06 Αυγούστου 2019

Δήμος Καμένων Βούρλων: Προειδοποίηση και ενημέρωση για τις “μόνιμες” ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων όπως κάθε χρόνο ενημερώνει τους κατοίκους και τους παραθεριστές στη λουτρόπολη σχετικά με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες, ότι απαγορεύεται η μόνιμη τοποθέτηση τους και μάλιστα διώκεται ποινικά.

Για να αποφευχθούν “φαινόμενα” προηγούμενων ετών όπου κάποιοι έβαζαν ακόμα και αλυσίδες σε ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρεκλάκια στις παραλίες για να τις έχουν μόνιμα και αποκλειστικά !!!

fonografos.net

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κολπο έχει αλλάξει φέτος, πηγαίνουν νωρίς το πρωί και τα στήνουν, κάνουν το μπανάκι τους, το μεσημεράκι κλεινουν ομπρέλες και αφήνουν καρεκλάκια με πετσέτες εκεί και τα αφήνουν καβάτζα για το απόγευμα. Είναι πραγματικά απίστευτοι, Τους βλέπω κάθε μέρα, δεν αλλάζει ο Έλληνας με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά κάνει και επισημαίνει ο Δήμος ότι απαγορεύεται η μόνιμη τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών στην παραλία. Οφείλει, όμως, να κάνει έλεγχο και να τις ξηλώσει (έπρεπε να είχε κάνει)
Το ίδιο, όμως, οφείλει να κάνει και στα 2 beachs Bar στο ασπρονέρι τα οποία έχουν καταλάβει χώρο παραλίας πέραν της άδειάς των με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί πολύ ο ελεύθερος χώρος για τους υπόλοιπους κολυμβητές. Ή μήπως επειδή αυτή η παρανομία έχει να κάνει με δικούς του ανθρώπους θα μείνει στο ‘απυρόβλητο’ ;;;;
Ίδωμεν !!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα που είσαι? Πως και δεν σχολιασες και εδώ,παραξενο ...σε παρακαλώ τώρα δεν είναι πράγματα αυτά μορφωμένος άνθρωπος να μην πεις τη γνώμη σου όλα τα καμένα κρέμονται πάνω σου. μάλλον θα έχεις πάρει αγκαζε καμία μπαντανοβουρτσα και θα σκάβεις για κανένα παλιατζουρι και έχεις πήξει στη δουλεια. Καταλαβαινω... Κουράγιο....

Ανώνυμος είπε...

Η ανάρτηση του προέδρου των Καμένων Βούρλων ,στον προσωπικό του λογαριασμό είναι τουλάχιστον προκλητικη έως εριστική.Δειχνει χαμηλό επιπεδο και ιδιαίτερη επαρση και αλαζονεία.Τετοια δημοτική ηγεσία μας αξίζει????

Ανώνυμος είπε...

Ιστορια .
*Κάθε σύμπτωση με τον Ηγετισκο που σχολιάζει όλους πίσω από την πλάτη τους ,Είναι τυχαια*

Μια γυναίκα κατηγορούσε διαρκώς το γείτονα  της  πως ήταν κλέφτης, ώστε τελικά  ο νεαρός συνελήφθη. Μετά από λίγο καιρό η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο νεαρός γείτονας ήταν αθώος.  Αφέθηκε ελεύθερος και μήνυσε τη γυναίκα για τις άδικες κατηγορίες.

-Τα σχόλια δεν είναι και τόσο σοβαρά, είπε εκείνη στο δικαστή.

-Σύμφωνοι, απάντησε εκείνος. Μόλις επιστρέψετε σήμερα σπίτι σας, γράψτε σ’ ένα φύλλο χαρτί ότι κακό είπατε για το γείτονά σας. Στη συνέχεια, κόψτε το χαρτί κομματάκια και σκορπίστε τα στο δρόμο. Αύριο ελάτε εδώ ξανά για να μάθετε την απόφαση του δικαστηρίου. Η γυναίκα έκανε ότι της είπε και επέστρεψε την επόμενη ημέρα.

-Θα αθωωθείτε αν μου φέρετε τα κομματάκια χαρτιού που σκορπίσατε χτες, είπε ο δικαστής. Αν δεν το κάνετε, θα καταδικαστείτε σε ένα χρόνο φυλακή.

– Μα πως είναι δυνατόν να τα φέρω; Ο άνεμος τα σκόρπισε όλα!

– Με τον ίδιο τρόπο που ένα απλό σχόλιο μπορεί να διασκορπιστεί στον άνεμο και να καταστρέψει τη τιμή ενός ανθρώπου.  Μετά είναι αδύνατον να αποκατασταθεί το κακό που έχει γίνει.

Κατόπιν, ο δικαστής έστειλε τη γυναίκα στη φυλακή.

Κόέλιο

Ανώνυμος είπε...

6:58 π.μ., Αυγούστου 08, 2019
καλή η ιστορία του Κοέλιο αλλά δεν μας λες τις αντιστοιχίες.
Αν δεν μας πεις ποιοι είναι ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, η ΓΥΝΑΙΚΑ και ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας, τσάμπα ο χρόνος που αφιέρωσες να γράψεις το σχόλιό σου.

Ανώνυμος είπε...

Ασυνδετο θεμα ιδιωτικης υφης το [παραδειγμα Κοελιο], με το αλλο της εφαρμογης η μη απο τον Δημο μιας ανεκτης εποπτειας του δημοσιου χωρου στα ορια της δικαιοδοσια του .
Το πρωτο συναδει με το νομο της φυσης για τα πρωτευοντα θηλαστικα [μισος,φθονος,ανορθολογισμος,στρεβλωση κλπ] αρα ειναι παγκοσμιο εγγενες προβλημα ,το δε δευτερο δηλ. η καταληψη παραλιων,πεζοδρομιων,κοινοχρηστου χωρου,οδοστρωμα, κλπ ειναι ασυμφωνο με την υποχρεωση και το καθηκον του τοπικου νομου δηλ την διαταξη , αποφαση, συμφωνια ή μισθωση του χωρου.
Πρεπει λοιπον να διακρινουμε τι σημαινει καταγγελια βασει ατομικης ψυχολογιας με αυτην που απευθυνεται στον θεσμο με την τυπικη ομως διαδικασία της εγγράφου δικαιοπραξίας

Μετακλητός Νομικός

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες μήπως κάποιος μπορεί να ερμηνεύσει στη το τι θέλει να πει ο ''Μετακλητός Νομικός'' της 2:58 μ.μ., Αυγούστου 08, 2019

Ανώνυμος είπε...

Ας απαντήσει ο ίδιος ο μετακλητος νομικός.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Μετακλητος συμφωνα με το Βικιλεξικο ειναι:

Αυτος που καλειται λογω εξειδικευσης ή επιστημονικης καταρτισης να προσφερει
ειτε την τεχνη του ειτε τις γνωσεις του.

Επειδη ειστε μεν εγγραμματοι αλλα ενιοτε αμορφωτοι ,θα αναφερω ενα ιδανικο
παραδειγμα Μετακλητου.

Ερωτησε ο Φιλιππος ο Β΄ο Μακεδων, πατερας του Μ. Αλεξανδρου τον Αριστοτελη δασκαλο και μεντορα του γυιου του και της παρεα του.

Λοιπον, τους εμαθες Ποιηση;

Οχι ηταν η απαντηση.

Μουσικη; οχι.

Μαθηματικα; οχι.

Δυσανασχετει ο πραγματι κακοτροπος Φιλιππος και λεει,¨-Τοτε τοσος χρονος πηγε χαμενος¨.
Απαντα ο Αριστοτελης ¨-ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ¨?

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ
αν κατάλαβα καλά ΚΡΙΤΩΝ = Μετακλητός Νομικός ?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε ΚΡΙΤΩΝΑ, Μετακλητέ Νομικέ, μπορείς σε παρακαλώ να μας διευκρινήσεις:
Εσύ λόγω εξειδικευσης ή επιστημονικής κατάρτισης προσφέρεις τις γνώσεις σου στο αναγνωστικό κοινό του blog ?
Απο ποιο πανεπιστήμιο πήρες την εξειδίκευση ή την επιστημονική σου κατάρτισή ?

Συντοπίτης σου με πτυχίο Νομικού

Ανώνυμος είπε...

Νομικέ 9:30 π.μ.
Καλά είσαι σοβαρός? Παίρνεις στα σοβαρά τις ασυναρτησίες ενός ψω@@@ που έχει άποψη για όλα? Που ανάλογα την περίσταση είναι νομικός, οικονομικός, μηχανικός, και οτι άλλο θέλει? Γιατί πέφτεις στο επίπεδό του?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε βρε παιδιά ;; η εξουσία έβαλε και μετακλητος νομικό να ελέγχει την δημόσια συζήτηση; σκοτεινά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ομπρελες παρανομες μονο πολιτες βαζουν στις παραλιες η και μαγαζια και αλλοι αλλα για αυτους δεν μιλατε ,σε αυτούς δεν ισχύει ο νόμος; γιατι δεν τις ξυλωνετε και αυτες ,να φερετε τα καναλια τις εφημερίδες κ.λ .π δυο μετρα δυο σταθμά ,αυτο δεν ειναι παρανομο απο μονo του !!!!!
ας παει ο προεδρος τωνΚ.Βουρλων να ξυλώσει και αυτές, αν ετσι οριζει ο νόμος

Ανώνυμος είπε...

Ενα παζαρι,μια αρπαχτη,ενα μπαχαλο,μια ανομια,αυτο ειναι τα Καμενα την καλοκαιρινη περιοδο.
Μολις τον οκτωβριο σβησουν τα φωτα πολλοι ειναι εκεινοι που θα γλυφουν τις πληγες τους.
Το λουμπεναριο ομως θα ειναι ικανονοποιημενο γιατι το καλοκαιρινο λιπος θα τους βγαλει μεχρι το επομενο.ουστ ρε?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι ξερολες πρεπει να μαθετε οτι οι ομπρελλες και οι ξαπλωστρες που εχουν τα μαγαζια, πληρωνουν αρχικα προστημο και μετεπειτα ενοικιο στην ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ εταιρεια του δημοσιου.
Μην κανετε κριτικη χωρις να ειστε ενημεροι.

anonhmos είπε...

Αγαπητε φιλε ξερολα 5.29 θελω να μου πεις γιατι πληρωνουν προστιμο μηπως ειναι παρανομο αυτο που καταλαμβανουν ??? τοτε το ενοικιο γιατι το δινουν ??? απαντησε μου τι εστι προστιμο ...και τι εστι ενοικιο .... αλλιως ρωτα να μαθεις και πες μου ,,,,

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ευθικτε 7.38 μμ.
Το προστιμο οταν δεν ειχαν αδεια απο την Κτηματικη.
Το ενοικιο οτα εβγαζαν την αδεια.
Ποση αναλυση χρειαζεσαι???

Ανώνυμος είπε...

Η αυτοπεποίθηση είναι σιωπηλή, η ανασφάλεια κάνει θόρυβο...,Όταν ακούς μεγάλα λόγια κράτα και μικρό ενθουσιασμό