01 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου θα ξανά συζητηθεί το θέμα του λιμανιού, μετά από την αίτηση του ‘Συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων’

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

Γραφείο: Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου
Δ/νση: Αγ. Παν/νος 8- 35008 Καμένα Βούρλα
Τηλ.: 2235350029, 2235350037
E mail: kvourla@hol.gr

Θέμα: Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 6 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου
2. Αντικατάσταση Μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπή Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου
3. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου
4. Μηχανισμός Πιστοποίησης Εκτέλεσης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου» με κωδικό ΜΙS 5002600
5. Ακύρωση Χρηματικού Εντάλματος Επιτρόπου
6. Έγκριση βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών για δρομολόγια ελέγχου και ρύθμισης χλωρίου σε 6 δεξαμενές
7. Έγκριση βεβαίωση καλής εκτέλεσης εργασιών για ανάλυση δειγμάτων νερού του δικτύου και των δεξαμενών
8. Έγκριση βεβαίωσης καλής εκτέλεσης εργασιών συντήρησης σε κεντρικούς Η/Υ του Δήμου
9. Αποδοχή χρηματοδοτήσεων – Αναμόρφωση και τροποποίηση του Προϋπολογισμού, του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης και του Τεχνικού Προγράμματος του Οικονομικού έτους 2017
10. 2η κατανομή εξειδικευμένων πιστώσεων Σ.Α.Τ.Α. σε δαπάνες, έργα, μελέτες, του οικονομικού έτους 2017
11. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για δαπάνες προμήθειας εμφιαλωμένου νερού για ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων της ΤΚ Αγίου Χαραλάμπους
12. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για δαπάνες οργάνωσης της γιορτής «Εορτασμός της Μάχης των Βασιλικών» στην ΤΚ Ρεγκινίου.
13. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για δαπάνες οργάνωσης του Φεστιβάλ «ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΕΙΑ 2017» στην ΔΚ Αγίου Κων/νου
14. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για δαπάνες οργάνωσης της γιορτής «Εμποροπανήγυρις Μώλου» στην ΤΚ Μώλου
15. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για συνδρομές έτους 2017, σε εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα
16. Έγκριση της δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την Καταβολή μετοχικού κεφαλαίου στον Περιφερειακό Φο. Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδος Α.Ε. ΟΤΑ
17. Χρηματοδότηση δράσεων διαλογής στην πηγή
18. Ορισμός Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση Μετόχων του «ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε»
19. Εξέταση Εξωραϊστικού Συλλόγου Καρυάς «Αγία Τριάδα» περί παραχώρησης κτιρίου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Καρυάς
20. Εξέταση αίτησης Γουλιώτη Ιωάννη του Λεωνίδα
21. Θεματικό Συνέδριο ΚΕΔΕ στην Κόνιτσα με θέμα «Πολιτικές για την ισότιμη συμμετοχή των ορεινών Δήμων στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της χώρας»
22. Συμπαράσταση και υποστήριξη του Δήμου Μήλου για τον επαναπατρισμό της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ
23. Παράταση της προθεσμίας για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης: «Μελέτη Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Αγίου Κων/νου Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου και Επέκτασης ΕΕΛ Καμένων Βούρλων»
24. Αποδοχή της απόφασης ένταξης της μελέτης «Μελέτη Αποχέτευσης Ακαθάρτων Οικισμού Αγίου Κων/νου Δήμου Μώλου Αγίου Κων/νου και Επέκτασης ΕΕΛ Καμένων Βούρλων»
25. Παραχώρηση του Υδροθεραπευτηρίου «Ασκληπιός» στο Δήμο Μώλου Αγίου Κων/νου για τη δημιουργία Μουσείου Ιαματικού Τουρισμού και Γεωθερμίας και Πολιτιστικού Κέντρου
26. Εξέταση αίτησης με την επωνυμία «Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Καμένων Βούρλων ο Φάρος», που εδρεύει στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας

Οι φάκελοι των θεμάτων θα βρίσκονται στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλατανιά Ιωάννη, προς ενημέρωση των Συμβούλων

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανε τον ΟΜΠΑΜΑ Δημαρχο με αυτο το συμβουλιο θα εχεις μια απο τα ιδια.
Φερε ΕΛΒΕΤΟΥΣ για συμβουλους με Δημαρχο τον σημερινο να σου κανει εργο.
Αλλαξε τους υπαλληλους του Δήμου με συναδελφους τους απο την ΑΓΓΛΙΑ και
δεν χρειαζεσαι καθολου Αυτοδιοικητικους.

Ανώνυμος είπε...

Mia apo ta idia den alazei Kati.........

Ανώνυμος είπε...

Eidh o tsomos Tha nai apwn pali. Phre to ergo gia ta freatia sta kamena k to kleise to stomataki k syneteros me ton papavasileiou ti allo?. Dalamagas masaz apo ton symsthiti. Fakiris ase ta ghpeda ston synetero ola gia fetos (akrivi psifos 50000).sousonhs agapaei k h agapei ponsei(thesi stop dhmo k meta proslipsi sto limani). Boulgaris meta adidimarxos stn agio (kahmos megalos). Notis promhtheia tyriwn seeyou. Plataias adeia, Nero kkleisimo paraleion(kalo deal). Xrhstou ektelei edoles, xwris apopsi. Koukouli volema thesewn prosopiko k oikogeneiako. Trisdafillis misto. Kritdovas adimistia adidhmarxou. Padras einai eidh taktopoihmenos. Koubaros mess sto paixnidi. There ki Alla? Pipilas mega banka. Oloi volemenoi k sy katoike ton kamenwn mhn ksexnas ton oropo

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο είναι πραγματικά για κλοτσιές.

Από την μια δίνει το Λιμάνι ο Δήμος, που είναι δικό του περιουσιακό στοιχείο του

Δήμου, με αδιαφανείς διαδικασίες και με διαφυγόντα κέρδη του Δήμου για 43 χρόνια,

στον μαϊμού επενδυτή, ενώ θα μπορούσε να το εκμεταλλευτή ο Δήμος και να έχει

πολλαπλάσια κέρδη , και από την άλλη ζητάει να του παραχωρηθεί το παλιό

Υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός, που έχει παραχωρηθεί μέσω του ΤΑΥΠΕΔ στο Διεθνές

Ταμείο για 99 χρόνια !!!

Είναι το λιγότερο για κλωτσιές ή δεν είναι !!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.


Το 23 και 24 θεμα τιθεται σε επαναληπτικη διαδικασια συζητησης και προφανως ψηφοφορια, μετα την αρνητικη ψηφο του Δ.Σ. πριν μερικες εβδομαδες.

Και εδω τιθεται ενα ζητημα ηθικής και ενα ερωτημα ,δηλ το ποσο διαφερει η επαναφορα για τριτη φορα του θεματος 26 με αιτουντες το 'ΦΑΡΟ',σε σχεση με την επαναφορα των θεματων 23 Και 24 με επισπευδοντα την διοικηση του Δημου ,

Πως μπορει ο Δημος να εχει δυο μετρα και σταθμα,απο την μια να λεει οτι το θεμα 26 εχει λυθει με τις προηγουμενς αρνητικες ψηφοφοριες αρα δεν δικαιουνται οι ψαραδες να θετουν ζητηματα λυμενα αμετακλητα μετα απο ψηφοφορια ,και παραλληλα για το δικο τους να θελουν νεα ψηφοφορια.

Αυτή η πρακτικη ειναι ΑΝΗΘΙΚΗ ,περα απο την ουσια των ζητηματων που συζηταμε, διότι καταδεικύει ελλειψει δειγνατων εγγυησης της Διοικησης προς τους δημοτες.

Ενα παραμετρικό ζητημα ακόμη ειναι ο τροπος που θα αντιδρασει μελλοντικα ο Λογγός,εχοντας στη φαρετρα του ολοκληρωμενη και πληρωμενη μελετη Μαρκαντωνακη [μεταφορα των λυματων του Αγιου Κων\νου στα Καμενα βουρλα] και μην εχοντας πλεον αναγκη ενστασης για την υποθετικη ρυπανση του λογγανιτικου ρεματος ή των οσμων προς το χωριό,αφου το ΥΠΕΡΟΠΛΟ τους πλεον θα ειναι η πληρωμενη με χρηματα ολων μας μελετη Μαρκαντωνακη.

Υπαρχει βεβαια και η ελλειψη περιβαντολογικής εγκρισης για την τοποθεσια στην περιοχη των καμενων βουρλων,αλλα ποιος διασφαλιζει οτι τυχον νεα αιτηση προς την περιφερεια με νεα τεχνικα στοιχεια [αυτα για τα οποια μας ειχαν πριξει στο παρελθον]δεν θα τυχουν ευμενους αποδοχής με κριτηρια κομματικα ,φιλικα ,ισοροπιων και δεν ξερω τι αλλα].

Προφανώς και θα κριθει ιδιως για τους Δημ. συμβούλους των Καμενων Βούρλων η ποιοτητα σκεψη τους απο το αποτελεσμα της ψηφου τους.

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

κρίτωνα το ΄΄πληρωμένη με χρήματα όλων μας΄΄ δε πρέπει να το λες.. ξέρεις ότι υπάρχει αγωγή για οφειλή 260χιλ. ευρώ από τις... τανζανιές κάποιων στο δσ και όχι μόνο (έλα που δε ξέρεις). η πληρωμή έχει ενταχθεί στο πδε... άμα τη θέλουν καλώς, αλλιώς βρείτε τρόπο... και μη συγκρίνεις ανόμοια πράματα. η αποδοχή της αποπληρωμής της μελέτης σε ξαλαφρύνει 260 χιλ ευρώ ενώ μια πιθανή ανάκληση μίσθωσης του λιμένα δημιουργεί ικανές προϋποθέσεις για περαιτέρω χρέη..γκέγκε???

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6,41 εχεις δικιο ως προς την προσπαθεια που κανει ο Δημαρχος να πληρωθει "αναιμακτα"ο μελετητης με χρηματα απο το υπουργειο και οχι απο τους δημοτες,συμφωνώ μεχρι εδω.

Ολα τα αλλα ομως ποιος θα τα εγγυηθει;Μήπως οι καλές προθέσεις για βιολογικό στα "ρίπια";Μήπως οι προσθετες συμπληρωματικές μελετες του ιδιου μελετητή για εκει;Μήπωε η εγγυηση Μπακογιαννη οτι δεν θα εγκρινει περιβαντολογικες αρα και μεταφορα λυματων στον Κουνιαβιτη;

Απο που θα "πιαστούμε"εμεις οι καμενοβουρλιωτες που καηκαμε στο χυλο...[περιοδο τετριμιδα], οταν εργο ΑΠΕΝΤΑΓΜΕΝΟ η σημερινη διοικηση "εν κρυφώ και παραβίστω"το επανενταξε με ολη την επικινδυνοτητα απο την ενεργεια αυτή,διότι δεν ευρισκαν αλλο τροπο πληρωμης.

Ξεχνατε τι εγινε με το Κεντρο Υγειας που και εκει παλι χρηματα που μας δινανε ...και για να μην χαθούν τελικα ακυρωσαν την οποια ωφελεια για την Λουτρόπολη.

Οσο αφορα τον συσχετισμο που θετεις με τον αγώνα που κανουν [συντεχνιακα] οι ερασιτεχνες ψαραδες ειναι λαθος,διότι ο παραλληλισμος ηταν αυστηρα σε πλαισιο ηθικής επι των αμετακλητων αποφασεων του Δ.Σ. μετα απο ψηφοφορια και προφανως ασχετο με την ουσια της υποθεσης αυτής.

Σου διαφευγει ομως ακομη κατι,οτι η κριτική που κανω και για "λογαριασμό" ισως πολλων δημοτών ειναι μεν αυστηρή αλλα οχι κακοπροαιρετη και κυρίως ειναι "αλα καρτ",και οχι "αλα μενού",εξακολουθωντας να πιστευω οτι μεχρι το τελος της θητειας της αυτη η Διοικηση εχει ακομη περιθωρια να προσφερει σημαντικο εργο στη Λουτροπολη,αρκει να ξεφυγει απο το "μυστικισμό"της.

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

βαθιά η νύχτα στο μυαλό του κιουρί, που σας παρασύρει όλους.. ανίκητος!!!

Ανώνυμος είπε...

Α λα καρτ κρίτωνα είναι το γεγονός ότι ο βιολογικός των καμένων βούρλων έχει περιβαλλοντική άδεια, αλλά εσείς λέτε εδώ και χρόνια ότι δε μπορεί να εκδοθεί νέα άδεια για επέκταση της εγκατάστασης.. είναι κομμάτι οξύμωρο.. για να μη το χαρακτηρίσουμε αλλιώς..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΚΑ Κ, ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ .ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

είναι εκεί που είναι και θα παραμείνει λόγω δεσμεύσεων της ΕΕ για αρκετά χρόνια ακόμα... μετά τη λήξη των δεσμεύσεων ας τον μεταφέρει ο δήμος ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ή με κονδύλια της ΕΕ...Απλά πράματα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

κεντάνε δήμαρχε τα ΄΄διαμάντια΄΄ σου απόψε.. να χαίρεσαι τις επιλογές σου....στερνή σου γνώση...

Ανώνυμος είπε...

Exoume kapoio neo apo to symvoulio?

Ανώνυμος είπε...

Ola ypo elegxo opws ta xa provlepsei patargias arrwstos , dalamagas piastike apo to masaz, tsomos apwn, fakirh fortwmenos me erga, voulgarhs perimenei to synthima gia than karekla , sousonis out foni out akroash , koubaros sta mess k sta eksw, frwso etoinh gia ola , o kotzak perimenei thn anakefalopoish...enas makeinitsas gia ola euge!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 2.20 αν και η αρχική μου σκέψη ήταν να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί σας, θα ρίξω το επίπεδό μου περισσότερο σαν συμβουλή προς εσας, όταν δεν έχετε στοιχεία να μην κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας για να λέτε ότι σας βολεύει. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι εγώ ανήκω στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και ο αδελφός μου είναι αξιωματικός της αστυνομίας, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να ήθελε η μητέρα μου να μας "βολέψει" δεν θα μπορούσε.
Πάρτε τώρα την ανωνυμία σας και χαλαρώστε

Βέτα Κουκούλη

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη φορά ο κοτζακ κέρδισε Βέτα κατάφερε να με ψεύτικα δημοσιεύματα να δημιουργήσει ρήγμα στην ψυχοσύνθεση της καθ όλα σωστής Γεωργίας . Γιατί όμως ήθελε να δοκιμάσει της αντοχές της? Μήπως κάπου δεν τον βόλεψε γιατί έχει άποψη? Άντε να δούμε την Όλγα τώρα!!

Ανώνυμος είπε...

8:12 διανοείσαι τι γράφεις????

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο? Ούτε η Γεωργία δεν βγάζει άκρη με δαυτον!! Εδώ απειλούσε ανοιχτά τους συμβούλους του ο ένας κ ο άλλος τους έλεγε καραγκιοζηδες. Τι λες ταίριαζε με δαυτον το ίδιο ποιον έχουν έχει κάνει ποτέ η Γεωργία το διαιρεί κ βασίλευε? Έχει κατηγορήσει κάποιον πίσω από την πλάτη του όπως ο κοτζακ? Τις τεχνικές Γκέμπελς κ τους εκβιασμούς μόνο το παρεάκι αυτό τις εφαρμόζει. Ελπίζω κ ο αναπληρωτής να μην μασήσει. Δύο πράγματα μπορούσε να κάνει η να φύγει από κοντά τους για να μην μυρίζει η να παραιτηθεί. Ε διάλεξε το δεύτερο να ηρεμήσει κ ψυχικά μπράβο σου Γεωργία άργησες αλλά τον κατάλαβες!!

Ανώνυμος είπε...

Το λαικο ασμα λεει,για τα λεφτα τα κανεις ολα για τα λεφτα??????????

Ανώνυμος είπε...

Egw ta kserw kala k apo prwto her. Zithse k afth adalagmata Alla to xw apodeksei o giatros einai gata. Den enedwse seeold afto. Ekviasmous k aliaverisia den ginodai dekta! O dromos anoiktos apo kei pou phgan k oi alloi. O gitros den pouliete parteto xabari!

Ανώνυμος είπε...

@12:14, αυτός ο άγιος που λες, που δεν εκβιάζεται όπως λες και έχει πάντα ένα ΄΄καλό΄΄ λόγο για τους πάντες, θα καταφέρει να περάσει προϋπολογισμό στο δ.σ.??? προχτές, έτσι όπως ήταν το κλίμα, αν δεν αναβαλόταν το θέμα για το λιμάνι, τι απόφαση θα λαμβανόταν?? για πες μας...