05 Μαΐου 2018

Σε άθλια κατάσταση η παιδική χαρά δίπλα στο δημαρχείο στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη 

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά για την άθλια παιδική χαρά του Δήμου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο.

Είναι πραγματικά απαράδεκτη και δεν δείχνει καθόλου εικόνα μιας σύγχρονης λουτρόπολης ιδίως που έρχεται η παραθεριστική περίοδος.

Όλοι οι δήμοι ανά την Ελλάδα έχουν ανακαινίσει τις παιδικές χαρές και με την βοήθεια του κράτους και η εικόνα αυτής την παιδικής χαράς είναι άθλια.

Δεν ξέρω αν το παρόν δημοσιεύεται ή όχι, αλλά θα ήθελα να κάνουμε μία ενημέρωση στο δήμο μήπως αυτή την εποχή που ακόμα ο κόσμος δεν έχει αρχίσει να έρχεται για παραθερισμό - φτιαχτεί η κατάσταση.

Δέσποινα Φραγκούλη
----------------------------------------------------------
Σχολιασμός του Blog

Αγαπητέ Δήμαρχε, αρμόδιε αντιδήμαρχε, και λοιπές τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας, δεν θέλω να σας τρομάξω για άλλη μια φορά…, αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε την δουλειά σας, να παραιτηθείτε να πάτε σπιτάκι σας και να αφήσετε να κάνει την δουλειά σας κάνας άλλος. Μην μας ταλαιπωρείτε και εμάς του δημότες επειδή εσάς σας αρέσει η καρέκλα και το αξίωμα. Έχετε υποχρεώσεις και ευθύνες. Φωνάξουμε και ξαναφωνάζουμε για την παιδική χαρά πάνω από ένα χρόνο. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεται? Είστε ή κάνετε τους χαζούς? (με το συμπάθιο κιόλας), αλλά δεν σας ζητήσαμε το ακατόρθωτο. Τουναντίον ζητείται κάτι το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την κεντρική διοίκηση. Παραδεχτείτε το … δεν κάνετε για την δουλειά που σας ψήφισε ο κόσμος να κάνετε !!!

Με τιμή
ο Blogger




34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ζυγώνει η ώρα σας ραγιάδες. θα φάτε μαύρο στις εκλογές. ετοιμαστείτε θα σας πέσει βαρύ. χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ντοκτορά κ ξέρω ψωμί....ούτως ή άλλως υπεύθυνη για της παιδικές χαρές είναι η βολεμενοι μηχανικός από το μώλο η πίσλη γιατί να χρεώσετε στη δημαρχαρα την ανικανότητα της κ της καθυστερήσεις στην εφαρμογή των εντολών του έλεος πια. Εξαλου ένα σκασμο λεφτά λει της δινει κάθε μήνα ο γιατρός να κατσι να τα φτιάξει του χει κ υποχρέωση που την πήρε κ δεν έχει κάνει και άλλα αλά να φχαριστα

Ανώνυμος είπε...

Πως τη χωρεσες τοση χολη και αναληθεια μεσα σε 10 γραμμες κυριε 3:03?? Αλλα αμα ειναι ψεκασμενος με βλαχονοοτροπια αυτα γίνονται...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ με αυτά τα σχόλια που στόχο έχει να φας το γιατρό κ μόνο το γιατρό που άλλος σαν αυτόν δεν είχε κυβέρνηση βλαχομολιοτη τι σκοπό είχες κ το γράψεις το αρθρο αντί να τον επεφυμεις

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή! Τι να πει κανείς? Ολόκληρα Καμένα Βούρλα και η μοναδική παιδική χαρά σε άθλια κατάσταση! Είναι και δίπλα στο δημαρχείο...τι ειρωνεία! Εμείς από την κάτω γειτονιά που θα πάμε τα παιδιά μας? Μόνο το λουνα παρκ υπάρχει κοντά που θες κούνημα και 2ευρω! Δε μπορείτε να βάλετε 2-3 ρημαδοκούνιες στην παιδική χαρα δίπλα στην εκκλησία να περνάνε λίγο ευχαριστα τα παιδάκια χωρίς να αδειάζει η τσέπη?. Ο πολιτισμός σε ένα τόπο φαίνεται από την φροντιδα στα παιδιά και στην τρίτη ηλικία. Σκεφτείτε σοβαρά και βάλτε επιτέλους προτεραιότητα εκεί που πρέπει!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εκ των έσω. Δεν λειτουργεί τίποτα στον δήμο. Δεν υπάρχει δήμος πάρτε το χαμπάρι. Μην έχετε αυταπάτες και μην προβάλετε αξιώσεις. Έργα δεν γίνονται, καθαριότητα ανύπαρκτη, δρόμοι στο έλεος της βροχής. Ξεπουλήσανε μόνο το λιμάνι και κάνανε μια αίτηση για το όνομα. Αυτό είναι το έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

Εμ πώς να λειτουργήσει? ΕιΕίν κ άλλοι μηχανική δεν εινσι μόνο η αναφερόμενη αλλά τι να πεις? Τσομος μόνο τα έργα για όφελος του συν το μισθό που δίνη ο δήμαρχος από τα λεφτά τον δήμο το..τι κάνει? Καλά τα λέει ο γιατρός..ούτε ένα έργο για κατασκευή την δική του ανικανότητα κ καθυστερήσεις γιατί μαβτα χρεώσετε στο γιατρό κ όχι στο μηχανικό που κ βουλευτικές για το μξνιαυικο κ δεν πατάει πότε..μόνο όταν έχει δικές προσκοπικές δουλειές τον βλεπω η να προετοιμάσι το εδαφέδ για να κατέβει ο κοντός για δημαρχος(χαχα) πατάει στο δημαρχείο έλεος γιατρέ διοχτον κάνει κακκο. Για την κόρη του χοντρού τι να πω? Δεν πειράζει που δεν πατάει..ούτως ή άλλως είναι η θα γίνει δικός μας η δημαρχαεα κρατάει αυτά που λεει..εξαλου ο χοντρός του χρωστάει όπως λέει από την προηγούμενη φορά..να δούμε εάν το τηρήσει βέβαια γιατί ο χοντρός δεν είναι λοτζακ

Ανώνυμος είπε...

12.18 μμ, εισαι για ενα βιβλίο που θα σου προτείνω.
* ΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΙ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑΝ ΗΛΙΚΙΑΝ.*

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνος για τις παιδικές χαρές είναι ο Ζαχαρόπουλος απο το μώλο που εισπράτει απο το Δήμο 1000-2000 ευρω το μήνα για τη συντήρηση τους

Ανώνυμος είπε...

Άμα είσαι άσχετος , είσαι ασχετος , οι παιδικές στο μωλο είναι κλειστές με απόφαση δημαρχου αυτό έλειπε να τις έχει κλείσει κ να τους δίνει λεφτά για συντήρηση!!

Ανώνυμος είπε...

Στο Μώλο έτσι τις έχει τις παιδικές χαρές? Στα Καμένα με τόσο κόσμο και πολύ περισσότερο πληθυσμό το καλοκαίρι,έχουμε την εξής ΜΊΑ και αυτη σε άθλια κατάσταση! Όλα αυτά λαμβάνονται υπόψιν...

Ανώνυμος είπε...

Τι θα πει κλείνουν οι παιδικές χαρές με απόφαση δημάρχου; Το δήμαρχο τον ψηφίζουμε να ανοίγει παιδικές χαρές( και όχι μόνο) και όχι να τις κλείνει.

Ανώνυμος είπε...

Louros pou paei xamenos..apo thn prohgoumenh dioikoish exoun ginei epikindines..Pali ston Dhmarxo ta rixnete? Kalesteton na sas pei poios exei thn eftini h poia mhxanikos? As mhn ta leei mono se as as ta anakoinwsei kiwlas epishma..edaksei giati merikoi den saivodai ta lefta pou Tous dinei..poioi prepei na sydirisoun ta sxoleia? Na rapei thn batanovourtsa na vapsei o dhmhrxos h oi mhxanikoi na ta valoun se seira? Eleos poia pes ta dumarxe Mia k eksw na figoun ta tsimpouria !!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο ΤΣΩΜΟΣ ένα κάδο του έδωσε να φτιάξει κ τον άφησε στη μέση..ας είναι καλά ο Καραμανώλης που τον ολοκλήρωσε..ώρα είναι να του δώσουν κ χρήματα για αυτό..

Ανώνυμος είπε...

Ούτε τα χορτάρια δίπλα στο Δημαρχείο δεν κόβουν. Δείτε τις φώτο πιο πάνω και παρατηρήστε τα χορτάρια!!!! Να μου πεις φτιάξανε το λιμάνι μην έχουμε παράπονο!! Κοτζαμ επενδυτή μας έφεραν.....

Ανώνυμος είπε...

Κ πώς με παράνομο τοιχειο...στον αιγιαλό... έλεος!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω είρθε ολη η περιφέρεια στα καμένα και υποσχέθηκαν 50 εκατομμύρια ευρώ έργα στο δήμο εσεις ακόμα ασχολείστε με τα χορτάρια; φάτε το σανό που σας προσφέρει ο δήμαρχος με τον περιφερειάρχη τώρα που είναι φρέσκος

Ανώνυμος είπε...

Όλοι για τον τσομο δουλευουν...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει πιο τραγική δημοτική αρχή από την προϋπάρχουσα, το εννοώ. Οι παιδικές χαρές είναι το λιγότερο.. Ας προσεχαμε βέβαια! Αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία άλλη φορά ΤΩΡΑ ΞΈΡΟΥΜΕ!! P.S. Τρομερή επένδυση στο Λιμάνι!! Αντί να φτιάξει κεντρική πυροσβεση άνοιξε μπαρ. Αμα πάρει φωτιά (χτυπά ξύλο) η μαρίνα θα ρίχνουν ουίσκι και βότκα. Απλά τραγικοι!!

Ανώνυμος είπε...

εννοείς μάλλον την υπάρχουσα και όχι τη προϋπάρχουσα...

Ανώνυμος είπε...

http://fonografos.net/
Ωστόσο όπως ενημερωθήκαμε και έχουν αναρτηθεί σχετικά άρθρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αντικατάσταση τους με νέες προδιαγραφές ασφάλειας,απαραίτητες για την πιστοποίηση τους.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Λάμπρου όσο και ο Αντιδήμαρχος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου κ. Θανάσης Καραμανώλης μας πληροφόρησαν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει η αντικατάσταση τους.

Στο Δ.Σ. Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου ήδη έχει ψηφιστεί η χρηματοδότηση τους από το Υπουργείο Εσωτερικών και θα γίνει η αντικατάσταση τους.

Ωστόσο βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι κανονικά θα έπρεπε να γ προβούν σε σφράγιση λειτουργίας των υφιστάμενων παιδικών χαρών μέχρι τη λήψη
ειδικού σήματος πιστοποίησης λειτουργίας τους.

Εκείνο που είναι σημαντικό βέβαια είναι ότι θα γίνουν σύγχρονες παιδικές χαρές απλά θέλει λίγο υπομονή λόγω των διαδικασιών… Ελληνικό δημόσιο είναι αυτό άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως….”τρέχει” διαδικασίες…

Στους Δήμους της Επικράτειας διατίθενται συνολικά 70 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα ειδικής ενίσχυσης των δήμων “Φιλόδημος ΙΙ”.

Στις επιλέξιμες ενισχύσεις συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους δαπάνες που αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση του εξοπλισμού των παιδικών χαρών, δαπάνες για την προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλούς δαπέδου των παιδικών χαρών, καθώς και δαπάνες για την προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου και επαρκούς φωτισμού.

Με το πρόγραμμα αυτό ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των δήμων της χώρας, για την ενίσχυση των προδιαγραφών ασφαλείας των παιδικών χαρών, διαδικασία η οποία εκκρεμεί εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Παιδικές Χαρές.
Συνήγορος Πολίτη , Ιανουάριο του 2017, αναφορά προς Σκουρλέτη
https://www.synigoros.gr/resources/20170317-eggrafo-stp.pdf

Δυστυχώς το Κράτος μας και η Τ. Α, τρέχει ετεροχρονισμένα ...........πίσω από τα γεγονότα.

O Δήμος Στυλίδας , πέρυσι ,
με αποφάσεις επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Δημ. Συμβουλίου ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ
τις παιδικές χαρές τους , μεχρι ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το τραγελαφικό είναι οτι ο δήμος Καμμένων Βούρλων συνεχίζει να πληρώνει έξοδα συντήρησης παιδικών χαρών παρότι αυτές είναι κλειστές με απόφαση Δημοτικού συμβουλίου ΑΔΑ640ΒΩΚ1 ΑΒΨ

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε καινούργιες παιδικες (πληθυντικός), χαρές και να χαρούμε όλοι μας! Εδώ ειμαστε να τους πούμε μπράβο! Ελπίζω μόνο να γίνει πριν το καλοκαίρι!

Ανώνυμος είπε...

φακίρης / τσομος σε τρυφερό τετατετ. Τι να συμαινει αραγε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΦΟΡΤΗΓΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΚΛΑΔΙΑ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΛΑΜΠΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...
ΑΙΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

φακιρης\τσωμος μετα το ευτυχες γεγονοτο χαιρεταγαν οποιον βρησκαν στο δρομο
και οι αλλοι μετα ...........μετραγαν τα δαχτυλα τους

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω για Δήμαρχο τον Κρίτων!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος Σανίδας οι άλλοι σου παίρνουν την χάντρα από το μάτι!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Σανίδας;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρωτάς μόνο για αυτων τον τζομο τον ξέρεις που θέλει να γίνει κ δήμαρχος?

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι, ετσι οπως εξελιχθησαν την τελευταια διποικητική περιοδο τα αυτοδιοικητικα, χρειαζεται περαν απο τις προσωπικες προτιμήσεις και εκτιμησεις να διορισουμε μελη μιας εξεταστικής των πραγματων επιτροπης υπο την αυστηρη προυποθεση το πορισμα της να δοθει εγκαιρα στους δημοτες,με κυριο εργο την εξεταση υποψηφιοτητων για το αξιωμα του πρωτου πολιτη του Δημου μας με βαση το παρακατω ερωτηματολογιο.

1] Προτερος εντιμος βιος[περι της ηθικής ή μη τηρησης των αξιών]
2] Προυπηρεσια αυτοδιοικητικη [εαν υπάρχει και τι απεδωσε].
3] Δεξιοτητες ιδιωτικής ενασχολησης [και αν συνάδουν με την πολυπλοκοτητα του εγχειρήματος]
4] Συστατικές επιστολές [δυο εγκριτων συμπολιτών, αξιοι ομως να αξιολογησουν και να
εγγυηθούν].
5] Συνεντευξη υποψηφιου ενωπιον της επιτροπής [Διαπιστωση αν πληρή τους ορους του γνωθι
σ΄εαυτόν].

Ετσι θα μπορουσαμε να μορφώσουμε αποψη περισσοτερο αντκειμενικα για να κρινουμε μετα
λιγοτερο υποκειμενικά.
Φυσικα τιθεται το ερωτημα για την συνθεση της επιτροπής,η οποια θα μπορουσε να ηταν αυτη της διαβουλευσης [χλωμό το βλεπω],ισως ορκωτων λογιστών[ασχετο με το θεμα μας]μάλλον θα επρεπε να ζητησουμε βοήθεια απο τον Δικαιο Αριστειδη και τους Αρχαιους μας.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τα παραπάνω δύο μένουν η δημαρχαρα κ η δημαρχαρα.. ραντεβού στα γουναραδικα λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

HTML ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!!