28 Αυγούστου 2019

Καμένα Βούρλα: Σημαντική ενημέρωση από τον Σύλλογο Ξενοδόχων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε μία σημαντική ενημέρωση προέβη ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ προς τους παραθεριστές.

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Ξενοδόχων Καμένων Βούρλων

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Καμένων Βούρλων ενημερώνει τους επισκέπτες του Δήμου μας , ανεξαρτήτως του ξενοδοχείου διαμονής τους , οτι έχουν την δυνατότητα να κάνουν δωρεάν χρήση της ιαματικής πισίνας του Ξενοδοχείου Γαλήνη.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Ξενοδόχων Καμένων Βούρλων

fonografos.net

25 σχόλια:

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ξενοδόχων Καμένων Βούρλων για δωρεάν παροχή υπηρεσιών θερμαλισμου από το ξεν. Γαλήνη έρχεται να επιβεβαιώσει ορισμένα πράγματα.
Πρώτα ότι μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να ρυθμίζει τον τρόπο που θα αναπτύσσει τις δραστηριοτητες της ,εντός του νόμου,αλλά κυρίως σύμφωνα με το κέρδος ή την ζημία.
Αυτοί που έθεσαν τελεολογικά το ζήτημα είχαν λάθος διότι υπήρχε λύση [πάντα υπάρχει],όμως
πέρασε προπαγανδιστικα ως αδιαφορία,ως συνενοχή,ως πλεκτάνη ,μεταξύ Κράτους,Δήμου,εταιρίας.
Αντίστοιχα αύριο ή στο μέλλον,το λιμάνι του Αγ. Κων\νου μπορεί να πάψει να προσελκύει παραθεριστές με προορισμό τα νησιά των Σποράδων,διότι π.χ. το λιμάνι στο Μαντουδι γίνει πιο ελκυστικό λόγω ότι ο περιφερειαρχης αποφασίζει κατ' απαίτηση των εκεί κατοίκων να αναβαθμίσει τον δρόμο Χαλκίδας-Μαντουδιου.
Tι θα συμβεί άραγε στην απευκταία αυτή κατάσταση,ποιος θα φωνάξει και ποιο θέμα;Ποιος θα δώσει λύση και με τι δυνατότητες; Ποιος θα την χρηματοδοτησει;
Όλα λοιπόν αυτά τα αυτονόητα θα έπρεπε να αναλύονται λογικά βάση της εφεκτικότητας και όχι της επιθυμίας.
Μην ξεχνούμε ότι στον καπιταλιστικο κόσμο που ζούμε, προσπαθούν να εξισορροπούν πάντα δυο δυνάμεις ,η προσφορά και η ζήτηση.
Η όποια παρέμβαση ας υποθέσουμε του Δήμου θα είναι στρέβλωση και θα έχει κόστος,εφ' όσον δεν στηρίζεται σε κανόνες οικονομικού υπολογισμού και η εκτροπή της δαπάνης θα διαχυθεί σε αυτούς που δεν θα έπρεπε.
Αν τώρα θέσουμε τα πολιτικά ζητήματα του τόπου μας σε ιδεαλιστική βάση, κυρίως ήθους δεοντολογίας και συνέπειας θα έπρεπε εκείνος ο οποίος "πρώτος τον λίθο βαλετω"ως αναμάρτητος να είχε την διαχρονική έξωθεν καλή μαρτυρία βάση "προτερου έντιμου βίου".
Υπάρχει άραγε κάποιος τέτοιος από αυτούς που ομιλούν και κάνουν κριτική ;
Αυτοί που σήμερα είναι διαπρύσιοι κήρυκες της ηθικής ,στα μειζοντα ζητήματα του τόπου κατά καιρούς που ήταν τι έλεγαν και τι αποφάσιζαν, μάλλον τα ξέχασαν, άρα είναι ασυνεπείς στα πρότερα;
Αριβίστες πρώτα και κύρια με στόχο την προσωπική τακτοποίηση στην αυλή ίσως και του πρώην αντιπάλου τους δηλ πρυτάνεις της αντιδεοντολογιας .
Προφανώς και δεν υπάρχει μετρήσιμο όριο στην ηθική,αλλά όριο στην μνήμη σίγουρα δεν υπάρχει.
Τα Καμένα Βούρλα δεν θα χαθούν, λύσεις θα υπάρχουν πάντα όχι όμως από αυτούς που ήταν και είναι ακόμη μέρος του προβλήματος.....ίσως σε μια μελλοντική γενιά.

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν κ αυτοί, οπως και οι των ενοικιαζομένων δωματίων στο τυράκι που τους πέταξε ο "επενδυτής" aka δωρεαν χρήση της ιαματικης πισίνας του ξενοδοχείου (ουαου κατα Βαρουφακην) και τοσα χρόνια που είναι οι άμεσα θιγόμενοι δεν έχουν πει κουβέντα στην απαξίωση του τουριστικού προϊόντος που "εμπορεύονται"! Ήρθε το 99 πήρε την έκταση όλη, έκλεισε τον Ασκληπιό, δεν άνοιξε ρουθούνι. Το πάρκο, ζούγκλα... κουβέντα. Κλείνει σήμερα τον Ιπποκράτη και εμείς βγάζουμε ανακοίνωση για τους πελάτες μας οτι αντί των υδροθεραπευτηριων μπορούνε να χρησιμοποιήσουν την πισίνα του Γαλήνη.

Οταν θα σας παρουν κ τα σώβρακα μην παραξενευτειτε που θα κυκλοφορείτε γυμνοί.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επιτυχία!!!!κλείσανε το υδροθεραπευτήριο καιπαραχωρούν δωρεάν δύο λουτήρες να τους πούμε και μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω [ΚΡΙΤΩΝ] πρώτη, λέει μια λαϊκή παροιμία. Εννοώντας αυτούς της προσκολλήσεως και του εντυπωσιασμού. Αυτούς που θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Που θέλουν να φαίνονται και να υπάρχουν χωρίς να το αξίζουν.
Επί του προκειμένου τώρα.
Συμφωνώ με τον 7:17 π.μ., Αυγούστου 30, 2019 [όπως πιστεύω οτι συμφωνεί και η πλειοψηφία των ΚΒτων] και επί πλέον σημειώνω οτι τα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ άμεσα συνδεδεμένο με την ελεύθερη πρόσβαση του λαού σε πηγές φυσικής θεραπείας.

Ανώνυμος είπε...

Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι φάγανε το τυράκι;;Ίσως αυτό το δελτίο τύπου να έγινε για να ενημερωθούν οι παραθεριστές οι οποίοι βρίσκουν κλειστο τον Ιπποκράτη.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια εσύ ποιους ψηφιζες όλα αυτά τα χρόνια ;Έκανες κάτι για να "ανοίξει ρουθούνι" ή σφυρίζες αδιάφορα γιατί το δικό σου σωβρακο το έχεις σίγουρο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσομπανηδες πλάκα κάνετε τώρα??? Το θέμα δημιουργήθηκε τον Ιούνη επίσημα και ατυπα ηταν γνωστό από το Γενάρη. Τώρα που τελειώνει η τουριστική σεζόν και ο Αύγουστος, το πλασάρετε ως επιτυχία??

Ανώνυμος είπε...

Και με το λιμανι και με τα σκουπιδια και με τα διοδια και με την δεη και με την ερτ και με την λαρκο παντα τζμπα μαγκιες ,αρκει να μην πληρωσουν αυτοι αλλα ολοι οι αλλοι ,ρε ουστ ταλιμπαν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το πλασάρει ως επιτυχία ;Μια απλή ενημέρωση είναι προς τους τουρίστες . Τι δεν κατάλαβες ;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις παπατζες.. τι το στέλνετε στο μπλογκ τέλη Αυγούστου??? Να πειτε τι??? Τραβάτε στα ταιπεδ να διεκδικήσετε, τα αλλα Είναι για να τα λετε στο κύτταρο και Στο κηφηνειο..

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κριτωνα εσυ κανεις φιλοσοφικη αναλυση για την εντιμοτητα και ολοι οι εκλεγμενοι
ζουν στην εποχη του Τσοχαντζοπουλου και περιμενεις να καταλαβουν.

Ανώνυμος είπε...

Eπιτελους μοιγασαν και τα λεφτα
Πατατιας 1300 ευγω
Παπαγγηγογιου 1300 ευγω
Μπητα 800 ευγω
Κοντοπανος 1300 ευγω
οσο για τους τιτλους λιγη σημασια εχει
αγκει να πεφτει το παγαδακι?

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώτος των αντιδημάρχων ποιος?

Ανώνυμος είπε...

Είχα δίκιο για πολλά.. Ο τσωμος άφαντος πουθενά σε καμία θέση. Επικεφαλής της δύναμη προόδου που είσαι? Τρομάρα σ ήθελες να γίνεις κ δήμαρχος. Παπαναγιωτου παντού όλα πάνω του τα πήρε. Ο γιατρός υπέκυψε στον τιτανοτεραστιο παταργια. Γιατρέ έλα με την όπισθεν τώρα σε περιμένω. Λεσα τ κέρατά.

Ανώνυμος είπε...

11:58 μ.μ., Σεπτεμβρίου 01, 2019
Αφού έχεις δίκιο για πολλά γιατί κρύβεσαι ? Αυτή την ανωνυμία εκμεταλλεύεται η κάθε εξουσία και κάνει ότι γουστάρει ! Με την όπισθεν εσύ θα πας, βάλε όμως λίγη βαζελίνη, για να μην πονέσεις !

Ανώνυμος είπε...

Ερμε Κριτσοβα, ετρεχες εσυ την πρωτη τετραετια, να κρατησεις το Μωλο ορθιο για λογαριασμο
του Κοτζακ ,και πριν λαλησει ο κοκορας τρεις φορες σε πουλησε και για ποιον παρακαλω, για αυτον που ετρεχε να μπλοκαρει την ονομασια του Δημου και τον πριμοδοτησε αποπανω να υπογραφει ως αναπληρωτης του.
Δυσμοιρε Κριτσοβα τι σουμελε να παθεις,ο βασιλιας απεθανε ζητω ο {νεος} βασιλιας.Το "χρυσο βατομουρο" ομως δικαιως απονεμεται στον ανεκδιηγητο ηγετη για την ποιο πατεντατη αχαριστια?
Απομενει να ολοκληρωθει και στους Δημοτες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλά μη φας έχουμε γλαροσουπα. Δεν θα αφήσει ο Μήτσος Έτσι την κατάσταση. Πίσω έχει η Ελλάδα την ουρά. Άμα θυμάσαι ο Μήτσος ήταν πάντα στο άρμα πισλη κ νέας δημοκρατίας κ αυτό δεν αλλάζει. Η πισλη στήριξε συκιωτη όχι παταργια κ αυτό δεν ξεχνιέται.

Ανώνυμος είπε...

Αχάριστος ο Κοτζακ ;; μπα δεν νομίζω . Τους πούλησε όλους για την πάρτη του. Άντε γεια .. πάνε αλλά 4 χρόνια, απραξίας στο Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε έκανε δήλωση η δημοτική αρχή, μα ακόμη δεν αναλάβαμε!!! Τι ζητάτε; .. Καλά μας δουλευουν ψιλο, γαζί. Δηλαδή Ποιος ήταν δημοτική αρχή τα τελευταια 5 χρόνια; άλλοι; θα παραλάβουν την εξουσία από τον εαυτό τους ;; θα τρελαθούμε τελείως

Ανώνυμος είπε...

Παίζει κάποια παραίτηση?κάτι ακούστηκε για πρώην στενή συνεργάτης

Ανώνυμος είπε...

προφανώς θα υπάρξουν παραιτήσεις.. η συνύπαρξη ορισμένων προσώπων είναι ντε φάκτο αδύνατη λόγω επιεικώς ψυχρών σχέσεων πέραν της δεκαετίας.

Ανώνυμος είπε...

Η ρωσικη σαλατα που προεκυψε ειναι αποτελεσμα της κουλτουρας του Κοτζακ στο διαιρε και βασιλευε πετωντας κοκκαλα στα σκυλια για να μην φωναζουν. Η υπερκοστολογημενες εργολαβιες ΘΑ αποδωσουν υπερπλεονασμα στις τσεπες καποιων.Η πρωτη τετραετια εδειξε τι θα συμβει και στην δευτερη.Αν τα ζλαπια της αντιπολιτευσης ειχαν λιγο νιονιό θα ειχαν παραιτηθει ομαδικα ή εστω θα αποχωρουσαν αφηνοντας μονο το ΚΚΕ στο ψαλτηρι.Ετσι δεν θα σημμετειχαν δια της παρουσιας σε μια στημενη φαρσοκωμωδια Οι αδειες καρεκλες ελεγχουν την διοικηση του δημου καλυτερα απο την κοκκορομαχια, λογω ειδικων συνθηκων απο την πολιτικη ενεργεια της αποχωρησης

Ανώνυμος είπε...

σαλάτα με σαμπουάν kotzak style που θα σερβιριστεί στη πλατεία μώλου..λουστείτε τα...

Ανώνυμος είπε...

Πιο πάτο δεν έχει.θα λιμανθούν ξένο χρήμα και η περιοχή θα υποβιβαστεί.ο φυσικός μας πλούτος επιτρέπει ανάπτυξη αλλά τα κοράκια φροντίζουν την λεία τους και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΎΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΤΣΩΜΟΣ Ή Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ? ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΆΝΕ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ. Ο ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΉΡΕ ΠΆΝΩ ΤΟΥ (ΕΝ ΛΕΥΚΏ ΑΠΌ ΤΟ ΔΉΜΑΡΧΟ) ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΈΡΓΑ...