ότι στους Δήμους θέλεις ένα 6μηνο να πάρεις μια απόφαση. Αυτό φυσικά εξαρτάται από το πόσο σχετικός είσαι στο αντικείμενο που λέγεται Διοίκηση Επιχειρήσεων και αν αυτό το έχεις εφαρμόσει και στη πράξη. Και εγώ, φίλε μου, και σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχω και 40χρονη εμπειρία σε καίριες θέσεις στην οικονομική διεύθυνση της εταιρείας που εργάστηκα.
4. Δεν επέλεξα να είμαι υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές για προσωπικούς λόγους αλλά … αφού διαβάζεις αυτά που γράφω, θα πρέπει να θυμάσαι ότι είπα ότι θα είμαι ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ δλδ θα παρακολουθώ τα δημοτικά δρώμενα, θα επισημαίνω (και θα καταγγέλλω) τα κακώς κείμενα, Διότι, κάθε ανοχή είναι ενοχή. Κάθε κατανόηση είναι συνενοχή. Κάθε αδιαφορία είναι ηθική αυτουργία. Και πάντα ΕΠΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια έλεγε κ ο Τσωμο ήθελε να έχει κ αυτός άποψη να τη λέει κ έκανε όλο καταγγελίες για τα κακώς κείμενα όπως λες κ εσύ. Επίσης έβαζε κ ένα επιτελείο από μηχανικούς κ νομικούς να του γράφουν κ να του καθαρίζουν τον δρόμο και πάλι τον πατήσαμε κάτω μόνο συκιωτης. Εσύ ρε καραμητρο που πας ξυπόλητος στα αγγούρια. Ούτε για το τοπικό του ρεγγινιου δεν φτάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Μονο Συκιωτη , μονο Καραμανωλη , τους πατησανε τους αντιπαλους . Ωραιοι . Αφησανε την κουνια πιασανε την Μπελλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο πρωι ξεκινανε ολα τα εργα και οι κουνιες θα γινουν , και η παραλιακη οδος , και το λιμανι ,και ο βιολογικος θα λειτουργει και θα κανουμε δανεια 4000000 και δεν θα πληρωνετε τιποτα , ολα καλα

Ανώνυμος είπε...

Μπηκε λυκος στο μαντρι

Κριτων είπε...

Δεν είναι προσωπικό ζήτημα,είναι εξόχως συλλογικό.Η αναγραφή βιογραφικου στον πρώτο ενικο είναι πλεονασμός.Επισης η απαξιωτική απάντηση σε αυτό είναι λάθος.Χρειαζεται άλλη προσέγγιση το Δημοτικό πρόβλημα.Πιστευω στην προσπάθεια (ελλειπή έστω)
ως αρχική ενέργεια,από την μηδενική.Δεν θεωρώ σημαντική την (ποιοτική) διαφορά μεταξύ των δημοτών που
διαφωνουν με αυτούς που υποστηρίζουν τοπικά θέματα.Η διαφορά αν υπάρχει μπορεί να ανιχνευθεί μόνο στο Αξίωμα του πρώτου πολίτη.Αυτο φαίνεται πως οι αντιρρήσεις γίνονται συνεναισεις,και οι μεταπηδησεις είναι στοιχείο κανονικότητας.Αρα η διαμαρτυρία μπορεί να έχει προσωπικό πρόσημο ως κάτι όμως προσωρινό,που πολλές φορές μεταλλάσσεται.Η σταθερότητα και συνέπεια στην ιδεολογικοπολιτική άποψη ειναι και ηθική.Εδω λοιπόν στον τόπο μας έχουμε σε υπέρμετρες δόσεις την αναντιστοιχια λόγων και πράξεων που οδηγεί σε υποαποδοση πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις ανώνυμοι υποστηρικτές του συκιώτη ΄φαίνεται οτι μετά το σανό το γυρίσατε στα ... μανιτάρια.
Και συ ρε κρίτωνα γράφε σε μια γλώσσα να σε καταλαβαίνουμε. Η γραμμική Β θέλει μεταφραστή. Αν δεν μπορείς στην νεοελληνική σταμάτα να εκτίθεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Καραμανώλης κ πράσινα άλογα. Εάν δεν ήταν ο Γιατρός θα είχε πάει κουβά κ αυτός. Τα κεφάλια μέσα ολοιο γκεκε?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανωλης θα παρει την θεση του Δημαρχου , εινσι ο επομενος Δημαρχος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αρχοντας ο Καραμανωλης , θα τον φαει τον Δημαρχακο που τωρα μαθαινεί τα κολπα .

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή μερίδα ιδιοτελών,έχουν την ικανότητα να προβλέπουν,και έγκαιρα να τασσονται.Δημιουργουν ασφυκτικό πλαίσιο μετά,και ανάλογα με τον Λινατσα αρχηγό επιβάλλουν διαχειριστική κατεύθυνση.Φυσικα στο τουρλομπουκι αυτό δεν μπορεί να λείψει ο κάθε ηττημένος κρετινος που με δέκα αναρχοαυτονομα παλικάρια φαντάζονται δημοτικοποιηση των παντων.Αυτη η επαναλαμβανόμενη κατάσταση στην θρησκόληπτη τοπική κοινωνία που ορίζει το κοινό συμφέρον βάσει του προσωπικού,είναι πολιτικα μη θεραπεύσιμη διότι ειναι ΑΥΤΟΑΝΟΣΗ.Ακομη και συλλογικότητες με σταθερό ηθικό υπόβαθρο είναι ανίσχυρες μπροστά στο φαινόμενο.Φυσικα ούτε ένα πολιτικό Υβρίδιο της περιβοαγριας αυτοχθονης βλαστησης μπορεί να ανθίσει.Συνολικα το ζήτημα δεν λύεται.Δημος κλεισθενικου τύπου με δομή Καποδιστριακού μόνο ανταποδοτικος δεν μπορεί να είναι.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος κ εσύ κολλάς σε πράγματα μικρά, να γνωρίζεις ότι όλα επιτρέπονται στην πολιτική κ ότι δεν υπάρχουν ευθύνες πουθενά

Ανώνυμος είπε...

Ναι έτσι είναι.Ομως δεν την πιστεύω την φαυλοκατασταση.Και επειδή είσαι ειρωνικός χαβαλες αλλά και δείκτης της κουλτούρας των Ιθαγενών.Υγιαινετε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΕΥΝΑ ...
Αν γινοντουσαν εκλογες παλι τωρα ,ποιον θά ψηφιζατε για Δημαρχο ;
ΣΚΟΥΦΑΣ ;
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ;
ΜΠΕΖΑΤΗ ;
ΤΣΩΜΟ ;
ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ ;
ΠΑΤΑΡΓΙΑ ;
ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ;
ΜΠΕΛΛΌ ;
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ;
ΚΡΙΤΣΟΒΑ ;
ΤΕΤΡΕΜΙΔΑ ;
ΛΙΑΛΙΟ ;
ΚΕΦΑΛΑ ;
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΥΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΚΙΩΤΗ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ;
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έγραψε κάποιος ότι οι παιδικές χαρές είναι ακατάλληλες και κλειστές από το2017?
Με απόφαση ΔΣ παρακαλώ? Όντως έτσι είναι? το βρήκε κάποιος στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ?
Και οι περισσότερες δεν είναι σφραγισμένες? Με ποιανού ευθύνη και απόφαση έγινε αυτή η μη σήμανση ?
Ρε μήπως να κάνομε μια αγωγή σε αυτόν που δεσμεύει το Δήμο με την υπογραφή του?
Μήπως πρέπει να πάει κάποιος φυλακή? Τι πράγματα είναι αυτά? που ζούμε στην ουγκάντα?

Ανώνυμος είπε...

Έχει ξανασυμβεί τοπικό συμβούλιο ( Αγ. Κων.νου) να ερωτά την Διοίκηση ( Δήμαρχο) πότε και πως θα εκτελεσθεί το τάδε κατεπείγον έργο;;;
https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A1%CE%9F%CE%9E%CE%A9%CE%9A1-0%CE%A3%CE%9D?inline=true
Μπράβο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ, εάν διαγραφεις τακτικα τα άσχετα με το θεμα και τα προσβλητικά σχόλια, δεν πρόκειται να σοβαρευθουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ, εάν ΔΕΝ διαγραφεις τακτικα, τα άσχετα με το θεμα και τα προσβλητικά σχόλια, δεν πρόκειται να σοβαρευθουμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Την ανακοίνωση για την πρόσληψη εργατών , που δημοσιεύει το Λαμιαριπορτ, πότε θα την βάλετε στην Ιστοσελίδα του Δήμου;

Εκτός εάν δεν είναι επιτρεπόμενο .

Ανώνυμος είπε...

Πότε ρε αρουγκανε. Τις έχουμε κλείσει είδη τις θέσεις.

Κριτων είπε...

Η Διαχείριση της καθημερινότητας στον Δήμο μας ειναι ένα αγωνιώδες υπαρξιακό προβλημα των Αιρετών,βάσει των δυνατοτήτων της υλικοτεχνικης υποδομής σε άμεση συσχέτιση με την ανεπάρκεια του έμψυχου δυναμικού.Αυτο φαίνεται ότι δεν γίνεται αντιληπτό από κάποιους ως αντικειμενική παράμετρος.Παραδειγμα το παρακμιακό γήπεδο ποδοσφαίρου,που είναι δομή μη στατική,και ζητά συνεχώς νέο χρήμα διατήρησης.Εδω τίθεται το ερώτημα ποιος πληρώνει,ποιος εποπτεύει,ποιος συντηρει και ποιος είναι ο χρήστης.Ενα ίδιο παράδειγμα είναι όταν ένα κτήριο όπως το Λαογραφικό στην Καρυά δεν έχει χρήστες,άρα είναι ανενεργο.Προσεξτε, όλα τα ζητήματα ο Δήμος πρέπει να τα βλέπει ως προοπτική ,αλλιώς λυπάμαι είναι ως σχεδίαση πρόχειρα και καταλήγουν να χαρακτηριζονται
φαύλα.Παράδειγμα αποφυγής ο ΒΙΟΚΑ Μώλου.
Σήμερα οι περί ου λόγος
Νταλαβεριζομενοι (εντος-εκτος) είναι σε λάθος επικέντρωση προσοχης,χρησιμοποιούν δύο μέτρα και σταθμά,όσον αφορά την σκέψη πολιτικής οικονομιας με βάση την εμφάνιση έργου χωρίς την προοπτική του.Συνεχιζουμε λοιπόν
να βλέπουμε τα πρόσωπα ως καταλύτες επίλυσης προβλημάτων ενώ δεν είναι.Η λύση ξεκινά από την φιλοσοφικη εξέταση ενός θέματος και όχι αυτοί είμαστε και δεν έχει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

τα πολύ υβριστικά θεματα ναι σε διαγραφη ,αλλά τι εννοειτε διαγραφη στα ασχετα θεματα , σε ποια Σοβιετία ζείτε , μάθετε οτι το 1967 περασε , υπάρχει ελευθερια λόγου , και οχι πειθαρχιμένη , κατευθυνομενη συζητηση ,έτσι λειτουργείτε ; KINM ΓΙΟΝΚ ΓΙΟΥΝΚ Β.ΚΟΡΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΙ ΕΡΓΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ 2018 , ΤΟ 2019 ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Εκει στο Δημαρχειο . Η συνηθισμενη τακτικη . Ακουτε ;

Λέων Τολστόι : Μην ακούτε ποτέ αυτούς που κακολογούν

«Μην ακούτε ποτέ αυτούς που κακολογούν τους άλλους και λένε καλά λόγια για σας.»είπε κάποτε ο Λέων Τολστόι. Πόσο σπουδαία είναι αυτή η φράση… Νομίζω πως στους περισσότερους έχει συμβεί το παραπάνω. Να μας εκθειάζει κάποιος και ταυτόχρονα να σχολιάζει με άσχημα λόγια κάποια άλλα πρόσωπα από το φιλικό, συγγενικό ή επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ δεν είναι παρόντα στη συζήτηση…

Μπορεί κάποιοι να κολακεύονται με αυτό αλλά η πιο πιθανή περίπτωση είναι να ακολουθεί την ίδια «τακτική» για όλους…

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα δηλ,πέρα από την φιλοσοφικη ανάλυση,εσύ τι θα διάλεγες για κοουτς Πεδουλάκη η Ρικ Πιτινο;

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 11:56 μ.μ., Νοεμβρίου 14, 2019
Υποθετικη προταση : Εαν ο μπλογκερ εβαζε ενα θεμα του δημου ; της πολης; συγκεκριμενο θεμα και ζητουσε να το σχολιασουμε αυστηρα δηλαδη να ήμαστε μέσα στο θεμα και τα ασχετα σχολια ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ. εΣΥ ΤΙ ΛΕς , ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;;
ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ..... ΚΑΟΥ.... ΚΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ?

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Αντίλογος στην άποψη «Ότι δεν είναι τα πρόσωπα οι καταλύτες επίλυσης προβλημάτων αλλά η φιλοσοφική τους εξέταση» [Κριτων - 9:08 μ.μ., Νοεμβρίου 14, 2019]
Με τη φιλοσοφική εξέταση των θεμάτων δεν λύνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες. Αυτή η άποψη έχει απορριφθεί εδώ και 2.500 χρόνια. [Ιδανική Πολιτεία-ΠΛΑΤΩΝΑ]
Καταλύτες επίλυσης των προβλημάτων είναι οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
Άνθρωποι που ΔΕΝ αγωνίζονται «περί πάρτης» και είναι κάτοχοι γνώσεων διοίκησης οργανισμών.
Σε οργανισμούς – όπως είναι και οι Δήμοι – που την διοίκηση έχουν άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά, τα προβλήματα τείνουν να μειώνονται αισθητά διότι γνωρίζουν … [1] πώς να αυξάνουν τα ΕΣΟΔΑ και να μειώνουν τα ΕΞΟΔΑ δημιουργώντας ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ … [2] γνωρίζουν ότι για να υπάρξει ΑΝΑΠΤΥΞΗ πρέπει πρώτα να δώσουν λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας και υποδομών, ώστε να κάνουν τον Δήμο ελκυστικό για ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ … [3] …. κοκ

Η φιλοσοφική εξέταση είναι αναγκαία όταν θέλουμε να κατανοήσουμε διάφορες γενικές και αφηρημένες έννοιες όπως: εαυτός, πραγματικότητα, χρόνος, νόμος, ελευθερία, δικαιοσύνη, ομορφιά κτλ

Κριτων είπε...

Φυσικά και πρέπει να απαντήσω.Εγραψα *Συνεχίζουμε να βλέπουμε τα πρόσωπα (αιρετών αυτοδιοικητικών)ως καταλύτες επίλυσης προβλημάτων ενώ δεν είναι(διαχρονικά).Η λύση ξεκινά από την φιλοσοφικη εξέταση ενός θέματος (δηλ την καλύτερη δυνατη)και όχι αυτοί είμαστε(ψηφισμένοι άρα και εμπνευσμένοι)και δεν έχει άλλο*.Αν λοιπόν
η ανωτέρω τοποθετηση είναι μη συμβατή με τα εξής:α)Είμαι αιρετός έχω την αυταπάτη στο αλάθητο.β)Έχω την δημοκρατική πιστοποίηση από νοητικός καφρος να
είμαι η πηγή της καλύτερης πρότασης.γ)Να εμφανίζω συμπτώματα ετσιθελισμου.δ)Οι οικονομικές ατομικές ανάγκες μου να είναι ευθέως συναρτωμενες με το αξίωμα του αιρετού,δ)Είμαι γενικά αντίθετος άρα και ζηλωτής του όχι,κλπ,η φυσικά
δεν απευθυνομαι σε τέτοιο ακροατήριο.Οσο για την φιλοσοφία είναι
η μητέρα επιστήμη που καλύπτει ακόμη και την καθημερινότητα.Οσον αφορά ειδικά ζητήματα,λύνονται και με ημερίδες,συζητήσεις,επιτροπές ,συνεδρια ,λ.χ. συνέδριο Ιαματικης ιατρικής όπου και εκεί
η φιλοσοφία είναι παρούσα και δίνει λύσεις.Τελος κύριοι το παράδειγμα του Θουκυδίδη στην απάντηση
των Αθηναίων προς τους Μιλήσιους είναι ακόμη και σήμερα σημείο αναφοράς στις σχολές πολέμου του Δυτικού κόσμου για την Φιλοσοφίκη σκεψη στην τότε ενέργεια και του αποτελέσματος της.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Λάθος μου που σου απάντησα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε σκούφια πιάσε κ το δακρυβρεχτο ύψος τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Σκουφια μην γινεσαι παιδι, προσπαθησε παλι.

Ανώνυμος είπε...

Μη ξοδευετε το χρονο σας με λαθος τροπο σε λαθος θεματα .επικεντρωθειτε στο τι πραγματικα κανει η τι δεν κανει ο δημος

Ανώνυμος είπε...

Απολογισμος εργου δημου .απολογισμος Δημαρχου.
Ο μπογκερ θα μπορουσε για τα 20 βασικα θεματα του δημου να βαλει προς συζητηση,ενοτητες . ΤΙ ειχε υποσχεθει να γινει , ποτε,που, ποιος, γιατι , πως θα γινει, ποσο ,δαπανη ,οφελος του δημου ,αποσβεση εργου, τι ειχε υποσχεθει, τι θα γινει ,ποτε θα γινει ,το θα παραδοθει ,ποτε .
Συνεχεια ακουμε 6 χρονια τωρα , αυριο πρωι ξεκινανε το χχχ εργο , αλλα κανενα εργο δεν βλεπουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΣ {{ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 11:56 μ.μ., Νοεμβρίου 14, 2019}}
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕς ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ;;; ΣΤΗΝ [Ιδανική Πολιτεία-ΠΛΑΤΩΝΑ], ΣΤΟΝ Θουκυδίδη, προς τους Μιλήσιους ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΙΣ, Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ....... ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξερολα κριτωνα εσυ που διαολε σπουδασες και εργαστηκες ωστε να φτανεις σημερα να κανεις μαθηματα στο σκουφια που και σπουδες εχει και επαγγγελματικη πειρα εχει. Αραξε στα κυβικα σου. Μπορει να εχεις αποψη, όπως και εγω, για τα συμβαινοντα στο δημο, λυσεις όμως δεν μπορουμε να δωσουμε. Και για να στο πω πιο απλα. Οταν εχεις προβλημα υγειας δεν πας στο γειτονα να δεις τι να κανεις, αλλα σε γιατρο.
Εσυ σκουφια αγνοησε τις αριστερους και δεξιους ψαλτες, τα ανωνυμα και ψευδωνυμα ανθρωπακια που σε ειρωνευονται και συνεχισε να μας ενημερωνεις για το τι συμβαινει στο δημο και προπαντων τι πρεπει να γινει μηπως και δουμε ασπρη μερα. Από ότι με πληροφορησαν το σχολιο σου εγινε θεμα συζητησης σε πολλες παρεες και απεσπασε θετικες κριτικες.
Αυτα. Καλο σ/κ και στους δυο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

Κριτων είπε...

Ο Γ.Σκουφιας είναι επώνυμος,μορφωμένος,
ιδιοτυπος και συνεπης σε αυτό που πιστεύει και όπως έχω αναλύσει εκ της συνεπειας,ηθικός.Διαφερω από αυτόν, αλλά έχει ένα επίπεδο διαλόγου.Πως λοιπόν θα απαντήσω σε κάποιον άλλον που δεν έχει τις ανωτερω ιδιότητες και μάλιστα όταν είναι
εξ αρχής προκαταλειμενος κατά προσώπων και χωρίς θέσεις;Οσο αφορά την απειλή περί ονόματος δεν είμαι καταζητούμενος,φορολογούμενος είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Λέον Τολστόι: «Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά να θέλεις πάντα αυτό που κάνεις»
Καποιοι κανουν οτι γουσταρουν στο Δημο. Δεν δινουν αναφορα σε κανενα ,ετσι νομιζουν. Εδω βεβαια η παλαια αντιπολιτευση εγινε συμπολιτευση .

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κρίτωνα εσύ που πιστεύεις οτι είσαι τόσο μορφωμένος και ξέρεις τα πάντα, πως και δεν μπαίνεις στη δημαρχία να τα επιλύσεις όλα;;;; Θα μου πεις τώρα με το μυαλό που κουβαλάς ποιος θα σε ψηφισει;;;εδώ βλέπεις μέσα από ένα μπλογκ σε έχουν κράξει οι περισσότεροι, φαντάσου να έβγαζες και λόγο για να σε ψηφίσουν προεκλογικα τι θα γινοταν. Ύστερα απορώ τι στην ευχή ένας τέτοιος άνθρωπος με τέτοια "ευφράδεια του λόγου" κάθεται με τις ώρες να γράφει σε αυτό το μπλογκ και μένει σε αυτό το χωριό με όλους αυτούς τους κομπλεξικους συμπολίτες του που είναι χαμηλού επιπεδου, όπως στάνταρ θα λες. Πρέπει να είναι πολύ δυσκολη αυτή η καταπίεση που σου καταβαλεται. πρέπει να ψαχτεις λιγάκι να δεις τι παίζει παληκαρι, γιατι δεν γίνεται το σύνολο να είναι λάθος και ο ένας να είναι ο σωστος. Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησαν τον Αναξαγόρα οι Αθηναίοι μαθητές του,-αφού είσαι τόσο σοφός δάσκαλε ,γιατί οι συμπολίτες σου σε εξορισαν στην Αθήνα,-κανετε λάθος τους είπε,εγώ τους καταδίκασα να μείνουν εκει?

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους αδύναμους; Η ανάγκη για αναγνώριση της αξίας τους, η ανάγκη τους να αισθάνονται σημαντικοί...

Ανώνυμος είπε...


Μπλογκερ δεν βάζεις κάτι επίκαιρο οπως παρακάτω, ετσι για αισθάνομαι σημαντικός..;
https://www.ilamia.gr/2019/11/17/axiopoioyntai-oi-iamatikes-piges-kai-sti-fthiotida-to-schedio-toy-ypoyrgeioy-toyrismoy/
Παλιό βέβαια αλλά ξανάρχεται σε επικαιρότητα λόγω ΕΟΤ/ΤΑΙΠΕΔ αλλά και στο ΔΣ του Δήμου μας (μάλλον).

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θα είσαι εκεί;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άσχετο, είχα βάλει νερό βρύσης σε μπουκάλι και όταν το άνοιξα μύριζε Θειάφι με πολύ βαριά μυρουδιά.
Κάποιος είχε κάνει καταγγελία παλιά ότι στο πόσιμο νερό μπαίνει υαματικό νερό. Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Νερο. Στο αγιο χαραλαμπο _ Λιαπατα το εργο για το νερο εχει ολοκληρωθει ,οπως δηλωνε ο πρωην αντιδημαρχος . Γιατι τοτε κουβαλανε με υδροφορες νερο ; Ποιος λεει ψεματα ;

Ανώνυμος είπε...

Τι να ολοκληρωθεί? όπως ακούγεται το έχει δώσει στον τσωμο κ έπρεπε να το έχουν παραδώσει να πίνει ο κόσμος νερακι Αλλά ακόμα κουβαλάνε με τα βυτια 400.000 να μας ενημερώσει σε ποιες τσέπες μπήκαν παταργια Εσύ γιατί δεν μιλάς και εσύ φούσκωσε την τσέπη τώρα τελευταία το λαδώσει το αστεράκι σου Αλλά τι να πεις και δικός συνεργάτης είναι ο Τσωμος στα εκλογικά απέναντι στη μάσα μαζί. Μόνο ο Νίκος είναι έντιμος κ τον κάνατε πέρα για να Μην βλέπει της βρωμιές σας

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος δεν εχει δηλωσει οτι πινουμε καθαρο,υγειινο,καλο νερο ;;;Ναι η Οχι ;

Ανώνυμος είπε...

Που παει τοσο νερο στη λιαπατα;; ποτιζουν κηπους η πισινες στα εξοχικα ;;ποσα χρηματα εχει εισπραξει ο Δημος τα τελευταια 6 χρονια ; τσαμπα το δινετε ;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ?
ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΛΙΑΠΑΤΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εντιμότητα του Νίκου λέει ο 11.4γο ανεκδανέ της ημέρας Αυτός που για να πάρει σταυρούς μόνο σε νεκρούς δεν έκανε μικροεξυπηρετισεις των 50-100€ Πλήρωνε δημότη την ψηφοθηρια του τώρα Πόσα χωράφια ,οικόπεδα και κήποι καθαρίστηκαν με δημοτικά λεφτά?κρυφτητε πίσω από το δάχτυλο σας και η πληρωμή ερεταιέ.Και βέβαια αποτερος σκοπός το κέρδος.

Ανώνυμος είπε...

Στο Ιόνιο τα πρώτα υδατοδρόμια
#ΕΛΛΑΔΑ

«Με την Ελλάδα να διαθέτει «μια ακτογραμμή της τάξης των 16 χιλιάδων χιλιομέτρων, περισσότερα από 220 κατοικημένα νησιά και έναν


http://www.dimoprasion.gr/?p=150523

Ανώνυμος είπε...

Ο φωνογραφος ειχε ειδηση τι δωρο εκανε ο δημαρχος στο Μητροπολιτη . ΚΑΛΑ γιακανενα εργο ουσιας που ολοκληρωσε ο ιδιος ο δημαρχος ,θα γραψετε καποτε ; Μονο επιδειξη και εργα βιτρινας

Ανώνυμος είπε...

Ο Τριανταφυλλης εκανε οτι εκανε κακως ,ψηφοθηρικα. Οι υπολοιποι ηταν αγνοι και αγιοι ; Ο Καραμανωλης τα ιδια δεν εκανε στα ΚΒ ; μεχρι προβλητα για τα σκαφη εφτιαχνε. Ο μαεστρος δημαρχος δςν ηξερε , δεν ειχε δωσει εγκριση ; απλα καρατομησε τον Τριανταφυλλη γιατι τον φοβηθηκε .

Ανώνυμος είπε...

UNA RACA UNA FACCIA ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πόσοι μηχανικοί ντόπιοι Παναγιώτου, βαγιωτης, κροντηρη, Πλατανιά , παταργια , τσωμος, πισλη που γνωρίζει κανένας δεν σου κάνει Γιάννη? Έφερες τους Λαμιώτες να κάνουν κουμάντο? Εμ τι θα έκανες? Εδώ έβαλες Αντύπα κ παπαγρυγοριου εκεί θα κολαγες?

Ανώνυμος είπε...

Ο παντελώς αδιάβαστος που δε του αρέσει κανένας...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους.Η άποψη ότι ο αριθμός των Μηχανικών της περιοχής προσδιορίζει την ειδικοτητα και όχι
το αντίστοιχο πτυχίο είναι λαθεμένη.Δεν υπάρχει ένα δοχείο όπου
μπορεις να τραβήξεις ονόματα για αξιοποίηση, στην τύχη.Σωστα το ζήτημα αυτό είναι στα προνομια του Δημάρχου.
Φυσικά εκ του αποτελέσματος πρέπει να γίνεται η κριτική.Το ζήτημα των υδροδοτησεων
είναι καθαρό ,ξεκάθαρο μπορω να πω.Αφορα αυστηρά ανθρώπους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου,πρέπει να αντιμετωπίζεται με κριτήρια προτεραιοτητας
και οι δαπάνες να ειναι βεβαιουμενες αναλογιστικα. Ζητήματα κρυφά
στην διαχείριση των κοινών υπάρχουν μόνο στο μυαλό αναχρονιστων.

Ανώνυμος είπε...

όταν εγκαταλείψεις τη γραμμική β΄, θα καταλάβουμε τι λες.. α επίσης πες μας γιατί δεν έχει κανένα καλό λόγο για τους πρώην συνεργάτες του??? αιρετούς και μή??? τη λέξη αυτοκριτική τη γνωρίζει ο κύριος που επικαλείσαι???

Κριτων είπε...

Προς τον 4.31 μμ 24/11.
Τι δεν καταννοεις ότι οι μηχανικοί διαφέρουν ανάλογα το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο
ο καθένας ειδικεύεται.Επισης ότι η επέκταση της υδρευσης
έχει προϋποθέσεις.Και ότι ο δήμαρχος κάνει τις επιλογές και όχι εσύ.Τωρα αν είμαστε καποιοι
a priori τοποθετημένοι αρνητικά η θετικά αυτό δεν είναι καθολικό πολιτικο ζητημα.Υπαρχουν βεβαια εναλλακτικές όπως μια απλή ερώτηση στο Δ.Σ.εως την
μηνυτηρια αναφορά στον εισαγγελέα.Οσο για ερωτήσεις που αφορούν την ψυχολογία του Δημάρχου και την εξ αυτού συμπεριφορά του σε διάφορους συνεργατες,
δεν είμαι ο προσωπικος του ψυχοερευνητης.Παρα ταύτα "ντιβάνι"θέλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά,υπό το πρόσχημα δήθεν της προσφοράς στον τόπο.Και επειδή σε βλέπω να αντιδρας προτείνω να πετάξεις τον παραμορφωτικό καθρέφτη,θα αισθανθείς καλύτερα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε 4.31, πως ήξερες ότι ο 9:09 π.μ. είναι ο κρίτων ?
Εσύ ρε κρίτων γιατί γράφεις και ως ανώνυμος και ως κρίτων ? Διχασμένη ‘’προσωπικότητα’ ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ ο δήμος τι ειδικότητες θέλει και δε δεν του κάνει κανένας από τους παραπάνω? Βλαξ Κρίτων

Ανώνυμος είπε...

9:04 ο Κρίτων έχει πολλά τραύματα, άστο μην το ψάχνεις. Το παιδί θα μεγαλώσει, άστο να εκφραστεί μην του κόβεις τα φτερα.