19 Οκτωβρίου 2018

Δημοτικό Συμβούλιο 24/10/2018 Δήμος Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στη δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (Αγίου Παντελεήμονος 8 – 35008 Καμένα Βούρλα) στις 24 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ. , για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο συνημμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

1) Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου για το οικονομικό έτος 2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου»
Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 24 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ., για να συζητήσουμε και λάβουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Ιωάννης Δ. Πλατανιάς

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καμένων Βούρλων
2. Αναμόρφωση ΟΠΔ 2018 του Δήμου Καμένων Βούρλων επί του νέου συστήματος ελέγχου στοχοθεσίας και ελέγχου επίτευξης των οικονομικών στόχων μέσω του ΟΠΔ
3. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων, αναμόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισμού, του ετήσιου σχεδίου δράσης έτους και του τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2018
4. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Β’ τριμήνου 2018
5. Έγκριση πρακτικού απολογισμού εμποροπανήγυρης Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κων/νου
6. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών
7. Ψήφιση πίστωσης για δαπάνες εορτασμού 28ης Οκτωβρίου
8. Ψήφιση πίστωσης για δαπάνες 4ου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής
9. Ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια σημαιών
10. Συμμετοχή του Δήμου Καμένων Βούρλων στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2018
11. Εξέταση ένστασης κατά της τροποποίησης Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Πόλεως Καμένων Βούρλων στο Ο.Τ. 60Α, παρά των οδών Ελευθερίας- πεζόδρομου - Περικλή και Αγ. Παντελεήμονα
12. Έγκριση μελέτης για την λειτουργία και συντήρηση εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Καμένων Βούρλων
13. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης και της ανάγκης εκτέλεσης του έργου :«ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ»
14. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης και της ανάγκης εκτέλεσης του έργου : «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
15. Ικανοποίηση ή μη αιτήματος περί ενοποίησης και προβολής Ιστορικών Μνημείων Μενδενίτσας
16. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Αγίου Κων/νου»
17. Έγκριση τεχνικού προγράμματος Δήμου Καμένων Βούρλων έτους 2019

Οι φάκελοι των θεμάτων θα βρίσκονται στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλατανιά Ιωάννη, προς ενημέρωση των Συμβούλων

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα θεματα του Δ.Σ. της τεταρτης 24\10\18 δειχνουν ποια κατευθυνση εχει ακολουθουσει η Διοικηση μεχρι σημερα, με μια κουβεντα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ,τεχνικα προγραμματα ανεφαρμοστα ,πρωτοκολλα παραλαβης αγροτικων δρομων επικαλυψη στεγων που τρεχουν νερα ,σωστικη τροποποιηση σχεδιου πολης ΟΤ 60Α,τυπικη πληρωμη ανουσιας συμμετοχης στη filojenia 2018 και δεκα αλλων τυπικων ζητηματων για να γεμιζει η θεματολογια ενος δημοτικου συμβουλιου επιπεδου κοινοτικου συμβουλιου Κατματας και οχι Καμενων βουρλων ,ντροπη για τον ξεπεσμό.ουτε μια μελετη για ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΣΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ,ντροπή,ακατεργαστα μυαλά.

Ανώνυμος είπε...

Tι λες τωρα 2,20 μμ το δ.σ. καταντησε Γκοσπελ συναθροιση με τους ατσιδες με τα μπλε να χορευουν σε πληρη εκσταση.

Ανώνυμος είπε...

Πότε έχει συμβούλιο να μπουν κάποιοι στις θέσεις τους...να δείτε εξαγγελίες κ εργα..γερά γιατρέ μόνος θα Σάι στις εκλογές

Ανώνυμος είπε...

beeee... pollous tonous o sanos...

Ανώνυμος είπε...

προχωρα κυριε Δημαρχε και αστους αυτους να αλαλαζουν. αλωστε εχουν κανει την πολη τους σαν τα μουτρα τους. αν αυτοι οι γραφικοι, οι δηθεν προοδευτικοι που κανουν ενα βημα μπροστα και δεκα πισω, δεν κοιταζαν τα μικροσυμφεροντακια τους με τα σογια τους και τα ψηφαλακια τους, τοτε θα ειχαν τα Καμενα Βουρλα αλλη οψη.
ομως ειναι ευκολοι στην κακοβουλη κριτικη και στις μαγκιες και οταν ερχεται ο κομπος στο χτενι, τοτε κανουν τον Αλεκο.
μολις τους εβγαλες απο την βολη τους απο το λιμανι, εγινες κακος και καταχραστης.
ρε αστους να κουρευονται. μονο ιντρικα κακια και κομπλεξ εχουν να επιδειξουν

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Παρακολούθησα – για 1η φορά - το χθεσινό ΔΣ και η άποψή μου είναι ότι η Διοίκηση ηττήθηκε κατά κράτος από την Αντιπολίτευση. Εστιάζω σε 3 θέματα που εκθέτουν τη δημοτική πλειοψηφία:

ΘΕΜΑ : Αναμόρφωση-Τροποποίηση Προϋπολογισμού
• Σωστές τοποθετήσεις, παρατηρήσεις και ερωτήματα από την Αντιπολίτευση [διέκρινα ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, ΤΣΩΜΟ, ΦΛΩΡΑΚΗ …] που επεσήμαιναν ότι η αναμόρφωση του προϋπολογισμού δεν είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του Δήμου.
• Απροετοίμαστη και αμήχανη η Διοίκηση [ΜΠΕΖΑΤΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΣΥΚΙΩΤΗΣ … ] χωρίς επιχειρήματα στις καίριες ερωτήσεις της Αντιπολίτευσης

ΘΕΜΑ : Προσφυγή Εργαζομένου στη Δικαιοσύνη
• Καίριες ερωτήσεις από τους κκ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΣΩΜΟ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ … αλλά δυστυχώς χωρίς απαντήσεις
• Σε πολύ δύσκολη θέση ο Δήμαρχος

ΘΕΜΑ : Οικόπεδο O.T. 60A
• Πολύ καλά τεκμηριωμένη η ένσταση του κ. ΦΛΩΡΑΚΗ για παραμονή του οικοπέδου ως ΚΧ - Υπερψηφίστηκε
• Ήττα της Διοίκησης [απορώ με την επιμονή της για ένταξη στο ΣχΠ]

Και μια γενική παρατήρηση
Αυτή η Δημοτική Αρχή φάνηκε ότι ΔΕΝ μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα του τόπου μας.
Της λείπει η τόλμη και η βούληση. ΔΕΝ αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω της και ζει – όπως σωστά επισημάνθηκε – σε εικονική πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κακόβουλε ημιμαθη λασπολογε εκτός από τα τόσα ψεματα που αναφέρεις συνεχίζεις να υποστηρίζεις ότι ο τσωμος είναι αντιπολίτευση ? Τι άλλο θα ακούσουμε?

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε ΥΒΡΙΣΤΗ,
όταν κάποιος ΔΕΝ είναι στην ομάδα Διοίκησης ... είναι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Έτσι έχουν τα πράγματα στη πολιτικά δρώμενα. Ευχαριστώ για τις ΥΒΡΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Κυριε σκούφια, για τους 2 εκ των τριων που λετε, σκοπιμο είναι να κανετε μια ιστορικη αναδρομή σε αποφάσεις δσ για να δείτε πως μετέτρεψαν το γιουβέτσι (διοίκηση) σε κοκορέτσι (αντιπολίτευση). Επειδή μαλλον δε τα θυμαστε..

Ανώνυμος είπε...

http://fonografos.net/v1/%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AE%CF%81/

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Με τη παρέμβαση που έκανα θέλησα να εκφράσω την άποψή μου (1) για τα δρώμενα στο ΔΣ της 24/10/18 και (2) συνολικά για την Δημοτική Αρχή. Μπορεί στις επισημάνσεις μου να κάνω λάθος, εξ’ άλλου ουδέποτε διεκδίκησα το αλάθητο.
Εσείς επικεντρωθήκατε αν οι κκ ΤΣΩΜΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ κλπ είναι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή ΟΧΙ.
Δεν έχω μάθει να παίζω με τις λέξεις και γι’ αυτό ερωτώ:
 Οι κκ. ΤΣΩΜΟΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΗ, ΠΑΝΤΡΑΣ(;) ανήκουν στην Διοικούσα παράταξη;
 Ο κ. ΣΩΣΩΝΗΣ, ανήκει στην Αντιπολίτευση;
Τώρα αν για ποιους λόγους έγιναν από γιουβέτσι (διοίκηση) σε κοκορέτσι (αντιπολίτευση) είναι ένα άλλο θέμα που αφορά τους ίδιους.

Και κάτι για τον φίλο ΥΒΡΙΣΤΉ 5:34 μ.μ., Οκτωβρίου 25, 2018: Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει !!!

Ανώνυμος είπε...

Απλα κύριε σκουφια παντρας και μακρυνιτσας οταν εχασαν το αντηδημαρχιλικι, και στις 2 καλλικρατικες θητειες, ως δια μαγείας μετετραπησαν σε υπερτατους πολιτικούς πολέμιους και των 2 δημάρχων. Έξυπνος εισαι καταλαβαίνεις..

Ανώνυμος είπε...

Λαθος μεγαλο και αντιπαραγωγικο ειναι να γινεται πολιτικος διαλογος οχι με θεσεις και αρχες που να αφορουν θεματα κυριας ατζετας, οπως Τουρισμος ,Πρωτογενες και Μεταπρατικο εμποριο Τοπικων προιοντων,Ποιοτικη ζωή των χωριων,Ελεγχος και Καταστολη παρανομιας κυριως ακτογραμμης,
Τροποποιησεις Σχεδιου Πολης,κλπ δηλ, ουσιας ζητηματα.
Αντιθετα να υποκυπτουμε στην πλανη του λαικισμου μεσω της επικεντρωσης σε προσωπα υπαρκτα μεν αλλα φευγαλεα και μετα φτου και απο την αρχη και με τους επομενους της διαδοχής.
Ερωτω ποσοι περασαν απο τον Δημο και γιατι εξακολουθει το ιδιο μοτιβο τοσα χρονια;
Απαντω, γιατι ο καθρεπτης μας ειναι παντοτε παραμορφωτικος.
Αφηστε λοιπόν τις διδαχες,ο ενας για τον αλλον ειμαστε ιδιοι με ελαχιστες διαφορες ,τον δε Δημο τον βλεπουμε ως Ανταμικο γαιδουρι,ολοι.
Προιδεαζουμε την αυτονοητη πολιτικη ως απλοι δημοτες και εφαρμοζουμε ομως μετα την μικροπολιτικη ως αιρετοι,ενω ο θουκιδιδης εγραψε στον επιταφιο του Περικλεους,
-" ΦΙΛΟΚΑΛΟΥΜΕΝ ΤΕ ΓΑΡ ΜΕΤ΄ΕΥΤΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕΝ ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

Κώστας Βάρναλης «Οι μοιραίοι»
- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει;
Κανένα στόμα δεν το ‘βρε και δεν το ‘πε ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε ταταριδα τις θεωριες και τα ανταμκα γαιδουρια.
μας εχις φλουμοσ με τουτα κι μι κεινα κι τιγανιτα τιπουτα.
ασε τορα ντε..οχου δε παλεβεσε

Ανώνυμος είπε...

εσύ που μας λες να μην ασχολούμαστε με πρόσωπα. όλοι εσείς που θέλετε να είστε υποψήφιοι, υπολογίζετε και θέλετε μαζί σας: α. το καρπουζέμπορα που χαλάστηκε όταν έφυγε από αντιδήμαρχος και το 13 και το 16, και επιπλέον ΄΄χάλασε΄΄ διάφορα σε διαπροσωπικό επίπεδο,β. τον υπέρτατο επιστήμονα που δε ξέρει ούτε μετατροπές μονάδων να κάνει. γ. το πασίγνωστο χειραγωγό δημοπρασιών. τα σάπια αφήστε τα αλλού, όπως και τη ξύλινη γλώσσα.

Ανώνυμος είπε...

Την ηθικη ζηταμε πρωταρχικα. Οχι μιζαδοροι, οχι κλεισοσπιτηδες, οχι ρουφιανοι, οχι βολεψακηδες, οχι αρπαχτικα, οχι κλικαδοροι, οχι παρτακηδες, οχι αποστατες, οχι παρασιτα.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτοί έχουν παει σπιτι τους ταταρ ο γιατρός τους καθάρισε. Εσύ τι θες να μας πεις τώρα? Εμφανίζοντας μας αχρηστα φαντάσματα του παρελθόντος που για το μόνο που τους θυμούνται ήταν για την απραξία τους κ την ανικανότητα τους. Ελεος ο κόσμος θέλει ανθρώπους με όραμα κ όρεξη να ασχοληθούν. Κόσμο που το αποδεικνύουν κ πολιτικά αλλά κ προσωπικά όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατάναλωση άσχετε φαφλατα μόνο κουβέντες είσαι κ από πράξεις μόνο θεωρία άι κάτσε κ στρώσε πισινό για ανιδιοτελή προσφορά κ μετά ελα να μιλήσουμε. Ευτυχώς σε κατάλαβα νωρίς π μου θελες κ αξιώματα ο κόσμος τον Καμένων σε έστειλε εκεί που αξίζεις στην αφάνεια κ εσένα κ τον Μπέλο που τώρα μετά από όλα θυμήθηκε να γίνει κ σωτήρας. Σωτήρας στα καμένα από την θέση του Δημαρχου. Απέτυχε σαν βουλευτής με κομματική εξουσια , απέτυχε σαν νομάρχης με εκτελεστική εξουσία , ειδικά εδώ στον τόπο του ανύπαρκτος κ τι ήρθε τώρα με εσένα υπασπιστή να κάνετε τι? Άι τραβά βρες κάνα άλλο μέσο να βολεψεις την οικογένεια κ άσε τα περί ηθικής.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως, ενω μπορει να γίνετε διαλογος με δουλεμενες και εφαρμοσιμες προτασεις , στα τοσα μικρα και μεγαλα προβληματα του τοπου μας, να κριτικάρουμε με επιχειρηματα τους διοικουντες (τους εντος και τους εκτος επι τα αυτα)
ξεκατινιαζεσθε, κρίμα .

Αφου {{ Φταίει ο Θεός που μας μισεί!}}
Μαλλον θα {{Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί! }}.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να γίνει διάλογος όταν ξεστομιζεις χαρακτηρισμούς όπως κλεισοσπιτης , αρπακτικό , ρουφιάνος , κλικαδορος , μιζαδορος κλπ που σβαφερεις. Εσύ ρίχνεις το επίπεδο διότι σε βολεύει γιατί δεν έχεις επιχειρήματα απέναντι στην ομάδα διοίκησης κ στο έργο της. Βλαξ ε Βλαξ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ,ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΠΑΥΤΩΘΕΙΣ.... ΚΑΘΑΡΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΕΥΧΗΣ.

ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΗΝΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΡΕΙΘΡΑ ΠΕΣΖΟΔΡΟΜΙΟΥ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΗ ΣΥΝΕΚΤΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ.

ΝΕΟΣ, ΟΜΟΡΦΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΩΣ ΒΙΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΣ ΚΙΒΔΗΛΟΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟΥ.

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΗΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΣΗ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ
ή ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΟ -"ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ"...ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΤΩΝ ΜΕΝ, ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΔΕ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ....ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑΣ.

ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑΣ-"ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?....ΠΡΟΔΗΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΦΗΣ.

ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ....ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΛΑΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΟΣ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ









Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις βλαξ ε βλαξ. Δεν βάζεις μυαλό? Μέχρι και σε αυτά που γράφεις ο χρησμός της έμοιαζε παιχνιδάκι κατανόησης. Μιλάμε Ελληνικά βλάκα ε βλάκα που νομίζεις ότι θα βγάλεις δήμαρχο μια μούμια

Ανώνυμος είπε...

Για το μούμια καταλάβαμε ότι ενοεις τον Μπέλλο.Για το βλάκα αν βάζεις υποψηφιότητα εσυ γράψε επώνυμα να σε ψηφίσουμε με χέρια και πόδια..

Ανώνυμος είπε...

Ε?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θα υπάρξει άλλος συνδιασμος?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΙΝ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ (ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ-ΚΡΑΣΟΚΑΝΑΤΑ), ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΡΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΚΟΥΤΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ 11.45 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΜΑΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Μια κινεζικη παροιμια λεει,Σου ευχομαι να ζησεις διαφορετικες εποχες?

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε φίλε τι πούλησαν το δήμαρχο ? Δηλαδή είναι κακό να έχεις αντίθετη άποψη κ να την τεκμηριωνεις....αυτό είναι η δημοκρατία. Με τον όρο πολέμιοι τι εννοείς? Ότι όποιος δεν συμφωνεί έχοντας επιχειρήματα πρέπει να σιωπά ? Μόνο τα πρόβατα ακολουθουν τον τσοπάνη χωρίς σκέψη. Φτάνει πια αυτή η καραμέλα...είστε φασίστες κ απολυταρχικοι κύριοι δεν κάνετε για τον δήμο. Ο δήμος χρειάζεται συλλογηκοτητα , ήθος , συνέπεια κ πάνω από όλα χρόνο κ όρεξη για δουλειά κ προσφορά..κοινός πρέπει να στρωσεις κωλο κ ο γιατρός έχοντας προσωπικό ιατρείο δεν γίνεται ούτως η άλλος αποδείχθηκε εκτός αυτού αποδειξε την αλαζονεία και την εμπάθεια του προς όλους ευθύς μολις του δοθηκε η εξουσία. Καληνύχτα ανατροπη

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ -ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ -ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ -ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΑΝΤΛΙΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΒΙΟΚΑ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ -ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΡΑΣΠΕΔΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΛΟΥΤΡΑ ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ,ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΡΕΩΝ 1.600.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΠΛΗΡΩΜΗ 270.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΚΥΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ,ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ- ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γελάνε και τα πληκτρολόγια. Μα είναι δυνατόν? Αυτά πιστεύεις ότι έκανε ο Δήμος? Το μόνο που έκανε είναι το όνομα. Κατά τα άλλα τζίφος.

Ανώνυμος είπε...

Κ αφού είναι άκυρη η μελέτη γιατί την πληρώσατε?
Ασφαλτοστρωση? Χαχα έργο τετριμιδα φακίρη Φλωράκη κύριοι. Δίδυμος αγωγός? Σατέν την παραδώσαμε την μελέτη ακόμα τον φτιαχνεται!! Αλλαγή κατεύθυνσης λυμάτων. Αυτό προσωπικη κονομα..βιολογικός εργολάβοι μάσα. Λιμάνι παρανομίες συμβάσεις εργαζόμενοι εκμετάλλευση για αυτούς μάσα για τους διοικούντες. Κόμβος καμένα ακόμα στα χαρτιά μόνο εξαγγελιες. Ελάτε μετά από όλα αυτά να ξανάπαρετε εκλογες. Βρε ουστ λαμόγια άεργοι ρεμπεσκεδες που θέλετε να πάρετε παλι τις τύχες του δήμου στα χέρια σας. Αντιο σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!
βΓΉΚΕ ΚΑΠΟΙΟς ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ:
1. ΟΝΟΜΑ: Σωστος! και δικαιος, υποθεση δημαρχου
2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ Α.Κ.: Προσπάθησε να τον φερει και αυτός όπως και ο Τετριμίδας στο χώρο του Βιολογικού Κ.Β., εκανε τα αδυνατα δυνατά, ως και νεα μελέτη παρουσιάσε ο Μαρκαντωνάκης, αλλά δε του βγήκε γιατι έφαγε στοπ από τις υπηρεσίες που δε του έδιναν εγκριση (βλέπε ιαματικές πηγές). Μετά το πήγε στο Λογγό, άααλο στοπ, και αναγκαστικά πάει για τον Αγιο. Δεν εχει ενταχθεί για χρηματοδότηση, δε ξερω αμα υπάρχει και μελέτη αλλά ..ελπίζουμε
3. ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ: Δεν είναι έργο, απλά μια αμφιλεγόμενη απόφαση παραχώρησης. Εργο ηταν του Τετριμίδα που αγορασε εκταση και το νομιμοποίησε. Αρα τα μπράβο στον Τετρι
4.ΑΝΑΤ. ΚΟΜΒΟΣ Κ.Β.: Από πότε τα έργα που ΘΑ κάνει το υπουργειό (μεταφορών νομίζω) είναι και του δήμου; Μήπως έχει κα΄νει τη μελέτη ο Δήμος; δε το νομίζω. Αλλωστε και να θελε, δεν μπορεί ισως. Το έργο ήταν παγιο αιτημα από την εποχή Αντωνίου αλλά δεν υπηρχαν χρηματα στο υπουργειο.
5. ΔΥΔΙΜΟΣ ΑΓΩΓΟΣ: Πούντος? μας τον λέτε από εποχής τετριμίδα. Ακόμα στα ποτόκια χύνονται τα σκατά όταν σπάει. Εκτός και τα εμφιαλώνετε κύριοι...Α...θα το κάνετε. Οντως, 5 ολοκληρα χρόνια για να κάνετε 1 χλμ αγωγό είναι λίγα...
6. ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΗ Ως ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ: ..τι να πουμε... Δώσατε λεφτά; κάνατε μελέτες; βάλατε προσωπικό; τοτε και ο υπόλποιπος παράδρομος ως την Λαμία, δικό σας εργο είναι! Κάνατε ρε τσακάλια 40 χλμ. παραδρομο; ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Εσεις εισαστε η ΜΟΜΑ. Κλείστε και καμια λακούβα όμως. Τοση πισσα ριξατε.
6.ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ: ΕΚταμιεύσατε τόσα λεφτά; ή τα έδωσε το υπ. εσωτερικών σε χρεωμένους δήμους; Το αρχικό ποσό πρέπει να ξεπερνούσε τα 100 εκατομύρια και συνεχίζεται με διαφορες μορφές (π.χ. λυψυδρια, πλημμυρες, φωτιες)σε πολλούς δημους
7. ΑΚΥΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ: Η μελέτη Μαρκαντωνάκη. Αυτή που θελατε να κάνετε πριν σας πουνε ότι δεν δινουν αδεια για το βιολογικό των Κ.Β. Δεν την ειχατε τροποποιήσει και τον βαλατε να κάνει επιπλέον εργασιες από ότι επι τετριμίδα; Αρα γιατί φταινε μονο οι προηγούμενοι; δε συνεχίσατε και εσεις;

Περιμενω απαντησεις σε τι εχω γραψει λάθος. Γιατί Αυτά που εσυ 2.15 γραφεις για εργα, είναι ΟΛΑ ένα μεγάλο ΨΕΜΑ. Μη παρεξηγηθείς, αλλά είναι.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλες αληθειες ο 12,41 μμ ομως και μεγαλες αποκρυψεις.Η καταληξη ολων αυτων των αριθμημενων θεματων ειτε θετικα ειτε αρνητικα για την πολη εχουν ενα δυσαρεστο παρελθον ,που δεν κρυβεται και ειναι η Μικροπολιτικη τους. Πεσανε σαν τις υαινες να ζημιωσουν τα καμενα βουρλα,κανανε επι τοπου στροφη οταν δεν τους επαιρνε.Το επετυχαν με το κλειστο κεντρο υγειας και την αστυνομια. Ουτε μια οδο εντος σχεδιου πολης δεν την τιμησαν με την προσοχη τους αντιθετως τα τεχνικα προγραμματα ηταν παντα για τους αγροτοδρομους. Ευθυνες εχουν ολοι ομως και αυτοι που σημερα κατηγορουν τον Συκιωτη και ειναι στην αντιπολιτευση σημερα.Τοπικιστες και τυχοδιωκτες πρωτα με τον Καποδιστρια και μετα με τον Καλλικρατη να παρουν οτι δεν ειχαν.Αυτονοητη λοιπον η τοπικη αντιδραση και η επιδραση της στην κανονικοτητα.Φιλε 12.41 αν εισαι απο παλαια υπερμαχος του σωστου, δικαιως τα γραφεις,αν εισαι λιμοταγαρο της μικροπολιτικης τοτε κακως, γιατι και εσυ εχεις ευθυνη.


Ανώνυμος είπε...

Α ρε θ με πεις λιμοτγαρο στραμπουλιξα κ τ γλώσσα μ. Συκιωτικε ε συκιωτικε. Φίλε τον Παπανδρέου πρέπει να τον αναζητάμε πάλι όλοι. Μόνο το γνήσιο ΠΑΣΟΚ κ ο Ηλίας ο Σανίδας μπορούν να κυβερνήσουν τον τόπο μας!