07 Σεπτεμβρίου 2017

Το μαγνητοσκοπημένο Δημοτικό Συμβούλιο της 6/9/2017 του Δήμου Μώλου – Αγίου Κων/νου στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΕΡΗ ΔΟΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΣΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ,ΤΟ ΔΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε καλο αλλα δεν μας λες και το ονομα του ασθενη χαχαχα?

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα από την μαγνητοσκόπηση τον κ. Κουνούκλα να λέει ότι χαρακτηρίστηκε ως μνημείο το Υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός το 2004.

Κύριε Κουνούκλα, το Υδροθεραπευτήριο Ασκληπιός χαρακτηρίστηκε ως μνημείο το 2009, με Υπουργική απόφαση του τότε Υπουργού Πολιτισμού κ.Αντώνη Σαμαρά.
Αυτό για την αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 8.19, ως προς τον χαρακτηρισμο του υδροθεραπευτηριου Ασκληπιος και τα ξενοδοχεια Ραδιο, Θρονιο ως μνημεια, νεωτερης αρχιτεκτονικης Κληρονομιας ,
ο Κουνουκλας, αναφέρθηκε στο Δ.Σ στον τότε Υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά, μάλιστα απευθύνθηκε σε δημ. σύμβουλο ΚΒ , που του έστειλαν μαζί ευχαριστήρια επιστολή.
Η απόφαση έχει δημοσιευθεί το φεκ 79/26-2-2009 τεύχος ΑΑΠ.
.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΚΟΥΝΟΥΚΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ,Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΄ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ' ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ,ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΣΕΛΙΤΣΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ.
Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ,ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ 'ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ΄ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ [ΜΕ ΕΥΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ] ,ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΑΣΗ.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΡΣΗ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΘΕΩΡΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ[ΟΛΟΥΣ] ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ... ΗΡΩΕΣ.














Ανώνυμος είπε...

σε ενόχλησε ο πέτρος και όχι το ολύμπιο μέγεθος λαϊκισμού από τη πλειονότητα όσων μίλησαν χτες.. επιπλέον δεν άκουσες τις αμέτρητες ανακρίβειες που εκστόμισαν κάποιοι...

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνηστε, βαλτε στη σωστη διασταση τα πραγματα ,ειμαστε συμπληρωματα ο ενα με τον αλλον ,ομως αξιολογΗστε επιτελους τα γεγονοτα με την λογική,υπαρχει χωρος για προσωπικα συναισθηματα αλλα ειναι γεματα μειονεκτηματα, η υποκειμενικη ικανοποιηση δεν μπορει να δωσει απαντησεις στους προβληματισμούς των αλλων, ξυπνηστε επιτελους.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδιά μην κάνετε έτσι, ένα μικρό λάθος έκανε ο κ.Κουνούκλας , μικρή είναι η διαφορά μόνο 5 χρόνια,τα μπέρδεψε λίγο ο άνθρωπος, αντί για 2009 είπε 2004.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντιδήμαρχος κύριος Καραμανώλης, γιατί αναστατώθηκε τόσο πολύ μετά την καταψήφιση της χρηματοδότησης της μελέτης σχετικά με τη μεταφορά των λυμάτων του Αγ. Κωνσταντίνου στα Καμένα Βούρλα, από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του οποίου και ο ίδιος αποτελεί μέλος, για την απόφαση του οποίου ευθύς αμέσως ξεστόμισε: "τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;" Και όταν κλήθηκε από Δημοτικό Σύμβουλο να ανακαλέσει αυτή τη φράση του, εκείνος έμεινε απαθής, εμμένοντας προφανώς στα λεγόμενά του. Για τέτοια παιδεία μιλάμε. Μπράβο, να τον χαιρόσαστε η ψηφοφόροι του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλατανιάς παρανόμησε για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο στο θέμα του Συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο ΦΑΡΟΣ» για το Λιμάνι.

Η απόφαση της διευρυμένης Περιφέρειας που του είχε σταλεί του έλεγε να φέρει το θέμα μόνο του προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Πλατανιάς το έφερε 26 θέμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο , και αφού με παρέμβαση των Δημοτικών Συμβούλων κατάλαβε τι βλακεία είχε κάνει, συνέχισε την παρανομία βάζοντας χωρίς να υπάρχει λόγος, τους Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίσουν για αναβολή του θέματος των Αλιέων για το Λιμάνι σε ένα άλλο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα είναι μοναδικό θέμα, προσπαθώντας να νομιμοποιήσει την παρανομία του.

Κύριε Πλατανιά αν δεν καταλαβαίνετε ο ίδιος τι λένε τα έγγραφα που παίρνετε από τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, ρωτήστε στο μέλλον κάποιον πλέον αρμόδιο που ξέρει να διαβάζει, γιατί και ξεφτιλισμός έχει τα όρια του.