16 Οκτωβρίου 2018

Ο Γιάννης Συκιώτης, Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ξανά υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δήλωση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη στο radio-net.gr την Δευτέρα 15-10-18 ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές «για να ολοκληρώσουμε και το έργο που έχουμε ξεκινήσει» , όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξομάλυνση των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Καμένων Βούρλων που έγινε στη θητεία του ενώ τόνισε πως έχουν γίνει πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση και έπονται έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο Καμένων Βούρλων.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση στο βίντεο:



radio-net.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΒΑΙΑ-ΜΠΑΛΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!!!ΜΙΛΗΣΕ....

Ανώνυμος είπε...

Καλη προοδο??????

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ θελει να θεσει ξανα υποψηφιοτητα. Να ξαναβγει [λεω εγω τωρα] δήμαρχος για να κανει τι? Να βαλει την ταφοπλακα στο Δημο?
Λετε ο μπαρμπας Σταικουρας να κανει το λαθος να τον στηριξει ξανα. Δεν το πιστευω [εξυπνος ανθρωπος ειναι] αλλα ποτε δεν ξερεις.

Ανώνυμος είπε...

προχωρα και ασε τους νεκρους να προχωρουν.
οσο σε κατηγορουν, τοσο σε υπολογιζουν, να το ξερεις.

ο ζωγραφος

Ανώνυμος είπε...

Για ξαναριξτο..η μαλλον ζωγραφισε το μηπως το καταλαβουμε....

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

Τόσο που γουρλώνει τα μάτια στην κάμερα παίζει να του κρατάνε το κείμενο να τα διαβάζει!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ξεφτίλα πάντως!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακούω τώρα στο FM1 τον Συκιώτη, άντε άμα έχετε από τέτοια τηλεφωνάτε να του τα πείτε; αλλά δεν ακούω κανένα,όλο γλύκες είναι όσοι τον κατηγοράνε.
Μέχρι 12 θα είναι εκεί, θα σας ακούσουμε
Μίνος Κραταιος

Ανώνυμος είπε...

11:28 π.μ., Οκτωβρίου 17, 2018
Αντί απάντησης σε παραπέμπω σε 2 διαχρονικούς διαλόγους από την ταινία ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Είμαι σίγουρος ότι θα δεις τον εαυτό σου.

Διάλογοι μεταξύ Υπουργού Μαυρογιαλούρου (Λάμπρος Κωνσταντάρας) και του κομματόσκυλου Γκρούεζα (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος).

1ος Διάλογος
Μ: Θα είναι καλή η υποδοχή;
Γ: Υποδοχή; Μωρέ θα χαλάσει ο κόσμος.
Μ: Ναι, αλλά … να φανεί κάπως αυθόρμητο.
Γ: Το έχω κανονίσει και το αυθόρμητο !!!

2ος Διάλογος
Μ: Δεν μου λες ρε Γκρούεζα, για να έχουμε καλό ρώτημα, εσύ τι δουλειά κάνεις; Με τι ασχολείσαι;
Γ: Ε, μα δεν σας είπα κύριε υπουργέ; Είμαι του κόμματος. Από τόσο δα μικράκι στο κόμμα. Αγωνίζομαι για το κόμμα. Ιδρώνω για το κόμμα !!!


Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΓΚΑΟΥΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΠΟΤΕ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ξερει κανεις τι γινεται οταν Δημαρχος και αλλοι υποχρεοι παραπεμπονται για παραβαση ποθεν εσχες , εχουν δικαιωμα να υποβαλουν υποψηφιοτητα στις επερχομενες εκλογές? [ αρθ. 61.4 του ν. 3852/2010 ]
Κυκλοφορει οτι αλλος υποψηφιος δημαρχος που γνωρίζει καλα τους νομους θελει να το εκμεταλευτει προς οφελος του και το ψαχνει.
Λετε να βρεθουμε προ εκπληξεων?
Πιπιλα προσεχε σου την εχουν στημενη.

Ανώνυμος είπε...

Οι δικες μου πληροφοριες λενε για πολλαπλα χτυπηματα κατω απο τη ζωνη. Γιατι τοσο ενδιαφερον για τη θεση? Ξερουν κατι που δεν ξερουμε εμεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος λέει για χτυπήματα εναντίον του συκιώτη κάτω απο τη ζώνη...γελάνε και τα καίκια στα καμένα! Το γεγονός ότι δηλώνει πόθεν έσχες 3000 ευρώ δεν σας λέει κάτι? Γεγονός που μάλλον τον αποκλείει να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.Γιαννάκη ας πρόσεχες
Ο καιρός γαρ εγγύς!

Ανώνυμος είπε...

Μπέλλο δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

Συνέντευξη χωρίς ουσία που ίσως να κάνει και απλή ανάγνωση αν κρίνω από το βλέμμα του!! Πιο πολύ με ζαλισμένο από ούζα αλκοολικό μοιάζει παρά με δήμαρχο κύρους!!! Τι να πώ ο λαός ας κρίνει......

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ακούγεται έντονα στα Καμένα Βούρλα ότι ο πρώην αντιδήμαρχος Παπαναγιώτου έχει βγεί στην γύρα και κάνει επαφές για τον καταρτισμό ψηφοδελτίου καλώντας μάλιστα και τεχνοκράτες όπως χαρακτηριστικά λέει. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο?

Ανώνυμος είπε...

Χτες στο συμβουλιο εγινε ενα ομαδον σφυροκόπημα για την ανυπαρξια εργων αλλα και την ΜΗ διαθεση του δημαρχου και των συμβουλων της πλειοψηφιας να ΜΑΝ γινουν εργα ΠΟΥΘΕΝΑ.
κανενα εργο δεν εχει γινει πουθενα και το τεχνικο πρόγραμμα για το 2019 είναι μηδενικό αφου όλα πάνε (όπως όλοι διαπιστωσαν) σε λειτουργικες δαπάνες...
Δηλαδή στο βαρελι διχως πατο...Και ότι θελει καταλαβαινει ο καθενας
Και η διοικηση βουβη.